doamnelor!!!!dati mi voie....eu cred ca o femeie gospodina are timp si sa se ingrijeasca....si poti sa faci cartofi prajiti...da nu imbracata ca bunica....nici dezbracata ca amanta....ci asa mai...cine ...ce vreau sa spun depinde in mare parte de noi!!!! sa fim intotdeauna chiar si cind n ai chef...otira mai secsi!!!!! |
||
nazirra Postat pe 13 Septembrie 2009 15:06 |
||
---|---|---|
nazira, nu zice nimeni sa nu mergi la serviciu aranjata, zugravita si mirosind a roze....da cand ai venit acasa, strergi zugraveala, schimbi hainele, pui sortuletul si... te transformi in gospodina si mamica....abia seara, dupa ce ce-ai terminat activitatile gospodaresti iti dai jos miroasele de cartofi prajiti si pisulica de bebita.... ....de....nu pe toate ne cheama columbeanca si avem bucatareasa, menajera, bona, gradinar.... ca sa avem timp de dat ochii peste cap, trebuie ca sotul sa nu vina acasa ca la otel....mai tre sa puna si el mana pe ceva.... nu doar pe paula.... ...daca el sta doar in fotoliu cu tv-ul pe eurosport, rebusicul intr-o mana si berica in alta - poate sa-l infieze madama care-si da oachele peste cap de tot |
||
daria_ Postat pe 13 Septembrie 2009 15:12 |
||
|
||
TEODORRD Postat pe 13 Septembrie 2009 15:15 |
||
,,mai tre sa puna si el mana pe ceva.... nu doar pe paula...." Corect. de fapt, nici nu-i in datoria lui, dar cum, de multe ori cine trebe, nu o face... |
||
valentino Postat pe 13 Septembrie 2009 15:19 |
||
TEODORRD Postat pe 13 Septembrie 2009 15:22 |
||
....ete...nu-i datoria lui....daca nu-i datoria lui - sa nu se insoare..sa-si plateasca menajera, iar cand are pofta de fufu - e centura plina.... | ||
daria_ Postat pe 13 Septembrie 2009 15:23 |
||
.... iar daca vrea copii, sa-i faca in gradina altuia - ca asa nu mai este obligat sa-i creasca si intretina.. | ||
daria_ Postat pe 13 Septembrie 2009 15:24 |
||
Se vede ca n-ai baut laptic azi, Daria... Deci, tu ai spus ca sta cu paula-n mina. Eu am zis ca nu-i datoria lui sa o faca(s-o tina-n mina), dar cum cine trebe(adica, partenera), nu o face... Deci nu are nici o legatura ce-am spus eu cu ce-ai interpretat tu. Cit privesc datoriile si responsabilitatile conviventei, sint adeptul echitatii. | ||
valentino Postat pe 13 Septembrie 2009 15:29 |
||
...pai ca sa i-o tina nevasta in mana, trebuie sa puna si el osul la treaba....de ...recompensele nu se dau moca.... ... ca la amanta cand merge, nu il primeste aia degeaba...mai un parfumel....mai o floricia....ba un euroi...ceva acolo ca e criza, mamicule.... |
||
daria_ Postat pe 13 Septembrie 2009 15:32 |
||
Asta ar fi un tirg??? daca-i asa, sa vezi cit se inghesuie sa-l faca os s-apoi il pun la treaba Daria, lasind gluma la o parte, multi barbati sint niste trintori, mai ales in Romania. Si nu numai trintori. Dar o parte din vina o are si devotiunea feminina... | ||
valentino Postat pe 13 Septembrie 2009 15:37 |
||
.. pai daca am fost prost crescute cu devotiunea asta.....da stai linistit, ca vin astea micile cu nedevotiuni....ceva de spariet.... | ||
daria_ Postat pe 13 Septembrie 2009 15:39 |
||
In parte ai dreptate. Stii,am ceva ani de experienta, nu neaparat conjugala, in care am observat ca, in general femeia, pune mult suflet intr-o relatie. Acest comportament, nobil, dealtfel, le face vulnerabile si manevrabile cu usurinta. Dupa ceva experiente negative, devin mai suspicioase si mai rezervate...Repet ce spuneam prima :grilla de valori interioare, dicteaza comportamentul in exterior. | ||
valentino Postat pe 13 Septembrie 2009 15:45 |
||
femeile sunt manevrabile si mai usor manipulabile? haida de,valentinule... ma intreb cat de manevrabil esti daca femeile au reusit sa te convinga ca-s usor manipulabile... |
||
preciouss Postat pe 13 Septembrie 2009 15:55 |
||
Nu m-a convins cineva anume(persoana, a se-ntelege). M-au convins multele cazuri vazute, in real si cetite, in virtual. Si cum nu sintem toti identici, sint si exceptii. Insa, a nega anumite adevaruri, nu le face sa dispara, dimpotriva. | ||
valentino Postat pe 13 Septembrie 2009 16:40 |
||
plural urmat de singular....hmmm.... orisicat,orisicum,orisice ai zice...ma indoiesc serios (cam ca o varga d'aia flexibila) ca cineva sau ceva iti mai schimba parerea atat de grozav argumentata... |
||
preciouss Postat pe 13 Septembrie 2009 16:45 |
||
Spiritul combativ neinsotit de un anumit grad de flexibilitate, nu produce decit autodistrugere...insa, totala libertate de gindire si exprimare, paradoxal, intr-o tara a cenzurilor... | ||
valentino Postat pe 13 Septembrie 2009 16:50 |
||
Dar chiar de ce inseala barbatii? | ||
nuti_poe62 Postat pe 14 Septembrie 2009 16:01 |
||
depeche mode cine oare sa mai stie?? |
||
eladaela Postat pe 14 Septembrie 2009 16:07 |
||
"draga mea ...acum cateva seri m-am trezit la usa, cu aceasta sotie care are" gandirea coapta ".....rugandu -ma(implorand era cuvantul), sa nu accept ceea ce are sa imi propuna prea mult iubitul sot al ei ......cine e NEAJUTORATA???tu chiar nu intelegi ca aceasta femeie nu are demnitate ???si respect de sine????iti e atat de greu sa intelegi ca exista si astfel de TUTE pe lume care nu sunt in stare de nimik si traiesc ca niste parazitii??? ps :daca erai atenta la incep ....am spus ca am renuntat la el ptr ca are 2 copii ............pe cand el tot incearca sa ii dau o sansa " ...... Mai vreti sa stiti de ce inseala ? Cititi textul asta si va dati raspunsul:E vorba de degradare umana ,de mizerie si ingustime sufleteasca,de rautate,de lipsa ideii ce inseamna familia,de incapacitatea de-a iubi si de a face sacrificii din dragoste,din lasitatesi chiar din multa prostie. Asta e raspunsul unei nemernice care inseala si chinuie si alta femeie fiind amanta. |
||
Postat pe 14 Septembrie 2009 16:16 |
||
Sybilla-cred ca barbatul de care vorbesti trebuie SA VREA in mod constant sa dezlege cate o enigma. Cred ca barbatul de care povestesti este barbatul care are bani de nu-l doare capul si-si scoate "enigma" in oras, la masa si atunci ea ramane invaluita in parfum de roze, enigmatic, sarmant si seducator si chiar daca nu mai are bani sa o duca in oras, la masa, fac impreuna cartofii prajiti si rad in hohote ca sare uleiul pe ei, isi dau unul altuia sa manance, se spala si isi "sterg" urmele "injositoare" ale gatitutlui, se dau cu parfumele si de aici ma opresc, fiecare cu imaginatia proprie... SAU, indiferent de parfumul pe care ea il foloseste, se satura de enigma si vede alta enigma pe strada care isi da parul pe spate si mai face...ce zici tu acolo...cu miscari in zig zag etc etc. Si pun pariu ca si daca noua enigma miroase a cartofi prajiti, il ia transpiratia rece si saliveaza..., cartofii ei prajiti "sunt mai altfel", intelegi tu ?si asta pt ca asa e construit el, ii place sa fie asa, sau pt ca vrea sa experimenteze. Generalizarile si tipologiile mi se par bla, bla-uri, gangureli de nou-nascut. Viata te poate tranti dintr-o extrema in alta...unii nu sunt puternici se lasa "traiti de viata". Altii stau impotriva curentului (aici avea ex-ul o expresie dar n-am s-o folosesc ). Ma rog, altii reusesc sa-si vada de propria viata si sa-si stabileasca prioritatile, altii nu...Ispite sunt la tot pasul si de orice fel. Daca nu stii exact ce vrei de la viata, atunci te poti numi un "incurca lume". Daca alegi sa inseli-te inseli practic pe tine. Desi cad in ridicolul cliseelor, consider ca e super adevarat. Ai o problema, nu se poate altfel...nu iti place sa descoperi oamenii, nu ai rabdare cu ei, esti superficial...Poate ca te-ai "fraierit" cu alegerea pe care ai facut-o, dar poate ca nu e asa, poate ca nu ai rabdare, poate ca nu esti tolerant. Ce inseamna "la bine si la rau?" Asta enigma de rezolvat si nu persoana de langa tine. Persoana de langa tine oricum e o enigma si in ciuda comunicarii care poate sa mearga struna, te poate surprinde (ma refer la modul neplacut). Gresit sa afirmi despre cineva ca il cunosti. Eu, ma descopar inca pe mine. Nu pot sa zic inca tinand mana pe inima ca ma cunosc in totalitate. Atunci cum sa pot cunoaste cu adevarat, pe cineva? P.S. Si nu ma consider proasta, ca am pierdut. Sau ca sa afirm "cu tone de machiaj", ca nu am castigat. Din punctul meu de vedere, pierderea este a lui. Dar daca privesc din punctul lui de vedere, nici el nu a pierdut. E viata lui, si a ales sa o traiasca dupa cerebelul propriu...sau i-o fi dictat alt organ ? Nu, nu-el e convins ca in sfarsit, si-a gasit iubirea. La alt topic zicea cineva ceva de o sticla de palinca? I-am zis si eu, acelasi lucru (pfffffff, dragule-asta e ceva de sarbatorit- e lucru mare, hai sa ciocnim cate un pahar in cinstea voastra. Si a ramas...."ashea": ). Desi crede ca nu a fost urma de sinceritate in afirmatia mea, mie chiar imi venea sa beau palinca cand l-am auzit ce debiteaza, si nu 1 pahar ca vreo cateva sticle Si una peste alta, m-as bucura sa fie asa, sincer m-as bucura dar... am eu o presimtire ca nu va fi bine. Si asta pt. ca imi plac oamenii, imi place sa dezleg enigme, imi place sa fac de mancare cu iubitul meu, imi place si sa ma scoata in oras, imi place sa vorbesc cu oameni care emit fraze pertinente, imi plac oamenii rezonabili si...Thank's God I'm a woman !!!! |
||
garbo025622 Postat pe 14 Septembrie 2009 18:42 |
||
de ce?? din sportivitate... | ||
fleur_de_lis Postat pe 14 Septembrie 2009 23:56 |
||
Inseala barbatii, inseala femeile de cand e lumea ...DE CE?Motive sunt, daca nu se inventeaza pt a se justifica.Oameni buni, nu suntem monogami...e absurd sa afirmi ca n-ai inselat in viata ta...Mai lasati povestile, si mai ales intrebarile DE CE? | ||
Axl_22 Postat pe 19 Septembrie 2009 16:11 |
||
dar ideea ca toti suntem o apa si un pamant nu e, neam, absurda, nu? sigur, constiinta trebuie linistita, ce mama ei |
||
panty_C Postat pe 19 Septembrie 2009 16:21 |
||
"De ce inseala barbatii femeile?" din aceleasi motive pt care femeile inseala barbatii... |
||
gia85 Postat pe 28 Septembrie 2009 16:17 |
||
da exemplu???????????? | ||
nazirra Postat pe 28 Septembrie 2009 16:19 |
||
De la: nazirra, la data 2009-09-28 16:19:41da exemplu???????????? pt un "cont substantial"? |
||
LILO Postat pe 28 Septembrie 2009 16:22 |
||
a cui contu????a lu amantu??????????nt....lilo trebuia sa ffim cu cel putin 20 de ani mai tinerele..... | ||
nazirra Postat pe 28 Septembrie 2009 16:25 |
||
eu zic sa ma scoateti pe mine in fatza,ca nu/mi arat varsta! | ||
elodia Postat pe 28 Septembrie 2009 16:27 |
||
De la: nazirra, la data 2009-09-28 16:25:29a cui contu????a lu amantu??????????nt....lilo trebuia sa ffim cu cel putin 20 de ani mai tinerele..... las ca mai sunt destui "moshuleti" si pt subsemnatele |
||
LILO Postat pe 28 Septembrie 2009 16:28 |
||
De la: kinga444, la data 2009-09-28 16:27:38eu zic sa ma scoateti pe mine in fatza,ca nu/mi arat varsta! ar fi o idee |
||
LILO Postat pe 28 Septembrie 2009 16:29 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Zdruncinarea familiei | 12 | De la: garbo_489377 21 Mai 2018 15:13 |
Panarama de langa tine! | 80 | De la: dor72 25 Mai 2011 00:31 |
Genereaza gelozia o stare de nesiguranta sau nu? | 14 | De la: tutankhamon 19 Octombrie 2009 01:25 |
|
||
Iubire sau atractie fizica? | 100 | De la: Flor60 1 Septembrie 2009 18:45 |
Un sfat, va rog!!! | 36 | De la: MissWrong 15 Septembrie 2011 12:17 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară