nu rezista si bine face ca s ar plictisii, dar sa fie destept sa incerce noua experienta si acasa si atunci totul este ok . ca decit un prost mai bine un iubaret ca ala iubeste si acasa si i scolit de femei da prostul prost moare si nu se prinde nimik de el ca pa de rata . asata valabil ptr femeile destepte nu blonde sau frumoase |
||
garbo002359 Postat pe 5 Iulie 2009 02:50 |
||
---|---|---|
De la: kyra, la data 2009-07-05 01:22:43 nene, e barbat.. uite cine controleaza! |
||
pik_nik Postat pe 5 Iulie 2009 02:55 |
||
adica tu vrei sa spui ca blondele sunt proaste?facem o proba da ca esti urata esti invidioasa pe cele frumoase | ||
|
||
garbo008488 Postat pe 5 Iulie 2009 03:11 |
||
mai important pt mine ca intrebare ar fi daca barbatul,femeia poate iubi o viata.cine poate prevedea viitorul?eu cred ca mai important e sa ai grija de prezent.cum cineva a mai zis deja intr-un comentariu,pt ca un om sa-si declare siesi ca iubeste cu adevarat trebuie sa fie constient ca persoana sa trece prin mai multe etape de descoperire pana a ajunge undeva in sine,in profunzime,unde se afla iubirea,numai copiii au sansa sa deborde de iubire cand se nasc,apoi incet ea se rataceste si numai la o anumita varsta,ea ne cheama sa o readucem la suprafata.pt mine casatoria inseamna o chemare a iubirii,cand zici da,accepti.pt a face dragoste toata viata cu omul cu care te-ai casatorit,trebuie sa te implici toata viata trup si suflet,persoanei celalalte,si asta e cam greu,caci trebuie sa stii intai ce inseamna sa te implici trup si suflet unei persoane,si din pacate incepem cam tarziu sa aflam asta,unii nici nu afla intr-o viata... | ||
lisa1313 Postat pe 5 Iulie 2009 03:22 |
||
lisa, vreau sa cred ca ai avut in vedere strict titlul topicului, ca sa nu spun ca viziunea ta asupra casatoriei e extrem de superficiala. nu te casatoresti doar ca sa faci dragoste toata viata cu aceasi persoana. actul sexual e important intr-o casnicie, dar e numai unul dintre multi alti lianti ai casniciei. poti chiar sa calci alaturi uneori, sau o singura data, dar casnicia sa dureze fara probleme, sau poti sa ramai fidel si casnicia sa se destrame. ar fi prea multe de spus aici, asa ca ma mai opresc la un singur aspect. nu trebuie sa te dedici trup si suflet persoanei iubite, si nici sa ceri asta celui de langa tine. fiecare se dedica propriei persoane, apoi ambii se dedica urmasilor, daca apar, in complementaritate, nu in subordonare sau, doamne fereste, sclavie! |
||
pik_nik Postat pe 5 Iulie 2009 05:29 |
||
toti barbatii insala mai devreme sau mai tarziu | ||
garbo011957 Postat pe 5 Iulie 2009 05:37 |
||
pentru ca trebuie sa se supuna legilor naturii. da' ia sa vedem, cu cine inseala barbatii? sarmanele femei, cat trebuie sa sufere ele cand accepta avansurile barbatilor si se lasa cucerite, doar pentru a-i ajuta in marsavul lor comportament...! concluzie, in cazul barbatilor se numeste infidelitate, la femei e sacrificiu... |
||
pik_nik Postat pe 5 Iulie 2009 06:03 |
||
DA cu litere mari daca este iubire prin asta ne deosebim de animale | ||
garbo004422 Postat pe 5 Iulie 2009 06:30 |
||
De la: florin_c76, la data 2009-04-06 00:29:52Eu unul sunt adeptul raspunsului afirmativ doar ca trebuie intervenit mereu cu ceva nou in viata amoroasa ptr.a ni interveni monotonia. |
||
nadejdemagda_yahoo_com Postat pe 5 Iulie 2009 06:35 |
||
