Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

De la: Annamarya, la data 2009-07-19 19:52:59Nu poti fi fidel, perfect toata viata!
Sincera sa fiu...eu am cunoscut un singur barbat(sotul meu) pana acum-deci am fost virgina....chiar daca nu chiar in seara nuntii-si el recunoaste mereu asta.Si daca a fost singurul barbat din viata mea si daca am fost cum multi barbati ar vrea sa le fie nevestele, la casatorie....nu pot insa garanta ca nu il voi insela cu un altul.
Sunt tentata....poate fi si altfel, poate exista si altceva decat am "incercat " noi???....si poate ca, pe langa curiozitate, este si impulsul razbunarii.
Daca a fost primul barbat din viata mea, de ce nu ma respecta si ma iubeste???....si daca tot nu o face, probabil se v-a gasi totusi un barbat care sa imi ofere ce nu am acasa.....si tot vina mea ar fi ca am inselat!?!?
Sa imi ofere el, atentie, comunicare, tandrete, dragoste....si eu am sa exclud total posibilitatea de a fi tentata sa insel.
Dar "de unde nu-i, nici D-zeu nu cere"...daca nu m-a iubit niciodata cum poate el sa ofere dragoste!?!???

...aaa...hmm...virginico,m-ai bagat in ceata,rau,dar rau de tot...
...o parere,daca nu te superi...daca tot esti tentata,no ce mai stai?? schimba...

intrebare:daca nu te-a iubit niciodata,nu iti ofera tandrete,atentie si nu are suficienta dispozitie pentru comunicare,verbala sau trupeasca,de ce stai cu el??
amrita
Postat pe 20 Iulie 2009 08:56
De la: vieru_cezar_iasi, la data 2009-07-18 13:14:41
Mai multe pute�i citi �i vedea pe blogul urm�tor :
intra�i pe blog �i trimite�i-l mai departe ca s� foloseasc� �i altora. Chiar merit�.

bai nea viere, ai profitat de lipsa mea si iar ai luat-o pe aratura?
stii vorba aia neaos romaneasca? adica 'ai sictir, bre efendi, cu "blogu'" lu' matale cu tot!
vezi ca Socola inca nu e ocupata la capacitate maxima, ia-te mataluta frumusel de mana cu irinuca si taiati-o repede pana acolo, poate mai prindeti cate un loc caldut, la verdeata si liniste!
Thor
Postat pe 20 Iulie 2009 10:24
Un barbat care nu-si insala nevasta este ori prea prost ori prea urat.Voi ce zice-ti?
garbo001934
Postat pe 20 Iulie 2009 10:36
Eu zic sa faci un dus rece.
Altcineva?
Thor
Postat pe 20 Iulie 2009 10:39

Eu zic ca n-ai avut noroc la barbati, 1934...
Ella34
Postat pe 20 Iulie 2009 10:39
Ella: ori barbatii au avut noroc ca nu au dat de ea
Thor
Postat pe 20 Iulie 2009 10:44
Un barbat care isi inseala sotia e un prost. Un barbat care isi inseala sotia si recunoaste e un mare tampit.
AMELYY
Postat pe 20 Iulie 2009 10:46

Mai, daca a ajuns ea la concluzia asta, inseamna ca au fost cativa care n-au avut noroc...
Ella34
Postat pe 20 Iulie 2009 10:47
Ella, eu cred ca ea a tras concluzia asta din discutiile cu ceva vecine inselate...
Thor
Postat pe 20 Iulie 2009 10:49
Vidar, ce te face sa crezi asta?
AMELYY
Postat pe 20 Iulie 2009 10:55
De la: AMELYY, la data 2009-07-20 10:46:32Un barbat care isi inseala sotia e un prost. Un barbat care isi inseala sotia si recunoaste e un mare tampit.

de ce crezi ca daca recunoaste e un tampit ??? poate a fost o greseala si o recunoaste si isi cere iertare......in cazul cand el recunoaste inseamna ca nu o sa mai faca cel putin un timp indelungat..........
gongonica
Postat pe 20 Iulie 2009 12:49
De la: AMELYY, la data 2009-07-20 10:55:27Vidar, ce te face sa crezi asta?

faptul ca in puscarii inca nu s-a dat net la liber ci doar sub supraveghere stricta, iar dupa cum te vad de hotarata, daca ai fi simtit tu vreo experienta din asta exact la puscarie te-ar fi dus... ca l-ai fi aranjat tu pe misel cu ceva cianura, nu?
Thor
Postat pe 20 Iulie 2009 13:00
Ma faci sa zambesc.
AMELYY
Postat pe 20 Iulie 2009 13:00
Un barbat care inseala este un barbat care nu-si mai iubeste nevasta, si, ceea ce ste si mai grav, nici nu o respecta! Un barbat care inseala o data, indiferent ca o recunoaste sau nu, va insela mereu - cu exceptia celor care, sub influenta unor substante (alcool, droguri), nu sunt constienti de ceea ce fac, dar aici sunt probleme de alta natura...
lady_corina
Postat pe 20 Iulie 2009 13:06
De la: corinadd, la data 2009-07-20 13:06:29Un barbat care inseala este un barbat care nu-si mai iubeste nevasta, si, ceea ce este si mai grav, nici nu o respecta! Un barbat care inseala o data, indiferent ca o recunoaste sau nu, va insela mereu - cu exceptia celor care, sub influenta unor substante (alcool, droguri), nu sunt constienti de ceea ce fac, dar aici sunt probleme de alta natura...

Scuze - viteza!
lady_corina
Postat pe 20 Iulie 2009 13:08
amelly, nu-i rau
mai bine asa decat sa te fac sa plangi
Thor
Postat pe 20 Iulie 2009 13:10
De la: gongonica, la data 2009-07-20 12:49:41
De la: AMELYY, la data 2009-07-20 10:46:32Un barbat care isi inseala sotia e un prost. Un barbat care isi inseala sotia si recunoaste e un mare tampit.

de ce crezi ca daca recunoaste e un tampit ??? poate a fost o greseala si o recunoaste si isi cere iertare......in cazul cand el recunoaste inseamna ca nu o sa mai faca cel putin un timp indelungat..........

Gogonica, eu nu cred in greseli.
Imi place cum te minti singura ,e o minciuna dulce asa-i?
AMELYY
Postat pe 20 Iulie 2009 13:11
amelly, ceva ma face sa iti atrag atentia ca esti totusi poate mult prea radical(a)
Thor
Postat pe 20 Iulie 2009 13:24
Gerula
Postat pe 20 Iulie 2009 13:27
652, s-au inventat tastaturile cu litere, care te ajuta mult sa exprimi in scris un limbaj cat de cat articulat.
Thor
Postat pe 20 Iulie 2009 13:30
Vidar,dupa cum spui chiar tu :"poate".
AMELYY
Postat pe 20 Iulie 2009 13:32
Amelly: eu folosesc de regula termeni relativi deoarece NU imi permit sa folosesc termeni absoluti, prin care sa mai si generalizez. sunt convins ca ai inteles ceea ce am vrut sa spun printre randuri

ei, acum ti-am vizitat profilul si m-am mai lamurit: ai timp destul.
Thor
Postat pe 20 Iulie 2009 13:35
Vidar, o viata am citit printre randuri si tocmai asta m-a facut sa devin directa. Imi plac lucrurile directe si clare.
Bate vantul...lasa-l sa bata! La fel de convinsa sunt si eu ca stii ce am vrut sa-ti spun.
AMELYY
Postat pe 20 Iulie 2009 13:47
Vidar, timp? Inaintea mea sau dupa mine?
AMELYY
Postat pe 20 Iulie 2009 14:38
era vorba despre sex,daca nu ma insel,nu despre iubire,sentimente s.m.d.Unii fac lucrul asta macar din curiozitate,altii spre a-si demonstra lor insisi potenta iar altii(in cel mai nefericit caz)din obligatie.Nu stiu daca dusul pe care mi-l recomanzi ma va ajuta sa-mi schimb parerea.Poate sunt prea realista.
garbo001934
Postat pe 20 Iulie 2009 14:43
De la: garbo001934, la data 2009-07-20 10:36:22Un barbat care nu-si insala nevasta este ori prea prost ori prea urat.Voi ce zice-ti?

asta este din ciclul "toate femeile e courve". s-a discutat si rasdiscutat subiectul, nu se poate generaliza. "prostia" despre care vorbesti, la unii se poate traduce ca fiind respect de sine, respect fatza de sotie, principii, drumul drept, demnitate. este adevarat nu poti cere tuturor sa aiba asa ceva. parerea mea este ca ar trebui sa mai cautzi s-ar putea sa ai surpriza sa gasesti si tu unu', d-asta, defect. pana la urma, de ce nu, fiecare are ce merita
tulipe
Postat pe 20 Iulie 2009 14:58
De la: garbo001934, la data 2009-07-20 14:43:44era vorba despre sex,daca nu ma insel,nu despre iubire,sentimente s.m.d.Unii fac lucrul asta macar din curiozitate,altii spre a-si demonstra lor insisi potenta iar altii(in cel mai nefericit caz)din obligatie.Nu stiu daca dusul pe care mi-l recomanzi ma va ajuta sa-mi schimb parerea.Poate sunt prea realista.
doamne luna asta sunt femeie luna viitoare sunt barbat dar..cred ce m_am indragostit de 1934, fata vrei sa fii amanta mea? vezi te rog asa in public, astept raspuns
yanyacharberet
Postat pe 20 Iulie 2009 15:00
Ciudata abordarea...Cel putin venind din partea unei femei...As intreba de ce se casatoresc unii doar pentru ca "asa se face"? Si nu inteleg - cum adica unii o fac din obligatie - ne refeream la adulter, sau ma insel?
lady_corina
Postat pe 20 Iulie 2009 15:02
De la: corinadd, la data 2009-07-20 15:02:36Ciudata abordarea...Cel putin venind din partea unei femei...As intreba de ce se casatoresc unii doar pentru ca "asa se face"? Si nu inteleg - cum adica unii o fac din obligatie - ne refeream la adulter, sau ma insel?
te referi la mine?
yanyacharberet
Postat pe 20 Iulie 2009 15:05
De la: garbo001934, la data 2009-07-20 14:43:44era vorba despre sex,daca nu ma insel,nu despre iubire,sentimente s.m.d.Unii fac lucrul asta macar din curiozitate,altii spre a-si demonstra lor insisi potenta iar altii(in cel mai nefericit caz)din obligatie.Nu stiu daca dusul pe care mi-l recomanzi ma va ajuta sa-mi schimb parerea.Poate sunt prea realista.

Iubito, nu te supara, ceva ma face sa te intreb - esti femeie? sau daca esti femeie, esti amanta unui barbat casatorit?

Fara suparare!
lady_corina
Postat pe 20 Iulie 2009 15:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
In ce locuri faceti sex sa scapati de monotonie? 92 De la: tutankhamon 7 Septembrie 2009 12:32
Telefonu....... 20 De la: nathalie 31 Octombrie 2011 09:12
Fetelor, va vreau pe toate ... si chiar pot 96 De la: elisabeta_boia 9 Octombrie 2011 16:33
ce va excita?? 10 De la: Alexa_alexutza 25 August 2016 20:43
Selectia vedetelor pentru televiziune 1 De la: VOIAJOR 11 Octombrie 2012 13:33
Setari Cookie-uri