Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

Nu pot sa spun ca nu au fost tentative.
curentat_mare
Postat pe 5 Iulie 2009 09:19
cred ca da -daca este impotentent!
garbo001220
Postat pe 5 Iulie 2009 09:43
ca-i ala? se castiga bine?
pik_nik
Postat pe 5 Iulie 2009 09:45
Sunt nevoita sa contrazic pe multi referitor la acest subiect!!! Exista barbati care rezista sa faca dragoste(sex) numai cu sotia dupa casatorie!!!!!!exemplu al dau pe sotul meu.Suntem casatoriti de 24 de ani si pot sa va spun 100% ca nu a facut sex cu altcineva in tot acest timp. Pare incredibil dar asa este. E mai catolic decat PAPA.
myriam
Postat pe 5 Iulie 2009 10:23
in cazul asta te cred. ca papa are vot de castitate.
pik_nik
Postat pe 5 Iulie 2009 10:26
De la: tutankhamon, la data 2009-07-04 22:35:42scumpico....si in poza de la avatar cate primaveri ai???ca nu prea arati de 39......si nu ma lua ca te pastrezi tanara si ca bla bla....

hai sa-ti spun ....sa nu mori de curiozitate,si sa nu fii tentata...poza de la avatar nu este poza mea,este o poza data de cei de la garbo,intelegi,doar nu crezi ca unde vezi o pisica ,un copac s-au mai stiu eu ce la avatar tu discuti cu cel din imagine,asa cum nici tu nu esti ce-a din imaginea aleasa de tine,dar acum inteleg cum e cu tentatia la tine. dar sincer ai fi uimita sa vezi cum arat.crede-ma.poate mult,mult mai bine decat acele fete(femei)care schimba partenerii des.....din tentatie ,desigur.
mialmi
Postat pe 5 Iulie 2009 10:27
Foooooooooooooarte optimista ! dar nu ai ce face. asta e adevarul. unii nu rezista nici macar atat. tentatii sunt la tot pasul si numai cei ce sunt orbi, muti si surzi trec peste ele. arata-mi unul asa.......
garbo020210
Postat pe 5 Iulie 2009 10:31
mialmi, nu-i asa ca si eu ma tin bine?
pik_nik
Postat pe 5 Iulie 2009 10:32
ei hai...pai la asa scuze...'nainte la tentatii...
mia79x
Postat pe 5 Iulie 2009 10:33
De la: myriam, la data 2009-07-05 10:23:52Sunt nevoita sa contrazic pe multi referitor la acest subiect!!! Exista barbati care rezista sa faca dragoste(sex) numai cu sotia dupa casatorie!!!!!!exemplu al dau pe sotul meu.Suntem casatoriti de 24 de ani si pot sa va spun 100% ca nu a facut sex cu altcineva in tot acest timp. Pare incredibil dar asa este. E mai catolic decat PAPA.

m-a bucur sa vad ca sunt si oameni care gandesc normal si sanatos.felicitari, am mai citit undeva pe la pag 64 pe cineva cu 22 de ani,felicitari doamnelor ca reusiti sa v-a tineti familia unita,si aveti mare grija sa nu apara in preajma dumneavoasta cate o tipa de asta,tentata,de tot ce zboara,m-a bucur sa vad ca sunt si persoane serioase pe acest topic.
mialmi
Postat pe 5 Iulie 2009 10:36
nu rezista,doar ca nu au toti curajul sa recunoasca
poate aici sub anonimat ...............
malyka
Postat pe 5 Iulie 2009 10:43
De la: iasomia, la data 2009-07-05 08:45:48man,

normal ca exista barbati fideli,da' cred ca au o hiba...ceva emotional...sau organic..

Nu trebuie sa ai "o hiba...ceva emotional...sau organi", ca sa poti sa fii fidel celelui pe care il iubesti!(SI ASTA INDIFERENT DE SEX!!!)

"Cine nu-i ca mine e defect"(par a spune unele postari...) Este foarte adevarat ca ceea ce este frumos, place si lui Dumnezeu! Dar una este sa ADMIRI ceva frumos si alta este sa-ti inseli omul iubit!!!

