Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

da, sa ne intoarcem la topic.toti ne simtim bine cand cineva ne da atentie si barbati si femei deopotriva, se intimpla sa-ti placa ...cand cineva se simte bine langa tine chiar si atunci cand taci si cand dormi si cand esti transpirat, ba mai scoate si-o batista sa te stearga.Probabil stam sa ne gandim ca toata viata nu o sa depunem prea mari eforturi sa pastram acea persoana langa noi si de multe ori chiar asa se intampla.Pe cand , daca ai "muncit" din greu la "gardul curtii" cuiva ...probabil persoana in cauza s-a invatat asa ... si cand obosesti... sa mai lucrezi la "gard"...
SantaKlaus
Postat pe 4 Iulie 2009 10:24
santa, da' singur de ce nu te intorci? tre' sa vina toata lumea?
tulipe
Postat pe 4 Iulie 2009 10:26
De la: garbo019364, la data 2009-07-04 10:24:35
De la: pik_nik, la data 2009-07-04 10:20:18nu, noi, barbatii seriosi, suntem sinceri.

Barbatul sincer ii marturiseste cumva sotiei ,aventura? Ha?

normal ca ii marturiseste!!! tu ce credeai???!!!!

dar noi, barbatii nesinceri, ii numim pe aia viitori divortati
ca sa nu-ti spun ce gandim despre ei
Thor
Postat pe 4 Iulie 2009 10:29
dom'le draga eu vb "la topic", daca vrei sa ramai pe linga...cum doresti , eu raman cu topicu'.
SantaKlaus
Postat pe 4 Iulie 2009 10:29
nea pik , baga nene un banc, ca m-a enervat o proasta de vecina..
si eu si mai bleaga ca am lasat-o sa na enerveze..
kyra
Postat pe 4 Iulie 2009 10:30
` neata dom Vidar..
kyra
Postat pe 4 Iulie 2009 10:32
kyra, un cioban prin apuseni isi striga vecinul, de pe dealul invecinat
- ba ioane baaaaaaaaa, vaz't-ai oile mele?
ecoul il ingana: ba ioane baaaaaaaa, vaz't-ai oile mele?
se infurie ciobanul, si asa necajit el:
te bag in **** ma-tii de ecou!
ecoul il ingana: te bag in *** ma-tii de cioban
pik_nik
Postat pe 4 Iulie 2009 10:33
nea piku` nu pot sa-i zic asa aleia.. , da` Doamne, ce i-as zice...

are un AVC, si-i dusa, dreaq..
kyra
Postat pe 4 Iulie 2009 10:35
daca ar exista tinerete fara batranete cred ca ar exista si fidelitate in casnicie...barbati trecuti de 50 de ani (poate chiar de ...60) divorteaza dupa 30 de ani de casnicie si se (re)casatoresc cu femei care poate au varsta fiicelor lor.si sunt si femei care fac acest lucru.asta cum se explica?
sau mai bine, de ce sa ne batem capu' sa intelegem natura umana, pentru ca oricum nu vom reusi vreodata. fiecare are propria lui/ei gandire si viziune asupra lucrurilor si este liber sa creada ce doreste, fiecare are dreptate in felul sau/ei...nu vad de ce ar trebui sa ne impunem punctele de vedere
violettabaciu
Postat pe 4 Iulie 2009 10:36
pai daca-i de bancuri:
...Ion, pe patul de moarte:
- Marie, io amu ma duc, mult nu mai am, da' vreu sa stiu si eu: m-ai inselat tu vreodata?
- Apai ma, Ioane draga, io ti-as zice, da'daca nu mori?!
SantaKlaus
Postat pe 4 Iulie 2009 10:36
ca tot vorbim despre fidelitate, doi moldoveni in vizita prin amsterdam, ajung si in cartierul rosu. mai inghiontindu-se, mai rushinandu-se, zic ei sa incerce si ciudateniile alea expuse goale in vitrine.
intra ion si se intoarce dupa juma' de ora.
- cum a fost bre?
- n-a fost rau, da' tot mai buna-i nevasta-mea.
intra si al doilea, se intoarce si el:
- ei?
- aveai dreptate, tot mai buna-i nevasta-ta
pik_nik
Postat pe 4 Iulie 2009 10:39
se duce un roman cu detasare in Africa de Sud, pe vremea lu' ceashca.
dupa vreo saptamana de munca, in week end, iese la plimbare prin oras.
la un moment dat vede o coada la un ghiseu si il intreaba pe ultimul negru ce e acolo. ala ii spune ca se dau bilete la cinema.
-ok, atunci stau sa vad si eu un film.
-dom'le, ii zice negrul, dta nu esti din Africa de Sud!
- nu sunt, nene, da' de unde stii?
-pai la noi albii nu stau la rand, cu negrii... ei se baga in fata, ca au tot ce-i mai bun...
se baga rumanu in fata, isi ia bilet, intra in sala si ocupa un loc. un alt negru ii zice:
- dom'le, dta nu esti din Africa de Sud!
- da' matale de unde stii?
- pai la noi albii nu stau aici, jos, cu negrii... ei stau acolo sus, la balcon, ca ei au tot ce e mai bun...
se duce asta la balcon, incepe filmul, intuneric in sala, la un momend dat ii vine sa mearga la toaleta. il intreaba pe albul din dreapta unde e toaleta si ala ii zice:
-dom'le, matala nu esti de aici! la noi, albii, cand vor sa faca, o fac aici, ii dau drumul jos, in capul negrilor!
asta mai cu retineri, ii da drumul pana la urma acolo si se aude un glas disperat:
- baaaaa!!! tu nu esti din Africa de Sud!!!!
- da tu de unde p... ma-ti stii, ba???
- pai mai plimb-o, baaaa!!!!!
Thor
Postat pe 4 Iulie 2009 10:40
, dom vidar , gata bagaju ?
kyra
Postat pe 4 Iulie 2009 10:43
kyrutzo, sar'na, e gata, da' deocamdata ma pregatesc de un week-end cu baietii mei, la munte.

trei barbati, iti dai seama ce o sa rupem gura targului?

poate dam si de ceva caprioare cu 2 picioare

si pe urma sa devin sincer cand ajung acasa
Thor
Postat pe 4 Iulie 2009 10:46
din start intrebarea e prost pusa...nu e vorba de rezistenta ci de VRERE
...VREREA..da..USURINTA...
sa "rezisti"..sau nu...in casnicie ...in cuplu...
IUBIREA...E UNA...unicitatea ei e data de persoana implicata in iubire...cu ce vine ea...daca aceasta unicitate dispare devenind un comun...o tagma de comun..."rezistenta"..pica...
violetaionescu
Viata iti rezerva multe surprize, si acestea pot fii de forte multe tipuri, si te poate prinde si la o vastra mai inaintata si fara bani si totosi EXISTA iubire si totusi exita blestem ,dau lumi dau lumi de stire .......................................
stololeo
ion, pe patu de moarte. maria, langa el.
- marie, tu, cand am fo bolnav de gripa galbena, tu ai fost langa mine. cand ne-a murit vaca, tu tot langa mine. cand ne-a luat casa foc, tu marie, tot langa mine. acuma, ca sunt pe moarte, tot langa mine.
- deh, ioane, asa ne-a fost noua
- marie, tu imi porti ghinion
tulipe
Postat pe 4 Iulie 2009 10:48
stolo, daca te rog eu frumos, poti sa-i dai lumii...?
pik_nik
va place sa va catarati pe munte ? e fain...

aoleu !!
kyra
tulipooo!!! 'aid la moshu' sa te tzuc pe frunce ca tare mi-ai amintit de cele tinereti cu bancu' asta!
Thor
Postat pe 4 Iulie 2009 10:49
he he heee... kyrutzo, mai mult ne-ar place sa ne cataram pe altceva, ca vad ca si al mic mi-a inceput cu oareshce "perfectionari" pe cale vizuala...
da', asta e! daca altceva nu e, merge si pe munte

sa vad daca mai prindem zapada, ca acum 2 saptamani am gasit.
Thor
Postat pe 4 Iulie 2009 10:51
laleao , aia fuse piaza rea

dom vidar, am citit , era la serale, curs de perfectionare, intensiv...incepe sa urle hormonu` in el..
kyra
Postat pe 4 Iulie 2009 10:52
apropos: kyrutzo, tulipo, pikule...

voi nu sunteti mahmuri? ca ieri v-am dat de baut, doar am implinit o varsta pe garbo, da' vad ca nu prea v-ati inghesuit
Thor
Postat pe 4 Iulie 2009 10:53
acu' doua saptamani era zapada si la postavaru. putina. mai jos nu cred sa mai gasesti
tulipe
Postat pe 4 Iulie 2009 10:54
pe patul de moarte se poate discuta si altceva. de exemplu:
- marie, acum ca mor, trebuie sa marturisesc ca recent te-am inselat...ma ierti?
- te iert, vasile, ca stiam. de ce crezi ca ti-am pus shoricioica in ceai?
pik_nik
Postat pe 4 Iulie 2009 10:55
tulipo, pai eu merg un pic mai sus... la balea lac
Thor
Postat pe 4 Iulie 2009 10:55
nene, io sunt !

LMA!
kyra
Postat pe 4 Iulie 2009 10:56
bre dom vidar, am scos cuiu' de la prima ora, bre!
pik_nik
Postat pe 4 Iulie 2009 10:57
ba da. am bagat guinness, la greu. mult inainte!
vidar, sa ai drum bun, shedere placuta. nush daca te mai vad pana luni ca si eu o tai spre munte.
tulipe
Postat pe 4 Iulie 2009 10:57
eeee... kyrutzo...

stiam io ca numa' tu ma mai iubesti pe aici!

piku' a sters-o englezeste, de tulipa nu mai spun... si am ramas doar noi doi sa ducem greul pe redute, cu bateriile alea de vin!

tuplio, sar'na!

nu stiu daca ne mai citim pana prin 20 iulie, dar eu iti doresc toate cele bune.
Thor
Postat pe 4 Iulie 2009 10:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Femeia 179 De la: luptatoareacurajoasa 15 Mai 2010 20:19
Barbatii...cum poti sa ti faci multumita perechea masculina...? 99 De la: vitan 30 Iunie 2010 15:55
o viata in paralel 162 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:55
Sexul dupa sarcina 44 De la: cristina1985 2 Octombrie 2011 13:30
De ce santem superficiali? Mai avem valori adevarate? 2 De la: garbo093004 25 Ianuarie 2010 13:14
Setari Cookie-uri