Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

De la: ovidiu42, la data 2009-08-02 13:05:57anta...ti se pare ca n-ar fi asa?
n-ai simtit niciodata ca...privind pe cineva...(un barbat de ex.)...sa-ti simti urechile arzand si...sa n-ai cuvinte?
doar daca n-ai simturi ...sau n-ai descoperit o asemenea persoana...nu stii ce inseamna!
nu spun ca tre sa si raspunzi!
ci doar ca...daca nu ti s-a intamplat tie pana acum...poti fi sigura ca sant extrem de multe persoane care stiu despre ce vb eu!

Poate da...poate ba...
Dar ratiunea unde este????
anca_53
Postat pe 6 August 2009 15:06
parerea mea ,,nu"trebuie sa fii prea prost sau prea urat
mando
Postat pe 6 August 2009 15:07
mi se pare foarte corect ce spui............si cum NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA........mai bine razi glumesti pe tema asta k..nu se stie ca pamantul...:)
deya_seby
Postat pe 6 August 2009 15:18
De la: florin_c76, la data 2009-08-06 13:36:46Pentru stilul tau de gandire.Generalizezi prea mult si ai o parere cam proasta despre barbati.Poate ai avut deceptii dar trebuie sa cauti pana gasesti perechea ta potrivita.Dar tine minte un lucru in viata:nu toti oamenii sunt la fel.Incearca sa gandesti asa mai pozitiv.Sa ai o zi linistita!

nu florin, nu am avut deceptii , dar in jurul meu sunt numai barbati chiar si aici la topicul asta care spun ca nu rezista si ca nu ar spune " nu " cu exceptia ta care oricum nu te cred......gandesc exact la ce am in jur......eu as vrea ca toti barbatii sa fie ok.....sa nu insele sau sa reziste numai cu sotia.......dar te intreb pe tine tu chiar crezi lucrul asta???? eu nu...si cred ca nimeni nu crede asa ceva.......macar odata cand esti casatorit si tot te duci ......ca prin definitie asa sunteti voi barbatii.......plimbareti......si mai bine gandesc asa decat sa ma imbat cu apa rece ca nu faceti nimic sau ca nu va duceti deloc.......nu ai sa vezi asa ceva........mersi la fel si tie........si sper ca tu sa fii un exemplu de "barbat fidel"......
gongonica
Postat pe 6 August 2009 15:35
nu, gongonico, prin definitie asa sunteti VOI, femeile: va place sa acceptati si, de ce nu, sa seduceti barbatii, indiferent daca acestia sunt sau nu insurati.

e? cum suna? iti place?
Thor
Postat pe 6 August 2009 15:40
thor, taica, dupa ce ca te faci ca nu ma auzi cand stig dupa ajutorul matale, mai si faci atac la persoana femeii???
lady_corina
Postat pe 6 August 2009 15:43
ladyo, cine, mami?
si ce, aia-i fomeie? ca io crezui ca-i o inaripata d-aia de imparte judecati de apoi la ordin
Thor
Postat pe 6 August 2009 15:44
pe la amante stiai ce-i aia...
lady_corina
Postat pe 6 August 2009 15:46
Mesaj ptr.GONGONICA:Dupa cum zici tu despre barbati imi fac o parere ca o sa ramai nemaritata.Si inca o intrebare:TU esti chiar atat de buna(nu la pat desigur)???Poti sa fii fidela lui dupa ceremonie cate clipe traiesti alaturi de el???Poate ca de aia nu te mariti ca iti e teama ca vei fi inselata si nu o singura data.Nu stiai ca multe depind si de rolul femeii?!Ca daca ea nu da drumul la VEVERITA atunci barbatul poate sa si-o puna intr-o gaura de gard.Cand o sa dai de unul care sa te multumeasca sufleteste sa ne anunti te rog.Spor la cautat!Si ai face bine sa te mai indulcesti ca ai o oala unde fierbi TOTI barbatii.
florin_c76
Postat pe 6 August 2009 23:42
De la: gongonica, la data 2009-08-06 15:35:49
De la: florin_c76, la data 2009-08-06 13:36:46Pentru stilul tau de gandire.Generalizezi prea mult si ai o parere cam proasta despre barbati.Poate ai avut deceptii dar trebuie sa cauti pana gasesti perechea ta potrivita.Dar tine minte un lucru in viata:nu toti oamenii sunt la fel.Incearca sa gandesti asa mai pozitiv.Sa ai o zi linistita!

nu florin, nu am avut deceptii , dar in jurul meu sunt numai barbati chiar si aici la topicul asta care spun ca nu rezista si ca nu ar spune " nu " cu exceptia ta care oricum nu te cred......gandesc exact la ce am in jur......eu as vrea ca toti barbatii sa fie ok.....sa nu insele sau sa reziste numai cu sotia.......dar te intreb pe tine tu chiar crezi lucrul asta???? eu nu...si cred ca nimeni nu crede asa ceva.......macar odata cand esti casatorit si tot te duci ......ca prin definitie asa sunteti voi barbatii.......plimbareti......si mai bine gandesc asa decat sa ma imbat cu apa rece ca nu faceti nimic sau ca nu va duceti deloc.......nu ai sa vezi asa ceva........mersi la fel si tie........si sper ca tu sa fii un exemplu de "barbat fidel"......
gongonico daca chiar vrei sa stii un barbat insurat daca face dragoste cu a sa femeie , si a doua zi vede pe una ca tine cu fusta lunga pana in c.r, tu crezi ca nu i se scoala paula, iar daca ea mai si zambeste crezi ca e prost sa no mangaie si daca ei ii place , tu crezi ca nu-i face o vaga_introducere, ca deh ea vrea el trebuie ca paula sa ridicat si uite asa isi insala nevasta pt( una ca tine si ca )altele
yanyacharberet
Postat pe 6 August 2009 23:58
si atata timp cat alta femeie ridica fusta....batbatul nu zice nu.....o astupa repede sa nu o traga curentul.....
tutankhamon
Postat pe 7 August 2009 00:39
Ca altfel raceste VEVERITA!!!
florin_c76
Postat pe 7 August 2009 01:43
De la: ANTA, la data 2009-08-06 15:06:14
De la: ovidiu42, la data 2009-08-02 13:05:57anta...ti se pare ca n-ar fi asa?
n-ai simtit niciodata ca...privind pe cineva...(un barbat de ex.)...sa-ti simti urechile arzand si...sa n-ai cuvinte?
doar daca n-ai simturi ...sau n-ai descoperit o asemenea persoana...nu stii ce inseamna!
nu spun ca tre sa si raspunzi!
ci doar ca...daca nu ti s-a intamplat tie pana acum...poti fi sigura ca sant extrem de multe persoane care stiu despre ce vb eu!

Poate da...poate ba...
Dar ratiunea unde este????

daca intr-o asemenea conjunctura tu vb despre ratiune...intreb si eu...chiar e necesara ipocrizia?
ovidiu42
Postat pe 7 August 2009 01:50
Poate c� r�spunsul nu se rezum� la a rezista sau a nu rezista; poate c�, mai degrab� este vorba despre: c�nd te-ai c�s�torit ai f�cut-o cu persoana potrivit� sau nu ? Sunt oameni care intr� �n c�snicie din diverse motive, apoi caut� ceea ce nu au g�sit �n persoana pe care �i-au b�gat-o �n cas�...
garbo006212
Postat pe 7 August 2009 07:47
Eu cred ca atunci cind te casatoresti o faci din dragoste,daca o faci din alt motiv aia nu inseamna casatorie,este pur si simplu o afacere,unde cei doi nu au devenit sot si sotie ci pur si simplu au devenit asociati.Acum depinde de fiecare cu ce au contribuit(cat la suta minciuna si cat adevar).Ori o astfel de relatie (afacere )bazata pe interes nu o sa aduca nici unuia dintre parteneri satisfactii sentumentale,sub nici o forma iubirea,dragostea,nu va fi reciproca.Si cum orice pamantean ar vrea macar odata-n viata sa fie iubit si sa iubeasca in acelasi timp,aceste persoane isi vor cauta tot timpul parteneri in afara cuplului.Pot face acest lucru si fara sa se desparta.Dar cum am mai spus aceasta nu este decat o afacere.Si atat.Cat priveste relatia bazata pe dragoste,indiferent cat de mare ar fi tentatia pentru unul sau celalalt partener,aceasta va dura.Caci pana la urma a gresi e omeneste(dar sa nu intreci masura).
garbo001934
Postat pe 7 August 2009 09:49
De la: Thor, la data 2009-08-06 15:40:28nu, gongonico, prin definitie asa sunteti VOI, femeile: va place sa acceptati si, de ce nu, sa seduceti barbatii, indiferent daca acestia sunt sau nu insurati.

e? cum suna? iti place?

nu-mi place si cum suna la voi suna si la noi........
gongonica
Postat pe 7 August 2009 12:51
De la: Thor, la data 2009-08-06 15:44:20ladyo, cine, mami?
si ce, aia-i fomeie? ca io crezui ca-i o inaripata d-aia de imparte judecati de apoi la ordin

exact sunt o inaripata si te voi lua pe sus.........si-ti voi da drumul in cazanul cu smoala.............
gongonica
Postat pe 7 August 2009 12:53
De la: florin_c76, la data 2009-08-06 23:42:51Mesaj ptr.GONGONICA:Dupa cum zici tu despre barbati imi fac o parere ca o sa ramai nemaritata.Si inca o intrebare:TU esti chiar atat de buna(nu la pat desigur)???Poti sa fii fidela lui dupa ceremonie cate clipe traiesti alaturi de el???Poate ca de aia nu te mariti ca iti e teama ca vei fi inselata si nu o singura data.Nu stiai ca multe depind si de rolul femeii?!Ca daca ea nu da drumul la VEVERITA atunci barbatul poate sa si-o puna intr-o gaura de gard.Cand o sa dai de unul care sa te multumeasca sufleteste sa ne anunti te rog.Spor la cautat!Si ai face bine sa te mai indulcesti ca ai o oala unde fierbi TOTI barbatii.

da exact am o oala unde fierb totii barbatii........ei si afla ca sunt casatorita de 14 ani si pana in prezent nu am simtit nimic ....dar nici nu bag mana in foc ca nu a facut-o sau ca a facut-o........pt tine ca informatie.............sa-ti raspund da sunt sigura pe mine ca nu o voi face , ca nu voi da drumul la veverita .....iti doresc tie spor la cautat.....si se pare ca singur ti-ai raspuns ca o vei insela pe viitoarea ta sotie.......si mai devreme ziceai ca tu esti fidel......deci ajung la vb mea ...barbatii...niste parsivi.....
gongonica
Postat pe 7 August 2009 12:58
hmmm... gongonico, te joci cu vorbele, da' nu stii cu cine ai de a face

de alimentarea cazanului aluia cu smoala s-ar putea sa fiu eu responsabil
Thor
Postat pe 7 August 2009 12:59
De la: yanyacharberet, la data 2009-08-06 23:58:13
De la: gongonica, la data 2009-08-06 15:35:49

gongonico daca chiar vrei sa stii un barbat insurat daca face dragoste cu a sa femeie , si a doua zi vede pe una ca tine cu fusta lunga pana in c.r, tu crezi ca nu i se scoala paula, iar daca ea mai si zambeste crezi ca e prost sa no mangaie si daca ei ii place , tu crezi ca nu-i face o vaga_introducere, ca deh ea vrea el trebuie ca paula sa ridicat si uite asa isi insala nevasta pt( una ca tine si ca )altele

vanyacharberet.......tocmai asta ziceam si eu .......ca toti sunt asa........nu stiu de ce te agiti...........
gongonica
Postat pe 7 August 2009 13:02
De la: garbo001934, la data 2009-08-07 09:49:57Eu cred ca atunci cind te casatoresti o faci din dragoste,daca o faci din alt motiv aia nu inseamna casatorie,este pur si simplu o afacere,unde cei doi nu au devenit sot si sotie ci pur si simplu au devenit asociati.Acum depinde de fiecare cu ce au contribuit(cat la suta minciuna si cat adevar).Ori o astfel de relatie (afacere )bazata pe interes nu o sa aduca nici unuia dintre parteneri satisfactii sentumentale,sub nici o forma iubirea,dragostea,nu va fi reciproca.Si cum orice pamantean ar vrea macar odata-n viata sa fie iubit si sa iubeasca in acelasi timp,aceste persoane isi vor cauta tot timpul parteneri in afara cuplului.Pot face acest lucru si fara sa se desparta.Dar cum am mai spus aceasta nu este decat o afacere.Si atat.Cat priveste relatia bazata pe dragoste,indiferent cat de mare ar fi tentatia pentru unul sau celalalt partener,aceasta va dura.Caci pana la urma a gresi e omeneste(dar sa nu intreci masura).

corect
gongonica
Postat pe 7 August 2009 13:04
De la: Thor, la data 2009-08-07 12:59:33hmmm... gongonico, te joci cu vorbele, da' nu stii cu cine ai de a face

de alimentarea cazanului aluia cu smoala s-ar putea sa fiu eu responsabil

nu ..ma ..joc....ma bucur.....atunci inseamna ca ar trebui sa te cunosc.......
gongonica
Postat pe 7 August 2009 13:05
poate... mai stii?
acum cate secole ti-am facut cunostinta cu cazanul?
Thor
Postat pe 7 August 2009 13:11
De la: Thor, la data 2009-08-07 13:11:18poate... mai stii?
acum cate secole ti-am facut cunostinta cu cazanul?

eehhhee .........acum multe secole.......
gongonica
Postat pe 7 August 2009 13:14
Sunt pe la mine pe pereti cativa cai vezi nu vrei si tu unu
De la: LILO, la data 2009-08-05 19:12:16 o nu ! asta nu ! VREAU UN CAL
cinezee
Postat pe 7 August 2009 14:12
Mama mia cat ati discutat pe subiectul asta si pe langa subiectul asta :))
Eu zic ca un om care este i ubit si iubeste poate rezista fara sex cu alti parteneri dupa casatorie...chiar daca este barbat sau femeie

www.gatindcumira.blogspot.com
v_mira
Postat pe 7 August 2009 15:07
Mai Gongonica,citind eu,scrisurile tale,mi-a venit,asa,o-ntrebare,vazind cit iubesti rasa asta masculina : voi va iubiti platonic???.Si daca nu,cum il saruti pe bietul animalut si ce dulcegarii ii soptesti,cind isi da duhul,urcindu-te in al -9-lea cer
valentino
Postat pe 7 August 2009 15:13
Doamna Gongonica:daca ai fi barbat te-as intelege dar ca femeie ce esti e cam greu.Sunt casatorit de12ani si nu trebuie sa mai caut nici o femeie.Cat despre tine nu stiu cum traiesti tu cu sotul de14ani dar sa inteleg ca daca tu zici ca toti barbatii sunt la fel te intreb eu pe tine daca sotul tau este ca noi adica ca ceilalti barbati???Ai o fustrare si cred ca incerci sa te scoti cu vorbe.Bine ca nu ai calcat pe alaturi in casnicie dar poate ca nu ai avut motive sau nu ai simtit nevoia asta demonstreaza ca nu te intereseaza barbatii ptr.ca oricum sunt niste...cum ai zis tu.Sl iubesti pe cel de langa tine mai mult decat poate el si vei avea sigur o fericire in viata!!
florin_c76
Postat pe 7 August 2009 15:29
corect, florinele

gongonico: ...femeie ce esti tu! ca altfel nu-ti pot spune
Thor
Postat pe 7 August 2009 15:32
De la: cinezee, la data 2009-08-07 14:12:00Sunt pe la mine pe pereti cativa cai vezi nu vrei si tu unu
De la: LILO, la data 2009-08-05 19:12:16 o nu ! asta nu ! VREAU UN CAL

Coboara-i de pe pereti,Cineze.Si tu Lilo,specifica ce fel de cal.Termenul e vag.E vorba de armasar,nu???
valentino
Postat pe 7 August 2009 15:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
UN FOST VIOLATOR AJUTA ACUM FEMEI AGRESATE SEXUAL!!! 99 De la: daria_pet 8 Septembrie 2009 00:33
Sunt eu dobitoaca...sau restul lumii e nebuna?? 124 De la: Rotty 23 Septembrie 2014 09:06
Ce inseamna dominare? 10 De la: garbo_465775 21 Mai 2017 13:59
se poate de inselat sotul daca nu mai traesti cu el? 10 De la: elenita_2 1 Iunie 2012 16:03
Vreau un sfat >:) cum sa dau o lectie unui baiat :D 168 De la: blondina_X 8 Mai 2010 14:08
Setari Cookie-uri