elodiuto....da si mie jumate din ala cu musteata!!!!mi place si miiie!!!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 3 Decembrie 2009 14:10 |
||
---|---|---|
o aparut un barbat...da pe alt topik nu cred ca vrea sa "vada" ce pateste |
||
LILO Postat pe 3 Decembrie 2009 14:11 |
||
care barbat bre lilo?? ala e ultimul fidel de pe pamant... |
||
|
||
eladaela Postat pe 3 Decembrie 2009 14:11 |
||
pe "ultimul fidel" trebuie sa/l convingem sa stea in vitrina la Antipa | ||
elodia Postat pe 3 Decembrie 2009 14:13 |
||
da intii il impaiem!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 3 Decembrie 2009 14:15 |
||
neeeeee....conservat in formol d'ala | ||
eladaela Postat pe 3 Decembrie 2009 14:16 |
||
pute!!! | ||
nazirra Postat pe 3 Decembrie 2009 14:16 |
||
cine mami...formolu'?? sau chestia asta cu fidelitatea?/ |
||
eladaela Postat pe 3 Decembrie 2009 14:17 |
||
mda!!!!! | ||
nazirra Postat pe 3 Decembrie 2009 14:18 |
||
dar unul care sa le faca pe toate exista? ceva gen 5 in 1 |
||
irene2605 Postat pe 4 Decembrie 2009 00:13 |
||
da irene..exista...striga tare ...floriiin.. si vine.. |
||
l_flory Postat pe 4 Decembrie 2009 00:23 |
||
cam gafaie ca o frecat la creme de torturi cica.....da e pe vine...stai pe aproape..... | ||
tutankhamon Postat pe 4 Decembrie 2009 00:25 |
||
mai lumea face prajii...si noi stam pe garbo...ntz ntz ntzz... | ||
fleurdelis Postat pe 4 Decembrie 2009 00:27 |
||
fetele...io-s mai neagra asa ,si nu ma vede nimeni... ioi...tuuuuut ... mami ce frate aaaaaai... sa-ti fie sanatos si fericit.. sper ca nu te-ai supi pe mine... |
||
l_flory Postat pe 4 Decembrie 2009 00:31 |
||
fleur...praji e imorale, ilegale si ingrasa.... | ||
tutankhamon Postat pe 4 Decembrie 2009 00:33 |
||
avem amadoi aceeasi ochi verzi electrici.....si semanam de zici ca suntem siamezi....multzam.....dar lui tre sa-i ceri scuze, nu mie....pup fata.... | ||
tutankhamon Postat pe 4 Decembrie 2009 00:34 |
||
im..orale sau nuu....ele trebuie musai sa existe'n ajunul sarbatorilor nu? | ||
fleurdelis Postat pe 4 Decembrie 2009 00:34 |
||
ce frate soroo??/ avem noi douaa un fratee? ioiii!!! | ||
fleurdelis Postat pe 4 Decembrie 2009 00:36 |
||
tut...s-a rezolvat.. nu stii ce prost m-am simtzit nah si io am zas ca-s albastri ...iar am dat de belea.. la ora asta nu mai vad.. |
||
l_flory Postat pe 4 Decembrie 2009 00:37 |
||
tu n-ai fleur...numa eu am....copie fidela.... | ||
tutankhamon Postat pe 4 Decembrie 2009 00:46 |
||
de acord cu tine!!! super tare | ||
garbo078997 Postat pe 4 Decembrie 2009 15:46 |
||
am strigat pana am ragusit, si, degeaba |
||
irene2605 Postat pe 4 Decembrie 2009 20:53 |
||
ei irene...n-ai strigat cand a trebuit.. mai incearca ... |
||
l_flory Postat pe 4 Decembrie 2009 20:55 |
||
De la: Maya45, la data 2009-05-08 11:29:58Vedeti ,raspunsul e simplu .In primul rand barbatii inseala din teama de a nu fi primii inselati ,precum si din dorinta de a fi stapani pe situatie.In momentul in care nu mai exista comunicare,pentru ca sunt alte interese la mijloc ,sau parerile difera ,barbatul simte nevoia de comunicare extraconjugala.In general ,femeile doresc sa schimbe barbatul si aici incepe dezastrul ,pentru ca barbatii nu doresc deloc sa fie schimbati.In momentul in care femeia foloseste metode coercitive ,barbatul prefera sa o imparta cu o amanta ,pentru a fi lasat in pace.In general, atunci cand relatia nu este profunda,unul din parteneri ,cel care iubeste mai putin ,inseala.Atunci ,ne intrebam de ce a acceptat relatia ?Simplu ,ii place mai mult sa fie iubit,si asta e un motiv serios ,depinde de cata iubire cere,sau daca a avut o trauma ,o iubire pierduta ,in care s-a implicat profund si nu mai are curajul sa se implice a doua oara ,sau inca o iubeste si o va iubi( in special daca e moarta)(iubire din tinerete!).Eu, in momentul in care incep o relatie doresc sa stiu cum a fost prima iubire si apoi merg mai departe.In concluzie, marea majoritate a barbatilor inseala din dorinta de a-si proteja sufletul in fata femeilor.Fiorul lor apare atunci cand le vorbesti de mama sau de propria fetita,restul trece pe plan secundar ,mai mult pe planul placerilor,de unde si infidelitatea nu intarzie sa apara.Problema ca femeia este si a fost mereu o lasa...DE asta a fost o jucarie in mana barbatilor si este o jucarie....Dar si femeile sunt rele de asta si barbatii fac ce fac cu ele...Pt ca raul se intoarce...Sau o femeie este naiva si nu stie sa se fereasca de rau..Nu a fost invatata de parinti.. Oamenii sunt naivi si nestitutori,de asta pasesc in viata cu stangul...nU AU CREDINTA IN DuMNEZEU CA SA FIE INTELEPTI.... |
||
garbo027119 Postat pe 4 Decembrie 2009 21:27 |
||
va spun eu.pentru ca sunt nemultumite de prestatia lor la pat.cand barbatul o multumeste, si ei ii place nu cred ca ar mai vrea la altul. | ||
garbo059610 Postat pe 5 Decembrie 2009 11:38 |
||
asta doar daca ea vrea doar multumita in pat poate vrea si altceva |
||
eladaela Postat pe 5 Decembrie 2009 11:51 |
||
eu cred ca erau urechiele astupate, intentionat......nu asa oricum | ||
irene2605 Postat pe 5 Decembrie 2009 20:00 |
||
urechile***** | ||
irene2605 Postat pe 5 Decembrie 2009 20:01 |
||
Atat de simplu: fiindca si femeile inseala barbatii. | ||
depesh Postat pe 6 Decembrie 2009 20:00 |
||
Eu sunt de 3 luni cu unul, o seara s-a dus in club si s-a dat la colega mea pe care a mai vazut-o anterior si ulterior mi-a spus ca nu a recunoscut-o si ca ea s-a dat la el. I-am dat sacosha, o saptamana am rezistat si cand nu credeam ca ma mai baga in seama m-a sunat si m-a intrebat daca vreau sa merg cu el la Paris. Ca proasta am acceptat iar acum mereu are ceva de facut. Am tot timpul impresia ca este cu alta. L-am intrebat de ce a simtit nevoia sa agate in club si mi-a spus ca are nevoie de asa ceva ca invata sa-si exprime cat mai bine limbajul, sa foloseasca cat mai multe emotii in timpul exercitarii vorbitului, ca pentru el vorbitul este mai mult decat o arta si ca femeia vroia, si el vroia, si ca nu ar putea sa refuze niciodata o tarfa buna. Pe langa toate astea mi-a spus ca am un anturaj de tarfe si pur si simplu simt ca ma domina la orice discutie pe care as putea-o avea cu el. Este diabolic si atat de inofensiv. Este un om total atipic, pare cel mai dulce ingeras cat este cu mine iar cand nu este d-zeu stie cu cine si-o trage sau asta este impresia care mi-o lasa. | ||
z3m3123 Postat pe 8 Decembrie 2009 16:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
timida | 13 | De la: hermosa20 21 Iunie 2012 23:40 |
23 august sa ne aducem aminte de el | 24 | De la: iasomia 13 Septembrie 2010 17:18 |
tradarea persoanei iubite | 41 | De la: piper 13 Iulie 2009 18:32 |
|
||
Ajutor!!! | 4 | De la: Alecsx 28 Mai 2012 11:11 |
mereu fosta..... | 63 | De la: narcysa 8 Octombrie 2011 08:37 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară