as dori sa aflu cum se comporta victimele dupa un viol | ||
atinsa86 Postat pe 29 Aprilie 2009 22:12 |
||
---|---|---|
De la: atinsa86, la data 2009-04-29 22:12:57as dori sa aflu cum se comporta victimele dupa un viol Nu cred ca cineva ar avea placerea sa vorbeasca despre o astfel de neplacere suferita...nu stiu daca poate fi o silnicie mai mare pe care o fiinta umana sa o indure...daca kiar te intereseaza argumentul,mergi la spitale de psihiatrie,la psihologi care trateaza astfel de cazuri si vei avea raspuns... |
||
valentino Postat pe 29 Aprilie 2009 22:35 |
||
valentino are dreptate, cred ca mai degraba incerci sa uiti decat sa vb despre asta.... si apoi, e prea complicat si amplu subiectul pt a fi discutat aici! |
||
|
||
zambila Postat pe 30 Aprilie 2009 09:33 |
||
daca faci vreun studiu pentru facultate, ceva, du-te pe la spitale.....daca ti-e frica sa nu o patesti....ai grija...ca foarte greu iti mai revii dupa un viol...psihic esti distrusa si crezi ca ai fost folosita ca o carpa...te simti murdarita, haituita, nu mai ai incredere in nici un barbat din jurul tau...este cumplit...o intrebare mereu iti apare in suflet: de ce mie? de ce mie mi s-a intamplat?..incearca sa eviti sa patesti asa ceva pentru ca este foarte dureros.... | ||
tutankhamon Postat pe 30 Aprilie 2009 09:39 |
||
De ce si-o fi pus nick-ul:"atinsa86"? | ||
Micass Postat pe 30 Aprilie 2009 19:57 |
||
Micass, nick name-ul ei se poate citi : at-in-saeight-six Intelegi ce vreau sa spun? Face sens cu topicul deschis. |
||
Aemulus Postat pe 30 Aprilie 2009 20:21 |
||
Subiectul este tema de discutie pentru medici ,in mod sigur nu pe forum!!Sint psihologii care incearca adopte strategii de terapie psihica pentru a recupera subiectii care au suferit astfel de traume!!! | ||
luc70 Postat pe 9 Mai 2009 21:26 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sfatuiti-ma ce sa fac cu viata mea? | 4 | De la: garbo164720 8 August 2010 00:56 |
sa zicem important:( | 33 | De la: tutankhamon 9 Noiembrie 2009 22:28 |
ajutorr DIVORT,COPIL,URA SI RAZBUNARE | 30 | De la: eUniversum 1 Iunie 2012 14:49 |
|
||
am nevoie de un sfat | 97 | De la: avocat_divort 23 Aprilie 2010 11:16 |
e greu sa fii femeie | 1 | De la: rudi 27 Noiembrie 2008 01:14 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice