De ce inseala barbatii femeile?

io-s mitica de bucale, alalaltu, mic, rosu cu verde, palid, parul zburlit pe chelie, cu somoioage din par intre degete si cu buzele insangerate e baciu gheorghe zat, de jegalia
pik_nik
Postat pe 8 Septembrie 2009 10:34
cind se depasesc orele de program,se trece la "amabilitati complimentate"?
LILO
Postat pe 8 Septembrie 2009 10:39
sau compensate... ori compensatoare...
ca trebuie compensat intr-un fel excesul de oboseala de dupa o tura de noapte sau, mai rau, de dupa o tura cu ceva grade alcoolice din seara dinainte...

se stie doar ca alcoolul distorsoneaza intrucatva realitatea pe care o vedem... unii cica vad chiar dublu (cantitativ sau doar ca suprafata, cum e cazul urechilor lui pik_nik vazute de altcineva...)
Poison
Postat pe 8 Septembrie 2009 10:43
Blanca, Lilo aveti dreptate, ma scuzati.
Zet
Postat pe 8 Septembrie 2009 10:44
pik_nik
Postat pe 8 Septembrie 2009 10:46
Zet-ule doar observam .
Pik, esti sigur ca razi
nu ?? ciudat..
blanca
Postat pe 8 Septembrie 2009 11:41
te asigur ca m-a distrat bine naparstocu' asta tras in tzeapa de educat ce e
poza mea isi face efectul la o anumita categorie de "ciudatzei"
da' tu esti sigura ca zatu' nu-i tzapan la ora asta?
pik_nik
Postat pe 8 Septembrie 2009 11:46
De la: Poison, la data 2009-09-08 10:00:50Confucius spune:

Si uite asa ne reamintim, de parca ar mai fi nevoie, ca traim intr-o tara in care fiecare este interesat doar de persoana celuilalt.

Mda, cam asa pare sa fie ... avem o societate civila care are ca fundatie barfa si dorinta de a-i muri capra vecinului.
anakin
Postat pe 8 Septembrie 2009 14:07
Pik, esti adotabil in poza aia, parol! Mie imi placi! Eu am pus o marmota... asta nu inseamna ca sunt... ma rog, nu vreau sa dau idei..
dihoritza
Postat pe 8 Septembrie 2009 17:40
De la: pik_nik, la data 2009-09-08 11:46:40te asigur ca m-a distrat bine naparstocu' asta tras in tzeapa de educat ce e

Vezi cum cuceresti cu poza asta damele de pe forum? Cum sa o schimbi?
Micass
Postat pe 8 Septembrie 2009 20:15
De la: pik_nik, la data 2009-09-08 11:46:40te asigur ca m-a distrat bine naparstocu' asta tras in tzeapa de educat ce e
urechi ai, pune una si cu nas mai mare, la cite laude-ti dai, si ti se da,,
ANYSKA
Postat pe 8 Septembrie 2009 20:25
Pai nu vezi ce urechi are? Ce crezi ca face cu ele? Din ele se regleaza nasul.
Micass
Postat pe 8 Septembrie 2009 20:47
De la: ANYSKA, la data 2009-09-08 20:25:54
urechi ai, pune una si cu nas mai mare, la cite laude-ti dai, si ti se da,,

daca si pe el "l-ai scos si l-ai bagat" de atatea ori, ca pe mine, iti inteleg frustrarea
radu45
Postat pe 8 Septembrie 2009 20:58
poate nu e capabila acea persoana sa le mentina!
sclypycy04
Postat pe 8 Septembrie 2009 21:31
anyska, cea cu 7 conturi de femeie si cel putin unul de barbat, you_me, ce-ar fi sa te dai si tu de-a dura? pe lista prietenilor mei nu intri, oricate conturi ti-ai mai face, iar ca sa discut cu tine...nici daca ai ramane ultima femeie de pe planeta
pik_nik
Postat pe 8 Septembrie 2009 22:10
Depinde de interese.De regula oamenii sunt interesati de ei insisi si mai putin de altii.Ceilalti servesc doar pentru barfe.
Ioana007
Postat pe 8 Septembrie 2009 22:27
De ce inseala barbatii femeile? Sunt doua categorii de barbati care inseala.
1. Prostii : nu sunt capabili sa vada ce au acasa....
2. Desteptii : stiu ei ce au acasa.....
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 01:09
Suzuki spunea:
"Nestatornicie, numele tau este femeie."
Un prieten de-al lui, l-a intrebat:
-Bine, dar barbatii nu fac acelasi lucru?
-Dar este si normal.Daca doi se casatoresc, nu mananca oare din aceeasi oala?
Ioana007
Postat pe 9 Septembrie 2009 18:01
Intrebandu-i pe barbati daca sunt de acord cu termenul "inselat", ma indoiesc ca unii vor fi de acord cu el. Un coleg de al meu a afirmat ca el nu simte ca isi inseala partenera daca face amor cu alta, ca isi iubeste partenera si ca ea nu simte aventurile lui. In opinia mea, barbatii nu analizeaza prea mult, o fac pur si simplu. Unii o fac pentru diversiune, care, zice-se, ridica putirintza, altii pentru ca se simt ispititi de frumusetea feminina, careia, zic ei, nu-i pot rezista, unii o fac pentru palmares, altii pentru ca sunt inselati la randul lor... s.a.m.d

Un mare impatimit englez al studiului comportamentului femeilor spunea asa: "Sa nu o intrebi niciodata pe o femeie de ce iubeste, pentru ca nu va sti sa iti raspunda. Intreab-o, in schimb, de ce nu mai iubeste si iti va da o infinitate de raspunsuri...". Cam tot asa si cu motivatia pe care o au barbatii ca sa isi "traduca" partenera.
Pai, dragele mele forumiste, haideti sa nu fim rele sau egoiste, haideti sa le dam si noi barbatilor ce ne dau ei noua: iubire, atentie, intelegere, calm, liniste, comfort fizic si psihic si...si...si... "traducere" (cine poate, cine nu e indoctrinata de ideea subordonarii neconditionate fata de partener). In fond, suntem egali in drepturi si obligatii, ca si in fata legii (zic eu si nu admit altfel). A nu se intelege ca ei se identifica cu legea (aviz barbatilor care citesc comentariul meu). Nu de alta, da' pe unii chiar ii duce capu' sa creada ca in cuplu fac "legea".

dihoritza
Postat pe 10 Septembrie 2009 23:38
La aceasta intrebare, un baiat care insela va raspunde:� pentru ca imi place diversitatea�.Si nu doar barbatii inseala... Doar ca femeile sunt mai �atente�...
eva_2506
Postat pe 11 Septembrie 2009 05:34
De la: anasavu, la data 2009-09-11 05:34:11La aceasta intrebare, un baiat care insela va raspunde:� pentru ca imi place diversitatea�.Si nu doar barbatii inseala... Doar ca femeile sunt mai �atente�...

Din pacate nici macar asa atente nu mai sunt.Daca n-ai amant mai nou cica nu esti cool.Vai ce demodata sunt!!!

Postat pe 11 Septembrie 2009 15:05
Garbo 009,de ce judeci toti barbatii dupa ,,un coleg al tau",tu esti identica cu orice femeie????
Nu crezi ca faci afirmatii prea usor,si fara sa gandesti putin???
TEODORRD
Postat pe 11 Septembrie 2009 15:32
De la: TEODORRD, la data 2009-09-11 15:32:31Garbo 009,de ce judeci toti barbatii dupa ,,un coleg al tau",tu esti identica cu orice femeie????

Mai Teo, de ce Guritza m-ai desfiintat in halul asta?
Daca erai atent, intelegeai exact ce-am spus, adica faptul ca doar unii nu simt ca isi insala partenera facand ...bla bla... nu toti.
Si, pana la urma, ideea in sine va favorizeaza.
Te rog sa retii ca eu, Garbo 009, sunt unica in felul meu, ca de fapt toate femeile... Pot avea, cel mult, cate ceva in comun cu alta/alte femeie/femei. Chiar si cu barbatii pot avea ceva in comun A nu se intelege ca mi-as imparti partenerul cu alta femeie oricat de multe as avea cu ea in comun . Din punctul asta de vedere sunt exclusivista. Cat e-al meu, e doar al meu.
Deci, ce n-ai inteles tu din tot ce am "debitat" eu acolo?. Sau mai bine spus, ce nu ti-a convenit a pricepe din ce am spus?
Nu trebuie sa atentezi la jugulara mea doar pentru ca m-ai inteles gresit sau nu m-ai inteles decat in parte.
In fine, mai spusesem ca noi, femeile, suntem egale in drepturi si obligatii cu barbatii (partenerii, ca eu asa am privit tema discutiei). Deci, trebuia sa intelegi ca n-am discriminat barbatii. Guritza, eu iubesc barbatii (ca n-as putea avea ca partener o femeie). Deci, si pe tine, dar nu ca partener, ca sa fiu clara ... ai vazut, ti-am dat un pupic ca sa nu fii suparat pe mine. Nu e vina mea ca te-ai simtit bagat in aceeasi oala cu altii, ci doar a ta...
Daca exista nelamuriri, astept reactia

dihoritza
Postat pe 11 Septembrie 2009 18:19
De la: garbo101009, la data 2009-09-11 18:19:54
De la: TEODORRD, la data 2009-09-11 15:32:31Garbo 009,de ce judeci toti barbatii dupa ,,un coleg al tau",tu esti identica cu orice femeie????

Daca erai atent, intelegeai exact ce-am spus, adica faptul ca doar unii nu simt ca isi insala partenera facand ...bla bla... nu toti.
Te rog sa retii ca eu, Garbo 009, sunt unica in felul meu, ca de fapt toate femeile... Pot avea, cel mult, cate ceva in comun cu alta/alte femeie/femei. Chiar si cu barbatii pot avea ceva in comun A nu se intelege ca mi-as imparti partenerul cu alta femeie oricat de multe as avea cu ea in comun . Din punctul asta de vedere sunt exclusivista. Cat e-al meu, e doar al meu.
Deci, ce n-ai inteles tu din tot ce am "debitat" eu acolo?. Sau mai bine spus, ce nu ti-a convenit a pricepe din ce am spus?
Nu trebuie sa atentezi la jugulara mea doar pentru ca m-ai inteles gresit sau nu m-ai inteles decat in parte.
In fine, mai spusesem ca noi, femeile, suntem egale in drepturi si obligatii cu barbatii (partenerii, ca eu asa am privit tema discutiei). Deci, trebuia sa intelegi ca n-am discriminat barbatii. Guritza, eu iubesc barbatii (ca n-as putea avea ca partener o femeie). Deci, si pe tine, dar nu ca partener, ca sa fiu clara ... ai vazut, ti-am dat un pupic ca sa nu fii suparat pe mine. Nu e vina mea ca te-ai simtit bagat in aceeasi oala cu altii, ci doar a ta...

Mda,....asa o fi,nu ca nu mi-ar fi convenit ceva.....crezusem ca ai spus barbatii in general.....
asa sunt eu uneori nu sunt atent.....scuze,....Guritza,
Si eu iubesc femeile......(mai ales pe una!!! )
Hai sa ne iubim!
TEODORRD
Postat pe 11 Septembrie 2009 20:33
De la: TEODORRD, la data 2009-09-11 20:33:11
De la: garbo101009, la data 2009-09-11 18:19:54

Mda,....asa o fi,nu ca nu mi-ar fi convenit ceva.....crezusem ca ai spus barbatii in general.....
asa sunt eu uneori nu sunt atent.....scuze,....Guritza,
Si eu iubesc femeile......(mai ales pe una!!! )
Hai sa ne iubim!

Guritza, acum chiar ca imi placi... numai pentru faptul ca ai spus ca iubesti doar una. Asa trebuie. Toata stima. Cad se incheie, treci la alta Hai sa ne iubim!
dihoritza
Postat pe 12 Septembrie 2009 16:19
Vezi tu......ideal este sa nu se incheie......asa as dorii...
TEODORRD
Postat pe 12 Septembrie 2009 22:05
chiar daca o doresti foarte tare, fa-o cu un singur i, sa nu rada margelatu de tine
pik_nik
Postat pe 12 Septembrie 2009 22:07
Picule.....tu cred ca ai baut acid cand erai mic.....
TEODORRD
Postat pe 13 Septembrie 2009 06:33
pentru variatie, breh, ca tu ai baut cerneala, se pare
pik_nik
Postat pe 13 Septembrie 2009 08:19
va mangaiati pe crestet??
blanca
Postat pe 13 Septembrie 2009 10:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
minte si apoi ii pare rau 3 De la: melania33 22 Mai 2011 10:07
de ce sunteti ironici? 78 De la: fleurdelis 28 Februarie 2010 15:39
Traim clipa 58 De la: un_mister 24 Mai 2010 09:54
CE PARERE AVETI DESPRE TINERII ARTISTI??? 10 De la: Ioana007 29 Noiembrie 2009 13:32
Fatarnicia 5 De la: Thor_again 14 Decembrie 2010 12:13
Setari Cookie-uri