Pik, cine te-a pus sa spui ca tu consideri femeile , te citez :"un covrigel sarat"?! Ti-ai urcat in cap, pe buna dreptate, si femeile si barbatii ! ![]() |
||
Nathaly_Albu Postat pe 19 Octombrie 2009 22:09 |
||
---|---|---|
salutare tuturor!!! nu am mai intrat pe garbo de un car de ani!!! toate bune??!! la mine s au schimbat niste lucruri,unele in bine altele in rau,dar sper ca ma ami tineti minte ![]() |
||
l_erika Postat pe 19 Octombrie 2009 22:14 |
||
Mai, Garbo ! M-am plictisit ba sa am, ba sa n-am cont pe tine... ![]() |
||
|
||
Nathaly_Albu Postat pe 19 Octombrie 2009 22:23 |
||
De la: Nathaly_Albu, la data 2009-10-19 22:23:31 ![]() ![]() ![]() ba nu..cred ca mai bine ar sta pe cel cu ce ne unge pe inima? ![]() |
||
LILO Postat pe 19 Octombrie 2009 22:26 |
||
Lilo, mi se pare mie, sau sesizez o urma de cinism in ceea ce spui? ![]() ![]() ![]() |
||
Nathaly_Albu Postat pe 19 Octombrie 2009 22:31 |
||
Ca, sa stii, eu pot trai f. bine si fara Garbo ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Nathaly_Albu Postat pe 19 Octombrie 2009 22:33 |
||
![]() |
||
LILO Postat pe 19 Octombrie 2009 22:37 |
||
In general, dorm bine noaptea... ![]() ![]() |
||
Nathaly_Albu Postat pe 19 Octombrie 2009 22:38 |
||
De la: Nathaly_Albu, la data 2009-10-19 22:38:24este uN FORUM foarte serios NIMENI NU TE ATINGE SI NICI MACAR NU FILTREAZApe forumul asta , asa de serios este ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
yanyacharberet Postat pe 19 Octombrie 2009 22:40 |
||
Draga mea. Desigur ca tot timpul filtram, potrivit propriei noastre subiectivitati... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Nathaly_Albu Postat pe 19 Octombrie 2009 22:57 |
||
nathaly...da io pot flirta cu tine???? p.s. nici un topic pe care intra gasca vesela nu mai e serios.....incearca sa intelegi din postarile noastre...unele au si sambure de adevar...e adevarat, asea, mai mashcat... ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 19 Octombrie 2009 23:00 |
||
pai, m-ai atins in strafunduri...Daca esti ciocolata Milca, ingrasi ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Nathaly_Albu Postat pe 19 Octombrie 2009 23:06 |
||
he he...cei de care te "impiedici"...stai mai mult pe aici si mai des si ai sa-ti dai seama.....si nu te mai atinge de milka....ca e ciocolata mea preferata.... ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 19 Octombrie 2009 23:08 |
||
Deci, concluzia mea e ca pierd vremea pe aici..."Mea culpa". Daca ma mai vrei printre cei care posteaza, convinge-ma ca nu pierd timpul... ![]() |
||
Nathaly_Albu Postat pe 19 Octombrie 2009 23:12 |
||
mami..daca esti asa de suparacioasa si consideri ca pierzi timpul...nu te retin.... ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 19 Octombrie 2009 23:14 |
||
Ok. Nicio problema...Pa ! | ||
Nathaly_Albu Postat pe 19 Octombrie 2009 23:28 |
||
ori esti acra si suparata pe viata...ori nu ai simtul umorului.....dar, de fapt, nu ma mai intreb ce ai...ca ambele variante sunt, de fapt, sinonime... | ||
tutankhamon Postat pe 20 Octombrie 2009 01:24 |
||
Suzuki statea la un bairam pe piciorul nevestei lui, unde se simtea bine.Evident ca Suzuka s-a inrosit si i-a soptit cu o voce furioasa: -Da-te imediat jos de pe piciorul meu. Si el s-a dat.Dar s-a suit pe piciorul vecinei care n-a zis nimic. Morala: "Daca nu esti atenta, te poti trezi cu cineva in brate.Aceasta denota ca si porcii au calitati evidente de buni cataratori." |
||
Ioana007 Postat pe 21 Octombrie 2009 15:31 |
||
haha, misto! | ||
julia33 Postat pe 21 Octombrie 2009 15:52 |
||
din curiozitate inseala si unii si altii sau din razbunare sau din plictiseala !!! | ||
julia33 Postat pe 21 Octombrie 2009 15:55 |
||
De la: Nathaly_Albu, la data 2009-10-19 22:09:43Din pacate Pink nu prea a avut parte in viata ![]() ![]() |
||
Timidul Postat pe 26 Octombrie 2009 15:10 |
||
he..he..! timidule, ai chef de scandal? si te plangi ca te provoaca altii... ![]() |
||
garbo_C Postat pe 26 Octombrie 2009 15:16 |
||
De la: Celleste, la data 2009-10-26 15:16:30he..he..! timidule, ai chef de scandal? si te plangi ca te provoaca altii...Sarut mana! Nu draguta chiar nu am...Vreau sa dau un mesaj de pace tuturor! ![]() ![]() ![]() |
||
Timidul Postat pe 26 Octombrie 2009 15:28 |
||
De la: Celleste, la data 2009-10-26 15:16:30he..he..! timidule, ai chef de scandal? si te plangi ca te provoaca altii...Mai putin ,,covigelului'' fermecat! ![]() ![]() ![]() |
||
Timidul Postat pe 26 Octombrie 2009 15:31 |
||
ia un chupa-chups de la mine, timidule ![]() ![]() ![]() |
||
pik_nik Postat pe 26 Octombrie 2009 16:44 |
||
Eu cred c� r�spunsul la aceast� �ntrebare se afl� �n excep�ionala carte a lui Boccaccio � �Decameronul� (scris� �ntre 1349 �i 1351); aceast� oper� magnific� reprezint� o colec�ie de o sut� de nuvele, cu o tematic� foarte variat�, pline de umor �i de galanterie, adesea foarte �ndr�zne�e, din care nu lipsesc picanteriile. �ntr-una din aceste nuvele, se explic� foarte clar de ce �n�eal� b�rba�ii. Dec�t s� se fac� o mie de studii, cu rezultate inconcludente, de ce nu se folose�te aceast� nuvel� drept baz� pentru explica�ia �n�elatului la b�rba�i? B�rbatul c�ruia i s-au aprins c�lc�ile dup� o vecin� Nuvela la care fac referire nu o �tiu pe de rost, a�a c� �ncerc s�-i fac un rezumat din amintiri, chiar dac� numele personajelor sunt schimbate. Era odat� un b�rbat, pe nume Alberto, care era c�s�torit dar c�ruia i s-au aprins c�lc�ile �i dup� o vecin� de a sa, Rosalina. Aceasta era o femeie singur�, dar tare frumoas�; Alberto sim�ea c� nu are lini�te �n via�a asta p�n� nu se culc� �i cu vecina. A�a c� �ncepu s�-i fac� avansuri; femeia, fiind una respectabil�, �l respinse, dar Alberto tot insista. Atunci, v�z�nd c� b�rbatul nu �nceteaz� cu propunerile indecente, Rosalina se duse �i-i spuse �i so�iei lui Alberto, Maria. Aceasta, fiind o femeie foarte �n�eleapt�, nu se duse s�-i fac� scandal b�rbatului (cum ar fi f�cut multe), ci, �mpreun� cu Rosalina, pusese la cale un plan de b�taie. �n�el�toria femeilor Despre ce era vorba? Rosalina, pref�cut�, se duse la Alberto �i-i spuse c� accept� s� se