De ce inseala barbatii femeile?

Bravo tie!De ce sa pierzi timp aiurea?
Helen29
Postat pe 25 Noiembrie 2009 15:20
am iertat de atatea ori si m-a luat de fraiera ,in schimb nu ma mai iubeste ,iar ceva din mine nu mai vrea nu mai poatesi nu mi-e greu sa-mi cresc copiii singura ,chiar i-mi este bine asa cum sant acum,ma simnt mai linistita
garbo062473
Postat pe 25 Noiembrie 2009 15:27
Nu putem schimba trecutul,dar in mod sigur putem schimba viitorul.Normal ca poti sa iti cresti copii singura,numai cine nu vrea nu poate.Bravo!
Helen29
Postat pe 25 Noiembrie 2009 15:30
De ce inseala barbatii femeile?
De prea mult timp liber.....? De aia cauta sa-si umple timpul liber.I-a dai mai multe sarcini sa nu mai aiba timp sa se gindeasca la altceva si sa nu mai umble aiurea....
dmag71
Postat pe 25 Noiembrie 2009 19:09
asa mag...la dresura cu ei...aport, sezi, culcat...mama lor de berbati
Anouk
Postat pe 25 Noiembrie 2009 19:11
daca vrea sa se duca isi gaseste timp...
Helen29
Postat pe 25 Noiembrie 2009 19:12
Pe mine ma bufneste rasul cand aud replica �pe mine nu m-a inselat niciodata sotul meu� de parca ar fi stat langa el tot timpul
Helen29
Postat pe 25 Noiembrie 2009 19:14
pe mine primul m-a inselat...da' al doilea nu ar indrazni, de asta is sigura, sigura...ehe, he, he...

acu' poti sa razi linistita
Anouk
Postat pe 25 Noiembrie 2009 19:16
dap helen ii de-a rasu-plansu
LILO
Postat pe 25 Noiembrie 2009 19:17
De la: dmag71, la data 2009-11-25 19:09:00De ce inseala barbatii femeile?
De prea mult timp liber.....? De aia cauta sa-si umple timpul liber.I-a dai mai multe sarcini sa nu mai aiba timp sa se gindeasca la altceva si sa nu mai umble aiurea....
Ca barbatii nu fac mare lucru....Ca barbatul zice ca ca el este o responsabilitate pt femeie....Sa ii faca de mancare,curat.....Dar femeia pt barbat ce este?
irina31
Postat pe 25 Noiembrie 2009 21:19
. De aceea se strica toata societatea si toate familiile, din cauza ca nu se tine randuiala lui Hristos la nunti. Iar nunta, in loc sa fie taina mare, cum zice marele Apostol Pavel, este o amaraciune si o salbaticie a firii omenesti.
Care din crestini au frica lui Dumnezeu si vor auzi aceste cuvinte si vor pazi cu sfintenie aceste randuieli canonice lasate de Biserica lui Hristos, aceia vor avea cei mai fericiti copii pe lume, cei mai sanatosi, cei mai cuminti, cei mai talentati si, totodata, aceasta familie va avea cinste si de la oameni si de la Dumnezeu si va fi pilda de urmat in familie, in societate, in tara si oriunde.
irina31
Postat pe 25 Noiembrie 2009 21:36
De aceea se strica toata societatea si toate familiile, din cauza ca nu se tine randuiala lui Hristos la nunti. Iar nunta, in loc sa fie taina mare, cum zice marele Apostol Pavel, este o amaraciune si o salbaticie a firii omenesti.
Care din crestini au frica lui Dumnezeu si vor auzi aceste cuvinte si vor pazi cu sfintenie aceste randuieli canonice lasate de Biserica lui Hristos, aceia vor avea cei mai fericiti copii pe lume, cei mai sanatosi, cei mai cuminti, cei mai talentati si, totodata, aceasta familie va avea cinste si de la oameni si de la Dumnezeu si va fi pilda de urmat in familie, in societate, in tara si oriunde.
irina31
Postat pe 25 Noiembrie 2009 21:36
Sa va ajute Dumnezeu sa tineti cu mare tarie la aceste randuieli, daca vreti sa fiti crestini buni, cetateni buni ai tarii si oameni de mare folos ai Bisericii lui Hristos. Prin acesti oameni, daca se vor respecta aceste reguli, va trai si tara, va trai si Biserica, si Duhul lui Dumnezeu le va fi in ajutor in veacul de acum si in cel viitor. Amin.
...
Cel mai mare pacat al credinciosilor casatoriti este avortul, uciderea de copii si al doilea asemenea acestuia este desfranarea ( adulterul ). Indemn pe toti credinciosii Bisericii Ortodoxe sa se fereasca de aceste doua prea mari pacate, iar daca le-au facut, cu voie sau fara voie, sa se marturiseasca la duhovnic cu mare cainta, sa primeasca canon cu cainta pentru ele si asa, cu mila lui Dumnezeu, sa-si mantuiasca sufletele lor. Sa-L rugam pe Mantuitorul Hristos Care S-a facut prunc pentru noi sa pazeasca casele credinciosilor nostri si pamantul romanesc de aceste doua prea cumplite pacate strigatoare la cer, care aduc mania Domnului peste noi toti si osanda vesnica.
Amin Dumnezeu sa ne ajute pe toti...
irina31
Postat pe 25 Noiembrie 2009 21:37
Irinuca nu am inteles o boaba din ce ai scris tu acolo,dar nici nu am incercat sa citesc mai mult de primele doua randuri
Asa e cum zici tu......
Helen29
Postat pe 26 Noiembrie 2009 16:19
oricum,nu te mai stradui iri...ca noi tot pacatosi suntem...
nu exista pacate mari sau mici..
exista cele 10 porunci care sunt incalcate...
orice preot de orice confesiune,spune acelasi lucru:
ai incalcat o singura porunca,le-ai incalcat pe toate...
asa ca suntem condamnati ce sa-i faci?
LILO
Postat pe 26 Noiembrie 2009 16:27
lilo dar poate se roaga irinuca pt sufletele noastre
Helen29
Postat pe 26 Noiembrie 2009 16:41
sstt...acuma cred ca se roaga
LILO
Postat pe 26 Noiembrie 2009 16:45
dra oare la ce se inchina?
Helen29
Postat pe 26 Noiembrie 2009 16:47
Fie ca esti femeie, fie ca esti barbat daca inseli INSEAMNA CA NU IUBESTI pe cel care l-ai inselat.
elena38
Postat pe 26 Noiembrie 2009 19:43
mai exista o teorie..unii insi isi spun:
ia sa incerc sa fac geloasa jumatatea mea,ca daca tine la mine precis ii geloasa...
si uite asa se fac greseli si din orgoliu sau prostie...
dar ce-ai omorat,omorat ramanne
si sa nu vina nimeni sa zika:"o !mie nu-mi pasa ,daca ma inseala sau nu..
pt ca nu cred!
LILO
Postat pe 26 Noiembrie 2009 19:46
Potrivit teoriei tale, iubirea ar trebui sa se masoare cu gelozia.Dar gelozia, apartine setei de posesiune, nu dragostei.Ori dragostea nu se cumpara, ci se daruieste.
Ioana007
Postat pe 26 Noiembrie 2009 19:50
da! iubirea adevarata nu se masoara..nu exista unitate de masura etalon pt asta..
dar cati oameni sunt in stare sa iubeasca neconditionat pe cineva?
LILO
Postat pe 26 Noiembrie 2009 19:53
Exista unitati de masura a iubirii.Numarul de copii si fericirea.
Ioana007
Postat pe 26 Noiembrie 2009 19:57
pentru a insela pot fi gasite sute de motive, mai mult sau mai putin plauzibile. dar stiu ca singurul lucru care conteaza cu adevarat este acela ca doare al naibii de tare acest lucru, indiferent daca cea inselata este femeia, sau daca cel inselat este barbatul.
jasmine30
Postat pe 26 Noiembrie 2009 21:48
De la: LILO, la data 2009-11-26 16:27:35oricum,nu te mai stradui iri...ca noi tot pacatosi suntem...
nu exista pacate mari sau mici..
exista cele 10 porunci care sunt incalcate...
orice preot de orice confesiune,spune acelasi lucru:
ai incalcat o singura porunca,le-ai incalcat pe toate...
asa ca suntem condamnati ce sa-i faci?
Un om nu se poate schimba peste noapte,ci cate un pic.....Si se aduna
garbo027119
Postat pe 26 Noiembrie 2009 22:28
si eu sunt de aceeasi parere cu tine Elena 38 CAND IUBESTI NU INSELI si totusi se intampla
garbo062473
Postat pe 27 Noiembrie 2009 10:34
orice inceput e greu, sau prima data e mai greu, apoi totul devine obisnuinta, sau se face din obisnuinta,dar nu inteleg ceva, de ce se mai casatoreste omul, daca stie ca nu o sa-i fie de ajuns persoana de langa el????
irene2605
Postat pe 27 Noiembrie 2009 19:12
de-al dreaq,d'aia!

...ca iote,sh-al meu...timp ar avea berechet,daca-i sa socotesc decat timpu' cat sau p'acilea si el umbla cu creanga sa taie frunza la caini...
preciouss
Postat pe 27 Noiembrie 2009 20:00
cel ce inseala cauta ceva ce n-a gasit inca? poate nici nu stie ce cauta. s-a obisnuit cu cautatul si-acum ii face mare placere!
clippy
Postat pe 27 Noiembrie 2009 20:09
cel ce inseala cauta ceva ce n-a gasit inca? poate nici nu stie ce cauta. s-a obisnuit cu cautatul si-acum ii face mare placere!
clippy
Postat pe 27 Noiembrie 2009 20:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
friica 6 De la: Celleste_ 20 Februarie 2010 10:20
Am nevoie de voi... 54 De la: garbo265332 28 Februarie 2018 15:20
Barbati la andropauza... 234 De la: vivacedonna 19 Februarie 2010 21:28
Salut! Bine v-am descoperit incantatorilor! 7 De la: Sal_a_toi 20 August 2011 17:05
Vreau sa slabesc ,cine intra in hora ? 41 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:52
Setari Cookie-uri