Violenta

pikulane, iar esti ninjalau ?
kyra
Postat pe 24 Iulie 2009 10:14

a indulcit-o acolo cu florile da'stim noi mai bine ...
blanca
Postat pe 24 Iulie 2009 10:16
ha?
da' ce-am facut iar raaaaaaau???
pik_nik
Postat pe 24 Iulie 2009 10:17
pai scrie colo sha ca vrei sa bati fetele...
kyra
Postat pe 24 Iulie 2009 10:18
kyra, aia face parte din invatatura populara.
cum as putea eu sa va bat cand frumusetea voastra imi lumineaza viata, cand parfumul vostru imi inmiresmeaza existenta, cand umbra voastra imi racoreste sufletul?????
pik_nik
Postat pe 24 Iulie 2009 10:20
Lasa mai ca esti in minoritate , nu ne spariem asa usor . Te alergam de nu te vezi
blanca
Postat pe 24 Iulie 2009 10:21
mielu, da' va iubesc de buna voie, nu trebuie sa ma alergati
pik_nik
Postat pe 24 Iulie 2009 10:22
poi crezi de de aia ii alergatu' ?
blanca
Postat pe 24 Iulie 2009 10:24
mai, ia uitati-va si voi la povestirile de pe garbo. multe femei se plang de viata grea dar accepta ca niste catei sa o traiasca fara a intelege ca ceea ce fac ele e de fapt incurajare la un astfel de comportament.

m-am tot enervat luni intregi citind ca se acorda a doua sansa, a noua sansa. sau ca stau , asa chinuite, de dragul copiilor. motive de doi lei. de fapt, aici e frica de a ramane singure. cand o femeie nu gandeste, cand s-a obisnuit sa o duca prin viata sotul cum duci calul de capastru, cand ai renuntat la principii si ti-ai gasit ca modalitate de a trai miorlaiala si victimizarea, e normal sa culegi ce ai semanat

eu am renuntat in a mai spune ca aceste femei gresesc. genul acesta de purtatoare de fuste nu inteleg nimic din ce inseamna orgoliu, demnitate, caracter. s-au transformat in bocitoare profesioniste. cred ele ca asa o sa reuseasca in a mentine o casnicie fericita.

si_totusi
si nesilit de nimeni ? pikulane, ai grija cu iste cuvinte..unii barbati zic ca-s aducatoare ne nenorociri

le-am vazut totusico, pare aproape aceeasi poveste, schimbata putin pe ici , pe colo ...
aproape ca m-am plictisit, nu descoperi nimic nou , nu ?
kyra
kyra, era sa te contrazic, sa spun ca-s aducatoare de femei, da' daca ma gandesc bine, parca e acelasi lucru
pik_nik
Postat pe 24 Iulie 2009 10:26
Totusico astea-s chestii care se educa in mare parte. Acolo-i buba mare.Dupa mine.
blanca
Postat pe 24 Iulie 2009 10:26
la mame. ca nu se mai ocupa de educatie
pik_nik
Postat pe 24 Iulie 2009 10:28
De la: kyra, la data 2009-07-24 10:18:33pai scrie colo sha ca vrei sa bati fetele...
bate fetele cu castravetele
yanyacharberet
Postat pe 24 Iulie 2009 10:28

Pikulane mare smecher esti!
blanca
Postat pe 24 Iulie 2009 10:30
pikulane, pai numai mamele trebuie sa aiba grija de educatie? ta-su, ce pazeste?
kyra
Postat pe 24 Iulie 2009 10:30
pune si el lemne pe foc aghiuta
blanca
Postat pe 24 Iulie 2009 10:32
kyra, ta-su bate pe ma-sa. asa au vazut, asa cred ca e normal

mamele au suportat motivand ca o femeie trebuie sa-si tina casa, indiferent de ce i se intampla, ca barbatul are dreptul de a face orice fara sa fie ghiontit, ca societatea te accepta doar daca nu faci scandal si induri asa, etc

finalul? femei care traiesc intr-o casnicie fara a avea dragoste, fara a ridica pretentia de a fi respectate, fara a fi fericite . se multumesc in a-l urmari pe cel sot asa cum urmareste politia gainarii, dau vina pe alte femei cand ala are mandrute , il iarta pentru toate magariile. ba chiar il roaga sa vrea a fi iertat

si_totusi
Postat pe 24 Iulie 2009 10:44
totusico,
stii, e o carte care trateaza foarte bine subiectul asta.."Femei care iubesc prea mult"..

si-apoi la romanica, multe femei au sindromul asta, de "a duce crucea"..mare greseala..

eu, daca as avea fata (ca fetita mi-am dorit, tot timpul), asta as invata-o, sa se iubeasca si sa stie sa ceara si sa negocieze ceea ce are nevoie..

sa fie independenta financiar, dar sa nu uite sa fie FEMEIE..
kyra
Postat pe 24 Iulie 2009 10:51
Zi buna la doamne si domni
eu cred ca e o dependenta psihologica de cel puternic in cuplu.. cunosc un caz la extrema cealalta: el o ia pe cocoasha de la nevasta... clar ca si el stiindu-se cu musca pe caciula nu zice nici p�s... dar in orice caz violenta nu duce decat la violenta si genereaza ura..
susidallyama
Postat pe 24 Iulie 2009 10:57
cu musca pe caciula ? pai ce-a facut, Susy?
kyra
Postat pe 24 Iulie 2009 11:00
se certau si s-a ajuns la situatia in care el a luat arma de vanatoare si a amenintat-o... ea s-a dus, a facut plangere, si-l tine la cheremul ei cum doreste... telenovele nu alta
susidallyama
Postat pe 24 Iulie 2009 11:06
cu pusca ? nu era zdravan..
kyra
Postat pe 24 Iulie 2009 11:08
dar si cand gasesti una mai ne-zdravana ca tine!ai imbulinat-o! retras definitiv permisul de port arma (el vanator inrait) si in plus cand i-a cerut divortul... ea nu i l-a acordat!
susidallyama
Postat pe 24 Iulie 2009 11:11
asta da supliciu etern...

ma refer la neacordarea divortului
Thor
Postat pe 24 Iulie 2009 11:12
diabolica cucoana... si tine si la contul in banca...
susidallyama
Postat pe 24 Iulie 2009 11:16
nu exista asa ceva. nu se discuta ca vrei sau nu sa-i acorzi divortul. asta e o gogornita

nici o instanta din lume nu te tine cu forta intr-o casnicie . cel ce nu vrea sa divorteze , poate invoca faptul ca motivele de divort nu sunt reale. asta e discutabil. se poate tergiversa o actiune de divort insa in nici un caz cel ce vrea sa iasa dintr-o casnicie nu e tinut cu forta.

ca vrea sau nu vrea celalalt, casnicia va fi anulata.
si_totusi
Postat pe 24 Iulie 2009 11:45
.. pai si lui ii prinde bine casa, masa, spalat, calcat (ca restul il gaseste in alta parte)... nu sta omu' asa degeaba
susidallyama
Postat pe 24 Iulie 2009 12:31
corect totusico, poate pe vremuri se divorta mai greu, acu` te rezolva imediat
cu partajul ce te mai chinuie, la impartitul cratitelor si sosetelor..
kyra
Postat pe 24 Iulie 2009 13:05

Kyrule, am auzit de unii care atat au tras de mobila aia veche, pe care o mostenise unul dintre ei de la nu stiu ce bunic, incat au "rezolvat-o" taind fiecare obiect cu drujba... nebunie curata...
Ella34
Postat pe 24 Iulie 2009 13:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Lectiile de Canto asigura un viitor stralucit copilului? 4 De la: clubul_de_muzica 21 Martie 2015 09:46
Babelopolis - Ora�ul de Vacan�� de la Babel 1 De la: garbo_3703 7 Iunie 2012 17:34
Cauti bona Timisoara? 2 De la: garbohomecareagency 21 August 2011 10:01
Violenta 289 De la: liaiedera 12 Aprilie 2010 14:01
N-ai gasit loc la cresa ? Vrei o educatie speciala pentru copilul tau ? Sa invete si engleza ? 1 De la: emerald555 31 August 2010 17:13
Setari Cookie-uri