culce cu el, �i c�-l a�teapt� noaptea, �n camera ei. �ns�, b�rbatul trebuie s� fie foarte discret, a�a c�, atunci c�nd vor face sex, o vor face pe �ntuneric, f�r� ca vreunul din ei s� scoat� vreun sunet. B�rbatul, Alberto, accept� aceste mici condi�ii cu toat� bucuria. Credea c� a ajuns �n cel de-al nou�lea cer! Ceea ce nu �tia el era faptul c�, �n locul lui Rosalina, �n camera respectiv�, noaptea se va afla chiar so�ia sa�Maria! Cea mai tare noapte de sex Se f�cu noaptea. Alberto se duse spre casa vecinei, bucuros c� va avea ocazia s� fac� dragoste cu mult visata sa vecin�, Rosalina. Ajuns la camera ei, v�zu o siluet� dezbr�cat� �n pat; se �ndrept� spre ea �i avur� �mpreun� o noapte fierbinte extraordinar�! Bine�n�eles, c� �n pat se afla so�ia sa, Maria, dar �n mintea lui Alberto, el crezu c� face sex cu vecina, Rosalina! Dup� ce termin�, Alberto, �i m�rturisi femeii din pat c� a avut cea mai minunat� noapte de dragoste din via�a sa, c� niciodat� nu s-a sim�it at�t de bine, �i c� niciodat� so�ia sa nu l-ar satisface at�t de bine. �Chiar niciodat�?�, r�spunse Maria, so�ia sa, aprinz�nd o lum�nare �i dezv�luindu-�i astfel identitatea. V� da�i seama ce reac�ie a avut b�rbatul, care �i-a dat seama instantaneu de �ntreaga fars� Ce se poate deduce de aici? C� b�rbatul s-a sim�it foarte bine, crez�nd c� face dragoste cu alt� persoan� dec�t cu so�ia sa. Deci, totul se afl� la nivelul min�ii; mintea dore�te tot timpul lucruri noi, persoane noi�Dar uite c� �i mintea poate fi �n�elat�! |
||
garbo019364 Postat pe 2 Noiembrie 2009 14:47 |
||
...garbolina 64, Decameronul de Boccaccio se studia pe vremea impuscatului la literatura universala.... ..aia e lectura ceausista, bre... ...acu nu mai stie lumea nemica...cica si asa ceteste prea mult si streca....daca vra sfaturi - sa entre pe goagal sa afle ce-i cu papadia (asa ne satuia marele intalept al tuturor timpurilor, traian, pa care-l asteapta madama udrea pe data de 6 dacembrie, in zua sfanta a dreptat si a libertat- tulai doamne; da de o nuelusa la popou de 6 dacembrie nu o auzat?) |
||
daria_ Postat pe 2 Noiembrie 2009 15:05 |
||
daria, ba sa zici merci ca nu mai citesc, ca ia uite ce idei le mai trec prin cap ![]() femeile astea... ![]() |
||
zambila Postat pe 2 Noiembrie 2009 15:11 |
||
..zambilulu, daca cetesti Decameronul adios Garbo ca te invata ala ce sa faci in deverse setuatiuni.... ...si cum ne mai aratam noi musculatura pacilea? |
||
daria_ Postat pe 2 Noiembrie 2009 15:19 |
||
ma, cred ca-i timpul sa ma apuc din nou de el ca data trecuta nu prea m-a atras ![]() |
||
zambila Postat pe 2 Noiembrie 2009 15:21 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ajutor!!! | 4 | De la: Alecsx 28 Mai 2012 11:11 |
M-a inselat pentru o chirie. | 21 | De la: Alex37 21 Ianuarie 2018 15:47 |
Helpppppppppppp!!!!!!!!!!!!!! | 40 | De la: pirania_1960 2 August 2012 09:30 |
|
||
Fatarnicia | 5 | De la: Thor_again 14 Decembrie 2010 12:13 |
tu ce ai face? | 154 | De la: garboALEX88 23 Februarie 2010 23:56 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9