Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

papusa......no way......conjugarea verbelor facuta in clasa a 5-a sau a 6-a e batuta in cuie......numai anumite cuvinte s-au schimbat aiurea....si da-ti parul ala de pe ochi cand citesti dex-ul ca de aia nu vezi forma corecta.....bai...aleasa neamului rus...
tutankhamon
Postat pe 3 August 2009 00:54
vierule.....tu nu intelegi ca esti in plus pe aici??? ia-ti blogul si caramba.....daca nu vrei sa-ti dau raport de abuz de limbaj de fiecare data cand postezi si pe unde postezi, avand in vedere ca-ti faci reclama - fara sa platesti - la blogul tau....oare e corect ceea ce faci????hai...ia-ti jucariile si dispari cu tot cu habotnicia ta ca nu ne interesezi...numai ne agasezi.....
tutankhamon
Postat pe 3 August 2009 00:58
Buna noapte oameni buni!Cum mai stati cu dragostea???Mai rezistati???
florin_c76
Postat pe 3 August 2009 01:03
s`au gasit desteptii neamului, patrioti convinsi, sa faca ei afirmatii de`a dreptul imbecile!

frustratilor!
AMG22
Postat pe 3 August 2009 01:13
De la: AMG22, la data 2009-08-03 01:13:27s`au gasit desteptii neamului, patrioti convinsi, sa faca ei afirmatii de`a dreptul imbecile!

frustratilor!

tanti...esti nefe?????....sa care e problema ta??? te-a parasit si nu stii pe cine sa te versi????ioi.....
tutankhamon
Postat pe 3 August 2009 01:27
ce ziceam de afirmatii imbecile?!
si discutii OFF TOPIC!!!!
AMG22
Postat pe 3 August 2009 01:33
De la: cinezee, la data 2009-08-02 19:05:29CREZI ca la 60 nu ii fug ochii sau mainile dupa una ???? barbatul prin constructie este VANATOR
De la: eira, la data 2009-08-02 18:30:37nu-mi vine-a crede c-ati scris 92 de pagini pe aceasta tema
eu cred ca daca se insoara pe la 60 de ani, s-ar putea sa reziste

am scris ca ...s-ar putea sa reziste!
eira
Postat pe 3 August 2009 09:16
dak apuci sa t insori yo cred k trebuie sa t abtii de la asa cv....totusi ai deja o familie...dar asta nu inseamna k n ai voie sa t uiti(c e frumos ii place si lu'dumnezeu nu?)is femeie si stiu k gena masculina n o sa se schimbe niciodata insa dak ii intelegi ajung sa faca cum zici tu.. si e cel mai bun lucru....
milutza
Postat pe 3 August 2009 09:39
Buna dimineata!Sa fiti veseli si optimisti caci avem o saptamana in fata si totul trebuie sa mearga bine!
florin_c76
Postat pe 3 August 2009 09:39
De la: AMG22, la data 2009-08-03 01:33:25ce ziceam de afirmatii imbecile?!
si discutii OFF TOPIC!!!!

ba tocmai ca e on topic...plasa.....ce...nu ai mai gasit nici un sot care sa-si insele sotia cu tine????...naspa...
tutankhamon
Postat pe 3 August 2009 09:59
hai bre, Tut, cine dreaq si-ar face mila cu individa?
tu nu te uiti la ea?

AMG-ioaico, ai dreptate: "sa sti" este, intr-adevar, o forma acceptata!
in gashca ta de pretenari de dupe blocurile din Coiciu, "sti" tu care, alea de langa complexul "Marinarul"...
si apropos de frustrati: la cum arati si cum scrii (ca de gandit nu pot spune ca gandesti, e prea mult pentru tine), cred ca tu esti aia frustrata, mami. si e pacat de tine... la 12 ani -cel putin psihologic vorbind- cati ai tu...
Thor
Postat pe 3 August 2009 10:15
hmmm , daaa pai de ce sau de la ce
De la: Thor, la data 2009-08-02 19:21:29cinezoaico, vezi ca ti-o iei
cinezee
Postat pe 3 August 2009 10:49
eu sunt de parerea ta, ca se poate. daca iti respecti familia si o iubesti - poti. daca exista comunicare intre soti se poate, ce gaseste la o alta poate gasi si la sotie, trebuie doar sa se descopere ei.
garbo030386
Postat pe 3 August 2009 12:09
aveti probleme grave si veti avea in continuare dacanu intelegeti sensul vietii.scopul nostru nu este in lumea aceasta,ci sa dobindim un loc in cea viitoare.daca este asa cum ziceti voi degeaba tot ce s-a facut in lumea aceasta..ce s-a plamadit in acesti 2000 de ani...exista totusi o JUDECATA DE APOI,CARE UNII O VOR PRIMI CU BUCURIE,iar altii imi pare rau sa spun ce-i va astepta.vor culege ceea ce au semanat,aici pe pamint.nu tot ceea ce pare bun la prima vedere e si bun sa te infrupti cu inversunare..calea spre desavirsire spre viata fara de moarte e ingusta si nu oricine poate merge pe ea,tocmai ca e plina de spini nu pavoazata cu bribrizurile acestei lumi meschine si inselatoare.castitatea este totusi cel mai de pret dar al omului.alaturi de alte insusiri care trebuie sa ne inlte nu sa ne coboare in diferite adincuri de unde nu ne mai scoate nici dreak-ul cum spune-ti voi...te antrenezi ca sa cistigi batalia,dar fiecare intelege in felul lui antrenamentul,si batalia.cei care vor ajunge la lumina se vor bucura impreuna,cu bucurie si nu vor vedea pe cei ramasi afara ce vor jindui si ei sa intre dar nu vor mai putea caci nu au stiut sa aleaga la momentul oportun.inca mai sint sanse pentru cei ce vor sa se indrepte.pentru asta exista spovedania,cu dorinta de a nu mai face faptele rele,si a dori cu toata fiinta indreptarea...fiindca nici nu stiti ce pierdeti...fratilor daca nu tineti,aproape(vezi pilda tilharului de cruce rastignit alaturi de Isus.Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului ci indreptarea lui.PACATUL,dorinta omului spre cele rele,il face sa nu isi dea seama de ceea ce va pierde,daca nu se va indrepta.atunci nu vor mai fi prietenii,amicii,care sa-l salveze,va raspunde singur prin ceea ce a indeplinit aici pe pamint,va primi cununasau nu,dupa masura performantei lui.D-zeu i-a dat aici pe pamint ceea ce si-a dorit,dar scadenta sau plata la urma cum se zice.alege-ti de partea cui vreti sa fiti caci CALDICEI nu se poate.vedeti episodul cu SODOMA si GOMORA,din sf. Scriptura,si nu va mai amagiti caci Mamona poate atrage pe oricine este subred in credinta.credinta,nadejde si dragostea ne poate face intari in fata atitor ,,fumuseti"acum,dar care pe viitor vor dovedi contrariul si ne vom da seama ce multe ne-am dorit si totusi ce putin am primit.mai vorbim,sper ca vom reusi cit mai multi...DOAMNE AJUTA,ASA asa se saluta un crestin cu altul,cu spertanta care nu moare NICIODATA,cind vor altii,pentru ei fiecare zi e o noua bucurie pe cind cel pacatos ajunge sa le faca pe toate cele rele si atunci ce-i mai ramine?sa aveti liniste in suflete,pace si bucurie in familiile voastre si mult ajutor de la D-zeu.
genessis
Postat pe 3 August 2009 13:19
629, sincer, imi pare rau pentru tine, da' numai din betie te mai poti trezi...
nu si din ce ai tu.
pik_nik
Postat pe 3 August 2009 13:24
ha? ce se intampla?
ana02
Postat pe 3 August 2009 13:26
frumos catel pik nik!
genessis
Postat pe 3 August 2009 13:28
629......sa vezi si ce coltisori are....
tutankhamon
Postat pe 3 August 2009 13:34
...amon inseamna ca s-a facut remarcat nu-i asa?daca are cu ce?bravo lui!
genessis
Postat pe 3 August 2009 13:41
De la: garbo001629, la data 2009-08-03 13:41:04...amon inseamna ca s-a facut remarcat nu-i asa?daca are cu ce?bravo lui!
Si tu te-ai remarcat cu o ditamai postarea!
florin_c76
Postat pe 3 August 2009 13:42
629....
eladaela
Postat pe 3 August 2009 13:56
cred ca iar a uitat ala barbosu' usa de la pivnita deschisa.
anakin
Postat pe 3 August 2009 14:03
eu cred ca s-a saturat si el, saracu'... nu mai avea ce sa le faca si i-a "scapat" in papushoi ...
Thor
Postat pe 3 August 2009 15:06
kyra
Postat pe 3 August 2009 15:13
De la: tutankhamon, la data 2009-08-02 14:28:06bai fratilor, ma bufneste rasul pe acilea.....cum dreaq apar niste gospodine cu baticu' in cap care spun: io jur ca sotul meu nu s-a mai culcat cu alta.....buuueeeeeyyyy....ori sunteti fraiere si va duce de nas ori sunteti marionete si jucati cum vi se canta - adica vi se spune ca sunteti soarele lui si unica dragoste si voi o credeti ....spunea cineva bine pe aici ca e secolul vitezei...daaa...wham bam, thank you ma'am......dar a uitat sa spuna ca e secolul cunoasterii, in care trebuie totul descoperit...si daca cumva secretul vietii fara de moarte este sub fusta vecinei sau medicamentul pentru sida...ce te faci????....nu tre sa-l descoperi? risti sa pierzi nobelu'????....haideti mai, fiti realisti, ce dreaq.....in zilele astea in care zeci de ziare zac intinse pe tarabe cu muieri goale cu pieptul arcuit sub tonele de silicon sau barbati cu patratele pe abdomen si unsi cu creme lucioase....voi mai credeti ca ochiul vede, dar inima nu cere.....ma rog...inima e mai nou undeva bine pusa.....ca o mutatie genetica.....in zona inghinala....

ai dreptate, mai tata...sunt deacord cu tine.
lady_in_red224466
Postat pe 3 August 2009 15:18
lady...
e "mai mama"...
desi mai potrivit ar fi fost "surioara", ca-i tinerica
pik_nik
Postat pe 3 August 2009 15:21
De la: garbo001629, la data 2009-08-03 13:19:55aveti probleme grave si veti avea in continuare dacanu intelegeti sensul vietii.scopul nostru nu este in lumea aceasta,ci sa dobindim un loc in cea viitoare.daca este asa cum ziceti voi degeaba tot ce s-a facut in lumea aceasta..ce s-a plamadit in acesti 2000 de ani...exista totusi o JUDECATA DE APOI,CARE UNII O VOR PRIMI CU BUCURIE,iar altii imi pare rau sa spun ce-i va astepta.vor culege ceea ce au semanat,aici pe pamint.nu tot ceea ce pare bun la prima vedere e si bun sa te infrupti cu inversunare..calea spre desavirsire spre viata fara de moarte e ingusta si nu oricine poate merge pe ea,tocmai ca e plina de spini nu pavoazata cu bribrizurile acestei lumi meschine si inselatoare.castitatea este totusi cel mai de pret dar al omului.alaturi de alte insusiri care trebuie sa ne inlte nu sa ne coboare in diferite adincuri de unde nu ne mai scoate nici dreak-ul cum spune-ti voi...te antrenezi ca sa cistigi batalia,dar fiecare intelege in felul lui antrenamentul,si batalia.cei care vor ajunge la lumina se vor bucura impreuna,cu bucurie si nu vor vedea pe cei ramasi afara ce vor jindui si ei sa intre dar nu vor mai putea caci nu au stiut sa aleaga la momentul oportun.inca mai sint sanse pentru cei ce vor sa se indrepte.pentru asta exista spovedania,cu dorinta de a nu mai face faptele rele,si a dori cu toata fiinta indreptarea...fiindca nici nu stiti ce pierdeti...fratilor daca nu tineti,aproape(vezi pilda tilharului de cruce rastignit alaturi de Isus.Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului ci indreptarea lui.PACATUL,dorinta omului spre cele rele,il face sa nu isi dea seama de ceea ce va pierde,daca nu se va indrepta.atunci nu vor mai fi prietenii,amicii,care sa-l salveze,va raspunde singur prin ceea ce a indeplinit aici pe pamint,va primi cununasau nu,dupa masura performantei lui.D-zeu i-a dat aici pe pamint ceea ce si-a dorit,dar scadenta sau plata la urma cum se zice.alege-ti de partea cui vreti sa fiti caci CALDICEI nu se poate.vedeti episodul cu SODOMA si GOMORA,din sf. Scriptura,si nu va mai amagiti caci Mamona poate atrage pe oricine este subred in credinta.credinta,nadejde si dragostea ne poate face intari in fata atitor ,,fumuseti"acum,dar care pe viitor vor dovedi contrariul si ne vom da seama ce multe ne-am dorit si totusi ce putin am primit.mai vorbim,sper ca vom reusi cit mai multi...DOAMNE AJUTA,ASA asa se saluta un crestin cu altul,cu spertanta care nu moare NICIODATA,cind vor altii,pentru ei fiecare zi e o noua bucurie pe cind cel pacatos ajunge sa le faca pe toate cele rele si atunci ce-i mai ramine?sa aveti liniste in suflete,pace si bucurie in familiile voastre si mult ajutor de la D-zeu.

Esti cumva preot? Pacatuiesti cat esti tanar si apoi dupa ce te-ai saturat de pacatuit te duci sa te spovedesti. Eu zic ca e bine asa....Tu ce parere ai? Si de ce Dumnezeu ii ajuta intotdeauna pe cei pacatosi si pe cei buni, nu? Ai idee? Eu nu pot spune ca sunt pacatoasa....si noroc nu am prea avut pe nici un plan:D
lady_in_red224466
Postat pe 3 August 2009 15:25
Conteaza cum stai cu norocul dar cine stie cand te va lovi odata atunci o sa zici ca esti cea mai norocoasa!
florin_c76
Postat pe 3 August 2009 16:25
Florinele, hai noroc, tati! si ia si o bere rece de la noi!
vezi cu pruncul tau, sa nu-l mai lasi singur cu oalele, ca mai face vreun accident de munca!
si daca tot esti pe aici, ia da-ne si noua o reteta de tort de-a voastra ca ar fi mai interesanta decat unele postari de pe aici
Thor
Postat pe 3 August 2009 16:29
De la: Thor, la data 2009-08-03 16:29:35Florinele, hai noroc, tati! si ia si o bere rece de la noi!
vezi cu pruncul tau, sa nu-l mai lasi singur cu oalele, ca mai face vreun accident de munca!
si daca tot esti pe aici, ia da-ne si noua o reteta de tort de-a voastra ca ar fi mai interesanta decat unele postari de pe aici

Da' vrem retete
Poate gasim si...reteta.
Ca doar dragostea trece prin stomac,no???
eladaela
Postat pe 3 August 2009 16:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
slabire... 1 De la: laura_tm 3 August 2009 15:15
Mi-am impins barbatu in bratele alteia...ce fac acum 572 De la: anisoaraf 25 Martie 2010 14:06
Seeeeeeeeeeeeex 14 De la: anirica 13 Aprilie 2010 22:47
se poate sa raman gravida? pls ajutor urgent :( 3 De la: adeline 27 Mai 2012 14:49
indiferenta la barbati 70 De la: marilena71 3 Iulie 2010 12:15
Setari Cookie-uri