Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

hi hi hi! iote-o si p-asta!

rosa, mama, hai sa te intreb si eu ceva:
lasand la o parte modul agramat in care te-ai chinuit sa expui o idee, animalele alea de care vorbesti tu CU CINE au inselat?
nu cumva cu alte animale? care "alte animale" se numesc femei?

pai si atunci, vorba prietenului pik_nik, nu ajungem la un alt "adevar axiomatic" si anume ca si fomeile e courve?

uite insa ca eu, de exemplu, nu imi permit sa afirm asa ceva.
Thor
Postat pe 5 Iulie 2009 21:50
ma bucur ca te duce pe tine capul.......asa societatea nu are nimic de pierdut.....monolog sau dialog.....nu te pune nimeni sa raspunzi provocarii.....in rest toate bune "inteligentule"....
camelia73
Postat pe 5 Iulie 2009 21:51
pfuuu... te doare mintea si alta nu!

aia e de multi ani pe terra da' in jurul ei nu cunoaste un barbat fidel

mare de tot e jurul asta al tau, roso! si multi au scapat in el!
Thor
Postat pe 5 Iulie 2009 21:52
rosa draga se pare ca toti suntem agramati si mai stiu eu cum.....dar hai sa stam noi in banca noastra sa se poate el desfasura linistit..."mascului din el" poate se va simti mai linistit....cel intelept cedeaza in fata.........poate acest lucru il stim doar noi analfabetele sau agramatele.....
camelia73
Postat pe 5 Iulie 2009 21:54
hopa!

camelutzo, ai cumva lama in manutza? grija mare cum o folosesti!

ai cazut in depresie cand ai aflat ca sunt altele mai frumoase si mai bune decat tine?
lasa, mama, ca toate trec, si alea frumoase vor ajunge ca tine la o anumita varsta
Thor
Postat pe 5 Iulie 2009 21:54
vorba lu' nenea will, mult zgomot pentru nimic
ce-ar fi sa dezbatem altceva? uite, dau idee pentru topic, ca io nu-l pun. nu e perimata institutia casniciei? nu s-ar putea schimba cu eventual niste contracte cu termen limitat, 5-10 ani initial, cu posibilitatea de prelungire? contractul ar putea sa prevada astfel si sanctiuni in cazul infidelitatii, insa nu te leaga pentru toata viata cu lantzuri morale..
zic si io, ca mi-e cald.
pik_nik
Postat pe 5 Iulie 2009 21:56
vidar, eu zic asha, fiecare cu juru lui! vorba wife-i, "lume necajita, nene"
tulipe
Postat pe 5 Iulie 2009 21:59
pik, pai tu zici foarte bine cand ti-e cald. eu asha credeam ca este, cu limita. valabil pe durata functionarii
tulipe
Postat pe 5 Iulie 2009 22:04
las' c-ai inteles tu
pik_nik
Postat pe 5 Iulie 2009 22:06
De la: pik_nik, la data 2009-07-05 22:06:41las' c-ai inteles tu

tulipe
Postat pe 5 Iulie 2009 22:08
De la: rosa, la data 2009-07-05 21:45:03Nu exista barbati fideli.Garantat.
Eu nu cunoesc nici unul in jurul meu , si sunt de multi ani pe Terra, din pacate.

Si eu cred ca, din pacate, esti de prea mult timp pe Terra. Si degeaba.
STUPID ALIENS, GO HOME!!!
anakin
Postat pe 5 Iulie 2009 22:24
camelutzo...tu ai ceva, in general cu barbatii...sau ti se puse pata numa pe unii????
tutankhamon
Postat pe 5 Iulie 2009 22:28
De la: tulipe, la data 2009-07-05 21:43:29Tut, asfaltu meu de ce nu ti-a placut? mie imi place blonda aia, la nebunie

sa mor io ca nu stiu la ce te referi...parol....
tutankhamon
Postat pe 5 Iulie 2009 22:30
pentru rosa

1. de acord cu tine...in jurul tau nu sunt barbati fideli....ai nimerit tu numa porci si magari....
2. ioi doamne.....si de unde aterizasi maica? acolo de unde ai venit nu te-au informat ca pe aici asa e regula??ca barbatul inseala.....
3. aici sincer m-ai pierdut...cine va dovedi ca nu sunt animale???? acordul subiectului cu predicatul, mama lui....
4. nope...gresit....folosofia lor e ca nici o femeie care li se ofera nu trebuie ratata.....
5. ce te face sa crezi ca femeia de langa el nu i-a platit-o la un moment dat, si nu a fost si ea cu altul?????
tutankhamon
Postat pe 5 Iulie 2009 22:37
De la: Vidar, la data 2009-07-05 21:35:04ok, cameluta, hai sa iti explic ceva, chiar daca ma repet:

INTOTDEAUNA se va gasi o femeie mai frumoasa si mai desteapta decat aia de acasa, care sa merite macar o noapte din viata unui barbat, fie el si insurat. Pricepi nuanta termenului "intotdeauna", nu-i asa?

asta e, dragutzo: ai fost inselata? iti dau o veste trista: inseamna ca s-a gasit una mai buna decat tine.

sper ca nu te vei sinucide, daca totusi o vei face, iti recomand lama trecuta in lungul - nu de-a latul - venelor

mai, fetelor, voi de fapt sunteti atat de infumurate incat muriti de ciuda cand vedeti ca sunt altele mai presus decat voi.
mai era o ... ma rog, nu o calific aici, care pretindea ca barbac-so avea absolut tot acasa (si exemplifica: sex, mancare, curatenie).
pai ce dracu' mai fetelor, daca vreau sex ma duc la bordel, daca vreau mancare imi fac singur sau merg la restaurant si daca vreau curatenie imi angajez o menajera. nu iau toata vaca pentru un pahar cu lapte.
nevasta nu trebuie sa ofere in fiecare zi noi pozitii de prin kamasutra, sa fie ziua sluga si noaptea courva, dragutzelor! nevasta trebuie sa aiba un anumit nivel de inteligenta pentru a fi in stare sa inteleaga si sa sustina o discutie. celelalte pica pe locul 2. In momentul in care deveniti cicalitoare, banuitoare, delasatoare... apare varianta.

Draga vidar, din ce am observat eu pana la varsta mea matusalemica, majoritatea barbatilor care-si insala partenerele - neveste sau iubite - nu o fac cu altele mai frumoase sau mai laptoase sau mai inteligente, dimpotriva. De aceea am concluzionat ca barbatii insala o femeie cu alta femeie pentru simplul motiv ca e alta. Sigur ca e foarte importanta si varsta barbatului care insala, si apasarile pe care le-a acumulat etc. Defunctul meu sot- sa-l ierte Dumnezeu, ca are de ce- m-a inselat pana i-au sarit capacele cu fel de fel de dudui, mai urate, mai batrane, mai toante... Adica a reconfirmat, daca mai era nevoie, teoria potrivit careia barbatul gandeste si simte cu partea de din jos de brau, parte care se dovedeste a fi de cele mai multe ori neselectiva. Asta nu inseamna deloc ca eu eram tampa, cicalitoare, delasatoare sau mai stiu eu cum.
garbo011350
Postat pe 5 Iulie 2009 22:40
11350....draga mea....aveai un singur defect.....nu mai putea bietul om sa mai zica nici o vorba de gura ta.....il tocai toata ziua si noaptea...i te impuneai...ii cioparteai masculinitatea.....
tutankhamon
Postat pe 5 Iulie 2009 22:43
De la: tulipe, la data 2009-07-05 21:20:09zici? mi-e ca se muta discutia pe extrema ailalta, "absolut toate femeile ie curve"

sau blonde
http://www.youtube.com/watch?v=RNOdcBUJ3eU

tut, asfalt tango
tulipe
Postat pe 5 Iulie 2009 22:48
tut nu am absolut nimic cu barbatii......si nici nu mi se pune pata pe nici unul dintre ei....imi exprimam doar parerile mele care se pare ca erau prost exprimate.......si prost intelese, atata tot.....sa fiti iubiti....
camelia73
Postat pe 5 Iulie 2009 22:51
Cred ca TOTI BARBATII SUNT FIDELI.(Caracterului,Personalitatii si modului lor de a trai)
lia_liviu
Postat pe 5 Iulie 2009 22:54
pe cuvantul tau!!!!!
tutankhamon
Postat pe 5 Iulie 2009 22:56
garbo011350:
intr-o oarecare masura sunt de acord cu tine.
fatucile alea pentru care toti sunt o apa si un pamant ar avea de invatat din postarea ta echilibrata. poate vor si vrea sa invete ceva esential: NU faci generalizari.

nu as fi fost de acord cu "majoritatea", dar oricum ai restrans categoria la "cei care inseala".

nu sunt incarnarea Maicii Tereza, nu sunt nici "Taicu Terezu", dar infatuarea unora care au impresia ca le stiu pe toate si emana judecati cu valoare de adevar absolut nu pot sa o trec cu vederea.

Thor
Postat pe 5 Iulie 2009 22:58
De la: tutankhamon, la data 2009-07-05 22:43:1511350....draga mea....aveai un singur defect.....nu mai putea bietul om sa mai zica nici o vorba de gura ta.....il tocai toata ziua si noaptea...i te impuneai...ii cioparteai masculinitatea.....

Nici poveste. Cred ca i-o ciopartise maik-sa. Ca bietul de el isi tot cauta o mamik, presupun, dak atunci cand eu aveam 24 de ani ma insela cu una de 48 de ani. De tocat, nici atat. Dar e adevarat ca la un moment dat, scarbita de toate cele si din teama ca as putea capata si ceva boli, l-am exclus din asternutul meu si mai apoi din viata mea. Am preferat abstinenta, k pana acum n-a omorat pe nimeni.
garbo011350
Postat pe 5 Iulie 2009 23:00
De la: lia_liviu, la data 2009-07-05 22:54:19Cred ca TOTI BARBATII SUNT FIDELI.(Caracterului,Personalitatii si modului lor de a trai)

ai uitat (?) "amantelor".
Thor
Postat pe 5 Iulie 2009 23:00
nu am treaba blondelor le admir mai ales pe cele platinate ....
era o vorba pe care nu am inventa o eu draga mea sa fie manechine cinste lor. dar era vorba de fidelitatea barbatilor si nu imi plac femeile indiferent de nuanta parului //www.garbo.ro/comunitate/forum/post_reply/5256.htmlhttp://www.garbo.ro/comunitate/forum/post_reply/5256.html##happy0028: //www.garbo.ro/comunitate/forum/post_reply/5256.html#ppy0009:
garbo002359
Postat pe 5 Iulie 2009 23:01
garbolinelor, mai rasfirate, nene. voi atacati in gashca? de unde mama naibii, il cunoasteti voi pe sotzul meu, pe fratele meu, pe nepotu Suca, nu mai zic de Florin, initiatorul topicului, sa va permitetzi sa emiteti verdicte, "totzi e porci". limitatzi-va la ce cunoastetzi voi. shi n-ar fi rau sa mai si argumentatzi, "pentru ca........"altfel nu este decat vanare de vant, vorba unei persoane inteligente de pe aici
tulipe
Postat pe 5 Iulie 2009 23:15
cred ca e o discutie fara sfirsit.Toti vedem realitatea dar probabil ca unora din noi nu ne vine sa credem sau nu vrem sa credem.Eu personal nu am aflat nimic nou asa ca am sa ma retrag. Ne revedem la o alta tema de discutii.
Va salut si mi-a parut bine ca v-am cunoscut.
lia_liviu
Postat pe 5 Iulie 2009 23:25
tulipo, 'aid' la moshu' sa te tzuc parinteste, pe frunte! (vor zice garbolinele ca imi insel nevasta daca te tzuc virtual? )

si deschide mai larg tzava de net, sa va trimit la aman2 un bulgare de zapada pe tractiune integrala
Thor
Postat pe 5 Iulie 2009 23:35
prietenii mei (se stiu ei cine sunt in postura), de ce va bateti capul cu o problema pusa gresit din start?! raspundeti la o intrebare care nu exista, de fapt. bashca mai apar niste tovarashi si tovarashe care sunt atotstiutoare si calca pe nervi, evident.
mai bine trantiti si voi o creatie la Lumea... sau o noutate la Chestiunea...
eu as raspunde intr-un singur fel la intrebarea asta de trei lei: ar face bine sa reziste exact in masura in care si partenerele lor rezista sa faca amor latin doar cu ei. macar atat.
gianiblue
Postat pe 5 Iulie 2009 23:40
De la: lia_liviu, la data 2009-07-05 23:25:10cred ca e o discutie fara sfirsit.Toti vedem realitatea dar probabil ca unora din noi nu ne vine sa credem sau nu vrem sa credem.Eu personal nu am aflat nimic nou asa ca am sa ma retrag. Ne revedem la o alta tema de discutii.
Va salut si mi-a parut bine ca v-am cunoscut.

io una cred ca tie nu-ti cam vine sas crezi ca nu te crede nimenea ca esti fidel....or stii baietii cu ochii albastrii ceva......
tutankhamon
Postat pe 5 Iulie 2009 23:57
ai perfecta dreptate este fffffffffff greu de crezut,ca macar o data in viata un barbat sa nu calce stramb
vcristina2000_yahoo_com
Postat pe 6 Iulie 2009 00:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sex 9 De la: mia79x 3 Iulie 2009 20:45
ce iubesc barbatii??? 32 De la: nuti_vio 7 Iulie 2010 16:54
Hpv 23 De la: garbo_412933 26 August 2015 19:10
Ce inseamna dominare? 10 De la: garbo_465775 21 Mai 2017 13:59
DA, DACA MAI POT! 73 De la: garbo233027 9 Octombrie 2012 02:12
Setari Cookie-uri