Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

oaliuuu, florinele, pai ce faci, frate? vrei sa spuna fetele ca treci la zoofilie?

hai, sa traiesti, si noi pe langa tine ca ai fost simpatic!
Thor
Postat pe 15 Iulie 2009 21:07
Decat o femeie frumoasa mai bine o pisica grasa(de tinut in brate).Sa-ti traiasca pisica!
florin_c76
Postat pe 15 Iulie 2009 22:59
si daca matza e una din aia lesinata?????
tutankhamon
Postat pe 15 Iulie 2009 23:09
Accept doar pisici blanoase si gratioase.Cum mai stati cu dragostea?
florin_c76
Postat pe 16 Iulie 2009 19:52
tuta!! Ai schimbat unghiul!!!
blanca
Postat pe 16 Iulie 2009 19:54
Si eu sunt curioasa daca m-a inselat vreodata in cei 8 ani de casnicie....sau daca o va face vreodata....
rameena
Postat pe 16 Iulie 2009 23:26
De la: rameena, la data 2009-07-16 23:26:14Si eu sunt curioasa daca m-a inselat vreodata in cei 8 ani de casnicie....sau daca o va face vreodata....

Eu nu ti-as dori vreodata...
valentino
Postat pe 16 Iulie 2009 23:29
e baiat destept daca nu te-ai prins inca....mai cauta....mai cerceteaza....
tutankhamon
Postat pe 16 Iulie 2009 23:35
Dragi colegi de Comunitatate, am citit si recitit cam 75 de "PAGINI" cu pareri "pro si contra". Cred ca de multe ori uitati care este problema pusa in discutie:
"REZISTA UN BARBAT SA FACA SEX(DRAGOSTE)DOAR CU SOTIA SA TOATA VIATA DUPA CASATORIE?"
- CA SEX-ul E UNA, IAR DRAGOSTEA ALTA!!
- MULTI RASPUND CA BARBATUL NU POATE SA FIE FIDEL TOATA VIATA...ESTE VORBA DOAR DUPA CASATORIE SI AICI, DATELE SE SCHIMBA!!

- CONTEAZA ENORM SI FIDELITATEA FEMEII ...
DACA EA CALCA PE "ALATURI", CE VA MIRA, CA FACE SI EL ACELASI LUCRU?!
- "REZISTA UN BARBAT"?!?...DAR O "FEMEIE REZISTA" ?!?
MAN_IN_BLACK
Postat pe 17 Iulie 2009 07:15
De la: Irenne88, la data 2009-04-08 11:41:37Barbati fideli exista, problema e pentru cat timp sunt fideli? Aici era vorba despre casatorie, asa ca din auzite pot sa spun ca asta inseamna muuuuuulti ani de fidelitate, nu? Pare greu, daca nu imposibil. De asemenea, problema nu trebuie sa fie neaparat a barbatului, ci poate a femeii de langa el.

Irenne88 ai mare DREPTATE. Daca nu esti Geloasa cand esti cu el pe strada si ai intelepciunea, de a nu face "scandal", ca jumatatea "admira o tipa traznet" si stii sa faci o remarca inteligenta la modul cum e imbracata, jumatatea se va felicita ca te-a ales! Iar data viitoare, (chiar de va fi singur),se va intreba ce ai mai "comenta" tu!!!

Dar sa retinem "CEVA":si pintre femei, precum si printre barbati, sunt "USCATURI"; Asta nu inseamna sa ne punem pe toti in aceeasi "oala"!!!
MAN_IN_BLACK
Postat pe 17 Iulie 2009 07:32
De la: ANTA, la data 2009-07-15 16:43:46Dar voi nu ati auzit ca dupa varsta de cincizeci de ani barbatii se cred si mai dihai decat la douazeci????
Mai nou cercetatorii medici au ajuns la concluzia ca barbatii trecuti de cincizeci de ani fac copii sanatosi.
Oare????

Daca te iei dupa cercetatori, risti sa pierzi; daca cei in speta sunt si medici, risti sa ajungi...fara copii.
Barbatii dupa 50 de ani sunt buni numai daca sunt bogati,sau ca baby-siter la copii pe care deja ii ai!
Este adevarat insa ca se inteleg foarte bine cu copii MICI si le fac toate poftele!
MAN_IN_BLACK
Postat pe 17 Iulie 2009 07:53
te contrazic.....si cu fatucele de 16-19 ani pe care le iau si le tin in facultate, le initiaza in taina iubirii si a amorului, de cad alea lesinate in bratele lor, sau, si mai bine, dupa ce se vad cu facultatea terminata si cu boii la caruta pe la vreo firma, ii dau papucii mosului, ca de acuma a facut 60 si ceva de ani....
tutankhamon
Postat pe 17 Iulie 2009 11:08
tuth, o mica rectificare. il lasa nu pentru ca trecut de 60 ci pentru ca si alte fatuci vor facultate si alea-alea.
pik_nik
Postat pe 17 Iulie 2009 11:11
sau pentru ca s-a topit "brusac" averea mosului....
tutankhamon
Postat pe 17 Iulie 2009 11:23
Atunci mai bine sa nu devii mos(doar mos craciun)
florin_c76
Postat pe 17 Iulie 2009 14:51
sincer .... nu cred k rezista vrun barbat... se duce de rapa toata rel.. knd seplictiseste barbatul de femeie.... si sunt destule kzuri;)
garbo020465
Postat pe 17 Iulie 2009 16:52
De la: Man_in_Black, la data 2009-07-17 07:53:39
De la: ANTA, la data 2009-07-15 16:43:46Dar voi nu ati auzit ca dupa varsta de cincizeci de ani barbatii se cred si mai dihai decat la douazeci????
Mai nou cercetatorii medici au ajuns la concluzia ca barbatii trecuti de cincizeci de ani fac copii sanatosi.
Oare????

Daca te iei dupa cercetatori, risti sa pierzi; daca cei in speta sunt si medici, risti sa ajungi...fara copii.
Barbatii dupa 50 de ani sunt buni numai daca sunt bogati,sau ca baby-siter la copii pe care deja ii ai!
Este adevarat insa ca se inteleg foarte bine cu copii MICI si le fac toate poftele!

Dar tu chiar esti barbat de esti impotriva barbatilor????

Mai ales ca o femeie se descurca singura la orice varsta... dar barbatiii...
anca_53
Postat pe 17 Iulie 2009 17:09
De la: garbo020465, la data 2009-07-17 16:52:04sincer .... nu cred k rezista vrun barbat... se duce de rapa toata rel.. knd seplictiseste barbatul de femeie.... si sunt destule kzuri;)
Poate ca femeia il face sa nu se plictiseasca de el.Tu cum procedezi sa il tii mereu langa tine?
florin_c76
Postat pe 17 Iulie 2009 17:15
De la: ANTA, la data 2009-07-17 17:09:15
Oare????

Stimata reprezentanta a "sexului frumos" as dori sa clarific:
1. Sunt barbat, dar sunt si casatorit, iar acest "pas" am ales sa-l fac cand, AM GASIT FEMEIA POTRIVITA SI PE CARE O IUBESC SINCER,
2. Nu sunt impotriva nimanui! Suntem intr-o tara libera, fiecare e liber sa faca ce doreste(atata timp cat respecta legiile)!
3. Si un barbat se poate descurca singur, la orice varsta, daca a fost educat corespunzator.
Este o copilarie si o impolitete, sa afirmi ca unii sunt mai descurcareti decat altii!!!
MAN_IN_BLACK
Postat pe 17 Iulie 2009 20:50
Buna dimineata forumiste si voi tinerii cuceritori!
florin_c76
Postat pe 18 Iulie 2009 00:45
Fetile, un barbat de 50 de ani e mai viril ca unul de 20 si unul de 70 inca mai poate sa o faca si o face bine.

Prea aveti voi impresia ca le stiti pe toate si de fapt nu stiti nimic.
Asa cum si barbatii ar putea spune despre o femeiede 50 de ani ca da, mai poate ca doar nu trebuie decit sa stea si se inseala.

Stiinta medicala scoate bani buni din medicamentele de intretinere, mai cititi si voi fetelor si mai ales incercati cu un barbat bine de 65 de ani sa vedeti cum e.
Din cite spuneti se pare ca voi nu aveti nici macar unul "repede si degraba" de 20 asa ca....
Aemulus
Postat pe 18 Iulie 2009 02:55
da sint de acord cu tine daca totul decurge frumos si armonios intr-o casnicie.
garbo020614
Postat pe 18 Iulie 2009 09:05
dar tu ai rezistat atita timp sa nu il inseli?
garbo020614
Postat pe 18 Iulie 2009 09:09
De la: micabis, la data 2009-07-18 02:55:01Fetile, un barbat de 50 de ani e mai viril ca unul de 20 si unul de 70 inca mai poate sa o faca si o face bine.

Asa cum si barbatii ar putea spune despre o femeiede 50 de ani ca da, mai poate ca doar nu trebuie decit sa stea si se inseala.

Stiinta medicala scoate bani buni din medicamentele de intretinere, mai cititi si voi fetelor si mai ales incercati cu un barbat bine de 65 de ani sa vedeti cum e.
Din cite spuneti se pare ca voi nu aveti nici macar unul "repede si degraba" de 20 asa ca....

micabis, te-ai enervat cu nervii capului? o fi progresat stiinta medicala, precum spui, dar banii ii scot negutatorii de leacuri-minune. Acum, sincer vorbind, vrei sa cred ca daca pun mana pe fundul unuia de 65 de anisori e la fel ca atunci cand pun mana pe fundul unuia de... 40, sa zicem?
Ei, daca asa sta treaba, inseamna ca eu as putea sa ma gandesc serios la o himenoplastie...
garbo011350
Postat pe 18 Iulie 2009 12:09
De la: micabis, la data 2009-07-18 02:55:01Fetile, un barbat de 50 de ani e mai viril ca unul de 20 si unul de 70 inca mai poate sa o faca si o face bine.

De unde sti tu Micabis draga ce pot barbatii la 50-70 ani?Atunci pot fi fideli,dar nu pentru ca vor...
garbo020185
Postat pe 18 Iulie 2009 12:11
De la: Man_in_Black, la data 2009-07-17 20:50:15
De la: ANTA, la data 2009-07-17 17:09:15
Oare????

Stimata reprezentanta a "sexului frumos" as dori sa clarific:
1. Sunt barbat, dar sunt si casatorit, iar acest "pas" am ales sa-l fac cand, AM GASIT FEMEIA POTRIVITA SI PE CARE O IUBESC SINCER,
2. Nu sunt impotriva nimanui! Suntem intr-o tara libera, fiecare e liber sa faca ce doreste(atata timp cat respecta legiile)!
3. Si un barbat se poate descurca singur, la orice varsta, daca a fost educat corespunzator.
Este o copilarie si o impolitete, sa afirmi ca unii sunt mai descurcareti decat altii!!!

In sfarsit si un cuplu fericit . FELICITARI...
anca_53
Postat pe 18 Iulie 2009 12:55
am fost fidel 17 ani de casatorie pina cind ne-am despartit ,din cauza unui prieten de fam.care a flirtat cu sotia mea pina mia dat de gindit ca e mai aproape de el decit de mine.am fost fidel dar suspectez ca ea a facut primul pas de a trisa.
mihaim
Postat pe 18 Iulie 2009 13:07
Bine�n�eles c� at�t b�rbatul c�t �i femeia trebuie s� fie fideli unul altua �n c�s�torie toat� via�a. Mul�i b�rba�i �i femei sunt fideli toat� via�a.

Adulterul este o tr�dare a fidelit��ii pe care �i-o datoreaz� so�ul �i so�ia �i este p�cat mare. �n adulter se comit urm�toarele p�cate: p�cat de necur��ie (desfr�u), p�cat �mpotriva drept��ii �i �mpotriva leg�turii matrimoniale sacre. Gre�esc cei care consider� c�s�toria ca un simplu contract f�cut pe baza unor acte. C�s�toria este �n primul r�nd un sacrament �i un leg�m�nt sacru f�cut �n fa�a lui Dumnezeu �i a Bisericii. Nici un motiv nu d� unei persoane dreptul moral s� comit� adulter: nici impoten�a so�ului sau frigiditatea so�iei, nici alte disfunc�ii sexuale, nici vreo alt� boal� sau infirmitate a unuia dintre so�i, nici absen�a mai mult sau mai pu�in �ndelungat� din familie a unuia dintre ei, nici adulterul celuilalt �i nici un alt motiv.

Mai multe pute�i citi �i vedea pe blogul urm�tor :

http://www.cezar-iasi.blogspot.com/

Pe blog g�si�i: �nregistr�ri video cu miracole; videoclipuri ; leg�turi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele con�in posturi TV on-line �i posturi de radio); c�r�i foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (f�r� a necesita desc�rcare �n calculator); articole, adrese, numere de telefon �i site-uri ale unor asocia�ii care ofer� servicii caritative, etc.

V� rog intra�i pe blog �i trimite�i-l mai departe ca s� foloseasc� �i altora. Chiar merit�.

vieru_cezar_iasi
Postat pe 18 Iulie 2009 13:14
nuuuuuu.ce intrebare stupida.
madalaine
Postat pe 18 Iulie 2009 20:32
bah vierule....oi avea tu nume de poet dar pe mine lamureste-ma cu o treaba...ce tot cauti nene pe toapicele astea de sex...de inselat....de rezistat....sau stii tu ceva ce noi nu stim si asa iti faci penitenta?????
tutankhamon
Postat pe 18 Iulie 2009 20:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
O scrisoare draguta pt barbati 8 De la: ameno 22 Iunie 2010 15:01
Elena Udrea a lipsit dela noaptea lui Hitler... 1 De la: VOIAJOR 30 Noiembrie 2012 15:34
prieten drag 7 De la: bestia 23 Decembrie 2009 23:40
Dimineata se face sexul cu nevasta ca sa fii primul 119 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:54
oare gresesc ca spun din start ca sunt un barbat fara prejudecati? 46 De la: liaiedera 10 Aprilie 2010 18:31
Setari Cookie-uri