Dupa postari si comentarii, doar barbatii fac, ei insala, triseaza cu sentimentele, isi bat joc de dragostea adevarata... Nu neg, ca in orice padure exista uscaturi, dar se generalizeaza excesiv...
Cred ca este cazul sa revenim in viata reala, CAT MAI DEPARTE DE NET, si sa vedem viata asa cum este ea: Daca multe dintre "persoanele din SEXUL SLAB", nu si-ar folosi farmecele "inadecvat"(ca sa nu spun altfel), cu cine le-ar mai TRADA sotiiorii?!
MAN_IN_BLACK
Postat pe 5 Iulie 2009 10:54
donsoara mialmi....dupa ce ca nu gandesti, esti si incisiva.....ia uite-te matalutza cati au poza lor la avatar.....si mai lasa-ma ca ti-a dat-o garbo ca-i gogorita.....garbo iti da doar o silueta feminina sau una masculina...crezi ca garbo isi incarca aiurea serverul cu poze de cuconete si masculi ca sa va atribuie voua pozele....asa ca las-o jos si nu te mai da rotunda, ca din exprimarea ta, nu ai tu aproape 40 de ani nici daca ma pici cu ceara...
tutankhamon
Postat pe 5 Iulie 2009 11:11
da...e adevarat asa cum spun unii pe aici....ochii vad, inima cere.....da...vezi pe strada pe cineva care iti place...sau alegeti voi orice alta locatie....si mai vezi ca, daca ii surprinzi privirea, parca te cheama, parca te invita....hai, hai cu mine.....tu zici...nu....nu-mi insel sotia/sotul.....dar privirea aceea iti intersecteaza iar orizonturile...si unii dintre noi uita ce au promis in urma cu ceva ani - numai cu tine la bine si la rau, pana cand moartea ne va desparti....unii uita....si alearga dupa acea privire, alearga dupa acea himera care i-a pus inima pe jar....cand....de fapt...nu e decat o simpla revenire la stadiul de animal, de cand miroseam la fund toate catelele din haita sau ne lasam mirosite de toti masculii....jalnic....aceste manifestari animalice nu fac decat sa ne readuca la nivelul de animale, la stadiul lipsei de evolutie, la lipsa inteligentei si a judecatii....iar pentru fetele care sunt ferm convinse ca sotul nu le-a inselat nici macar o singura data in tz ani de casnicie, luati aminte......asta inseamna nu ca nu v-au inselat.....inseamna ca ei au fost mai destepti si au stiut sa se duca departe de casa.....iar voi, naive, nu ati remarcat nimic....
tutankhamon
Postat pe 5 Iulie 2009 11:20
Cel mai bine ar fi sa incercati si sa povesti dupa 25 de ani de caznicie. Ce ziceti de provocare? Apropo, se pare ca este vorba despre o adevarata arta!
catinca2007_yahoo_com
Postat pe 5 Iulie 2009 11:38
Una e sa fi adept a face sex numai cu sotia si alta e sa se si intample.De cele mai multe ori barbatii gandesc de la brau in jos si atunci uita si de respect, si de principii chiar si de Dumnezeu.Ca sa nu o faca cu alta femeie niciodata se intampla doar daca e impotent.Terminati cu prostiile ca nu se poate pt ca evolutia de la animal la om in privinta barbatilor nu prea a avut loc
garbo011753
Postat pe 5 Iulie 2009 11:43
De la: catinca2007_yahoo_com, la data 2009-07-05 11:38:33Cel mai bine ar fi sa incercati si sa povesti dupa 25 de ani de caznicie. Ce ziceti de provocare? Apropo, se pare ca este vorba despre o adevarata arta!

EH....! Taica....Cine crezi mata ca mai traieste inca 25 de ani?!?!
La jocul Aista,io zic: "PAS"!
MAN_IN_BLACK
Postat pe 5 Iulie 2009 11:47
De la: yavrum, la data 2009-04-08 06:46:41Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?
sophia
Postat pe 5 Iulie 2009 11:47
De la: DrkShad0w, la data 2009-07-05 11:47:22
De la: yavrum, la data 2009-04-08 06:46:41Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

Ma cunosc destul de bine ca sa-ti pot raspunde ca pot rezista mai ales daca iti iubesti familia f.mult.Cat despre noutati inseamna pozitii noi,alte mangaieri,comunicare permanenta intre soti inainte si dupa act,etc, ETC, ETC..............
sophia
Postat pe 5 Iulie 2009 11:48
Dia, ce faci fetitza? combatzi? ai cu cine? hai, ca-ti dau io o mana de ajutor, daca tzi-i greu

tulipe
Postat pe 5 Iulie 2009 11:48
Daca faci precum i-ti dicteaza (ciucurelu) probabil ca nu. Tentatii sunt in permanenta. Important e ce-ti doresti tu. Sa traesti impacat si cu privirea sus sau in o permanenta minciuna. Cred ca e ca si fumatul (produce dependenta si nu aduce nimic bun) totul e sa rezisti tentatiei
lia_liviu
Postat pe 5 Iulie 2009 11:51
offf, cati moralisti. sau moraliste . Din putinii mei ani( sau multii, inca nu m-am decis ) am invatat un lucru. Sunt barbati care nu iarta nimic si asta nu e inselat, e sport si sunt barbati care sunt atasati de familie, casa, copii, etc dar, pur si simplu, se indragostesc de o alta femeie dupa ce n ani nu si-au inselat partenerea. Mai este si o alta situatie :D Cei care nu inseala dar cred ca nu o fac nu pentru ca nu si-ar dori ci pentru ca le e teama de complicatii si scandaluri. Cei care nu isi inseala sotia in 30 de ani de casnicie pentru ca nu o vad decat pe ea si nu vor sa o raneasca si se simt bine acasa........etc, sunt 1 la 10000000........puneti cate zerouri vreti.
anima
Postat pe 5 Iulie 2009 12:02
De la: pik_nik, la data 2009-07-05 02:55:39
De la: kyra, la data 2009-07-05 01:22:43 nene, e barbat..

uite cine controleaza!

omu` precaut asa face...sa umbli dupa savarina si sa dai de stremeneag, te procopsesti cu un PTSD d-ala.
kyra
Postat pe 5 Iulie 2009 12:07
(A te simti bine acasa) nu credeti ca e mai important decit o intreaga serie de complicatii si scandaluri sau de un sport la care veti performa pina la un moment dat si care pina la urma vor duce la acea presupusa serie de indragostiri? Realitatea e ca intradevar sunt multe categorii de barbati si fiecare va trai asa cum va dori.(vorbim doar despre barbati acum)
lia_liviu
Postat pe 5 Iulie 2009 12:17
dar nu va puneti si iners intrebarea? femeia rezista?
gyagya
Postat pe 5 Iulie 2009 12:18
tulipo.....ma descurc mami.....nu vezi ca pe aici sunt numa naive??????sincer, nici nu-mi mai pun mintea cu ele....
tutankhamon
Postat pe 5 Iulie 2009 12:20
da-mi si mie te rog un exemplu de nou!
gyagya
Postat pe 5 Iulie 2009 12:21
ha ?
kyra
Postat pe 5 Iulie 2009 12:22
De la: tutankhamon, la data 2009-07-05 12:20:05tulipo.....ma descurc mami.....nu vezi ca pe aici sunt numa naive??????sincer, nici nu-mi mai pun mintea cu ele....

tulipe
Postat pe 5 Iulie 2009 12:35
De la: gyagya, la data 2009-07-05 12:18:49dar nu va puneti si iners intrebarea? femeia rezista?

aceasta intrebare s-a mai pus de cel pun douaj de ori pe topicu asta. si tot de atatea ori s-a si raspuns. Nu
tulipe
Postat pe 5 Iulie 2009 12:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Iarasi vreau sa ma casatoresc.... 56 De la: sriarchanghel 25 Septembrie 2013 16:15
nelamuriri 7 De la: garbo_2127 4 Mai 2012 16:36
Poveste zic eu tare de tot merita citit si dat cu parerea :)) 13 De la: hot_coffee 21 Aprilie 2010 14:18
locatii for sex;)! 262 De la: namyi 19 Aprilie 2011 18:00
Smerenia omului,curatia sufletului si misiunea fiecarui om 72 De la: silfida 3 Iunie 2010 22:25
Setari Cookie-uri