nope....o mananca ....si vrea sa vada daca e pacat sa se scarpine... | ||
tutankhamon Postat pe 1 August 2009 13:15 |
||
---|---|---|
De la: tutankhamon, la data 2009-08-01 13:15:33nope....o mananca ....si vrea sa vada daca e pacat sa se scarpine... tuth...daca te mananca rau...zau daca e pacat!!! deci...daca simti ca-ti vine...e posibil orice!! se mai inchide ochii...daca e vb de sanatatea proprie!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 1 August 2009 13:38 |
||
Barbat fidel in timpul casatoriei?n-as prea crede...poate dac-ar fi doar ei doi pe pamant!Dar cum ispite sunt multe...de ce sa refuze,doar e barbat,are mandrie,e in stare...Ce spuneti baieti?Intrebarea nu e si pentru Cezar. | ||
|
||
garbo020185 Postat pe 1 August 2009 23:01 |
||
nu-s baiat dar zic: | ||
lady_corina Postat pe 1 August 2009 23:03 |
||
Nu zice nimeni sa fie usi de biserici.Dar sa stie cat sa se 'ntinda!!!Sa gandeasca cu capul...al de sus!!! | ||
walkiria Postat pe 1 August 2009 23:05 |
||
si s-o faca dreaq departe de casa...sa nu stie nici mutu' si nici pamantu'..... | ||
tutankhamon Postat pe 1 August 2009 23:09 |
||
si sa nu aduca vreo ganganie acasa... | ||
lady_corina Postat pe 1 August 2009 23:12 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-08-01 23:09:48si s-o faca dreaq departe de casa...sa nu stie nici mutu' si nici pamantu'..... asa e tuta...ca tare cu foc zici!!! |
||
walkiria Postat pe 1 August 2009 23:12 |
||
sau si mai rau...sa nu-si refaca testamentul!!!! | ||
walkiria Postat pe 1 August 2009 23:13 |
||
ce, mai apuca? | ||
lady_corina Postat pe 1 August 2009 23:14 |
||
....in drum spre casa.... | ||
walkiria Postat pe 1 August 2009 23:16 |
||
ca si noi putem face la fel...doar suntem fete destepte...nuuuuu?????? | ||
tutankhamon Postat pe 1 August 2009 23:16 |
||
Irinuca nu-i pe aici? | ||
garbo020185 Postat pe 1 August 2009 23:16 |
||
mai...toata chestia e sa nu o facem din razbunare!!!Nu pica bine da 'de putut...putem!!! |
||
walkiria Postat pe 1 August 2009 23:18 |
||
doar avem drepturi egale, nu? | ||
lady_corina Postat pe 1 August 2009 23:21 |
||
De la: lady_corina, la data 2009-08-01 23:12:33si sa nu aduca vreo ganganie acasa...Poate ceva lipitori care sa-l suga de sange ca de altceva se ocupa cealalta |
||
florin_c76 Postat pe 2 August 2009 01:54 |
||
De la: garbo020185, la data 2009-08-01 23:01:45Barbat fidel in timpul casatoriei?n-as prea crede...poate dac-ar fi doar ei doi pe pamant!Dar cum ispite sunt multe...de ce sa refuze,doar e barbat,are mandrie,e in stare...Ce spuneti baieti?Intrebarea nu e si pentru Cezar.Mai oameni buni de 33de ani merg pe drum dar nici o ispita nu a venit la mine.Sa se fi dus pe la voi???Nici nu am apucat sa zic "NU"ca nu am cui. |
||
florin_c76 Postat pe 2 August 2009 01:57 |
||
niciecum :sml-happy0180 sunt prea stresati saracii, au mua muta acasa, treuie sa ingrijeasca si d copii.........si normal sa mai evadezeeeeeeeeeee!Si plus de asta ei n fac dragoste nici macar cu amanta, fac doar sex fara implicare emotionalaaaaaaa..........deh | ||
MINERVA62 Postat pe 2 August 2009 03:27 |
||
Eu zic ca un barbat poate sa faca sex(dragoste) doar cu sotia sa toata viata, daca ii este complet devotat acesteia...desigur dupa ceva timp dispare si iubirea, probabil el se gandeste la alte femei in timp ce o "iubeste" pe sotia sa...sunt unii care dupa o anumita varsta nici nu mai au chef asa de des, doar daca nu sunt ei mai nimfo ...barbatii care isi petrec timpul cu prietenii aceia sunt cei expusi riscului de a primii informatii sau "sfaturi" nu neaparat potrivite in legatura cu actuala relatie cu sotia........desigur asta este doar parerea mea | ||
Dydylina Postat pe 2 August 2009 04:12 |
||
frumos raspuns,rar gasesti un barbat care sa gandeasca asa,majoritatea nu gandesc asa.In general relatiile amoroase care nu se intemeiaza cu capul de sus ci cu cel de jos,duc la mari tragedii,de ambele parti.Cam atat. | ||
pusy_aol Postat pe 2 August 2009 08:05 |
||
nu poate zezista ,un barbat sa faca dragoste numaicu sotiea sa indiferent cate noutati vin in 'ntanpinare, pentru ca asta le este gena... exceptie face iubitul meu ca e fraer... MARIANA. |
||
valmov Postat pe 2 August 2009 08:13 |
||
NU AM AVUT O ALTA RELATIE IN AFARA DE IUBITA MEA. DECAT O FEMEIE AM AVUT IN VIATA MEA, EA MA SI DEZVERGINAT. NU IMI TREBUIE ALT CINEVA. |
||
valmov Postat pe 2 August 2009 08:15 |
||
Sotzul MEU rezista. Ca femeie, ai sanse mari sa fie doar cu tine, daca inainte de casatorie a fost tot DOAR cu tine. UN barbat care stie ce fac altele, va vrea mereu, chiar daca nu mereu va merge la altele...! Pe de alta parte, daca e multumit de ce are acasa si fericit, inseamna ca e prost sa se duca cu alta. Ca sa nu mai vorbim de eventuale probleme de sanatate care le poate aduce acasa de la cine stie cine. Plus ca al meu stie: ma inseala, divortam, nu ianinte de a proceda cu el cum a facut Dr. Ciomu...!!! | ||
eba Postat pe 2 August 2009 08:48 |
||
valmov, tie la ce interval de timp ti se schimba sexul? | ||
pik_nik Postat pe 2 August 2009 09:07 |
||
voi nu simtiti aici strigatul de durere? "Mai oameni buni de 33de ani merg pe drum dar nici o ispita nu a venit la mine.Sa se fi dus pe la voi???Nici nu am apucat sa zic "NU"ca nu am cui. " chiar nici o "ispita" miloasa prin zona?! |
||
pik_nik Postat pe 2 August 2009 09:09 |
||
neata Pik ! Vorbesti in somn deci... | ||
blanca Postat pe 2 August 2009 09:14 |
||
De la: eba, la data 2009-08-02 08:48:43Sotzul MEU rezista. Ca femeie, ai sanse mari sa fie doar cu tine, daca inainte de casatorie a fost tot DOAR cu tine. UN barbat care stie ce fac altele, va vrea mereu, chiar daca nu mereu va merge la altele...! Pe de alta parte, daca e multumit de ce are acasa si fericit, inseamna ca e prost sa se duca cu alta. Ca sa nu mai vorbim de eventuale probleme de sanatate care le poate aduce acasa de la cine stie cine. Plus ca al meu stie: ma inseala, divortam, nu ianinte de a proceda cu el cum a facut Dr. Ciomu...!!! Daca omul e....curios din fire,dornic de....cunoastere....nu il poti condamna.Cat despre amenintarea ta....cred ca asta il va face fidel ptr toata viata . |
||
eladaela Postat pe 2 August 2009 09:17 |
||
eu unul chiar am respectat asta. dar ce sa fac daca ia nu a respectat asta |
||
zados Postat pe 2 August 2009 09:44 |
||
HMMM!!!!! La tentatiile care sunt la tot pasul nu cred ca exista...sa zicem doar un procent de 1%.Si de o parte si de alta a naturii umane, pot fi tentatii, asa ca oricat de mult ti-ai iubi partenerul, tot o dai in bara, mai laes daca intre cei doi parteneri timpul trece cu repeziciune. Si oricat de mult ai incerca in a diversifica reactiile de amor in cuplu, daca apare ceva nou, apetisant si tanar...imposibil ca barbatul sa refuze asa ceva. Macar de o ciorba si tot se calca stramb pe margnea castronelului. D'apoi nici femeile , ametite de un domn care are in sange arta amorului si a dulcetii vorbelor, se lasa mai cu rusine, mai cu timiditate, mai cu nu stiu ce, astfel ajung si ele pe muchia castronului cu dulceata !. Doamnelor, domnilor, suntem in secolul cunoasterii , al vitezei, unde tentatiile sunt atat de mari si diversificate incat nu poti rezista. Numai daca am fi in urma cu 50 ori 100 de ani, doar atunci fidelitatea ar sta la mare cinste. Asa era atunci, desi se mai gaseau domni si doamne care scapau pe marginea castronasului cu miere si dulceata. Intreb acum : are curaj cineva sa dea cu piatra? Cei care doar au inceput sa pasesca pe acest drum spinos al dragostei...rog sa nu se dea mari fideli in ale iubirii , mai devreme sau mai tarziu...vor ajunge pe muchia castronelului. Asa sunt timpurile ! |
||
garbo011441 Postat pe 2 August 2009 10:01 |
||
hai ca m-ai binedispus ! nici nu m-am gandit cate semnificatii are marginea castronasului ... apropos : tu chiar tii dulceata si mierea in castron?? |
||
blanca Postat pe 2 August 2009 10:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce parere aveti despre barbatii care terorizeaza femeile care nu vor sa aiba nimic cu ei? | 117 | De la: luptatoareacurajoasa 9 August 2010 19:51 |
de ce depinde relatia noastra | 33 | De la: mitelia 7 Octombrie 2011 11:09 |
Virgina sau nu:-? | 51 | De la: sora_ilsi 6 Ianuarie 2010 23:37 |
|
||
. | 3 | De la: garbo257947 9 Aprilie 2012 21:30 |
ajutati-ma..ce pot sa fac ? urgent | 83 | De la: garbo_13588 27 Octombrie 2013 00:15 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară