hey sunt noua pe aici,am intrat datorita articolului cu vreau sa fiu perfecta pt prietenul meu,poate k e deja consumat articolul,dar ma simt cu musca pe caciula.Sunt la fel ca tipa din descriere,fac orice pt prietenul meu,desi suntem de ceva vreme-1 an juma-in ultimul timp-2 luni simt k nu se mai poate ne certam des-in fiecare zi de 2-3 ori,certuri banale,ma chinui sa mai dureaza,dar simt ca tot c fac nimic nu ii place.Si eu intai mam ingrasat,apoi slabit k asa dorea el,acum nu ii place de mine ca am celulita,imi gaseste intruna defecte. +boli de stomac si inima si tot nu reusesc sa il las help me |
||
Postat pe 16 Aprilie 2009 13:59 |
||
---|---|---|
Daca nu mai merge, nu mai merge. Nu sunteti casatoriti cu copii si asa mai departe. Asta e "move on"!!!! Cred ca a intervenit obisnuinta, incearca sa te rupi de el pentru o perioada de timp, fa-ti prietene/ni noi si vezi unde se va ajunge de-acolo. Eu cred ca nu are rost sa va sufocati unul pe altul. Luati o pauza. Eu una asta as face, daca-si fi in locul tau. O sa te ajute sa ai o gandire limpede, iar apoi vei sti ce sa faci. Bafta!!! ![]() |
||
persidadamian Postat pe 17 Aprilie 2009 17:03 |
||
prietenul tau draga mea daca iti vede numai defectele ar trebui sa-si caute un fotomodel ,caci iubirea nu este doar frumusete exterioara ci mai mult interioara ,depinde cum vezi tu lucrurile . apropo cati ani ai ? |
||
|
||
piper Postat pe 5 Iulie 2009 18:43 |
||
Nu ii mai convine?Poate ca te-ai straduit preqa mult sa-i faci pe plac.Incearca sa te arati putin mai indiferenta,sa nu mai executi imediat pretentiile lui si vezi reactia lui.Daca vezi ca nu-i dai de cap cred ca s-a dezumflat iubirea lui pentru tine si nu are rost sa ti cu dintii de ceva ce s-a terminat.Punct si mergi mai departe ca nu s-a sfarsit pamantul. | ||
Dalimi Postat pe 8 Iulie 2009 09:51 |
||
Nu ii mai convine?Poate ca te-ai straduit preqa mult sa-i faci pe plac.Incearca sa te arati putin mai indiferenta,sa nu mai executi imediat pretentiile lui si vezi reactia lui.Daca vezi ca nu-i dai de cap cred ca s-a dezumflat iubirea lui pentru tine si nu are rost sa ti cu dintii de ceva ce s-a terminat.Punct si mergi mai departe ca nu s-a sfarsit pamantul.Curaj! | ||
Dalimi Postat pe 8 Iulie 2009 09:51 |
||
ce-mi place la voi, fetele categorice, e ca si atunci cand puneti piciorul in prag, tot cu un pic de supusenie o faceti ![]() ![]() dovada? uite-o aici: "...sa nu mai executi imediat pretentiile lui ..." da' pana la urma tot sa execute, nu? ![]() |
||
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 09:55 |
||
totul are o limita si daca respectivul nu vrea sa stie de ea,mai bine pa... | ||
Dalimi Postat pe 8 Iulie 2009 17:51 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cateva idei pt organizarea unui bal al francofoniei | 1 | De la: naomi 7 Aprilie 2010 12:19 |
comorile sufletului? | 8 | De la: UEL 7 Decembrie 2009 08:58 |
Beer revolution!! | 2 | De la: wife 11 Noiembrie 2009 12:39 |
|
||
Metamorfoza | 86 | De la: elodia_2 24 August 2012 20:14 |
Rendez-vous pentru �ndr�gosti�ii ...La Bella In Cafenea!!! | 26 | De la: liaiedera 12 Aprilie 2010 22:04 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9