Dragele mele, de ce ii tot punem la zid pe barbatzi? Sa ne uitam si in curtea noastra. Noi rezistam? ...sa facem dragoste doar cu sotul nostru dupa casatorie...toata viatza? Unele dintre noi da, altele nu. Depinde de educatia noastra, de respectul care il avem pentru propria persoana si pentru cuplul din care suntem parte, de valori, de ratiune si /sau instinct, de nevoi....de multe...uneori chiar de context. Stim si o stiu si ei, barbatzii, noi suntem mai emotionale ei mai rationali. Iar daca ei fac asta, sau noi facem asta, inselam fizic si erotic partenerul, depinde foarte mult de cum o facem si ce facem dupa asta....dar asta fi o alta discutie deja...Asta cred eu si ....imi asum...Numai bine la toata lumea.... |
||
garbo_carmen Postat pe 5 Iulie 2009 06:37 |
||
da! sint sigura ca in cei 22 de ani ne-am fost fideli si loiali, fara urma de incertitudine. dar.......... nu stiu de acum incolo..unii barbati de la o virsta, isi retraiesc tineretile si atunci ,nu stiu , sper sa nu mi se intimple. | ||
nadejdemagda_yahoo_com Postat pe 5 Iulie 2009 06:38 |
||
Maria... Cine esti tu oare?......... Ca adevar graiesti.. |
||
Light_blue Postat pe 5 Iulie 2009 07:19 |
||
vocea constiintzei, bre, vocea constiintzei... ca vocea americii nu mai e interesanta. |
||
pik_nik Postat pe 5 Iulie 2009 07:23 |
||
De la: maria1, la data 2009-07-04 03:25:07Da resista!...... si nu numai unul ci foarte multi!.... la fel si viceversa. bravo "feciorul"cel mic a lui tata... de unde esti tu?.... |
||
Light_blue Postat pe 5 Iulie 2009 07:23 |
||
e clar, aleUle, tu esti militzian! | ||
pik_nik Postat pe 5 Iulie 2009 07:25 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-05 07:23:16vocea constiintzei, bre, vocea constiintzei... super :))))) |
||
Light_blue Postat pe 5 Iulie 2009 07:25 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-05 07:25:18e clar, aleUle, tu esti militzian! nu zic ca nu mi-ar placea....acum astia au bani si tot ce vor muschii lor...dar sorry...nu servesc |
||
Light_blue Postat pe 5 Iulie 2009 07:27 |
||
stai ca io acu' vazui bijuteria asta: "Da resista!...... si nu numai unul ci foarte multi!.... la fel si viceversa." adica reSista nu numai foarte multi ci si numai unu! |
||
pik_nik Postat pe 5 Iulie 2009 07:27 |
||
e ok.. te-ai trezit. buna dimineata |
||
Light_blue Postat pe 5 Iulie 2009 07:30 |
||
mai bine lasa-ma sa cred ca visez, ca ce vad nu-i adevarat... | ||
pik_nik Postat pe 5 Iulie 2009 07:32 |
||
De la: Irenne88, la data 2009-04-08 11:50:25Si poti tu sa spprin caracui ca un barbat poate fi fidel unei femei toata viata? Cred ca genul asta de generalizari, pe langa faptul ca nu sunt deloc corecte din punct de vedere matematic, sunt inutile si total absurde. Daca te insori la 20 se ani,(si mai esti si student) cand "hormonii clocaie", nu vei reusi sa fii fidel, decat pana la "Balul Boboacelor/; Daca te insori la 34-36, dupa ce ai cunoscut si "iubit", o "lunga serie de Donsoare", situatia se schimba...Dar aici este o formula cu multe necunoscute:depinde de "soata si de comportamentul acesteia", "de ce intelegi tu prin "fideloitate(o data nu se pune)" si depinde in primul rand de caracterul tau, daca cei doi se casatoresc din dragoste, sau daca este o casatorie de conveninta(aranjata, de maman et papa!!!!) Dar sunt sigur ca un barbat care a zis: Stop, pe "cutare "o iubesc si doresc sa-mi intemeiez o familie, care e SATUL de "PITIPOANCE" si de "BURETI DE BANI", de proasta calitate,care a gasit un suflet deosebit, unde exista sentimente, iar acestea sunt curate si pure, alege fidelitatea. |
||
MAN_IN_BLACK Postat pe 5 Iulie 2009 07:46 |
||
de ce intotdeauna se pune problema daca barbatii pot rezista tentatiilor...cred ca in aceasta situatie intrebarea ar fi daca un om poate rezista sa faca sex/dragoste doar cu sotul/sotia dupa casatorie...si cred ca atunci cand exista dragoste la mijloc si respect reciproc chiar pot exista relatii fidele pana la final :) www.gatindcumira.blogspot.com |
||
v_mira Postat pe 5 Iulie 2009 07:57 |
||
man, sa fim seriosi,barbatul nu insala atat timp cat este"in limba",ba chiar si atunci are o problema, pt ca membru nu stie carte... "curate si pure"?plictisesc al draq,si iti spun din proprie experienta, pana nu-i tremura izmana in cour nitel ca s-ar putea ca partenera sa-l insele..nu iubeste total. o da! pur iubesti la 16 ani,asta-i alta mancare... esti cuminte,pura..devreme acasa...da' ce folos? din cand in cand are nevoie de evadare,clar...si daca nu vine sa ma traga de maneca, si sa se smiorcaie pe umaru' meu ca m-a inselat,e ok. ma faceti sa ma repet.. si da! exista oamenii(de ambele sexe)fideli,suntem cuminti..dar cel mai ades pt ca nu vrem sa ne complicam,ca tare ne lasa gura apa.. dap! ne lasa.... si nu e nimic rau in asta,suntem vii..ce alea,alea... |
||
iasomia Postat pe 5 Iulie 2009 08:03 |
||
sa stii ca depinde doar de parteneri;intradevar frebuie ca tot timpul sa aduci ceva nou in relatie,dar nu cred ca a treia persoana, | ||
GABRIEL481 Postat pe 5 Iulie 2009 08:12 |
||
gabi, asta o spuneti cand mai imbatraniti,baiatu'... |
||
iasomia Postat pe 5 Iulie 2009 08:15 |
||
Exista o zicala batraneasca care spune:"Cate bordeie, atatea obicee" Tradusa in situatia noastra ar fii: Fiecare este un unicat si nu trebuie sa avem toti aceleasi feed-back-uri, la aceleasi probleme!!! Iar chestia cu"... nu stie carte", n-are nici o legatura! Conteaza altete! Dar si acestea difera :"DE LA INDIVID, LA INDIVID"!!! |
||
MAN_IN_BLACK Postat pe 5 Iulie 2009 08:29 |
||
Eu nu cred ca exista barbati care nu inseala,fie inainte sau dupa casatorie!Poate doar ce-i care chiar n-au sanse si daca vor sau care sunt in nu stiu ce anturaje....Eu nu am incredere in barbati cand e vb de sex. | ||
val1979 Postat pe 5 Iulie 2009 08:33 |
||
Daca te iubeste cu adevarat,nu te inseala. Daca vrea sa aiba si alte experiente, ori este maniac sexual ori se crede un taur comunal si atunci ce rost are sa-l mai tii la usa ta. Vrea sa se duca teleleica n-are decat dar sa nu faca pe cel cinstit apoi. Sa-ti spuna cinstit ca s-a terminat. Este cel mai bine pentru amandoi. |
||
toko Postat pe 5 Iulie 2009 08:38 |
||
man, ce te amabalasi asa? normal ca exista barbati fideli,da' cred ca au o hiba...ceva emotional...sau organic.. |
||
iasomia Postat pe 5 Iulie 2009 08:45 |
||
oooooooooo si un pic de turca vay be | ||
valyemine Postat pe 5 Iulie 2009 08:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Smerenia omului,curatia sufletului si misiunea fiecarui om | 72 | De la: silfida 3 Iunie 2010 22:25 |
Soţul sau mama? | 1 | De la: Mia-garbo 25 Octombrie 2018 12:57 |
Placere pentru doamne sau domnisoare | 1 | De la: garbo_500559 30 August 2019 11:31 |
|
||
un sfat fetelor:) | 174 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:56 |
rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata | 16 | De la: mia79x 7 Iulie 2009 16:49 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară