Sotul meu

Tu spui ca-l iubesti?Cum poate o femeie sa mai iubeasca un barbat care o trateaza cu violenta .N-am inteles niciodata femeia care spune ca e dependenta financiar de sotul ei si se lasa maltratata din acest motiv.Ce faci cu viata ta ?Traiesti sa ce ?sa ai ce manca dar ce educatie primeste copilul tau ?La fel ca si el ai doua maini, doua picioare si mai ales ai aceleasi drepturi .Daca violenta a inceput dupa doi ani de casnicie va continua ,probabil ca-i face placere sa vada ce efect are asupra ta .Nu te lasa calcata in picioare .Nu trece drept un cuplu perfect in fata celorlalti ,iti spun din proprie experienta ,vorbeste cu parinti tai ,nu cred ca refuza sa te sustina ,esti copilul lor
garbo032800
Postat pe 13 Ianuarie 2010 06:21
imi permit sa-ti dau un sfat...eu am renuntat la prima relatie tocmai din acest motiv:violenta.nu ai 7 vieti, fata draga.copilul creste si fara el.iti spun din experienta.fiica mea are acum 13 ani si pana la 9 ani am crescut-o singura.m-am recasatorit cu un om care merita tot respectul si iubirea mea,avem si o fetita.asa ca nu te lasa calcata in picioare,nu se merita pentru nimic in lume.vorbeste cu parintii tai si explica-le situatia.
anna77
Postat pe 13 Ianuarie 2010 09:38
viata este asa frumoasa si e asa pacat sa te irosesti intr-o relatie de asa factura.....si copilu?care merita ce este mai bun ?mai si din cate am inteles de la tine nu e cazul sotului tau s -ai dea o educatie aleasa
garbo074997
Postat pe 13 Ianuarie 2010 17:59
Ai perfecta dreptate Claudia anii si tineretea niciodata nu se mai intorc asa ca viata trebuie traita la maxim. Decit sa suferi linga un om care nu te intelege mai bine renunt si imi traiesc viata frumos si in liniste dar numai daca eu nu am nici o vina si nu ii dau motive sa se comporte asa.
garbo020614
Postat pe 14 Ianuarie 2010 08:25
draga fai papuci,sa nu traiesti cu impresia cas se va schimba in bine,am trait si eu langa un barbat ca al tau,si daca nu te inteleg parinti,sunt centre care te primesc,si copilul nul til ia daca tu esti o mama buna,vorbeste deschis cu parintii tai,nu cred ca accepta sa fi batuta sau cine stie ce prosti,ai sa regreti mai tarziu,tineretea ai sa tio pierzi in batai si nefericita,nu merita,curaj de care ai nevoie
damdhd
Postat pe 14 Ianuarie 2010 15:26
Sa-l ajuti medical sau sa-l parasesti.Daca vei suporta in continuare, copilul va avea aceeasi negativitate, sa nu-i zic violenta.Incearca sa-l intelegi. Cei slabi sunt violenti, mintea lor e pumnul.Fugi cat mai poti.
cercelmarilena
Postat pe 17 Februarie 2010 15:54
Sora mea s-a imbolnavit psihic de la teroarea tatei,acum e distrusa.Au trecut anii si s-a inrautatit.Poti face ceva,te duci la protectia copilului si vorbesti cu ei,sa te sfatuiasca ce poti face.Inteleg ca cu un copil mic in brate,nu poti munci.Iar alocatie iau doar mamele care au avut un an in campul muncii.
El stie ca tu depinzi de el,de aia face pe nebunul.{Poate stie ca nu ai unde sa pleci.Poti sa ii spui ca ai hotarat sa nu mai traiesti,si il lasi cu un copil mic,cum va reactiona,se va potoli?sau te va bate mar.
Copilului ii face rau situatia asta,si e la inceput de drum.
Daca ti-l poate creste asistenta sociala,protectia copilului,pana gasesti tu de munca,e bine.Vei gasi o scapare,chiar daca e greu,nu e imposibil.Bunicii nu il pot tine macar pe copil,sau au murit si nu are bunici?
Nu te mai respecta pentru ca nu il infrunti...tata m-a respectat abea dupa ce am reusit sa il infrunt,cu toate ca eram in casa lui si depideam economic de el,nu aveam 18 ani.
Pentru mine a functionat solutia,nu stiu daca va functiona pentru tine.dar un lucru e sigur,nu poti trai in teroare toata viata,si sa il supui si pe copil la tortura asta,va suferi dublu,pentru tine,si pentruel.
cauta si un preot,afla care este unul bun,sa te indrume sa te refugiezi la o manastire,pana mai creste micutul.
orice merita incercat ca sa scapi din situatia asta,orice!!!

daniilia
Postat pe 18 Februarie 2010 17:39
si-asa si-asa,rezultatul din partea lui va fi acelasi,si daca taci,va fi violent,si daca il ameninti si tu,gaseste un punct vulnerabil,are sigur.Copilul trebuie salvat,va indura aceleasi,si e prea mic!!!
daniilia
Postat pe 18 Februarie 2010 17:41
am citit cu atentie sfaturile celorlalti si au foarte mare dreptate si eu am trecut prin aceeasi situatie si toti cei care te-au sfatuit au facut bine ,ia copilul si fugi cat mai poti pana nu e prea tarziu
garbo062473
Postat pe 19 Februarie 2010 12:39
nU POATE SA ITI IA COPILUL,si daca ar putea,vezi tu unbarbat capabil sa schimbe pampersi,si sa se oupe 24 ore de un bebe?Sunt prea egoisti,vor timp pentru ei insisi.
neaparat trebuie sa vorbesti si sa spui adevarul parintilor tai,oricare va fi reactia lor,macar spune cum se poarta,si cum te simti tu in situatia asta.
El nu se va schimba,oricat ai incerca acum.O schimbare ar veni doar in momentul cand tu ai lucra,ai fi independenta financiar,ai fi departe de el un timp,sa vada cum ii e fara tine.O schimbare in situatia,sau incomportamentul tau,majora.
Ai nevoie de ci de sprijinul parintilor,oricat ar fi ei de moda veche,inima lor va bate altfel,cand tu vei spune cum te simti.
ia inchipuie-ti ce ai face tu,daca copilul tau ar fi in situtia asta?
poate lui nu ii convine ca sta la parintii tai.
daniilia
Postat pe 20 Februarie 2010 17:10
la violenta se raspunde cu violenta.cu diplomatia nu faci nimic.o femeie nu are forta unui barbat dar cu o tigaie sau un polonic zburat se descurca.la mine eu sunt cea violenta
insa ma manifest rar de tot
garbo_s
Postat pe 18 Martie 2010 15:24
panty_C
Postat pe 18 Martie 2010 15:27
discuta cu el cand are si momente de liniste ca doar nu e tot timpul asa,inceraca sa descoperi de fapt dc e nervos dc se ia de tine,daca te mai iubeste lucru care de fapt este cel mai important ,ce zice in cazul in care ai pleca de la el cu tot cu copil,discuta toate astea,cu calm si rabdare si numai dupa asta poti lua o decizie,ai tai trebuie sa te sprijine xce decizie ai lua pt k nu cred k fericirea ta nu conteaza pt ei ,vb si cu ei la fel k si cu sotul tau .bafta multa numai bn sanatate maxima
dana_dgg
Postat pe 19 Martie 2010 08:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buchetele de flori la mana domnisoarelor de onoare? 6 De la: Roxxynela 20 Iulie 2009 15:29
tst 41 De la: Freya__ 18 Martie 2011 19:32
Vand/inchiriez rochie de mireasa colectia gala gold 2010 1 De la: garbo173095 21 Octombrie 2010 18:38
ARANJAMENTE FLORALE 1 De la: laura33c 27 Mai 2012 20:02
VAND ROCHIEDE MIREASA DEMETRIOS 2 De la: prometeus_wife 10 Mai 2009 18:41
Setari Cookie-uri