De la: garbo050191, la data 2009-09-30 20:05:31una care a si uitat cati iubiti mai are. Barbate ! Si daca nu si-a inselat NICIODATA barbatul?! Ca nu-i place ideea de a insela un lucru in care crede?! |
||
Nathaly_Albu Postat pe 30 Septembrie 2009 23:30 |
||
---|---|---|
am vazut mai demult un reportaj pe discovery prin care arata ca prima forma de casatorie a aparut la oamenii preistorici intr-o epoca in care se imputinasera femeile, si barbatii ca sa fie siguri ca nu raman singuri faceau un fel de ceremonie in care se legau de mana cu femeia cu care vroiau sa fie... adik, barbatii din egoism, au inventat casatoria, ca sa nu ramana fara femeie. acu ca cica femeile sunt mai multe nu mai vor casatorie... si mai mult cica tu vrei sa-i legi de tine... barbatii astia!!!!!! | ||
snowflake Postat pe 30 Septembrie 2009 23:37 |
||
de ce se lasa femeile inselate ? | ||
|
||
yavrum Postat pe 1 Octombrie 2009 00:01 |
||
De la: Thor, la data 2009-06-18 12:49:52iasomico, adevarat grait-ai! nota 10,Thor ! |
||
garbo041083 Postat pe 1 Octombrie 2009 00:33 |
||
De la: garbo041083, la data 2009-10-01 00:33:31De la: Thor, la data 2009-06-18 12:49:52iasomico, adevarat grait-ai! Ei... Probabil ca, pana la urma, e vb. de implicare... Cand te implici, iti pasa. Deci, nu inseli. Cand nu te implici, nu prea iti pasa, deci, inseli...Cat despre "mila",dupa mintea mea, e jalnica... Iar despre "zburatul din floare in floare", e la fel de jalnic...Singurul lucru valabil ramane implicarea in cresterea si educarea copiilor. Din toata experienta mea de pana acum, stiu ca majoritatea femeilor raman in cuplu din acest motiv. Probabil ca si majoritatea barbatilor... |
||
Nathaly_Albu Postat pe 1 Octombrie 2009 12:50 |
||
Partea proasta e ca ei, copiii, SIMT acest lucru...:( Si, ii marcheaza, pe viata. | ||
Nathaly_Albu Postat pe 1 Octombrie 2009 12:54 |
||
si io sunt de acord, cu thor, vidar, ready...sa mai zic?? | ||
zambila Postat pe 1 Octombrie 2009 12:57 |
||
Ca urmare, pt. ca asta a fost "lectia" invatata in "familie", vor face la fel cand vor deveni adulti... Si, iaca asa, am ajuns de unde am plecat... | ||
Nathaly_Albu Postat pe 1 Octombrie 2009 13:06 |
||
Cred ca subiectul asta se dezbate de secole si se va mai dezbate secole la rand fara un raspuns concret. Parerea mea este ca nu trebuie generalizat.Lucrurile stau diferit de la caz la caz. Femeile se lasa inselate?Femeile sau barbatii insala?De ce? Totul tine de ceea ce se intampla in cuplul respectiv.Cat se respecta si cat se iubesc cei doi. Nu cred ca cineva isi doreste sa fie inselat sau isi propune sa insele ,sunt lucruri care se intampla .In momentul in care te casatoresti nu sti cum vei evolua peste ani si daca vei reusi sa iubesti toata viata acea persoana. Admir cuplurile in varsta care ce-i drept sunt foarte rare dar care merg pe strada tinandu-se de mana.nu pot totusi sa nu ma gandesc cu stima peste cate lucruri au reusit sa treaca intr-o viata si cate au trebuit sa-si accepte. Daca v-am plictisit scuze. |
||
sunset474 Postat pe 1 Octombrie 2009 13:08 |
||
In concluzie, ideea ar fi ca ei, copiii, invata lectia iubirii si a implicarii, din familie...Evident ca si reversul medaliei... | ||
Nathaly_Albu Postat pe 1 Octombrie 2009 13:12 |
||
Cu alte cuvinte, "Daca dragoste nu e, nimic nu e." | ||
Nathaly_Albu Postat pe 1 Octombrie 2009 13:17 |
||
Si barbatii si femeile inseala. De ce? Cand nu ai acasa ceea ce iti doresti , cauti in alta parte. Este general valabil. | ||
Nirvana Postat pe 7 Octombrie 2009 09:02 |
||
Se inseala unii pe ceilalti din cauza monotoniei si a ignorantei...sE inseala din curiozitate sau au un nivel al libidoului prea ridicat..Motive sunt tot atatea ca si cate pareri..dar Dragosteatrebuie lumea sa inteleaga ca se transforma nu se pierde,iar neintelegerea acestui lucru ne face fie sa abandonam o relatie fie sa inselam partenerul.Dragostea are o conditie ca sa supravietuiasca:Trebuie intretinuta de ambele parti.dE nu:se ajunge la astfel de asa zise inselari care ne ranesc.Ptr.ca si barbatii sufera cand sunt inselati nu numai femeile.Este un capitol vechi de cand sunt oamenii.nu cred ca mai este nevoie de explicatii.Si fiecare a inselat desi nu recunoaste.Ptr.ca :Gandindu-te la cineva doar,sau privind catre altcineva desi esti implicat intr-o relatie tot inselat se cheama.Cum spune si la biseric | ||
dark_angel Postat pe 7 Octombrie 2009 15:12 |
||
De la: Nirvana, la data 2009-10-07 09:02:19Si barbatii si femeile inseala. De ce? Cand nu ai acasa ceea ce iti doresti , cauti in alta parte. Este general valabil. E un motiv superficial si din pacate nu de asta inseala . Intra pe Kudika si ai sa citesti ca motivele sunt mult mai multe. |
||
Postat pe 7 Octombrie 2009 15:12 |
||
Pai simplu barbatul inseala femeia pt ca nu o respecta. | ||
secretoasa Postat pe 7 Octombrie 2009 21:38 |
||
here we go again va era dor ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Octombrie 2009 21:41 |
||
baga i mami!!!!!gooo!!!!! | ||
nazirra Postat pe 7 Octombrie 2009 21:43 |
||
laser, frate | ||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Octombrie 2009 21:46 |
||
De la: secretoasa, la data 2009-10-07 21:38:09Pai simplu barbatul inseala femeia pt ca nu o respecta. Crezi?... Tu n-ai auzit ca si femeile inseala la greu??? Ar rezulta, din cele spuse de tine, ca nici ele nu-l respecta pe barbatul ala pe care-l inseala...Ce zici? |
||
Nathaly_Albu Postat pe 7 Octombrie 2009 21:53 |
||
Pai, ia stai asa ! Daca exista respect, si, totusi, se inseala unul pe altul? Logic, inseamna ca alta e cauza... | ||
Nathaly_Albu Postat pe 7 Octombrie 2009 21:59 |
||
De la: Maya45, la data 2009-05-08 19:34:04pentru ca doar barbatii inseala femeile ,pe cand fameile isi inseala barbatii....Eu cred ca barbatii inseala femeile pt ca nu le respecta.Pentru ca sunt prea tolerante,poate ca nu ofera barbatului afectiunea si atentia necesara.Sa comunice si sa spuna si ca femeia ce ii place ce nu ii place.Si ca barbatul respecta o femeia care are credinta in Dumnezeu.Dar asta nu inseamna ca daca esti credinciosa trebuie sa il lasi sa danseze pe capul tau.Daca vezi ca barbatul nu are o limita,sa incerci sa ii faci tu o limita.Nu sa accepti ceea ce face el si sa ii faci si tu la fel,pt ca daca te razbuni el nu isi va da seama niciodata ca greseste. |
||
irina31 Postat pe 16 Octombrie 2009 13:37 |
||
de desteptiiiiiiiiiiiiii | ||
garbo063669 Postat pe 19 Octombrie 2009 01:13 |
||
ai pus punctul pe i irinuco....am inteles acuma ce vrei sa spui... | ||
tutankhamon Postat pe 19 Octombrie 2009 01:31 |
||
pik_nik Postat pe 19 Octombrie 2009 06:41 |
||
Stiti ce mi-a spus mie un barbat odata la o discutie amicala? "Barbatii nu sunt afemeiati, femeile ii fac asa". Adica, in primul rand sexul este foarte important. Daca el are chef de anumite "chestii" in dormitor iar ea nu e de acord, mai devreme sau mai tarziu el tot va cauta sa-si indeplineasca fanteziile, cu ea sau cu alta. Pe scurt, hai sa nu ne mai amagim cu povesti gen "dragoste pana la moarte", "iubire" etc. Sexul e foarte important in cuplu. |
||
redrose Postat pe 19 Octombrie 2009 12:08 |
||
ce poate spune un barbat care nu se poate abtine??? normal ca noi, femeile suntem de vina......io as zice ca noi femeile suntem divine.... | ||
tutankhamon Postat pe 19 Octombrie 2009 12:23 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-10-19 12:23:34ce poate spune un barbat care nu se poate abtine??? normal ca noi, femeile suntem de vina......io as zice ca noi femeile suntem divine.... Corect!!! |
||
redrose Postat pe 19 Octombrie 2009 19:11 |
||
De la: daria_pet, la data 2009-09-13 15:12:00 nazira, nu zice nimeni sa nu mergi la serviciu aranjata, zugravita si mirosind a roze....da cand ai venit acasa, strergi zugraveala, schimbi hainele, pui sortuletul si... te transformi in gospodina si mamica....abia seara, dupa ce ce-ai terminat activitatile gospodaresti iti dai jos miroasele de cartofi prajiti si pisulica de bebita.... Mai Daria, imi place ce spui ! |
||
Nathaly_Albu Postat pe 19 Octombrie 2009 21:47 |
||
In plus, chestia cu vopsitul si cu datul ochilor peste cap se pare ca n-ar fi strict feminina... Sa ma explic : am vazut pe National Geografic, cred... un film despre un trib din Africa....Ei, in filmul ala, se vedea clar cum, anual, exista un soi de targ...la targul ala mergeau si barbati, si femei. Care credeti ca era rolul barbatilor??? ?! Sa se vopseasca de sa arate fix ca dracu', sa dea ochii peste cap la modul cel mai strasnic si, ca bonus, sa-si miste si buzele in tot felul, in timp ce, cica, "cantau"...Totul, pt. a atrage femeile ! Deci, SE POATE !!! |
||
Nathaly_Albu Postat pe 19 Octombrie 2009 21:59 |
||
De siderata ce-am fost (pot spune- in transa, ca ma uitam si nu-mi venea sa cred!), n-am retinut titlul documentarului... Sa-mi fie rusine !!! |
||
Nathaly_Albu Postat pe 19 Octombrie 2009 22:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Inca o femeie inselata!! | 58 | De la: Luna_in_capricorn 21 Iulie 2011 17:01 |
SUCCESUL...ESTE SCOPUL VIETII ... | 40 | De la: ana02 20 Iulie 2009 09:41 |
ma simt ca naiba:-( | 28 | De la: Luna_in_capricorn 29 Septembrie 2010 19:04 |
|
||
Doamnelor cat de open mind sunteti? | 60 | De la: Sassette 18 August 2014 17:48 |
probleme | 42 | De la: moniq_ 13 Iulie 2010 21:44 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară