De ce inseala barbatii femeile?

;la mine ploua e urit !!!!s o fii terminat vara ca m am saturat de ploaie,
nazirra
Postat pe 12 August 2009 13:39
da , mai fratilor, da niste unii ma biziie si pt cele achitate oare tre sa nu mai achit..ca poa ma lasa in pace?
LILO
Postat pe 12 August 2009 13:39
849...dupa ploaie vreme buna!.sa fie
LILO
Postat pe 12 August 2009 13:40
nu orea cred ...n as vrea sa fii trecut vara asa de iute....
nazirra
Postat pe 12 August 2009 13:42
da ella ..asta ii realitatea...noh las ca trece...zbenguiti-va
LILO
Postat pe 12 August 2009 13:43
BUNA MAYA..ASI VREA SAMI DAI ADRESA TA DE MAIL VAD CA ESTI CEA MAI SERIOASA..AM NEVOIE DE NISTE SFATURI ..ADRESA MEA,,,,[email protected] SUNT FLORI TE ROG SAMI TRIMITI PE ACEASTA ADRESA MAILUL TAU
garbo029136
Postat pe 12 August 2009 18:14
De la: Ella34, la data 2009-08-12 13:38:05
mai Lilo, dupa ce ne lovesti frontal cu cuvinte obscene precum "facturi"... aoleu, ca s-a ridicat parul pe mine....! ...mai ai curajul sa intrebi de dragoste?
Acu' ne trecu la toti, na...

ioi!!
facturi,taxe,rate,chirii,etc...
d'aia ne inseala berbatii bre,ca le amintim de plati,nu de "bonusuri"!
preciouss
Postat pe 12 August 2009 18:44

ia sa schimbam marketingu'!
blanca
Postat pe 12 August 2009 18:48
Mai in gluma, mai in serios...Pretioasa iar a pus degetul pe rana! Bravo fetitza!
Aemulus
Postat pe 12 August 2009 18:48
no servus toc gagici!
cre' ca asta e cea mai arzatoare problema femeiasca....tot aici dau de voi!...hihi..
preciouss
Postat pe 12 August 2009 18:52
..da' la mormantare merge careva?...la a lu' Lazarov ala...
poate nici n-ati vazut ce fain prohod i-am facut la "chestiune"...hehe
preciouss
Postat pe 12 August 2009 18:54
apai ne bagam si noi maturile din cand in cand...
blanca
Postat pe 12 August 2009 18:54
lasa,Arwena mica ce esti,ca stiu io cum alergi matale pe calu' cela pe la toapice...hehe...de ramane toti martzafoii aia-n urma si-i ineaca apele!
preciouss
Postat pe 12 August 2009 18:59
mai tu ma invidiezi..
blanca
Postat pe 12 August 2009 19:01
cum dreaq sa nu?! matale traieste vro' doua milioane de ani,batranetili nu te-ajunge,ride du ai,cal ai...si ai si medalion d'ala frumos ce-mi curge mie ochii dupe iel...
pa cand io...preciouss ca precioussss,da'...mic,uscat,fara par pe tzesta,dantura de rechin bolnav,cocosat,fara cal si obsedat!
preciouss
Postat pe 12 August 2009 19:17

vrai sa-ti dau medalionu"?? ca vaz cum iti fug ochii dupe chestii lucitoare

bre , ce citii... pe alt topic... unde naiba am umblat acu vro 3 zile
blanca
Postat pe 12 August 2009 19:26
Am un amic care m-ia spus caci cu cat au mai multe femei cu atat sunt mai virili mai rezistenti, nu este un afon fiind cadru sanitar . O fi mintit?
garbo033653
Postat pe 13 August 2009 08:09
De la: preciouss, la data 2009-08-12 19:17:05cum dreaq sa nu?! matale traieste vro' doua milioane de ani,batranetili nu te-ajunge,ride du ai,cal ai...si ai si medalion d'ala frumos ce-mi curge mie ochii dupe iel...
pa cand io...preciouss ca precioussss,da'...mic,uscat,fara par pe tzesta,dantura de rechin bolnav,cocosat,fara cal si obsedat!

petioaso, am ras cu lacrimi...
Ella_34
Postat pe 13 August 2009 08:36
De la: garbo033653, la data 2009-08-13 08:09:28 Am un amic care m-ia spus caci cu cat au mai multe femei cu atat sunt mai virili mai rezistenti, nu este un afon fiind cadru sanitar . O fi mintit?

E prosteala pe fata,pentru ca alti medici sustin ca se imbolnaveste prostata si inima si sunt din ce in ce mai putin rezistenti la partide de sex.

Postat pe 13 August 2009 11:27

Top 10: motive pentru care barbatii insala:

1. Mai mult sex (uneori din cauza insatisfactiei sexuale din cuplu)

2. Varietate sexuala (ca urmare a curiozitatii de a cunoaste alte persoane)

3. Orgoliu (au nevoie de certitudinea ca sunt mereu atractivi pentru sexul opus)

4. Satisfactia pe care o ofera jocul seductiei

5. Ocazie (daca se iveste oportunitatea, nu isi ingaduie sa refuze)

6. Sabotaj pentru relatia de cuplu (caracterul duplicitar implica riscuri, iar riscurile sunt o provocare)

7. Razbunare (fie pentru ca e marcat de o relatie anterioara, fie pentru a 'rasplati' 'bunavointa' partenerei)

8. Adictie sexuala (interpretata ca boala)

9. Sentimentul eliberarii

10. Satisfactia de a fi reusit sa fie persuasiv, in contextul adaptarii permanente la 'cerintele' sexului opus.

Postat pe 13 August 2009 11:34
mai astept putin...ca vad ca santeti pe drumu` cel bun!!!
poate chiar aflu raspunsu` la intrebarea din topic!!
ovidiu42
Postat pe 13 August 2009 11:53

Ovi, vei imbatrani dand roata topicului... La intrebarea asta nu exista raspuns.
Nici macar cercetatorii britanici nu l-au gasit...

Ella34
Postat pe 13 August 2009 12:08
pai daca femeia ..e amanta una..gospodina si ..stie sa il tina nu se duce la alta..dar cum majoritatea casatoriilor se trec la un an deja apoi e rutina si cearta sigur ca el sensibil ca un bebelus fuge pt placere..
AGAPI_MOU
Postat pe 13 August 2009 12:09
De la: Ella34, la data 2009-08-13 12:08:03
Ovi, vei imbatrani dand roata topicului... La intrebarea asta nu exista raspuns.
Nici macar cercetatorii britanici nu l-au gasit...

mai sa fie!!!!...nici chiar ei?
ca...vazui ceva ce promitea p`aci...prin topicu` vost`!!!
ovidiu42
Postat pe 13 August 2009 12:11
aham ! deci la tine asa a fost..52!?

scorpio, . corect!
blanca
Postat pe 13 August 2009 12:13
saratzico..rade mami,rade...
data viitoare nu uita sa-ti pui pemparsi!
preciouss
Postat pe 13 August 2009 23:39
ovi, se pare ca s-a aflat de ce inseala barbatii femeile - pentru ca incearca sa gaseasca "mansonul" care li se potriveste: nici prea mic, dar nici prea mare; nici prea larg, dar nici prea stramt...
cercetatorii au ajuns la concluzii ca unii il gasesc mai repede (mansonul -de), iar altii trebuie sa desfasoare o activitate sustinuta pana dau de el... iar atunci cand il gasesc in sfarsit, risca sa atarne (dar nu mansonul)
Numai ca cercetatorii au mai avut o surpriza : uneori barbatii inseala barbatii - se pare ca din acelasi motiv pentru care barbatii inseala femeile
daria_
Postat pe 13 August 2009 23:58
sex_21_b

48% dintre barbati dau vina pe insatisfactia emotionala si nu pe cea sexuala ca principal motiv de infidelitate. Dar, pentru ca nu sunt atat de extrovertiti ca femeile, acestia tind sa tina toate nemultumirile sentimentale doar pentru ei.

Pana intr-o zi, cand apare cea de-a doua femeie, mult mai intelegatoare si sensibila vizavi de emotiile lui. Nu neaparat mai frumoasa sau mai desteapta!

66% dintre domni se simt vinovati in timpul aventurii. Acestia nu sunt doar niste nenorociti care insala, majoritatea chiar au constiinta si regreta faptul ca si-au inselat iubita sau sotia. Dar, cu siguranta, vina n-o sa-i opreasca de la infidelitate.

77% dintre barbatii care insala au un bun prieten care impartaseste acelasi obicei nesanatos.Ei, si daca amicului i se pare normal sa-si insele nevasta, infidelitatea nu mai pare ceva atat de groaznic, mai ales daca tipul respectiv pare de treaba.

Mai departe, 40% declara ca, atunci cand insala, o fac cu cineva de la locul de munca. De multe ori, partenera de la serviciu ii intra in gratii laudandu-i munca si apreciindu-l asa cum este el, fara sa aiba vreo tentativa de a-l schimba, cum fac in general iubitele.

Doar 12% dintre barbati recunosc ca sunt atrasi fizic de amanta mai mult decat de sotie. Cu alte cuvinte, un barbat nu cauta neaparat un corp mai bine facut decat al tau, ci pur si simplu este atras de alte femei.

Postat pe 14 August 2009 07:50
De la: Scorpio13, la data 2009-08-13 11:34:14
Top 10: motive pentru care barbatii insala:

1. Mai mult sex (uneori din cauza insatisfactiei sexuale din cuplu)

2. Varietate sexuala (ca urmare a curiozitatii de a cunoaste alte persoane)

3. Orgoliu (au nevoie de certitudinea ca sunt mereu atractivi pentru sexul opus)

4. Satisfactia pe care o ofera jocul seductiei

5. Ocazie (daca se iveste oportunitatea, nu isi ingaduie sa refuze)

6. Sabotaj pentru relatia de cuplu (caracterul duplicitar implica riscuri, iar riscurile sunt o provocare)

7. Razbunare (fie pentru ca e marcat de o relatie anterioara, fie pentru a 'rasplati' 'bunavointa' partenerei)

8. Adictie sexuala (interpretata ca boala)

9. Sentimentul eliberarii

10. Satisfactia de a fi reusit sa fie persuasiv, in contextul adaptarii permanente la 'cerintele' sexului opus.

Nu-s cumva astea si motivele pentrucare o femeie inseala?????
Aemulus
Postat pe 14 August 2009 08:07
semanam cu ei , Mica... ori invers
blanca
Postat pe 14 August 2009 08:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Abstinenta te mentine tanar ? 71 De la: preciouss 12 Septembrie 2009 21:31
Tradata de cea mai buna prietena... 24 De la: garbo_1304 19 Mai 2012 19:48
Relatii paralele 38 De la: garbo031138 24 Iulie 2009 16:22
Helpppppppppppp!!!!!!!!!!!!!! 40 De la: pirania_1960 2 August 2012 09:30
Iubire sau atractie fizica? 100 De la: Flor60 1 Septembrie 2009 18:45