Nu am visat niciodata colorat,visele mele sunt in alb-negru si sunt toate intunecate.Nu am vise luminate de razele soarelui,floricele,pasarele....ceva legat de fericire maxima.Mai e cineva in situatia asta? | ||
xxlanita Postat pe 8 Aprilie 2009 22:40 |
||
---|---|---|
Dar cand esti treaza cum sunt? | ||
Micass Postat pe 8 Aprilie 2009 23:01 |
||
Mor... | ||
|
||
gabitzza Postat pe 8 Aprilie 2009 23:03 |
||
De la: xxlanita, la data 2009-04-08 22:40:41Nu am visat niciodata colorat,visele mele sunt in alb-negru si sunt toate intunecate.Nu am vise luminate de razele soarelui,floricele,pasarele....ceva legat de fericire maxima.Mai e cineva in situatia asta? nu baga la inima rautatile doamnelor, sunt doar invidoase pe tine ca visezi alb-negru. da' nici macar partial color n-ai parte? |
||
garbo000505 Postat pe 8 Aprilie 2009 23:24 |
||
mai, am mai auzit de astfel de persoane! parca o profa de engleza era foarte curioasa cum de visez eu color!? ca cica majoritatea oamenilor viseaza alb-negru, si doar cei speciali viseala in culori... mama, da' ce speciala mai sunt!! |
||
zambila Postat pe 9 Aprilie 2009 14:15 |
||
eu nu numai ca visez color,da' visez si panoramic...adica hiperbolizat...vin peste mine tot felu' de monstri ... | ||
iasomia Postat pe 9 Aprilie 2009 14:50 |
||
sburatori d-aia... | ||
zambil Postat pe 9 Aprilie 2009 14:52 |
||
dap, ma lasa fara suflare... |
||
iasomia Postat pe 9 Aprilie 2009 14:55 |
||
Micass....eu visez cand dorm ,nu ca tine treaz....si gabitzza ai face bine...Da,sunt oameni care viseaza alb-negru pentru cei ce nu stiu inca si visele sunt intunecate...v-am intrebat pe voi ce credeti? cum sunt oamenii astia? si ,da,unii viseaza color si altii panoramic ca iasomia.....tine de psihicul omului? de felul lui de a privi viata? si gabitzza:abtine-te! | ||
xxlanita Postat pe 7 Mai 2009 16:51 |
||
mda...si eu visez color...si...panoramic...cam ca iaso... nu cred ca tine de cum privesc ei viata...eu crez ca e ceva la creieras care da startul la visele astea colorate de exemplu, eu visez foarte, foarte des ca urc scari...ma trezesc obosita franta... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Mai 2009 17:00 |
||
arunca draq tigarile alea.... si vezi ca prea te plangi de pofte,o fi cu ochi.... |
||
iasomia Postat pe 7 Mai 2009 17:03 |
||
ha...as vrea eu, iaso...macar daca ar fii asa... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Mai 2009 17:08 |
||
japito, stii ca o sarcina regenereaza,ha? tu si madona...mama ta de golanca... |
||
iasomia Postat pe 7 Mai 2009 17:12 |
||
mai iaso...nici nu mai tin minte data, fetitza...am avut, n-am avut ? ar capia pro de fericire, parol... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Mai 2009 17:13 |
||
De la: zambil, la data 2009-04-09 14:52:14sburatori d-aia... hai spune-ne zambil tu cum visezi? visezi in fiecare noapte sau numai din cand in cand? colorat? |
||
xxlanita Postat pe 7 Mai 2009 17:22 |
||
ce visati cel mai des,vise frumoase sau cosmaruri? uite ,eu visez destul de des ca zbor si pot sa ma ridic cat vreau,si sunt panicata ....cineva vrea sa ma prinda sa-mi faca rau.Normal,alb-negru,predominant negru,noapte,frig... | ||
xxlanita Postat pe 7 Mai 2009 17:32 |
||
xx, de ce m-as abtine? Intrebarile sunt puse pentru a afla raspunsuri, nu ? O dam in simbolistica visului? Tu scrie, eu o sa te citesc..si iti o sa-ti zic parerea mea, doar daca o sa vrei. |
||
gabitzza Postat pe 7 Mai 2009 17:45 |
||
eu visez color, cu audio si in 3d ...lasand gluma deoparte, in faza de inceput a somnului, mi se intampla sa ma dedublez, ma ridic si zbor, ma simt invaluita de o lumina diferita de cea pe care o cunoastem, percep dimensiunea intr-un alt mod; ma intorc de unde am plecat, reiau somnul si visez sau dorm pur si simplu; imi lasa o senzatie de liniste, pace. | ||
susidallyama Postat pe 7 Mai 2009 18:02 |
||
De la: gabitzza, la data 2009-05-07 17:45:06xx, de ce m-as abtine? sigur ca vreau ,parerea ta e importanta pt. noi dar fara sa ,,mori"...si nu ma refeream la simbolurile viselor ci la culorile lor,si ce predomina la fiecare nu ma face sa ma repet.... |
||
xxlanita Postat pe 8 Mai 2009 16:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Dorinta de moment | 30 | De la: garbo107589 23 Februarie 2011 01:39 |
banc (cu perdea ) | 1 | De la: delly001954 28 Septembrie 2009 19:22 |
Ce veti gati mai deosebit de sarbatori? | 1 | De la: deanna 1 Decembrie 2009 09:37 |
|
||
Cine/ce te-a facut sa zambesti azi? :D | 81 | De la: Fss_ssu 5 Martie 2014 12:16 |
praful de copt,amoniacul,,,,, | 4 | De la: 24 August 2009 21:02 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice