E bine spus "aproape"... Sa stie exact ce sa spuna cand trebuie sa spuna... Un barbat pe placul meu ar trebui sa stie sa se comporte cu o femeie in primul rand! Sa stie sa o faca fericita numai din vorbe si apoi din fapte. Sa simta cand am nevoie de o mangaiere, sa ma alinte. Sa imparta totul cu mine, si bune si rele. Fizic si intelectual trebuie sa corespunde anumitor standarde fixate de mine ![]() Barbatul trebuie sa aiba si defecte, altfel nu ar mai fi barbat, nu? Numai ca cel ales de mine are unul mare si destul de greu de trecut cu vederea: gelozia! Este uneori absurd si maniac al verifcarilor la tot pasul! E un fel de Big Brother... flatant la inceput, suparator acum! Dar e pe drumul cel bun si se mai abtine :) Multumita lui Michelle si Ellei noi suntem acum impreuna si mai indragostiti ca oricand! |
||
Verarmy_38 Postat pe 13 Aprilie 2009 16:21 |
||
---|---|---|
Wife,las-o pe fosta blonda... ![]() Cat priveste defectele are si de astea destule,ca vorba aia cine nu are?ia uite: e dezordonat(isi arunca hainele peste tot,sosete in principal),e comod,se da lovit cand e vorba de treburi gospodaresti(ma rog de el sa duca gunoiul si sa ma ajute la covoare,plange balconul dupa el asteptand sa faca ordine ,pentru ca asta e sarcina lui) este absolut ingrozitor de pisalog si vaicaret cand e bolnav,moare din cea mai mica durere ![]() dar asta e,are calitati care compenseaza unele defecte si restul le tolerez pentru ca nu sunt majore...amandoi trebuie sa ne toleram,altfel nu am mai face o famile... aa am uitat sa zic la calitati ca la capitolul joaca cu cea mica indiferent de problemele de peste zi mai are ceva de lucru... ![]() |
||
Roxxynela Postat pe 13 Aprilie 2009 17:04 |
||
fetele, barbatul ideal este reflectia voastra in oglinda, binenteles...cu anumite adaugiri care credeti ca va lipsesc voua.. asa mi-a zis mie cineva priceput... |
||
|
||
iasomia Postat pe 13 Aprilie 2009 17:13 |
||
da,da...si eu cred. | ||
Roxxynela Postat pe 13 Aprilie 2009 17:18 |
||
roxette, interesant,nu? ne amorezam de noi..si mai ales ,de ceea ce ne lipseste noua pt a fi (in opinia noastra) perfecti.... ![]() |
||
iasomia Postat pe 13 Aprilie 2009 17:26 |
||
![]() ![]() |
||
Roxxynela Postat pe 13 Aprilie 2009 17:35 |
||
roxette, cum asa mamicule? pai..bagam mistoace acilea? eu chiar am vorbit pe bune... ![]() dar da! e ca lumea sa fii glumet,viata este mult prea complicata altfel... |
||
iasomia Postat pe 13 Aprilie 2009 17:45 |
||
ce faci iasomico?... te dai in dialoguri cu barbatii ideali p-acilea?... |
||
zambil Postat pe 13 Aprilie 2009 17:50 |
||
e mai radem si noi,ce naiba,mai pacalim viata... ![]() |
||
Roxxynela Postat pe 13 Aprilie 2009 17:50 |
||
zambilu' tu du-te la sora ilsi acolo...aici esti pericol public,sa nu le scada la fatucile astea glicemia.... ![]() |
||
iasomia Postat pe 13 Aprilie 2009 17:54 |
||
IASOMIOOO,cine esti tu m-a intrebat cineva odata,imaginea ta din oglinda,i-am raspuns;deci nu e misto ,e pe bune,de aceia daca iti place mult de cineva,folosesti efectul bumerang,deci il mai fasonezi o lecutza cu propriile lui arme,valabil insa pentru amindoi,exact ca olarul care transforma lutul.,m-am dat dracu iar,dar dispar ca azi muncesc pina tirziu, | ||
scrichy Postat pe 13 Aprilie 2009 17:56 |
||
roxette, corect... ![]() scrincioaico, stii de ce iti zic asa,nu? un fel de :"popeasco","ioneasco"... ![]() esti o surpriza placuta pt moi... ![]() |
||
iasomia Postat pe 13 Aprilie 2009 17:59 |
||
scricioaica... mistouri e ce chitzaia roxinella pe langa subiect.... |
||
zambil Postat pe 13 Aprilie 2009 17:59 |
||
zambilu' cred ca a vrut sa zica "la misto"...ca a zis bine in rest... |
||
iasomia Postat pe 13 Aprilie 2009 18:02 |
||
Am corectat putin ce am scris,mersi pentru apreciere,sunt o ioneasca veritabila, asta e numele,Scrichy,e numele motanului,se plimba pe tastatura cind am vrut sa imi fac un nik prima data | ||
scrichy Postat pe 13 Aprilie 2009 18:06 |
||
zambilu', ia chitaie tu ,mama,pe subiect si zi-ne ca esti tu barbatul ideal...ia sa te vedem cat esti de frumos si mai ales de barbat...da' dupa aia ne zici si defectele,ca asa e jocul,daca nu ti-ai dat seama... ![]() |
||
Roxxynela Postat pe 13 Aprilie 2009 18:10 |
||
APROPO de barbatul ideal,ca eu am mofturi multe,glumesc, dar nu in totalitate,as fi dorit sa bag mai multi intr-un joben ,exact ca un magician si sa il scot de acolo,un melanj format din tot ce mi-ar fi placut mie de la fiecare,iluzii,dar ar fi fost super,gargauni am ,un "ideal"ca trebuie,ca de omul pe la casa lui trebuie sa aiba de toate ![]() ![]() |
||
scrichy Postat pe 13 Aprilie 2009 18:12 |
||
Opaa.. Zambilu... ia sa vaz... ![]() Te bagi ? ![]() |
||
gabitzza Postat pe 13 Aprilie 2009 18:13 |
||
ZAMBULU!,ideal?fugutziiiiiiiiii ![]() |
||
scrichy Postat pe 13 Aprilie 2009 18:15 |
||
hai, Zambilu'...te-ai dat la fund dupa ce te-ai bagat intre muieri? curaj,cocos! ![]() |
||
Roxxynela Postat pe 13 Aprilie 2009 18:20 |
||
Ei, parerea lui..ce ma bag in casa omului? Iote bre.. O fii avand nevasta si copii. Dar o descriere poate baga nitel.. ![]() |
||
gabitzza Postat pe 13 Aprilie 2009 18:20 |
||
he,he,he... nush' de ce am eu impresia ca nu sunt chiar minoritar p-acilea... da' daca insistati, da nenica, eu sunt idealu' ala de va strofocati voi acilea... ia uitati-va voi oleaca-n oglinda, sa vedeti ce va lipseste... si scrichi, deosebirea dintre barbati si femei este ca voi v-ati multumi cu un barbat care insumeaza toate calitatile pe care le-ati visat voi vreodata, pe cand noi vrem cat mai multe femei cu calitati partiale... asa suntem noi, mai risipitori, deh... |
||
zambil Postat pe 13 Aprilie 2009 18:29 |
||
si bai fetele... aproape ideal nu-nseamna ca are si defecte... inseamna ca n-ati dat voi de capu' listei de calitati... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 13 Aprilie 2009 18:32 |
||
e hai nu fi suparat ca nu a dat nimeni cu parul....nu am zis ca mai glumim si noi ca sa mai pacalim viata?? defecte avem cu totii si femei si barbati,important e sa ni le toleram reciproc ca sa putem convietui frumos... |
||
Roxxynela Postat pe 13 Aprilie 2009 18:36 |
||
da di ci ideal? idealii ashtia-s plictisitori . ori prea buni, ori prea blegi. |
||
si_totusi Postat pe 13 Aprilie 2009 18:50 |
||
pai zambilu, de lista aia de calitati vorbim acilea..si nu esti singur p-aici..nope! Interesanta optica asta cu „ cat mai multe (femei) si cat mai variate (calitatile)...daca ne convertim si noi..cum ramane? ![]() |
||
gabitzza Postat pe 13 Aprilie 2009 22:30 |
||
Daca ZAMBIL gindeste asa:sa aiba barbatii mai multe femei,ne convertim,de ce nu,harem sa ne facem,sa stam si noi pe aceiasi craca cu ei,dar ii vom alege ca in evul mediu pe bresle: un cismar, un croitor,un doctor,un maseur ca de trebuie neaparat,reaxrea e importanta daca avem atitia hominizi in ograda,un macelar,etc,....... ![]() |
||
scrichy Postat pe 13 Aprilie 2009 23:26 |
||
De la: iasomia, la data 2009-04-13 17:13:42fetele, ![]() |
||
yavrum Postat pe 14 Aprilie 2009 06:46 |
||
mda.. eu nu m-am gandit absolut deloc la penis... cand am vorbit despre adaugirile alea...da' e normal la varsta ta... ![]() |
||
iasomia Postat pe 14 Aprilie 2009 09:02 |
||
io vreau sa stiu si de defecte... cum am zis, perfectiunea e obositoare raaaauuu... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Aprilie 2009 09:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
de ce barbati judeca cu?????? | 38 | De la: garbo_382645 18 Septembrie 2013 14:30 |
Cum arat? | 5 | De la: Michaels_David_1 8 Martie 2016 19:45 |
Barbatii la 35 ani, ce vor oare? | 8 | De la: snowflake 11 Septembrie 2009 01:30 |
|
||
cum sa faci sa fii ascultata de un barbat? | 63 | De la: garbo104121 27 Aprilie 2010 14:48 |
S-a indragostit de o prostituata | 4 | De la: ana02 4 Octombrie 2009 17:50 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9