Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

mmmda!
blanca
Postat pe 10 Iulie 2009 17:42
si fundul in asteptarea... cui/ce?
pik_nik
Postat pe 10 Iulie 2009 17:42
in asteptarea cautatorilor de amfore
blanca
Postat pe 10 Iulie 2009 17:44
mai, stiu si io cum se "agrameaza" lupa, da' apare asa de frumos cand e scris de o fata...!
pik_nik
Postat pe 10 Iulie 2009 17:45
De la: pik_nik, la data 2009-07-09 20:14:38mec2, daca nu se insoara, traieste mai mult.

pik, sa stii ca cercetatorii britanici afirma contrariul. acum... nu stiu pe cine sa cred... pe ei sau pe tine...big dilema.
gianiblue
Postat pe 10 Iulie 2009 18:23
daca ai un pik de patriotism in tine...
pik_nik
Postat pe 10 Iulie 2009 18:42
pik, nu fii obscen, te rog...
gianiblue
Postat pe 10 Iulie 2009 18:54
De la: anakin, la data 2009-07-08 15:47:50mersi, m-ai convins ca am dreptate.

eu nu stiu ce probleme ai avut tu in familie si cine ti-a fugit de acasa,dar daca tu s-au altii sunte-ti de acord sa v-a inselati consoartele.....probabil ca asa s-a intamplat in fam la voi dar asta nu inseamna ca asa este in orice familie.una este sa te desparti legal si sa te recasatoresti,s-au sa traiti in concubinaj,si alta este sa inseli.asa cred eu.cat despre ce am facut eu ....n-ai tu de unde sa stii dar probabil ca asta este felul tau de a intimida,dar cu mine nu ai sa reusesti.
mialmi
Postat pe 10 Iulie 2009 20:08
De la: tutankhamon, la data 2009-07-09 12:57:32
chiar toti se inseala intre ei?barbatii si inseala femeile si toate femeile isi inseala barbatii?????????/foarte curios,cu siguranta esti genul care se uita la telenovele unde fac sex si fratii intre ei.eu nu zic ca nu sunt si curve si curvari,dar nu sunt majoritari.uite cata lume te i-a la misto,numai tutankamon te aproba,probabil v-a asemanati.Nu stiu ce-i cu voi si cati ani aveti dar intr-o casnicie nu e asa,nu poti insela pentru simplu fapt ca ai vazut pe cineva care iti place si s-a uitat in ochii tai.dar daca o s-a te i-a un amarat de sotie ,incearca sa-l inseli sa vezi ce iese.S-au sa te insele el pe tine sa vezi cum v-a fi.

scumpa mialmi...ia fa-ti tu, la aproape 40 de ani cati zici ca ai, o analiza gramaticala pe textul scris de manutza lu' matale.....si, in al doilea rand.....ia mai cauta prin visteria ta de vaste cunostinte literare capitolul referitor la sensul figurat al unor expresii...ring the bell????[/quote]

40-90 nu prea conteaza,pe tine te deranjeaza ca NU sunt de acord cu curvele si curvarii dar aici am sa termin postarile mele pe acest topic pt ca vad ca cei ce sunt seriosi au intrat si-au spus parerea si au iesit ,asa ca multa sanatate la toti
mialmi
Postat pe 10 Iulie 2009 20:17
De la: pik_nik, la data 2009-07-09 21:13:44212, io am un dar ciudat. aud gandurile oamenilor. si pe tine te-am auzit asa:
"Felicit�ri pentru consecven��, Florin" fraiere!"

Mai verific�-�i din c�nd �n c�nd auzul! Cum a� putea s�-l consider fraier pe un tip care a �n�eles cu adev�rat ce �nseamn� iubire, respect, c�s�torie?!
garbo006212
Postat pe 10 Iulie 2009 20:37
lasa, ramane intre noi
pik_nik
Postat pe 10 Iulie 2009 20:39
De la: mialmi, la data 2009-07-10 20:08:37
De la: anakin, la data 2009-07-08 15:47:50mersi, m-ai convins ca am dreptate.

eu nu stiu ce probleme ai avut tu in familie si cine ti-a fugit de acasa,dar daca tu s-au altii sunte-ti de acord sa v-a inselati consoartele.....probabil ca asa s-a intamplat in fam la voi dar asta nu inseamna ca asa este in orice familie.una este sa te desparti legal si sa te recasatoresti,s-au sa traiti in concubinaj,si alta este sa inseli.asa cred eu.cat despre ce am facut eu ....n-ai tu de unde sa stii dar probabil ca asta este felul tau de a intimida,dar cu mine nu ai sa reusesti.

mialmi, de ce te lupti atat de crancen cu limba romana?
garbo011350
Postat pe 10 Iulie 2009 22:17

Mialmi, in cazul tau se poate spune ca nu existenta prostiei deranjeaz�, ci vesnicia ei.
anakin
Postat pe 10 Iulie 2009 23:13
anakin..... cata dreptate ai.....
tutankhamon
Postat pe 10 Iulie 2009 23:26
Buna!si Buna intrebare la acest subiect eu cred caci nu existan niciodata un barbat sa sa faca sex numai cu sotia lui toata viata,in schimb eu personal am facut un sondaj si am intrebat pe barbatiii ca; daca rezista sa faca sex numai cu sotia lui,si la raspuns mia dat un 60>la suta ca da dar,si cu alta femeie
garbo014745
Postat pe 11 Iulie 2009 06:45
da depinde de varsta, daca e deja batran cand se insoara poate reuseste......sau daca moare repede dupa insuratoare
mariaelisabeta
Postat pe 11 Iulie 2009 08:49
Buna forumisti si forumiste!As completa pe aici sciind ca parerea fiecaruia conteaza chiar daca nu suntem de acord cu ea.Exista controverse caci fara ele omenirea nu ar ar fi asa cum e.Atunci cand totul e pe placul nostru inseamna ca noi privim realitatea intr-un mod al nostru ce poate fi criticat de ceilalti.Eu unul nu critic pe cei ce ma critica ci incerc sa argumentez opiniile mele.Dumezeu sa va aiba in paza!
florin_c76
Postat pe 11 Iulie 2009 12:32
Interesant subiect...daca imi permiteti sa-mi exprim si eu parerea...as putea spune in felul urmator : ' un barbat sa faca sex(dragoste) doar cu sotia sa dupa casatorie'= UTOPIE
Asa ceva este incredibil si va spun asta din experienta unei casnicii de 25 ani...
garbo005458
Postat pe 11 Iulie 2009 18:18

SEX = 6(latina) = W DRAGOSTEA = DRAG -O -STEA O - STEAUA-DRAGA

DRAGOSTEA = GOD - RA - STEA = DUMNEZEU -RAMANIA - STEA

DRAGOSTEA = ROMANIA = DUMNEZEU = STEAUA (5 +6 = 11 = numarul fatidic in care sunt provoacate de escrocii internationali ,toate evenimentele deoasebite, inclusiv ultimul eveniment, razboiul financiar, economic si social, din acest an , 2009 = 2+9 = 11.
Ma gandesc cu groaza ce se va mai pune la cale, ce nenorocire pe oameni va mai provoca escrocii pe data de 11.11.11(2009)
ESCROCI = S-CROCE - I = S-CRUCE-O-IE = CRUCEA+O(soarele)= II-E
=CRUCEA+SOARE =H $E = MOARTEA SI VIATA LUI HRISTOS EVANGHELISTUL ESCROCII = EVANGHELISTII (SIONISTI SI IUDAICI) ADEPTI A LUI I-SUS, I-ONU, IO-SUA, IO-ANA(alianta nord atlant),I-UDA, I-OVA-N, I-SAC, I -SAS(german), I-CAR (I-SAR),I-WAR, I-TIC, IOR-DAN(ION EVANGHEL.& DAN(rege dac 3 zile,apoi decapitar, iat IOAN ,a fost crucificat, CEA CE IN biblie SCRIE, INVERS)

DUMNEZEU = ROMANIA = STEAUA(SOARELE)

ROMANIA CA TERITORIU AU FACUT-O SPECIAL ROTUNDA,DUPA FORMA SOARELUI.
alexandru_revnic_yahoo_com
Postat pe 11 Iulie 2009 19:27
yhoo.com. domnu', te rog io frumos, mergi si dormi un pic.
pik_nik
Postat pe 11 Iulie 2009 19:42
ioi! ti-au iesit calculelele
blanca
Postat pe 11 Iulie 2009 19:45
buei yhoo.com.....asta suna asa a "nr 23" daca intelegi ce vreau sa zic...
preciouss
Postat pe 11 Iulie 2009 19:48
Multumesc pentru "sfat"PIK NIK.este si asta un punct de vedere...Dar un asemenea sfat sa vina din partea unei asa frumuseti de baiat...mai rar
ma minunez de tine mereu,dar poate-mi iese copilul ca tine ca nu stiu ce-ti fac.Ar trebui sa-mi dau cu mainile pe la"dos"cand ma uit la pozata sau sa asteptsa vad ce-mi da Dumnezeu? O zi buna-ti doresc!
mec2
Postat pe 12 Iulie 2009 11:14
mec, eu dau multe sfaturi, si cum nu tin contabilitate pentru ca vreau sa pacalesc fiscul, nu-mi amintesc motivul multumirilor
da' nu ma poci abtine sa completez - daca vrei un copil ca mine, numai eu ti-l pot face
pik_nik
Postat pe 12 Iulie 2009 11:19
Pai,nu ,ideea era ca am deja unul in burtica si ca n-as fi vrut io sa iasa ca tine...dar acum ce-o vrea Domnul,ca ma uit la poza ta cu jind Sfatul care mi-l dadusei nu trebuia contabilizat sub nici o forma,dar faza este ca mi-ai spus sa-l"epuizez" si te-am ascultat...e ok asa?
mec2
Postat pe 12 Iulie 2009 15:41
nu stiu ce sa zic...
eventual sa-mi arati si mie cum ai procedat...
pik_nik
Postat pe 12 Iulie 2009 15:44
iote-l si p-alde yahoo.com.. he, he...

nene, cin` te-a invatat kabbala d-asta rasuflata ? hai, nu ne desfaci si sefirotii ? e clar, au uitat astia, de la balaceanca, portile deschise, viata mea...
kyra
Postat pe 12 Iulie 2009 15:45
mia79x
Postat pe 12 Iulie 2009 15:48
ce ciudat,sa vezi cum e sa inseli un sot,o sotie,pai inainte de casatorie oare ce a pazit acela.daca te casatoresti si tu tot mai crezi in basme,in feti frumosi si ilene cosanzene,daca inseli pt ca asa e la moda,daca crezi ca o casatorie inseamna achizitionarea unui obiect,daca crezi ca o casatorie e un loc unde poti sa-ti insiri propriile haine murdare in loc sa le speli,daca e asa,inseamna ca ignoranta e cauza inselatului in caznicie,numai ca in caznicie il obligi cine stie cat timp,si pe celalalt sa poarte pe umerii sai crucea crucea ignorantei tale...in numele iubirii,oau ce gluma ridicola.
lisa1313
Postat pe 12 Iulie 2009 15:51
Kyrule.. laaaarg deschise.
anakin
Postat pe 12 Iulie 2009 20:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
De ce sa (ne)iubim? 33 De la: allexanndrra 9 Septembrie 2009 01:53
locatii for sex;)! 262 De la: namyi 19 Aprilie 2011 18:00
Cum sa nu te mai lasi manipulat de cei din jur 12 De la: ingerasulluptator 22 Mai 2012 20:04
Dragoste sau amagire? 4 De la: ameno 21 Martie 2011 22:17
ce i-ai face persoanei de deasupra ta?? 783 De la: reyya 6 Noiembrie 2009 04:11
Setari Cookie-uri