hey sunt noua pe aici,am intrat datorita articolului cu vreau sa fiu perfecta pt prietenul meu,poate k e deja consumat articolul,dar ma simt cu musca pe caciula.Sunt la fel ca tipa din descriere,fac orice pt prietenul meu,desi suntem de ceva vreme-1 an juma-in ultimul timp-2 luni simt k nu se mai poate ne certam des-in fiecare zi de 2-3 ori,certuri banale,ma chinui sa mai dureaza,dar simt ca tot c fac nimic nu ii place.Si eu intai mam ingrasat,apoi slabit k asa dorea el,acum nu ii place de mine ca am celulita,imi gaseste intruna defecte. +boli de stomac si inima si tot nu reusesc sa il las help me |
||
Postat pe 16 Aprilie 2009 13:59 |
||
---|---|---|
Daca nu mai merge, nu mai merge. Nu sunteti casatoriti cu copii si asa mai departe. Asta e "move on"!!!! Cred ca a intervenit obisnuinta, incearca sa te rupi de el pentru o perioada de timp, fa-ti prietene/ni noi si vezi unde se va ajunge de-acolo. Eu cred ca nu are rost sa va sufocati unul pe altul. Luati o pauza. Eu una asta as face, daca-si fi in locul tau. O sa te ajute sa ai o gandire limpede, iar apoi vei sti ce sa faci. Bafta!!! |
||
persidadamian Postat pe 17 Aprilie 2009 17:03 |
||
prietenul tau draga mea daca iti vede numai defectele ar trebui sa-si caute un fotomodel ,caci iubirea nu este doar frumusete exterioara ci mai mult interioara ,depinde cum vezi tu lucrurile . apropo cati ani ai ? |
||
|
||
piper Postat pe 5 Iulie 2009 18:43 |
||
Nu ii mai convine?Poate ca te-ai straduit preqa mult sa-i faci pe plac.Incearca sa te arati putin mai indiferenta,sa nu mai executi imediat pretentiile lui si vezi reactia lui.Daca vezi ca nu-i dai de cap cred ca s-a dezumflat iubirea lui pentru tine si nu are rost sa ti cu dintii de ceva ce s-a terminat.Punct si mergi mai departe ca nu s-a sfarsit pamantul. | ||
Dalimi Postat pe 8 Iulie 2009 09:51 |
||
Nu ii mai convine?Poate ca te-ai straduit preqa mult sa-i faci pe plac.Incearca sa te arati putin mai indiferenta,sa nu mai executi imediat pretentiile lui si vezi reactia lui.Daca vezi ca nu-i dai de cap cred ca s-a dezumflat iubirea lui pentru tine si nu are rost sa ti cu dintii de ceva ce s-a terminat.Punct si mergi mai departe ca nu s-a sfarsit pamantul.Curaj! | ||
Dalimi Postat pe 8 Iulie 2009 09:51 |
||
ce-mi place la voi, fetele categorice, e ca si atunci cand puneti piciorul in prag, tot cu un pic de supusenie o faceti dovada? uite-o aici: "...sa nu mai executi imediat pretentiile lui ..." da' pana la urma tot sa execute, nu? |
||
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 09:55 |
||
totul are o limita si daca respectivul nu vrea sa stie de ea,mai bine pa... | ||
Dalimi Postat pe 8 Iulie 2009 17:51 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
lucrare licenta | 4 | De la: nazirra 17 Noiembrie 2009 00:05 |
ce parere aveti despre pilulele alli | 11 | De la: yanyacharberet 1 Octombrie 2009 15:24 |
salut prietenilor de pe acest site | 6 | De la: zambil 10 Iulie 2009 18:55 |
|
||
Fibrom Uterin | 8 | De la: Melanie 1 Octombrie 2009 20:01 |
concurs | 22 | De la: manina 23 Noiembrie 2009 11:02 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice