Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

Mai Daniela,am priceput ca asta e parerea ta.Ce nu-i clar,originea ei...ne-o poti dezvalui???.Nu de alta,sa te afle Florinelu'te excomunica mintenas.Cit despre mine...sa vad intii despre ce-ar fi vorba,s-apoi ma decid...
valentino
Postat pe 5 Iulie 2009 21:13
De la: garbo013876, la data 2009-07-05 21:09:57eu nu cred.pentru ca ori ce barbat e curios de ceva nou .asta este parerea mea daniela

absolut orice barbat! si ea, absolut noua. nedesfacuta. in tzipla
tulipe
Postat pe 5 Iulie 2009 21:14
mica:

uuffff!!!! m-ai linistit!
Thor
fratilor chiar trebuie sa criticati sexul slab?????
toti suntem predispusi provocarilor.......toti ravnim la ce nu este al nostru.....toti picam in pacat indiferent ca purtam fusta sau panataloni.......hormonei lucreaza......sa nu mi spuna nimeni ca nu a calcat niciodata stramb chiar de sunteti casatoriti.....dar trebuie curaj sa recunosti acest lucru....
camelia73
tulipo, hai sa le explicam fatucilor astora cum sta treaba cu inselatu'

tu le explici de cate ori am inselat-o eu pe nevasta-mea acum vreo 2 zile, scriindu-ti inclusiv tie versuri pe forum, iar eu le explic cum sta treaba cu 'teligenta devastatoare pe care o au.

ha? ce zici?
Thor
Postat pe 5 Iulie 2009 21:17
valy esti neastamparat frate.....
camelia73
Postat pe 5 Iulie 2009 21:17
cameluto, incepusesi binisor

bai, fetelor, chiar trebuie sa va deseneze cineva ca dati dovada de o prostie crasa in momentul in care generalizati in halul asta?

bai, nene, din cate imi amintesc, prin patul meu nu a trecut nici o camelie. sau poate?

cameluto, chiar ai avut peste 2 milioarde de barbati in patul tau? oau! esti tare, soro!!!
Thor
Postat pe 5 Iulie 2009 21:19
zici? mi-e ca se muta discutia pe extrema ailalta, "absolut toate femeile ie curve"

sau blonde
http://www.youtube.com/watch?v=RNOdcBUJ3eU
tulipe
Postat pe 5 Iulie 2009 21:20
Frate vidare e Daniela,tipa.s-a prezenta citeva postari prima.
valentino
Postat pe 5 Iulie 2009 21:22
tulipo, am pretentii de la mine!

iti promit ca eu nu zic asa ceva
Thor
Postat pe 5 Iulie 2009 21:22
hahahaha .... te atinsesem undeva vidar?......
camelia73
Postat pe 5 Iulie 2009 21:23
Vali... nu imi amintesc sa ii fi facut eu onoarea s-o cunosc, deci, cui ii pasa?

camelutzo, doar pe tine te atingi, fato. pe mine in nici un caz nu ai sanse
Thor
Postat pe 5 Iulie 2009 21:24
De la: Vidar, la data 2009-07-05 21:22:12tulipo, am pretentii de la mine!

iti promit ca eu nu zic asa ceva

nu m-am gandit la tine
da' mai stii, cum apare una fericita in caZnicie, inselata de douaj de ani si care are sotul foarte iubitor, acasa?!
tulipe
Postat pe 5 Iulie 2009 21:25
da vad ca va luati rau de blonde pe acilea...aveti ceva impotriva lor...ca sa stiu....ca si eu sunt una...
tutankhamon
Postat pe 5 Iulie 2009 21:25
camelutza...de acord cu tine... femeile gandesc mai mult cu capul de sus pentru ca numai unul au....dar si cand le trece prin cap -precum glontul prin capul lui bula - dorinta de a-si insela partenerul...nu le mai opreste nimic mama...
tutankhamon
Postat pe 5 Iulie 2009 21:27
Tut, tu esti blonda sub acoperire, pricepi mataluta

da' uite aici ceva blondute la neuron
Thor
Postat pe 5 Iulie 2009 21:27
daca nu te-am atins deloc atunci de ce ripostezi asa?......curiozitatea ma face sa te intreb si eu........cel ce se disculpa vidare se si acuza in acelasi timp.......
camelia73
Postat pe 5 Iulie 2009 21:28
ai dreptate.....dar cel putin avem sange in noi sa recunostem acest lucru.....nu ca si barbatii ........hahahahaha....vidare ma vopsesc blonda daca vrei....hahahahaha
camelia73
Postat pe 5 Iulie 2009 21:30
tut, nu vezi bre, ca se generalizeaza in draci? toti sunt o apa sh-un pamant. nu poti sa fii decat asha cum decreteaza donshoara.am bagat-o p-aia cu blonda ca sa justific linku, sa nu m-arunce florin pe fereastra ca i-am impietat subiectu
tulipe
Postat pe 5 Iulie 2009 21:33
ok, cameluta, hai sa iti explic ceva, chiar daca ma repet:

INTOTDEAUNA se va gasi o femeie mai frumoasa si mai desteapta decat aia de acasa, care sa merite macar o noapte din viata unui barbat, fie el si insurat. Pricepi nuanta termenului "intotdeauna", nu-i asa?

asta e, dragutzo: ai fost inselata? iti dau o veste trista: inseamna ca s-a gasit una mai buna decat tine.

sper ca nu te vei sinucide, daca totusi o vei face, iti recomand lama trecuta in lungul - nu de-a latul - venelor

mai, fetelor, voi de fapt sunteti atat de infumurate incat muriti de ciuda cand vedeti ca sunt altele mai presus decat voi.
mai era o ... ma rog, nu o calific aici, care pretindea ca barbac-so avea absolut tot acasa (si exemplifica: sex, mancare, curatenie).
pai ce dracu' mai fetelor, daca vreau sex ma duc la bordel, daca vreau mancare imi fac singur sau merg la restaurant si daca vreau curatenie imi angajez o menajera. nu iau toata vaca pentru un pahar cu lapte.
nevasta nu trebuie sa ofere in fiecare zi noi pozitii de prin kamasutra, sa fie ziua sluga si noaptea courva, dragutzelor! nevasta trebuie sa aiba un anumit nivel de inteligenta pentru a fi in stare sa inteleaga si sa sustina o discutie. celelalte pica pe locul 2. In momentul in care deveniti cicalitoare, banuitoare, delasatoare... apare varianta.
Thor
Postat pe 5 Iulie 2009 21:35
camelia, tu ai impresia ca eu m-am disculpat cumva in fata ta?

eu cred ca nu stapanesti prea bine vocabularul limbii romane.
Thor
Postat pe 5 Iulie 2009 21:36
bine atunci...de maine ma fac verde pe cap......ca astea e raritati....aoleu...o sa ma opreasca pe strada sa-mi zica oama verde de pe marte.......
tutankhamon
Postat pe 5 Iulie 2009 21:36
baaaa, vidare...sunt blonda si ma uit la concertul lui michaaaaaaael pe mtv.....moooama ce de pustoaice blonde lesinate...io inca ma mai gandesc daca sa lesin si sa pierd concertul sau sa lesin dupe.....
tutankhamon
Postat pe 5 Iulie 2009 21:39
ai mare dreptate "criticule" nu stiu deloc romaneste... dar ma dau rotunda ca si interlocutorul meu......
camelia73
Postat pe 5 Iulie 2009 21:39
"Viata poate fi inteleasa numai privind in urma, dar poate fi traita NUMAI privind inainte!"(SOREN KIERKEGAARD)......asa privesc eu critica vidare....cum privesc si viata.....tu cum o privesti?
camelia73
Postat pe 5 Iulie 2009 21:42
Tut, asfaltu meu de ce nu ti-a placut? mie imi place blonda aia, la nebunie
tulipe
Postat pe 5 Iulie 2009 21:43
atatia neuroni sacrificati pentru un raspuns axiomatic!
da mey, rezista un barbat sa faca dragoste si sex numai cu sotia lui. din pacate, inca nu s-a nascut femeia care sa-l determine sa faca asta.
pik_nik
Postat pe 5 Iulie 2009 21:43
Nu exista barbati fideli.Garantat.
Eu nu cunoesc nici unul in jurul meu , si sunt de multi ani pe Terra, din pacate. Mai devreme sau mai tarziu va dovedi ca nu sunt decat animale, (ca doar ele nu isi pot controla instinctele, asa cum cineva a zis pe forum)Filozofia lor este ca doar un prost refuza cand o femeie i se ofera.Nu gandesc ca si femeia de langa ei poate ca a avut oferte destule, dar a avut si principii,onoare, mandrie, respect de sine si de ceilalti din jur, etc
rosa
Postat pe 5 Iulie 2009 21:45
camelutza, hai ca vad ca nu prea te duce, asa ca inchei aici monologul (ca nu il pot numi dialog atata timp cat nu spui nimic).

este o mare diferenta intre a sti limba romana si a stapani vocabularul limbii romane. la vocabular mai e vorba si de altceva decat niste infloriri de fraze corecte din punct de vedere gramatical.

tu nu ai facut altceva decat sa rastalmacesti niste cuvinte de-ale mele. in acelasi timp, emiti niste "judecati" dar argumente ioc. crezi ca daca tu ai nimerit niste santieristi cu alura de Don Juan, care dupa 2 zile s-au dus la alta, iti da dreptul sa generalizezi?

nu uita, fatuca, sunt cateva miliarde de masculi pe pamant. i-ai incercat chiar pe toti?
Thor
Postat pe 5 Iulie 2009 21:46
De la: rosa, la data 2009-07-05 21:45:03Nu exista barbati fideli.Garantat.
Eu nu cunoesc nici unul in jurul meu , si sunt de multi ani pe Terra, din pacate. Mai devreme sau mai tarziu va dovedi ca nu sunt decat animale, (ca doar ele nu isi pot controla instinctele, asa cum cineva a zis pe forum)Filozofia lor este ca doar un prost refuza cand o femeie i se ofera.Nu gandesc ca si femeia de langa ei poate ca a avut oferte destule, dar a avut si principii,onoare, mandrie, respect de sine si de ceilalti din jur, etc

rosita, scapi din vedere un amanunt: jurul tau, este fix in jurul tau, nu si-al meu. nici al oricui vrei tu de pe aici
tulipe
Postat pe 5 Iulie 2009 21:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum pot? 25 De la: madita 12 August 2011 15:54
ajutati-ma...oare ce sa fac :( 52 De la: cricat 3 Mai 2011 19:30
Soţul sau mama? 1 De la: Mia-garbo 25 Octombrie 2018 12:57
Vreau sa ma insor....part two! 78 De la: SAL 19 Decembrie 2011 19:40
Seeeeeeeeeeeeex 14 De la: anirica 13 Aprilie 2010 22:47
Setari Cookie-uri