dupe liftingu' asta...cred si io! | ||
preciouss Postat pe 2 August 2009 12:05 |
||
---|---|---|
De la: garbo006212, la data 2009-08-02 11:53:04De la: florin_c76, la data 2009-08-02 11:22:52De la: pik_nik, la data 2009-08-02 09:09:35voi nu simtiti aici strigatul de durere?Nu gasii dar nici nu caut.Sa vina cand ma duc la cimitir. Absolut corect..te ispiteste doar daca vrei sa te lasi ispitit! |
||
iulia_coman Postat pe 2 August 2009 12:11 |
||
sint sotul lui geanina si va pot spune ca fara dragoste de dumnezeu un om nu rezista la nici o tentatie pacatoasa,isi poate insela sotia chiar daca o iubeste mai mult decit viata insasi. | ||
|
||
garbo197784 Postat pe 2 August 2009 12:13 |
||
De la: garbo197784, la data 2009-08-02 12:13:58sint sotul lui geanina si va pot spune ca fara dragoste de dumnezeu un om nu rezista la nici o tentatie pacatoasa,isi poate insela sotia chiar daca o iubeste mai mult decit viata insasi. Nu vad ce cauta Instanta Suprema aici..de aceea ne-a lasat liberul arbitru, ca sa poata sa mai rasufle si el, asta e dovada lui de incredere..asa k, daca i-o inselam, e doar decizia noastra.. |
||
iulia_coman Postat pe 2 August 2009 12:16 |
||
iulia, tu recunosti implicit ca femeia ispiteste, fie si prin simpla ei prezenta. ca asa-i natura umana oricat ar fi de casta, inima ii zambeste putzintel cand vede ca trezeste "instincte" privitorilor. daca barbatul incearca, spuneti ca e obraznic. daca e cast, cum vrea sa para amicul florin, spuneti in sinea voastra ca e ori pampalau, ori gay, ori impotent. cum e mai bine? |
||
pik_nik Postat pe 2 August 2009 12:16 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-08-02 12:16:29iulia, tu recunosti implicit ca femeia ispiteste, fie si prin simpla ei prezenta. ca asa-i natura umana ba spun ca-si vede de treaba lui, ceea ce ii da dreptul sa mai stea prin preajma mea...ca daca ii aluneca ochii sau mainile, pleaca si batut...imi cer scuze, mai continuam dialogul, daca vrei, si alta daata, ca acum s-a trezit cel mic si adio liniste! |
||
iulia_coman Postat pe 2 August 2009 12:19 |
||
upssssss! parca mi s-a facut dor de o bataie |
||
pik_nik Postat pe 2 August 2009 12:22 |
||
intr-o casatorie se poate rezista, nu numai daca inseala unul dintre ei si isi da seama ce il asteapta acasa... pentru ca exista si situati in care barbatul inseala, pleaca si uita si de copil si de nevasta... Ca intoarce capul, nu are nimic, ca tot cu sotia/sotul sa/u e de mana.... eu una cred in iubire... pentru ca am trecut prin destule [ nu ma refer neaparat la relatii ] si mi s'a demonstrat ca exista... deci... daca sotul isi iubeste cu adevarat sotia sau macar are impresia asta si vice-versa... doar cu gandul, sau nici cu ala nu o/il inseala... as putea sa dau exemple, dar le tin pentru mine, pentru ca sunt multe de explicat | ||
UnknownGirl Postat pe 2 August 2009 12:23 |
||
De la: garbo197784, la data 2009-08-02 12:13:58sint sotul lui geanina si va pot spune ca fara dragoste de dumnezeu un om nu rezista la nici o tentatie pacatoasa,isi poate insela sotia chiar daca o iubeste mai mult decit viata insasi. adica?? |
||
blanca Postat pe 2 August 2009 12:34 |
||
he-heeeeeee!!!!!!!!!.......se lasa cu...ispite...alea alea!! de ce tre sa fim ipocriti uneori? ca...oricata iubire ar exista...daca nu-ti poti controla hormonii...care la unele persoane...tropaie....atat de tare ca...te ia pe sus!! nu-s adeptu` adulterului dar...zau...nici al ipocriziei!! cand ceva te starneste...si simti ca nu ti se interzicede cealalta parte...cum dreaq sa stai ? sunt convins ca...acu...se sfarma ceva stanci care imi vor fi aruncate in cap dar...continuu sa cred ca...daca e sa fie...tot va fi...indiferent daca unora le place sau nu!! sa nu incercam sa facem pe moralistii...inghitind in sec...si...nici ipocriti sa nu ramanem! asta se-ntampla de cand lumea si...nimeni pana acu` n-a gasit explicatia si nici antidotu`!!! si am convingerea ca va mai dainui inca multa vreme de acum...chiar daca nu ne place niciunuia sa ne intre cineva in gradina...si...sa incerce sa mai si schimbe ordinea la straturi pe acolo! |
||
ovidiu42 Postat pe 2 August 2009 12:47 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-08-02 12:16:29iulia, tu recunosti implicit ca femeia ispiteste, fie si prin simpla ei prezenta. ca asa-i natura umana Undeva la mijloc... Si mai ales sa nu uite de verigheta de pe deget... |
||
anca_53 Postat pe 2 August 2009 12:57 |
||
eu cred ca ... depinde de varsta la care s-a casatorit. cu cat mai tarziu, cu atat mai scurta viata de dupa casatorie | ||
oltea35 Postat pe 2 August 2009 12:57 |
||
Nu rezista..asa cum nici femeile nu rezista..asa ca intrebarea e cu raspuns previzibil..'NU'! | ||
mihaelap Postat pe 2 August 2009 12:58 |
||
dragostea de dumnezeu e stinca cea mai tare ovidiu sint robert si te inteleg in felul tau dar credema ca hormonii mi-au dat multa bataie de cap dar cind am cerut ajutor de la Dumnezeu l-am avut ca l-am dorit cind plecam din lumea aceasta nu luam cu noi nimic, nimic omule ,va fi trecut si anii si hormonii si zarzavaturile si tot,RAMINE DOAR JUDECATA SI ZIUA DE APOI . | ||
garbo197784 Postat pe 2 August 2009 12:59 |
||
oltea...de unde stii tu asemenea amanunt esential? cate familii din generatia asta...PRO...sant acum...in destramare? te intrebi care e cauza? nu tocmai...imaturitatea si iresponsabilitatea? |
||
ovidiu42 Postat pe 2 August 2009 13:00 |
||
De la: ovidiu42, la data 2009-08-02 12:47:51he-heeeeeee!!!!!!!!!.......se lasa cu...ispite...alea alea!! Bietii hormoni tropaitori |
||
anca_53 Postat pe 2 August 2009 13:01 |
||
robert...sa lasam pe DOMNU`....la locu` LUI...acolo!! pt ca...ceea ce face fiecare nu tre sa arunce raspunderea ratacirii lui in bratele DOMNULUI!!! sa fim seriosi! daca esti un om puternic...tre sa ai curajul raspunderii fata de faptele tale!! deci...sa nu amestecam...te rog!! |
||
ovidiu42 Postat pe 2 August 2009 13:02 |
||
De la: garbo197784, la data 2009-08-02 12:13:58 sint sotul lui geanina si va pot spune ca fara dragoste de dumnezeu un om nu rezista la nici o tentatie pacatoasa,isi poate insela sotia chiar daca o iubeste mai mult decit viata insasi. iulia:Nu vad ce cauta Instanta Suprema aici..de aceea ne-a lasat liberul arbitru, ca sa poata sa mai rasufle si el, asta e dovada lui de incredere..asa k, daca i-o inselam, e doar decizia noastra. eu cred ca are ce cauta Instantza Suprema si aici. doar e pretutindeni...si adulterul e un pacat foarte foarte mare care se pedepseste cu canoane grele.Deci garbo197784 are dreptate |
||
Ale_BU Postat pe 2 August 2009 13:03 |
||
anta...ti se pare ca n-ar fi asa? n-ai simtit niciodata ca...privind pe cineva...(un barbat de ex.)...sa-ti simti urechile arzand si...sa n-ai cuvinte? doar daca n-ai simturi ...sau n-ai descoperit o asemenea persoana...nu stii ce inseamna! nu spun ca tre sa si raspunzi! ci doar ca...daca nu ti s-a intamplat tie pana acum...poti fi sigura ca sant extrem de multe persoane care stiu despre ce vb eu! |
||
ovidiu42 Postat pe 2 August 2009 13:05 |
||
cred ca barbatilor le este f greu sa rezista intr-o casnicie fara a avea si escapade.. | ||
alexucky_p Postat pe 2 August 2009 13:07 |
||
De la: alexucky_p, la data 2009-08-02 13:07:55cred ca barbatilor le este f greu sa rezista intr-o casnicie fara a avea si escapade.. chestia asta...e la fel de valabila si pt femei!! de ce oare...cand vine vb de asa ceva...femeile..."vai doamne!!!...cum puteti spune asa ceva?" de ce atata ipocrizie? |
||
ovidiu42 Postat pe 2 August 2009 13:11 |
||
sigur ca e decizia noastra nu zic nu ,instanta suprema e ca o camera video asupra ta e ciu tine mereu ,e ochiul lui dumnezeu si intotdeauna va cauta aici ,acoloooo .....si ai vazut arbitrii?Citi erau la DNA?Daxca sint prea bagacios imi cer scuze eu nu sint decit arbitrul meu,paaa. | ||
garbo197784 Postat pe 2 August 2009 13:11 |
||
De la: ovidiu42, la data 2009-08-02 13:02:55robert...sa lasam pe DOMNU`....la locu` LUI...acolo!! |
||
garbo197784 Postat pe 2 August 2009 13:14 |
||
De la: ovidiu42, la data 2009-08-02 13:02:55robert...sa lasam pe DOMNU`....la locu` LUI...acolo!! |
||
garbo197784 Postat pe 2 August 2009 13:15 |
||
EL ne cere sa ii cerem ,te salut si mai vorbim prietene. | ||
garbo197784 Postat pe 2 August 2009 13:17 |
||
De la: garbo197784, la data 2009-08-02 13:17:58EL ne cere sa ii cerem ,te salut si mai vorbim prietene. o zi buna!!......si...sigur vb...daca promiti sa nu facem apologia religiei...pe forum! suntem oameni...si vb aici...despre pb omenesti... fara a face justitie! |
||
ovidiu42 Postat pe 2 August 2009 13:21 |
||
e frumos ce ai scris tu si exeplu tau ? dar e bine sa fi cu capul pe umeri.sa nu dezamagesti pe cel de,,langa tine..cu care zici tu ca manici din acelas castron..nu putem sa arucam cu piatra,, ca toti gresim,,si greselile fac parte din veata noastra,, veata e frumoasa . si trebui traita la timpul ei.. sa ai o dupa ameaza fericita,, | ||
gogu1938 Postat pe 2 August 2009 14:04 |
||
ATATEA INTREBARI CE MAI SUNTINCAT NU STII CE SA MAI CREZI!DAR EU MA INTREB DACA NU REZISTA BARBATUL SA FIE LANGA FEMEIA IUBITA CARE II DECLARA DRAGOSTE PANA LA SF VIETII......DE CE SE MAI CASATORESTE ?DE CE ISI MAI DORESTE O FAMILIE ....COPII? DE CE?SA STEA HOLTEI SA MEARGA DIN FEMEI IN FEMEI .O SA CULEAGA CE A SEMANAT.....VALABIL SI LA FEMEI....TREBUIE SA INVESTESTI INTR-O FAMILIE.SI SA CREZI CU ADEVARAT CA POTI FI FERICIT ALATURI DE PERSOANA IUBITA...... | ||
marylenas Postat pe 2 August 2009 14:05 |
||
ai de veatza mea! ovidele...car lazi de bere,butoaie cu vin,ce vrei matale! brava baiatu'! |
||
preciouss Postat pe 2 August 2009 14:17 |
||
De la: preciouss, la data 2009-08-02 14:17:09ai de veatza mea! pretioaso!!!!......ai de veatza noastra!!! credeam ca nu mai ezista asemenea specimene!! da`...cu ce ocazie cari tu alea...soro? pt ce ocazie? |
||
ovidiu42 Postat pe 2 August 2009 14:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ajutati-ma...oare ce sa fac :( | 52 | De la: cricat 3 Mai 2011 19:30 |
daca intrebarea anterioara este pentru barbat daca rezista toata viata sa faca sex numai cu sotia, de ce nu ar fi valabila si pentru femei???adica numai El sa se plictiseasca??? de ce Ea nu are aceleasi simtiri si nevoi precum barbatul??? aceasta intreb | 72 | De la: gmpa 21 Aprilie 2010 03:57 |
Pentru gasca de "jalnici" | 24 | De la: ladyDY 15 Februarie 2010 09:40 |
|
||
As vrea sa stiu si eu parerea voastra...a"multimii"...un sfat poate... | 249 | De la: Celleste_ 3 August 2010 21:30 |
Iasiul si Bucurestiul facute praf de experta de pe malul lacului | 5 | De la: garbo_4558 7 August 2012 19:33 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară