sfatul lui vanghelis007 - casatorie

Hello,va rog dat-mi un sfat sau o parere la situatia mea, astept un mesaj de la vanghelis007 , care imi place cum a raspuns altor forumiste inaintea mea. Deci: am 36 de ani,sunt divortata.de un an sunt si m-am mutat cu cineva, ne iubim, ne cunoastem de 7 ani doar ca si colegi de cursuri de computer si ne-am reintalnit si unit intamplator anul trecut, de Pasti.Si el e divortat, a ramas in vila cu parintii lui, frate-su cu familia lui ( sotie legala si copil) si baiatul de 17 ani, fosta a plecat cu altul, luand toti banii din casa si din banci.Mi-a zis vag ca o sa vina vremea sa ne si cununam, si atat.Nu stiu ce sa cred, il iubesc, ne intelegem bine,si el e tandru si simt ca ma iubeste, ma ajuta si la gospodarie, munca in casa o fac ca o nevasta dar cumnatii si fi-su ma vad doar ca o simpla straina si niciodata nu am nici un cuvant de zis ,nu simt ca am parte de respectul dat de statutul de sotie( nu-i parerea mea, se simte si cumnata-mea mi-a si zis-o).Ta-su e ok pana la un punct, l-a intrebat ca daca se cununa ce mai face cu averea ca nu vrea sa aiba ceva de impartit.Ori eu ma gandesc prea devreme la cununie, ori ei se feresc sa nu le fie ciuntita averea cumva desi e aiurea ( totul e pe numele tatalui lui si cand a divortat de fosta a vazut ca aia n-a putut face nici un partaj ca toate erau pe numele lu ta-su).Mai am vreo sansa sa ne cununam legal sau ma duce cu vorba cat sa mearga menajul si sexul ca in casnicie si beneficiile mele ciuciu ca la concubine.??Dur spus, dar please astept mesaje.Vanghelis, astept parerea ta.Multumesc,
ioanabest
Postat pe 16 Aprilie 2009 08:14
deci, totul se rezuma la avere.
apare vanghelis si descura itele pardon, conturile
si_totusi
Postat pe 16 Aprilie 2009 09:17
De la: si_totusi, la data 2009-04-16 09:17:43deci, totul se rezuma la avere.
apare vanghelis si descura itele pardon, conturile

nu nu doamnea ne arata care este cel cu cel mai mare cerebel dintre noi si noi de invidie aruncam cu postari
yavrum
Postat pe 16 Aprilie 2009 09:25
Auzi draga, da' n-ar fi mai bine sa apelezi tu la serviciile lu' tanti aia cu tarotul, de-a impanzit forumul..?
Ella34
Postat pe 16 Aprilie 2009 09:38
ella, aia am vrut sa zic si eu...sa mearga la ghicitoare, ca noi nu vedem viitorul

zambila
Postat pe 16 Aprilie 2009 10:08
io nu ma bag...topicul e special pentru vanghi...noi suntem chibiti
wife_de_zmeu
Postat pe 16 Aprilie 2009 10:16
halal raspunsuri mi-ati dat, eu nu v-am exclus din forum si nici n-am respins ideile voastre, mi-am exprimat doar o preferinta. Credeam ca forumul este ca sa se ajutam unii pe altii nu sa ne luam mistocareala si suturi in .....ca pt atata lucru nu era nevoie de forum.nu ma intereseaza tarot si alte minciuni pt creduli. Aici nimeni nu e chibit.
ioanabest
Postat pe 16 Aprilie 2009 16:56
Hop si asa..aici nu se mai caieste nimeni ca eu am fost "demolata "pentru replici acide si mistocareala?
Roxxynela
Postat pe 16 Aprilie 2009 17:00
poi...fata...sincer...tu ce vrei?
avere sau...o viata?
ca...la cum sta situatia acum...sincer...e greu de comentat...
e grea si viata ta...si cred ca a trebui sa vezi si tu...cam ce e pe langa tine...cum te vede lumea...si...daca esti acceptata in locu` respectiv!
si...consider ca tre sa vb si cu...masculu` de acolo...sa vezi ce gandeste si el!!
amanunte...se pare ca lipsesc...pt a putea scrie oricine!!
tie...ti se pare ca e ok?
daca da...care e pb?
ovidiu42
Postat pe 16 Aprilie 2009 17:09
eu am zis ca nu ma bag si ma tin de cuvant, nah...

si chiar m-am simtit exclusa, sa stii...nu ca sunt eu buricul pamantului...dar, ma rog...
wife_de_zmeu
Postat pe 16 Aprilie 2009 17:53

Michelle, mamaaaa... cum te mananca limba...! Ia, sa vedem cat rezisti...
Ella34
Postat pe 16 Aprilie 2009 19:20
bitch...
wife_de_zmeu
Postat pe 16 Aprilie 2009 19:26

Aha... stiam eu!!!

Sa-l traga cineva de mustati pe piratul nostru, poate asa, o vede pe fata asta de se chinuie aici si o ajuta...
Ella34
Postat pe 16 Aprilie 2009 19:30
Fata draga, de ce nu va mutati voi separat, fara frati, surori, parinti si fara vila.Un apartament, cuibusor de nebunii si atit.Cui ii e dor de voi sa vina sa va vada, si daca sunteti invitati la conac, fosrte bine, va duceti ca musafiri.
Aemulus
Postat pe 16 Aprilie 2009 21:05
Ar fi o solutie sa ne mutam separat dar nu ne permitem financiar inca. De avere nu prea se pune problema ca si eu am proprietate casa cu 3 camere si asta o stie si al meu, dar acolo stau parintii mei deci n-am rezolvat nimic in directia aia, tot solo e solutia , in timp.Si nu, nu e totul ok din perspectiva mea, ca pt masculul meu e totul in regula nu-l doare capu' si grija .Poate ma cramponez eu prea mult de ideea de oficializare a relatiei .....Mai intru pe forum dupa Pasti, asa ca va doresc la toti /toate Sarbatori Fericite , fara discriminari.Pupici si toate bune!
ioanabest
Postat pe 17 Aprilie 2009 07:31
Pune-i mana in gat.Asta inseamna legalizarea casatoriei tale cu el.Ii aduni pe toti: grupa mare si grupa mica si lansezi bomba legalizarii casatoriei.Fii atenta insa, legalizarea implica niste drepturi, este adevarat, dar respectul ca femeie in acea casa, depinde doar de tine sa il capeti.Legalizarea casatoriei, poate reprezenta un pas in acest sens.Impune-le o data.Daca nu sunt de acord,individual sau colectiv, abandoneaza corabia fara remuscari si las-o sa se scufunde sau sa se loveasca de stanci.Nu poti avea nici o pretentie la bunurile lor.Dar poti cere ceea ce construiesti impreuna cu viitorul tau sot.Deci primul pas este casatoria, pentru ca legalizata, poti sa iti impui si tu drepturile de sotie.Al doilea pas este sa va gasiti undeva un loc sub soare sa traiti doar voi doi sau voi trei.Arati in felul acesta ca nu te intereseaza averea lor.Din acest moment, ceea ce faceti impreuna, impartiti impreuna.Daca el respinge toate aceste posibilitati, inseamna ca nu te vrea, sau doreste o varianta de mariaj mai comoda si fara implicatii sau complicatii.(Din cauza experientei cu fosta sotie)Mai vorbim.Asculta si sfaturile colegelor mele, pentru ca sunt niste fete de nota zece.
Ioana007
Postat pe 17 Aprilie 2009 10:35
Dar nu inteleg ce te grabesti asa cu cununia !!
daca ai sa regreti!!nu e mai bine sa fii cu ochi holbati , ziceai ca stii ca te iubeste si atunci care/i problema!1un petec de hirtie???
luc70
Postat pe 7 Mai 2009 20:39
luc 70 cred ca are mare dreptate....de multe ori peticul acela de hartie iti da numai dureri de cap...cred ca nu trebuie sa te cramponezi de legalizarea relatiei...suntem in sec XXI,respectul si locul meritat in aceea familie trebuie sa le castigi pe alte cai...si daca "al tau" se codeste sa va oficializati relatia...atunci chiar e o problema,eu as abandona "corabia"...
maria1maria
Postat pe 16 Mai 2009 22:44
wifo, fetelor, nu fiti shucarite. ca fata nu a fost prea atenta ca omul asta pe care-l solicita, il someaza sa-i dea sfatul cam pune pe Suzuka si Suzuki sa dialogheze in doi peri. Ionica fara frica are de zis mereu ceva numa' ca Suzuzka si Suzuki il saboteaza mai mereu caci din replicile lor (foarte bine scrise, ca doar papusharul este om de mare creatie literara...) poti desprinde atat albul cat si negrul. Ionica lasa mereu loc de dubii. Ma mir ca acum a fost asa de concis. probabil i s-a parut grav cazul sau a vrut sa-si merite creditul. Maaaaai, suplimentar mai e o eroare: pune poetul sa dea sfaturi in chestii asa de practice si mercantile. tztz. Il coboara din sferele inalte pentru asa o mizerie.

gianiblue
Postat pe 16 Mai 2009 23:00
nu am inteles aici o chestie......sau poate am inteles eu gresit?care avere se teme ca ii va fi luata (impartita)daca se casatoreste?parca i-a luat fosta toti banii din casa si din banci,iar el cu ce a mai ramas ?cu peretii de la vila?trezitiva la realitate doamna ,de ce va grabiti asa tare sa legalizati relatia?credeti ca il cunoasteti asa bine?poate are el o hiba de a plecat biata fosta.daca ati vrea sa faceti un copil cu el asi intelege graba(sa nu fie copilul din flori)referitor la ceilalti care va trateaza ca pe amanta,nu cred ca isi vor shimba felul lor de a fi chiar de va casatoriti.cred eu ca asta tine de altceva.
ghelene_06
Postat pe 17 Mai 2009 10:17
Am sa te rog sa asculti si parerea lui Giani Blue, care iti poate da un sfat mai bun ca mine, pentru ca este femeie si este foarte inteligenta.
Ioana007
Postat pe 17 Mai 2009 17:14
Multumesc, Io. sigur ca ai trantit si o urma de sarcasm in apreciere, totusi, insa, desi sper ca ma crezi capabila sa evaluez o treaba de aceasta factura.
oameni buni, eu cred ca in relatiile de cuplu trebuie sa existe multa onestitate. din toate punctele de vedere. si cu asta am spus tot...
gianiblue
Postat pe 18 Mai 2009 19:25
hmm prea alambicat e cazul
ghelene_06
Postat pe 19 Mai 2009 20:16
Parerea mea. De abia ai terminat o casatorie nefericita. Ranile nu trec batand din palme.Te-ai grabit sa te muti in mijlocul unei familii nu prea primitoare si ....necasatorita. Te-ai mutat cu statutul de 'amanta'.
Unde ai locuit inainte. ???..
Obtine-ti partajul.Cumpara-ti o casa , sau inchiriaza o casa. Mutati-va in acea casa,..sau invita-l cand ai tu chef. Incearca sa-l cunosti mai bine si doar dupa aceea poti sa afli si parerea lui, casatorie sau concubinaj....sau nimic.
Bafta!!!
anca_53
Postat pe 6 Iulie 2009 13:30
Cum draqu se intampla, ca toate femeile se marita pline de onestitate,si pe urma alearga spre statia terminus, de parca le fugareste marfarul?Ideea Antei este foarte buna.Cumpoara-ti o casa, sau daca o ai, demoleaz-o.Pune o bomba sub talpa ei si vezi daca se gadila.Problema este urmatoiarea:
Incercam sa ne facem o casa pe pamant (macar un bordei acolo), cu gandul ca ea va ajunge in rai(casa, ca dupa noi, va ramane nelocuibila) si culmea este ca o gasim intotdeauna la subsol.Iar cel pe care il facem fericit, este draqul.El este cel care ne pupa plin de complezxenta inelul de logodna.
Ioana007
Postat pe 6 Iulie 2009 15:41
draga ioana best!se spune ca nu e bine sa dai sfaturi,dar nu se abtine nimeni de la asta,asa ca vin si eu cu o parere strict personala!daca vrei sa te comporti ca o nevasta,atunci marita-te,daca nu, NU....adica,comportate ca o amanta!primeste-l in vizita(daca vine cu sampanie,caviar si trandafiri),pisiceste-te,asculta-i toate problemele(sper ca nu lucrati impreuna!!!!),intelege-l,fii ca o floare proaspata si lasa oalele,aspiratorul si sacosele de la piata!!!..si crede-ma ca nu vreau sa iau in discutie aici averea lui pe care deocamdata nu o are!daca vrea sa construiasca ceva cu tine,atunci asculta sfatul prietenilor de pe forum si muta-te in alta parte!daca vrea menajera,se gasesc la rubrica anunturi!
dar cel mai bine eu cred ca trebuie sa faci ce-ti spune inima!!!!

ioana10000
Postat pe 21 Iulie 2009 15:49
Cine se arde odata, sufla si-n iaurt.Va fi foarte greu sa devii sotie legala, tocmai pentru ca fosta i-a luat toti banii, cand a plecat.Si mai e si familia, care, simte el, a fost singurul sprijin la greu, deci , acum, parerea lor conteaza enorm pentru ei. Daca ati putea locui separat de familia lui, ai avea mai multe sanse. Dar... cine stie. Bafta.
Maytrei
Postat pe 25 Octombrie 2009 07:09
Daca accepti opinia unui barbat, apoi este clar ca situatia ta este
destul de des intalnita. Faptul ca il iubesti si inteleg ca ai convingerea ca si el te iubeste, ar trebui sa fie deajuns.
Intrebarile vin abia atunci cand ai puterea sa-ti faci proprii-le
analize interioare si sa te intrebi daca este deajuns, daca nu vrei
ceva in plus de la aceasta relatie.Variantele nu sunt decat doua:
Daca esti fericita asa, si poti accepta situatia, atunci profita de fericirea ta, care insa va avea un timp limitat.Mai devreme sau mai
tarziu el va pleca. Apoi ai varianta mai dureroasa de a te desprinde de acest miraj si a incerca sa cunosti pe cineva care dincolo de
iubire sa-ti poata oferi apreciere si continuitate.....
depesh
Postat pe 25 Octombrie 2009 11:21
Daca il iubesti pe barbatul alaturi de care esti, nu cred ca este necesar sa te grabesti cu maritatul. Cand este dragoste vine de la sine, nu vad de ce ai grabi lucrurile. Daca o faci pentru avere este aiurea s-ar putea sa fi dezamagita. iti urez numai bine
garbo020994
Postat pe 25 Octombrie 2009 18:12
Eu cred ca te duce cu vorba,fiindca e foarte bine asa ptr.toata familia,menaj,...etc...Daca intr-adevar si- ar dori o familie in adevaratul sens al cuvantului nu vad ce l-ar impiedica sa se casatoreasca cu tine. Daca tie iti place asa ,stai asa ,dar sa nu te miri ca intr-o buna zi ai pierdut ceva ani din viata fara sa te alegi cu nimic(copii,familie adevarata)
Eu mai cred ca si prima sotie nu a plecat degeaba,s-o fi saturat saraca de o asa familie model.Tu esti singura care hotarasti nimeni altcineva,dar gandeste si in viitor.
garbo004519
Postat pe 27 Octombrie 2009 18:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CASATORIA ESTE INVESTITIA VIETII. 216 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:22
Atractie pt un barbat insurat 130 De la: Kathrine 16 Mai 2015 08:21
mi-a facut vraji ca sa ma desparta de sot! 59 De la: Jojolin 21 Februarie 2018 04:05
cateva cuvinte despre sotul perfect 190 De la: elodia 24 Aprilie 2010 11:21
sa ia meniu si pt DJ? 10 De la: dor72 6 August 2011 06:25
Setari Cookie-uri