Ma tot scarpin in chelie, de cind o aparut topicu ista sa-nteleg DE CE???...Sint atit de multi astia ,,DE CE",ca m uitat pe primii.Sigur,insa, nu se numeste inselat, cind fumeia merge cu fumeie, si barbatu cu un altu.Ca asa nu mai ieste riscu concurentii iloiali | ||
valentino Postat pe 14 August 2009 09:03 |
||
---|---|---|
De la: micabis, la data 2009-08-14 08:07:45De la: Scorpio13, la data 2009-08-13 11:34:14 Ba da,nimeni n-a spus ca femeile nu inseala,chiar dupa unele studii chiar mai mult decat barbatii. |
||
Postat pe 14 August 2009 13:18 |
||
Deci in meciul barbati-femei scorul este 0-0 Stiam asta., nimic nou sub soare! |
||
|
||
Aemulus Postat pe 14 August 2009 19:05 |
||
adrian1974 Postat pe 16 August 2009 07:47 |
||
idealizezi.....sau ai avut parte doar de barbati care au nevoie de ....push me mamy..... nu de asta o fac.....ci pt ca au nevoie de varietate......asta in afara faptului ca majoritatea femeilor fac greseala sa considere ca dupa ce l-au incaltat pe bietul animal cu unul doi copii.....poa' sa stea netesalate.....neparfumate.....si vesnic mirosind a ceapa..."caci dragostea trece prin stomac"...... problema lor.....este a noastra.....o femeie rebuie sa fie ....ea insasi.....sa se simta bine in pielea ei.....sa se aranjeze , dar sa stie si sa gateasca.....sa fie atenta la absolut toti barbatii din jurul ei.....si sa aleaga atunci cand are ce.....din gramada....sa fie inaccesibila......tocmai pt ca-si permite...... cam asa vad eu lucrurile.....si sunt femeie... de ce sa-i privim ca pe niste vesnic vinovati...sau ca pe niste victime...psiho-pupu....sunt oameni..... ce-i fidelitatea?....o reducere la absurd asumata.....am fost fidela cat am fost casatorita.....culmea, sunt fidela.....amanta fiind.....dar.....sunt absolut independenta si de trecut si de el cel prezent....ce atata analiza pe subiecte vechi de cand lumea? |
||
garbosimply Postat pe 16 August 2009 12:52 |
||
Sincer , eu cred ca avem cam aceleasi tipuri de nevoi si femeile si barbatii : sa fim iubiti neconditionat , sa fim intelesi , sa fim acceptati , sa fim admirati , sa fim doriti si iubiti cu pasiune , sa fim respectati ,sa fim alintati si ajutati la nevoie ,sa avem in partener un confident si un om de incredere cu care sa putem face echipa , sa fim lasati singuri citeva ore cind dorim sa fim doar cu noi insine fara cicaleli , sa impartasim idei si idealuri comune . Asa ca degeaba complicam lucrurile cind ele sint simple . Ceea ce ne lipseste este educatia in acest domeniu , capacitatea de a deschide bine ochii si a vedea ceea ce ni se potriveste cu adevarat si cum sa procedam de-a lungul timpului atunci cind am gasit ceea ce doream . Cred ca nu sintem capabili sa ne deschidem cu adevarat in fata celuilalt pentru a putea fi intelesi , si nme e frica atunci cind cineva se deschide in fata noastra , fiindca practic ne e frica sa nu care cumva sa suferim , si de aici tot felul de scenarii , teatre si masti care nu duc in final decit la crearea unor ape tulburi din care tot noi nu mai pricepem nimic . |
||
crinolina_34 Postat pe 16 August 2009 15:27 |
||
comunicarea estecea mai buna cale | ||
adrian1974 Postat pe 16 August 2009 15:30 |
||
si cand nu mai ai chef sa comunici??? | ||
blanca Postat pe 16 August 2009 15:33 |
||
va dau eu un motiv care mi-a fost oferit mie cand l-am prins in rahat pana la glezne... da' cu capu-n jos: "Draga, daca toate femeile ma vor, eu nu pot sa fiu egoist... " si l-am crezut... dar eu pot sa fiu egoista... NEEXXXXXXXXXXTTTTTTTTTTTT? | ||
snowflake Postat pe 16 August 2009 18:55 |
||
bun motiv! | ||
lady_corina Postat pe 16 August 2009 18:59 |
||
De la: snowflake, la data 2009-08-16 18:55:04va dau eu un motiv care mi-a fost oferit mie cand l-am prins in rahat pana la glezne... da' cu capu-n jos: "Draga, daca toate femeile ma vor, eu nu pot sa fiu egoist... " si l-am crezut... dar eu pot sa fiu egoista... NEEXXXXXXXXXXTTTTTTTTTTTT? aiiiiiiiiiiiici!!! |
||
pik_nik Postat pe 16 August 2009 19:00 |
||
Fii modest Picnicele! Nu poti ales doar pentru ca o strigi pe toate topicele, lasa fetele sa vada frumosul din tine si pe urma.... | ||
Aemulus Postat pe 16 August 2009 20:12 |
||
poate vrea sa le goneasca Mica... | ||
blanca Postat pe 16 August 2009 21:36 |
||
poti sa stii...cred ca ai dreptate. | ||
Aemulus Postat pe 16 August 2009 21:38 |
||
iote-l bre... | ||
kyra Postat pe 16 August 2009 21:39 |
||
io cred ca le goneste dintr o parte...si le face gard in partea ailalta ...asa sa nu scape!!!!! | ||
nazirra Postat pe 16 August 2009 22:31 |
||
pt pic_nik cata generozitate sultan... Harun-al-Rasid e numele de scena, nu? |
||
snowflake Postat pe 17 August 2009 12:39 |
||
PENTRU CA SI FEMEILE INSALA BARBATII LA FEL CA SI EI. | ||
alexandru_revnic_yahoo_com Postat pe 17 August 2009 22:16 |
||
foaiaiai! ce perspicac esti mataleee... |
||
preciouss Postat pe 17 August 2009 22:19 |
||
De la: alexandru_revnic_yhoo_com, la data 2009-08-17 22:16:00 PENTRU CA SI FEMEILE INSALA BARBATII LA FEL CA SI EI.spuse el...intr-un tarziu,si profund indurerat |
||
yanyacharberet Postat pe 17 August 2009 22:20 |
||
ochi pentru ochi, dinte pentru dinte! | ||
lady_corina Postat pe 17 August 2009 22:22 |
||
trebuie sa se scoata si ei cumva | ||
nelly05 Postat pe 17 August 2009 22:23 |
||
pik,sa fluturi un steag rosu si sa arunci si plasa - e mai sigur | ||
daria_ Postat pe 17 August 2009 23:00 |
||
oameni buni ... io am niste raspunsuri si teorii standard: 1. animalism - vezi teoria cu insamantzarea in cele patru zari. mentionez ca 95% dintre barbati nu depasesc stadiul asta... 2. nenii astia, nefiind ashi in comunicare, nu stiu sa ceara la partenera ce le vrea "inimioara" in materie de sex&drugs&rockn' roll. asa ca se duc - ca fraierii - la vecina. desi partenera le-ar fi facut pe plac si ar fi facut-o si cu mare dragoste... 3. este o agenda in capul fiecarui barbat mai tinerel. care trebuie umpluta. el crede ca in ceruri Sf. Petru il triaza pentru rai in functie de numarul de bife. 4. exista ashaaaa o superficialitaaaaateeee in vietile barbatilor... o simplitaaaateeee de gaza care sta la soare si cam atat. Gianiblue ai dreptate :d ! Eu tot nu inteleg de ce baietii astia ..se orienteaza spre o alta gagica si aia mai urata ..decat cea pe care o avea ... |
||
garbo015503 Postat pe 21 August 2009 12:32 |
||
Ca orice raspuns standard......nu este general valabil.... Mai incearca,poate iti iese..... |
||
TEODORRD Postat pe 21 August 2009 16:49 |
||
se pare ca i-a iesit | ||
eladaela Postat pe 21 August 2009 16:59 |
||
Da,dar ce ne facem cu cei care nu mai sunt tinerei????Sa aud!! | ||
TEODORRD Postat pe 21 August 2009 17:03 |
||
Si,nu ca vreau sa fiu rau,dar,.....oare barbatii au o simplitate de gaza,.....sau acele multe ,femei,care au ca scop in viata numai sa arate bine,si sa puna mana pe unu cu bani? | ||
TEODORRD Postat pe 21 August 2009 17:05 |
||
fleur_de_lis Postat pe 21 August 2009 17:10 |
||
dezbatem, dezbatem... Si cu ce ne ajuta daca intelegem de ce o fac, a??? |
||
amarezza Postat pe 25 August 2009 09:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ma simt ca naiba:-( | 28 | De la: Luna_in_capricorn 29 Septembrie 2010 19:04 |
Inca o femeie inselata!! | 58 | De la: Luna_in_capricorn 21 Iulie 2011 17:01 |
Barbatzii n-au fost facutzi monogami, dar nici Femeile, proaste | 45 | De la: garbo210772 24 Iulie 2011 00:24 |
|
||
buna | 3 | De la: garbo094906 21 Martie 2010 13:09 |
Oara daca un barbart isi iubeste cu adevarat sotia....mai poate insela???? | 136 | De la: tutankhamon 14 Octombrie 2009 13:03 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri