De ce inseala barbatii femeile?

....zambiluto, cand te apuci da el, sa nu fii sangurica....it da Boccaccio niste ideiiii....
daria_
Postat pe 2 Noiembrie 2009 15:25
zici tu??
bine, mai astept!
zambila
Postat pe 2 Noiembrie 2009 15:28
Pai barbatii inseala femeile de porci ce sunt,pt ca ei asa au invatat de la parinti ca ei au voie sa faca orice si de asta si copiii au facut ce au vazut la parinti.Si de asta mentalitatea asta s-a transmis de la om la om,adica prostia ca barbatul are voie sa faca orice si femeia sa inghita.....
irina31
Postat pe 2 Noiembrie 2009 21:32
De la: moment31, la data 2009-11-02 21:32:53Pai barbatii inseala femeile de porci ce sunt,pt ca ei asa au invatat de la parinti ca ei au voie sa faca orice si de asta si copiii au facut ce au vazut la parinti.Si de asta mentalitatea asta s-a transmis de la om la om,adica prostia ca barbatul are voie sa faca orice si femeia sa inghita.....

Aiurea..nu a nimerit inca pe cineva care nu inghite faze de gen ...
reyya
Postat pe 2 Noiembrie 2009 21:38
bingoooo

irinuco, te iubesc
unde-i roby, sa-i explici si lui, sa priceapa, ca o zis ca io nu stiu nimic, ca n-am decat un neuron
zambila
Postat pe 2 Noiembrie 2009 21:39
numai un neuron si roby cati neuroni are si pe unde ii tine? in cotetz la porci?
yanyacharberet
Postat pe 2 Noiembrie 2009 21:41
PAI EU ATUNCI CAND ERAM TANARA SI MAI REA.AM AVUT UN PRIETEN CARE INCERCA SA MA DOMINE IN FAVOAREA LUI.Si odata am venit o data de la munca,ma simteam rau si nu stiu ce a comentat,si l-am luat de gat si i-am zis ca ii bag doua de nu isi tine gura.... Apoi cica a vrut sa ma arunce afara cu bagaje cu tot,ma rog nu am plecat.Am plecat dupa ce mi-am facut plinul apoi l-am lasat cu ochii in soare.S-a imbolnavit de nervi.....dar problema lui a fost razbunarea mea.Eu unde scuip nu mai ling.Am fost si eu rea.Mi-am batut joc de toti cei care m-au facut sa sufar............. Si acum fac tot la fel dar pe cai mai pozitive,pana nu ii vad cu fata la pamant sa isi ceara iertare nu ma las,pe toti care m-au facut sa sufar.........Si au profitat de bunatatea mea......Atunci cand ii vad doborati ma apropii de ei....
irina31
Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:09
A fost neamt,pt ca nu am avut niciodata un prieten roman pt ca astia incep imediat cu pretentiile.Si saraci si cu pretentii.Eu mereu am zis ca macar daca suport tampeniile unui barbat nu le suport pe gratis...Daca romanul ii si sarac si cu figuri in cap.Macar strainii aveau mai multe calitati,aveau baniii
irina31
Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:10
e clar, irinuco!
nu numai ca nu esti virgina, da' ti-o mai tragi si cu nemtii, pe bani...
pik_nik
Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:11
moment31,hai spune-mi si mie cum tzi-ai batut joc de cei ce te-au facut sa suferi...si cum o faci acum "pe cai pozitive"
garbo067685
Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:19
eu nu am facut asa ceva.A fost prietenul meu,speram sa se schimbe pt ca afost primul si eu mereu am vrut sa am un singur barbat in viata mea.Dar pt ca nu aveam prea multa credinta in Dumnezeu nu m-a ajutat Dumnezeu.Am zis ca daca se schimba neamtul ma marit cu el,daca nu se schimba imi iau banii care i-am lucrat.Nu am luat bani de la el,pt ca eram prea naiva la inceput si prea buna.......
irina31
Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:19
De la: moment31, la data 2009-11-02 22:19:49eu nu am facut asa ceva.A fost prietenul meu,speram sa se schimbe pt ca afost primul si eu mereu am vrut sa am un singur barbat in viata mea.Dar pt ca nu aveam prea multa credinta in Dumnezeu nu m-a ajutat Dumnezeu.Am zis ca daca se schimba neamtul ma marit cu el,daca nu se schimba imi iau banii care i-am lucrat.Nu am luat bani de la el,pt ca eram prea naiva la inceput si prea buna.......
Inainte era foarte greu sa iesi din tara..... Eu am lucrat pt banii mei.eu am fost prea buna si el si-a batut joc de mine,apoi am inceput sa nu mai incredere in barbati si am inceput sa ma inraiesc si nu prea mai puneam deloc suflet........
irina31
Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:22
stai mai, ca nu mai inteleg. erai angajata lui , sau tu numesti ca lucrai pt el partea cealalta?
bluelight
Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:23
De la: bluelight, la data 2009-11-02 22:23:05stai mai, ca nu mai inteleg. erai angajata lui , sau tu numesti ca lucrai pt el partea cealalta?
pai lucram la o familie ca baby sitter, nu am cerut nici un ban de la el,aveam si eu orgoliul meu.Dar nici nu i-am dat nimic.pai l-a inceput nu a fost interes,l-a inceput chiar am fost indragostita,mi-am cheltuit din banii mei ca sa ajung in germania nu am cerut nimc de la el si puteam,pt ca eram cu el si barbatul are datoria sa ajute femeia.Nu am luat bani de la el,apoi era smecher nu doar cu mine.Era hot si smecher si apoi a inceput sa dispara toate sentimentele pt el,stateam in speranta ca se schimba ca sa nu trebuiasca sa merg cu alt barbat.Pt ca asa am fost educata sa fiu cu un barbat nu cu o 100.Dar pana la urma am plecat pt ca ajuns sa imi fie greata de el,pt ca erau smecher si rautacios...........
irina31
Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:29
Am ajuns sa imi fie scharba de el,nu il mai suportam....Ca zicea ca eu sa fiu toleranta la smecheriii si rautati.Eu cred ca ma considera o proasta.Ma rog am plecat la lasat,apoi a inceput sa planga dupa mine ca imi da ce vreau eu.Dar imi era scarba de el.....si ii multumesc ca nu am ramas gravida ca sa am vre-um copil de la cretinul ala ca sa imi aduca aminte de el........
irina31
Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:33
De la: moment31, la data 2009-11-02 22:33:48Am ajuns sa imi fie scharba de el,nu il mai suportam....Ca zicea ca eu sa fiu toleranta la smecheriii si rautati.Eu cred ca ma considera o proasta.Ma rog am plecat l-am lasat,apoi a inceput sa planga dupa mine ca imi da ce vreau eu.Dar imi era scarba de el.....si ii multumesc ca nu am ramas gravida ca sa am vre-um copil de la cretinul ala ca sa imi aduca aminte de el........
irina31
Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:35
Moment 31 Sie glauben, richtig gehandelt zu haben??( tipul ai spus ca era neamt )
reyya
Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:36
dc l-ai tolerat atat??
garbo067685
Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:38
De la: reyya, la data 2009-11-02 22:36:56Moment 31 Sie glauben, richtig gehandelt zu haben??( tipul ai spus ca era neamt )
Pai neamtul era DDA.aDICA DIN GERMANIA COMUNISTA,EXACT CA UN ROMAN....PT CA GERMANIA A FOST IMPARTITA,IN 2 PARTI.iN GERMANIA DEMOCRATA SI GERMANIA COMUNISTA UNDE ACOLO ERA CA IN ROMANIA.PT CA NEMTII ORIGINALI NU SUNT ASA PARSIVI,,POATE SUNT DOAR IPOCRITIIII
irina31
Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:40
deci irinuca...te-ai mai prostit si tu cu poutza-n borta....ai facut numa prostii...si acuma te dai neprihanita?????pai de ce mintin fata mea??? cand era mai frumos sa spui adevarul...ca nu te judeca nimeni...mai ales ca ai dat numa peste netrebnici...
tutankhamon
Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:40
sa ma prind...sa nu ma prind ...?

ce frumos stii mata sa brodezi povesti, nea irinuco...
wife_de_zmeu
Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:42
serios irinucoo??? germania a fost imparttita in doua??? pe cuvantul tau??
tutankhamon
Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:43
De la: garbo067685, la data 2009-11-02 22:38:07dc l-ai tolerat atat??
Pt ca eu am visat sa am un singur barbat si de asta am si ramas cu el.Aveam fixul asta,dar am gresit pt ca m-am lasat condusa de pasiune si nu l-am cunoscut inainte ce caracter are.....Eram foarte naiva si curata sufleteste....... Am zis ca un barbat atunci cand o sa vada ca sunt pura o sa ma iubeasca si o sa ma respecte.Si nu a am fost asa,am ramas foarte dezamagita si asa am inceput scandalurille pt ca m-a ranit, ii vorbeam urat pt ca ma ranit.....
irina31
Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:43
De la: tutankhamon, la data 2009-11-02 22:40:46deci irinuca...te-ai mai prostit si tu cu poutza-n borta....ai facut numa prostii...si acuma te dai neprihanita?????pai de ce mintin fata mea??? cand era mai frumos sa spui adevarul...ca nu te judeca nimeni...mai ales ca ai dat numa peste netrebnici...
pai este normal sa gresesti daca nu ai credinta.Stii este o vorba a gresit este uman,a persevera este diabolic....Eu m-am schimbat pt mine,nu pt barbati ca putin imi pasa de ceea ce cred eu.Eu m-am schimbat ca sa ma ajute Dumnezeu si sa nu mai asa multe probleme,sa nu mai sufar,sa imi lumineze Dumnezeu mintea,sa ma ajute sa ma feresc de rau.Eu m-am schimbat pt mine,nu pt altiii..............ca vreau sa ii ajut si pe ei.Este pt asa doreste Dumnezeu,nu eu.........
irina31
Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:47
mai fata mai...tu insati ai scris cateva postari mai sus ca nu a fost numai unul...deci e clar ca ai perseverat....
tutankhamon
Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:48
Ce e aici? Se spovedeste Irinuca?
AMELYY
Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:49
si persevereaza in a face pe tampita, cand e clar ca nu e fomeie, e berbat si are un cont "decent" p-acilea
wife_de_zmeu
Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:50
itzi spun eu ceva,femeile sunt proaste,asta e problema cea mai grava...vor iubire si sunt in stare sa faca aproape orice ptr a o avea....aiurea
garbo067685
De la: moment31, la data 2009-11-02 22:47:05
De la: tutankhamon, la data 2009-11-02 22:40:46deci irinuca...te-ai mai prostit si tu cu poutza-n borta....ai facut numa prostii...si acuma te dai neprihanita?????pai de ce mintin fata mea??? cand era mai frumos sa spui adevarul...ca nu te judeca nimeni...mai ales ca ai dat numa peste netrebnici...
pai este normal sa gresesti daca nu ai credinta.Stii este o vorba a gresit este uman,a persevera este diabolic....Eu m-am schimbat pt mine,nu pt barbati ca putin imi pasa de ceea ce cred ei.Eu m-am schimbat ca sa ma ajute Dumnezeu si sa nu mai asa multe probleme,sa nu mai sufar,sa imi lumineze Dumnezeu mintea,sa ma ajute sa ma feresc de rau.Eu m-am schimbat pt mine,nu pt altiii..............ca vreau sa ii ajut si pe ei.Este pt asa doreste Dumnezeu,nu eu.........
Si nu conteaza daca sunt virgina s-au nu,ei nu au nici un drept sa ma judece ei se culca cu cate o femeie in fiecare zi...Eu m-am schimbat pt mine,ca sa ma ajute Dumnezeu nu pt barbatii pt ca nu merita asta....Eu m-am schimbat pt mine si atata.........ca sa imi mearga mai bine......
irina31
sis, io sunt dezamagita...

aveam asa, o campasiune calina pentru irinuca, crezand ca nu-i decat o fetita saraca cu duhul, dar acum vad ca cea demna de mila sunt eu, pentru ca am crezut...

bre, care faci mishto de noi din contul ala, ha?
garbo_C

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
... raspunsul sotiei 97 De la: zambila 2 Decembrie 2010 09:56
Te pot insela simturile de barbat cu privire la o femeie? 17 De la: dor72 31 Iulie 2011 21:07
Cum sa slabesc 15 kg in doua luni? 3 De la: wife 10 Februarie 2010 11:43
de ce sunteti ironici? 78 De la: fleurdelis 28 Februarie 2010 15:39
Celebrul m-a inselat sau nu...? 1 De la: garbo_501791 19 Februarie 2020 16:32
Setari Cookie-uri