Toate poveștile �ncep cu "A fost odat�"... Viața noastr� �ncetul cu �ncetul devine o culegere de povești �n care personajul principal trece prin multe incerc�ri �n c�utarea fericirii... Exist� oare aceast� fericire, sau doar e o iluzie creat� de viaț� pentru a ne ține "ocupați"? ![]() De ce ne trezim iar și iar aștept�nd �n fața unor uși �nchise crez�nd c� �ntre noi și fericire nu mai e dec�t un pas? ![]() De ce credem de fiecare dat� c� fericirea ne-a deschis ușa, deși nu e dec�t o "chestiune de timp" p�n� vom fi goniți din nou? ![]() Ce e de fapt fericirea? Z�mbetul celui iubit �n diminețile ploioase? G�nguritul unui bebe mult așteptat? Masa de duminic� al�turi de cei dragi? Sesiuni pe care le termini cu burs� de merit? Un job care �ți permite un trai mai mult dec�t decent? Prieteni buni, mereu l�ng� tine c�nd ai nevoie? Sau toate astea �mpreun�? Ce faci c�nd nu le ai pe toate? Te declari ne�mplinit sau te bucuri de ceea ce ai? ![]() ... ... ... Caut mereu fericirea crez�nd (sau sper�nd?!) ca asta inseamn� �mplinirea mea ca om... Cred de fiecare dat� c� am g�sit-o �nt�lnindu-l pe EL, EL-acela care poate face p�m�ntul s� stea �n loc; care �mi d� aripi și puterea de a trece peste toate și a-mi spune c� viața e un cadou deosebit... Dar EL pleac� de fiecare dat� ![]() R�m�n cu sufletul gol și cu aripile fr�nte și cu povestea unui "A fost odat�" ![]() Dar ciclul se repet�... Și atunci oare nu �n mine ar trebui s� caut fericirea? Iar EL, atunci c�nd apare doar s� o completeze, iar c�nd pleac� s� nu lase acel gol dureros? Poate puterea aceasta, de a g�si �n mine ceea ce aștept de la cel�lalt, ar face �ns� povestea lui "A fost odat�" mai puțin interesant�... Iar viața nu ar mai avea farmecul ei de "glum� proast�"... ![]() |
||
LacrymaTa Postat pe 3 Mai 2009 09:44 |
||
---|---|---|
Spui "A fost odata", cand ti-ai transformat viata in amintiri.Ia traieste-o in prezent si povestea va incepe in mod sigur altfel.De ce trebuie sa cauti ceea ce este de fapt langa tine?Fericirea se leaga de felul in care privesti si accepti lumea. | ||
Ioana007 Postat pe 3 Mai 2009 10:38 |
||
Cred ca "A fost odata..." nu poate fi decat O DATA. Niciodata nu mai poate fi la fel. DOAR ALTFEL. Ar fi trebuit sa-mi spuna mama prima data povestea cu Zmeul si apoi pe cea cu Fat Frumos. ![]() |
||
|
||
Marco13 Postat pe 2 Iunie 2010 08:56 |
||
poate indrazniti sa/mi stricati ziua cu butoiul vostru cu melancolie,ca va bat! VIATA E FRUMOASA ! |
||
elodia Postat pe 2 Iunie 2010 08:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
iubesc un barbat casatorit si departe de mine | 45 | De la: garbo083932 11 Februarie 2010 22:35 |
Oamenii negativi sunt ostili progresului,distructivi... Oamenii pozitivi sunt constructivi | 8 | De la: casperphantom 1 Decembrie 2010 17:50 |
iluzia unei relatii | 84 | De la: garbo_480916 4 Martie 2018 16:57 |
|
||
Tratamente pe baza de lapte | 6 | De la: Celleste_ 31 Martie 2010 06:43 |
sunt insarcinata!:( | 200 | De la: alinabyby2001 7 Aprilie 2011 18:45 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9