De ce inseala barbatii femeile?

Pik, cine te-a pus sa spui ca tu consideri femeile , te citez :"un covrigel sarat"?! Ti-ai urcat in cap, pe buna dreptate, si femeile si barbatii !
Nathaly_Albu
Postat pe 19 Octombrie 2009 22:09
salutare tuturor!!! nu am mai intrat pe garbo de un car de ani!!!

toate bune??!!

la mine s au schimbat niste lucruri,unele in bine altele in rau,dar sper ca ma ami tineti minte
l_erika
Postat pe 19 Octombrie 2009 22:14

Mai, Garbo ! M-am plictisit ba sa am, ba sa n-am cont pe tine... Cred ca o sa ma pierzi de musterie, daca nu esti capabila sa-ti asiguri securitatea proprie...
Nathaly_Albu
Postat pe 19 Octombrie 2009 22:23
De la: Nathaly_Albu, la data 2009-10-19 22:23:31

Mai, Garbo ! M-am plictisit ba sa am, ba sa n-am cont pe tine... Cred ca o sa ma pierzi de musterie, daca nu esti capabila sa-ti asiguri securitatea proprie...

asta ii pt toapikul ce ne enerveaza?

ba nu..cred ca mai bine ar sta pe cel cu ce ne unge pe inima?
LILO
Postat pe 19 Octombrie 2009 22:26

Lilo, mi se pare mie, sau sesizez o urma de cinism in ceea ce spui?
Nathaly_Albu
Postat pe 19 Octombrie 2009 22:31

Ca, sa stii, eu pot trai f. bine si fara Garbo !
Nathaly_Albu
Postat pe 19 Octombrie 2009 22:33
si io pot trai fara garbo....
LILO
Postat pe 19 Octombrie 2009 22:37

In general, dorm bine noaptea... Dar am inteles ca asta ar fi un site SERIOS...Posibil sa ma fi inselat...
Nathaly_Albu
Postat pe 19 Octombrie 2009 22:38
De la: Nathaly_Albu, la data 2009-10-19 22:38:24

In general, dorm bine noaptea... Dar am inteles ca asta ar fi un site SERIOS...Posibil sa ma fi inselat...
este uN FORUM foarte serios NIMENI NU TE ATINGE SI NICI MACAR NU FILTREAZApe forumul asta , asa de serios este
yanyacharberet
Postat pe 19 Octombrie 2009 22:40

Draga mea. Desigur ca tot timpul filtram, potrivit propriei noastre subiectivitati... P0robabil ca tu te refereai la FLIRT... Ceea ce e cu totul altceva...Ma gandesc, acum, ca intai filtram si abia apoi flirtam... Dar, ramane placerea pura de a comunica, fara sa "flirtam"... De ex., mie imi place sa comunic cu tine, dar asta nu presupune si faptul ca as flirta cu tine, PARDON !
Nathaly_Albu
Postat pe 19 Octombrie 2009 22:57
nathaly...da io pot flirta cu tine????

p.s. nici un topic pe care intra gasca vesela nu mai e serios.....incearca sa intelegi din postarile noastre...unele au si sambure de adevar...e adevarat, asea, mai mashcat...
tutankhamon
Postat pe 19 Octombrie 2009 23:00

pai, m-ai atins in strafunduri...Daca esti ciocolata Milca, ingrasi ! Si, apropo...cine dracu' e "Gasca vesela" Io???
Nathaly_Albu
Postat pe 19 Octombrie 2009 23:06
he he...cei de care te "impiedici"...stai mai mult pe aici si mai des si ai sa-ti dai seama.....si nu te mai atinge de milka....ca e ciocolata mea preferata....
tutankhamon
Postat pe 19 Octombrie 2009 23:08

Deci, concluzia mea e ca pierd vremea pe aici..."Mea culpa". Daca ma mai vrei printre cei care posteaza, convinge-ma ca nu pierd timpul...
Nathaly_Albu
Postat pe 19 Octombrie 2009 23:12
mami..daca esti asa de suparacioasa si consideri ca pierzi timpul...nu te retin....
tutankhamon
Postat pe 19 Octombrie 2009 23:14
Ok. Nicio problema...Pa !
Nathaly_Albu
Postat pe 19 Octombrie 2009 23:28
ori esti acra si suparata pe viata...ori nu ai simtul umorului.....dar, de fapt, nu ma mai intreb ce ai...ca ambele variante sunt, de fapt, sinonime...
tutankhamon
Postat pe 20 Octombrie 2009 01:24
Suzuki statea la un bairam pe piciorul nevestei lui, unde se simtea bine.Evident ca Suzuka s-a inrosit si i-a soptit cu o voce furioasa:
-Da-te imediat jos de pe piciorul meu.
Si el s-a dat.Dar s-a suit pe piciorul vecinei care n-a zis nimic.
Morala:
"Daca nu esti atenta, te poti trezi cu cineva in brate.Aceasta denota ca si porcii au calitati evidente de buni cataratori."
Ioana007
Postat pe 21 Octombrie 2009 15:31
haha, misto!
julia33
Postat pe 21 Octombrie 2009 15:52
din curiozitate inseala si unii si altii sau din razbunare sau din plictiseala !!!
julia33
Postat pe 21 Octombrie 2009 15:55
De la: Nathaly_Albu, la data 2009-10-19 22:09:43

Pik, cine te-a pus sa spui ca tu consideri femeile , te citez :"un covrigel sarat"?! Ti-ai urcat in cap, pe buna dreptate, si femeile si barbatii !
Din pacate Pink nu prea a avut parte in viata de prea multi covrigei
Timidul
Postat pe 26 Octombrie 2009 15:10
he..he..! timidule, ai chef de scandal? si te plangi ca te provoaca altii...
garbo_C
Postat pe 26 Octombrie 2009 15:16
De la: Celleste, la data 2009-10-26 15:16:30he..he..! timidule, ai chef de scandal? si te plangi ca te provoaca altii...
Sarut mana! Nu draguta chiar nu am...Vreau sa dau un mesaj de pace tuturor!
Timidul
Postat pe 26 Octombrie 2009 15:28
De la: Celleste, la data 2009-10-26 15:16:30he..he..! timidule, ai chef de scandal? si te plangi ca te provoaca altii...
Mai putin ,,covigelului'' fermecat!
Timidul
Postat pe 26 Octombrie 2009 15:31
ia un chupa-chups de la mine, timidule
pik_nik
Postat pe 26 Octombrie 2009 16:44
Eu cred c� r�spunsul la aceast� �ntrebare se afl� �n excep�ionala carte a lui Boccaccio � �Decameronul� (scris� �ntre 1349 �i 1351); aceast� oper� magnific� reprezint� o colec�ie de o sut� de nuvele, cu o tematic� foarte variat�, pline de umor �i de galanterie, adesea foarte �ndr�zne�e, din care nu lipsesc picanteriile. �ntr-una din aceste nuvele, se explic� foarte clar de ce �n�eal� b�rba�ii. Dec�t s� se fac� o mie de studii, cu rezultate inconcludente, de ce nu se folose�te aceast� nuvel� drept baz� pentru explica�ia �n�elatului la b�rba�i?

B�rbatul c�ruia i s-au aprins c�lc�ile dup� o vecin�

Nuvela la care fac referire nu o �tiu pe de rost, a�a c� �ncerc s�-i fac un rezumat din amintiri, chiar dac� numele personajelor sunt schimbate. Era odat� un b�rbat, pe nume Alberto, care era c�s�torit dar c�ruia i s-au aprins c�lc�ile �i dup� o vecin� de a sa, Rosalina. Aceasta era o femeie singur�, dar tare frumoas�; Alberto sim�ea c� nu are lini�te �n via�a asta p�n� nu se culc� �i cu vecina. A�a c� �ncepu s�-i fac� avansuri; femeia, fiind una respectabil�, �l respinse, dar Alberto tot insista. Atunci, v�z�nd c� b�rbatul nu �nceteaz� cu propunerile indecente, Rosalina se duse �i-i spuse �i so�iei lui Alberto, Maria. Aceasta, fiind o femeie foarte �n�eleapt�, nu se duse s�-i fac� scandal b�rbatului (cum ar fi f�cut multe), ci, �mpreun� cu Rosalina, pusese la cale un plan de b�taie.

�n�el�toria femeilor

Despre ce era vorba? Rosalina, pref�cut�, se duse la Alberto �i-i spuse c� accept� s� se culce cu el, �i c�-l a�teapt� noaptea, �n camera ei. �ns�, b�rbatul trebuie s� fie foarte discret, a�a c�, atunci c�nd vor face sex, o vor face pe �ntuneric, f�r� ca vreunul din ei s� scoat� vreun sunet. B�rbatul, Alberto, accept� aceste mici condi�ii cu toat� bucuria. Credea c� a ajuns �n cel de-al nou�lea cer! Ceea ce nu �tia el era faptul c�, �n locul lui Rosalina, �n camera respectiv�, noaptea se va afla chiar so�ia sa�Maria!

Cea mai tare noapte de sex

Se f�cu noaptea. Alberto se duse spre casa vecinei, bucuros c� va avea ocazia s� fac� dragoste cu mult visata sa vecin�, Rosalina. Ajuns la camera ei, v�zu o siluet� dezbr�cat� �n pat; se �ndrept� spre ea �i avur� �mpreun� o noapte fierbinte extraordinar�! Bine�n�eles, c� �n pat se afla so�ia sa, Maria, dar �n mintea lui Alberto, el crezu c� face sex cu vecina, Rosalina!

Dup� ce termin�, Alberto, �i m�rturisi femeii din pat c� a avut cea mai minunat� noapte de dragoste din via�a sa, c� niciodat� nu s-a sim�it at�t de bine, �i c� niciodat� so�ia sa nu l-ar satisface at�t de bine. �Chiar niciodat�?�, r�spunse Maria, so�ia sa, aprinz�nd o lum�nare �i dezv�luindu-�i astfel identitatea. V� da�i seama ce reac�ie a avut b�rbatul, care �i-a dat seama instantaneu de �ntreaga fars�

Ce se poate deduce de aici? C� b�rbatul s-a sim�it foarte bine, crez�nd c� face dragoste cu alt� persoan� dec�t cu so�ia sa. Deci, totul se afl� la nivelul min�ii; mintea dore�te tot timpul lucruri noi, persoane noi�Dar uite c� �i mintea poate fi �n�elat�!
garbo019364
Postat pe 2 Noiembrie 2009 14:47
...garbolina 64, Decameronul de Boccaccio se studia pe vremea impuscatului la literatura universala....
..aia e lectura ceausista, bre...

...acu nu mai stie lumea nemica...cica si asa ceteste prea mult si streca....daca vra sfaturi - sa entre pe goagal sa afle ce-i cu papadia (asa ne satuia marele intalept al tuturor timpurilor, traian, pa care-l asteapta madama udrea pe data de 6 dacembrie, in zua sfanta a dreptat si a libertat- tulai doamne; da de o nuelusa la popou de 6 dacembrie nu o auzat?)
daria_
Postat pe 2 Noiembrie 2009 15:05
daria, ba sa zici merci ca nu mai citesc, ca ia uite ce idei le mai trec prin cap

femeile astea...
zambila
Postat pe 2 Noiembrie 2009 15:11
..zambilulu, daca cetesti Decameronul adios Garbo ca te invata ala ce sa faci in deverse setuatiuni....
...si cum ne mai aratam noi musculatura pacilea?
daria_
Postat pe 2 Noiembrie 2009 15:19
ma, cred ca-i timpul sa ma apuc din nou de el ca data trecuta nu prea m-a atras
zambila
Postat pe 2 Noiembrie 2009 15:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Daca intr-o zi ar veni sotul/sotia si ti-ar marturisi ca s-a indragostit de altcineva cum ai proceda? 85 De la: printesa_jo 4 Noiembrie 2012 06:39
Relatie intortochiata 48 De la: garbo331107 6 Iulie 2014 18:20
Vreau o prietena.... 77 De la: PerfectStranger 25 August 2013 19:02
Dilema sentimentala 158 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:00
Cum iti dai seama ca te insala?? 69 De la: garbo_1474 31 August 2015 21:16
Setari Cookie-uri