Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

Eu de 17 cu aceiasi,mai incolo mai vb.
curentat_mare
Postat pe 4 Iulie 2009 09:14
mai incolo n-o sa mai fie cazul, daca nu-ti intretii "indrazneala" cu ceva atractii din afara rutinei. ce naiba, man, fii deschis dom'le la nou!
pik_nik
Postat pe 4 Iulie 2009 09:18
buna dimineata,

subiect reluat interesant si nu ma pot abtine sa nu comentez.Cine spune ca nu exista parteneri fideli, fie barbati fie femei, inseamna ca doresc sa se acopere ...
Cred ca n-ar trebui evaluata persoana ca atare ci faptul in sine, astfel vom reusi sa fim mai obiectivi.
Eu unul am intilnit din ambele categorii si sexe.Iar referindu-ma la cei fideli :da si parca s-a mai spus, este evidenta dragostea dintre ei si "asezarea " lor in societate ca oameni normali.Revenind la oamenii care adopta relatiile adultere, permanent vor fi intelesi si li se va acorda una sau mai multe "plapumioare" dar...vor fi exclusi tacit din randul candidatilor la o viitoare relatie de cei care le cunosc comportamentul.
SantaKlaus
Postat pe 4 Iulie 2009 09:23
infiorator!
(dar neconvingator)
pik_nik
Postat pe 4 Iulie 2009 09:26
Chiar daca pare o utopie sunt sigura 100% ca exista barbati care fac sex doar cu sotia. Nu pot spune ca nu se simt atrasi de alte femei ...ei sunt mult mai instinctuali ca femeile, dar daca au autocontrol, depasesc momentul. Suntem casatoriti de 12 ani, si nu sunt nici Miss Univers, nici grozav de atragatoare, dar, stiu ca, pana in prezent, sotul meu nu a avut ochi si suflet decat pentru mine. Nu incercati sa ma contraziceti. E adevarat, ca, nu-mi place monotonia, si abordez tot felul de strategii ca sa-l incit mereu. Secretul: trebuie sa aiba mereu impresia ca te poate pierde in orice moment si atunci, tot timpul va fi in alerta si nu mai are timp si interes pentru altcineva.
venus99
Postat pe 4 Iulie 2009 09:28
stiu ca suntem si din astia, dar constituim exceptia. io am rezistat, si numai eu stiu cum, fix 4 ore, dupa casatoria civila.
pik_nik
Postat pe 4 Iulie 2009 09:33
draga pik_nik, departe de mine de a nu-ti aprecia replicile incisive si foarte des presarate cu o doza de umor (negru ?) dar intuiesc totusi un mare singuratic dincolo de un fin observator ?
Discutand cu mana pe inima si din propria experienta nimeni nu poate trai singur iar din forumuri nu ne putem simti impliniti oricat am inceraca, vom avea fiecare nevoie de un martor la propria existenta si nimeni nu-l va alege pe cel care stie ca nu rezista tentatiei.
SantaKlaus
Postat pe 4 Iulie 2009 09:34
...poti sa citesti aceeasi carte zi de zi, an de an, toata viata?!
no way!!
violettabaciu
Postat pe 4 Iulie 2009 09:37
da' stiu ca e o problema cu rezistentza asta. a mai deschis cineva un topic despre barbatii aflati departe. rezista au ba?
astept cu nerabdare topice despre barbatii pana in 35 de ani, bruneti, pana-ntr-o suta de chile, barbatii cu ochii cretzi etc.
tulipe
Postat pe 4 Iulie 2009 09:38
e firesc, intr-un dialog, sa argumentam cu propriile experiente. noi avem experiente diferite, draga domnule santa klaus, deci in felul nostru, ambii avem dreptate. ca paralelele noastre se vor intalni intr-un punct la infinit, de coincidentza, sa-i spunem, o vor afla cei care ne vor studia viatza si mai ales opera
acu' ma scuzi ca pe baza celor expuse de tine nu ma apuc sa-ti fac si o radiografie personala, nu ma pricep.
pik_nik
Postat pe 4 Iulie 2009 09:39
Nu cred ca exista astfel de barbati...poate unu la 5milioane, si femei sa zicem 5 la un milion :http://www.garbo.ro/comunitate/forum/post_reply/5256.html#
gamuza
Postat pe 4 Iulie 2009 09:40
nu este vorba despre citit aceeasi carte ci despre a citi TOATA cartea, o viata cateodata pare sa nu ajunga pentru a citi cu adevarat un om
SantaKlaus
Postat pe 4 Iulie 2009 09:41
violeta, e prima data ca te zaresc, da' pe zi ce trece imi placi tot mai mult!
pik_nik
Postat pe 4 Iulie 2009 09:41
mercic,

m-ar avantaja si-o radiografie personala , consider ca n-am reusit pana acum sa ma "citesc" pe tot.
SantaKlaus
Postat pe 4 Iulie 2009 09:43
poti insa sa incerci sa o citesti de la dreapta la stanga, cu susu-n jos, la lumina lumanarii etc....
biadobre
Postat pe 4 Iulie 2009 09:43
sunt convins ca ai martorul prin apropiere, cu blocnotesul deschis
pik_nik
Postat pe 4 Iulie 2009 09:44
, buna idee..biadobre .pentru cine nu a incercat da si mai sunt o gramada de posibilitati si cu siguranta se poate descoperi cate un capitol nou de fiecare data
SantaKlaus
Postat pe 4 Iulie 2009 09:45
mey, voi v-ati baut cafeaua ?
kyra
Postat pe 4 Iulie 2009 09:48
oare ce ar fi lumea fara barbati? plina de femei libere, fericite si grase...
violettabaciu
Postat pe 4 Iulie 2009 09:49
kyra, cu tine mai beau oricand una in plus.
pik_nik
De la: kyra, la data 2009-07-04 09:48:03mey, voi v-ati baut cafeaua ?

acu o beau. tu?
tulipe
Mos Craciun esti prea serios !!! Vezi bine ca fiecare intelege ce vrea din subiect. De asta am rasfoit atatea pagini ...
blanca
si eu tot acu`..am dormit ca plopu`..

bre violeto, da` de ce te bucuri tu asa, ha ?
kyra
Postat pe 4 Iulie 2009 09:52
sincer nu vad cum ar rezista un barbat asta , dar se spune ca daca te "iubeste" v-a fi numai pentru tine...
Lavinia_17
apropo' de cafea , acum beau la ea, eu termin greu...serios, serios sunt asa ...la inceput pana termin pe urma...o mai dau si-n gluma deh'
SantaKlaus
Eu n-as rezista
elle
Postat pe 4 Iulie 2009 09:55
oho ho,personal risc in fiecare zi sa fiu luat cu japca de pe strada dar ma ancorez de tot ce am la indemana, sper sa nu ma surprinda intr-o zi cand ma plimb pe role.
SantaKlaus
Postat pe 4 Iulie 2009 09:56
elle, e firesc, tu nu esti barbat.
pik_nik
Postat pe 4 Iulie 2009 09:56
Parerea mea este ca da,poate rezista un barbat sa faca dragoste doar cu sotia.Este vorba de un cuplu care se respecta,care se iubesc cu adevarat. A te darui doar lui/ei este cea mai mare dovada a iubirii.
Probabil ca nu exista barbat care sa nu fi "visat" macar o scena de dragoste cu altcineva,dar pana la pasul de a si face mai este mult.
Haideti sa fim realisti: sa-mi spuna in fatza acel barbat care si-a inselat nevasta: Eu pe sotia mea o iubesc sincer si o respect.Mai ai curajul sa zici asa ceva?Pentru ca atunci ,din pacate minti.
garbo019364
Postat pe 4 Iulie 2009 09:57
mey, rezista ala care vrea sa reziste, e simplu nene..care nu , barem sa stie doar el si pamantu`..

mai iau o gura de cafea...

nene, daca esti pe role, bagi viteza..
kyra
Postat pe 4 Iulie 2009 10:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
e posibil sa fii insarcinata avind in continuare ciclu menstrual??? 14 De la: rachida 26 Februarie 2012 01:43
Ajutor! Am fost diagnosticata cu HPV oncogen! 6 De la: garbo_1155 5 Aprilie 2012 10:49
eu vreau bebe si el ...nu 27 De la: Celleste_ 28 Martie 2010 19:19
a fost odata, ca de n-ar fi fost, nu s-ar povesti 1042 De la: iasomia 1 Noiembrie 2009 17:51
NU CRED IN DESTIN. 102 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:00
Setari Cookie-uri