De ce inseala barbatii femeile?

hei, time out
ioi, viata, nu va obositi
mai ca incep s-o regret pe irinuca
zambila
Postat pe 10 Decembrie 2009 12:32
zambilut..stai ca de ce insala ne-a zis,acu' ne zice de ce plang...
ma duc sa vaz
eladaela
Postat pe 10 Decembrie 2009 12:35
ai dreptate politista,sotul meu asa a trait si asa face si el m-am saturat sa fiu fidela unui om care nu pune pret pe asta,o sa -l insel si o sa plec definitiv ,dar le fac cu cap.pentru ca nimeni nu trebuie sa-si bata joc de noi si noi sa-i iertam de fiecare data ,e timpul sa traiesc si eu
garbo062473
Postat pe 10 Decembrie 2009 12:47
ihi....pina t prinde....ca l inseli mai poci traiiiiii!!!!
nazirra
Postat pe 10 Decembrie 2009 12:50
:)Foarte tare intrebarea si cred ca pot sa va raspund:)Intr-o relatie dupa mai mult timp cand cei doi se cunosc destul de bine,stiu ce mancare ii place celuilalt ce bautura,ce haine adica intr-un cuvant se cunosc prea bine:)si atunci nu mai exista diferenta de POTENTIAL:)asta e motivul pentru principal pentru care barbatul isi doreste o femeie noua ca aceasta diferenta sa existe in continuare.Pentru el inseamna foarte mult sa isi [poata dovedi in continuare ca el este barbat:).Sa va povestesc ceva interesant:).....pe timpuri in grecia in familii se obisnuia ca o data la o perioada de timp femeia sa plece de acasa in vacante sau concedii singure,acolo isi facea de cap cu alt barbat,acasa ramanea sotul cu o alta femeie angajata chiar de sotie sa ii faca curat manacare si sa il intretina si sexual:)iar cand se intorcea acasa totul era mult mai frumos ambii stiau ce face celalalt iar obisnuinta disparea macar pentru o vreme .Atractia intre cei doi era mai puternica ,focul se aprindea din nou si asa era caldura in casa:)))Chiar e adevarat.
florinradu80
Postat pe 11 Decembrie 2009 20:09
iote bre,ca in Grecia antica se dadea concedii...
si al 13-lea salar,si prima de porc si de miel...
trai neneaca,pe banii babacului...
preciouss
Postat pe 11 Decembrie 2009 20:12
M-DA in primul raind cind intr-o relatie sa ajuns la asmenea stgiu relatia e deja distrusa din cauza ne comunicatiei care nu a existat niciodata in acea relatia si unul dintre ei ajunge la nevoia de a simti cu o persoana straina acelas stare sexuala.La sigur cind el sau ea face sex se gindeste subinconstient la persoana care o iubeste crezind ca ar fi putut sa aiba aceiasi satisfactie cu ea dar lipsa de comunicare nu pot trece aceasta bariera si normal ca adulteru este provocat,,,,,,,,,,
garbo082991
Postat pe 12 Decembrie 2009 05:41
...
"ne comunicatiei care nu a existat niciodata "

asta-i rau?!
pik_nik
Postat pe 12 Decembrie 2009 06:21
a inteles cineva ce vrea sa spuna 991??? oare in ce limba a scris???
jasmine30
Postat pe 12 Decembrie 2009 16:55
E gresit sa se generalizeze, pentru ca nu toti barbatii inseala. Sunt si destui barbati fideli, care respecta casatoria.
Adulterul este o tradare a fidelitatii pe care si-o datoreaza sotul si sotia si este pacat mare. In adulter se comit urmatoarele pacate: pacat de necuratie (desfrau), pacat impotriva dreptatii si impotriva legaturii matrimoniale sacre. Casatoria este sfanta. Gresesc cei care considera casatoria ca un simplu contract facut pe baza unor acte. Casatoria este in primul rand un sacrament si un legamant sacru facut in fata lui Dumnezeu si a Bisericii. Nici un motiv nu da unei persoane dreptul moral sa comita adulter: nici impotenta sotului sau frigiditatea sotiei, nici alte disfunctii sexuale, nici vreo alta boala sau infirmitate a unuia dintre soti, nici absenta mai mult sau mai putin indelungata din familie a unuia dintre ei, nici adulterul celuilalt si nici un alt motiv.

Mai multe puteti citi si vedea pe blogul urmator :

http://www.cezar-iasi.blogspot.com/

Pe blog gasiti: inregistrari video cu miracole; videoclipuri ; filme documentare ; legaturi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele contin posturi TV on-line si posturi de radio); carti foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fara a necesita descarcare in calculator); articole; adrese, numere de telefon si site-uri ale unor asociatii care ofera servicii caritative, etc.

Va rog intrati pe blog si trimiteti-l mai departe ca sa foloseasca si altora.
vieru_cezar_iasi
Postat pe 12 Decembrie 2009 17:28
iar a aparut nea vieru?
si_totusi
Postat pe 12 Decembrie 2009 19:59
Vierule..vezi ca adulterul e abrogat demult..referitor la chestia cu legamantul , Biserica , sacramentul si alte alea :-)..,,sacramentul" tine pana cand unul dintre cei doi uita sa fie OM...dupa aia sacramentul e lovit de nulitate absoluta :-)
,,detonatori de sacramente" sunt multi :-) si...ce treaba are Biserica cu iubirea?? ce treaba are Starea Civila..hartia roz cu iubirea??
Daca e ceva de dovedit imi dovedesc mie si celui pe care-l iubesc..nu trebuie sa-mi legifereze mie nimeni iubirea.
Seara buna!
reyya
Postat pe 12 Decembrie 2009 20:12
nea Vierule asta nu e forum religios :-)
reyya
Postat pe 12 Decembrie 2009 20:46
poi cum sa n-re treaba,reyo?!
hartia e roz,iubirea e roz cu picatele...
are treaba,cum sa n-aiba?!

...treaba mare!
preciouss
Postat pe 12 Decembrie 2009 20:51
e buna , e buna ..daca nu-i hartie de buda..merge si aia...mai nasol e la divort, cand toti papagalii de la judecatorie te intreba ,,sigur nu mai vrei un termen..poate va impacati" A drakului viata!
reyya
Postat pe 12 Decembrie 2009 20:54
Nea Vieru cred ca are ,,sacramentul " la rama bagat
reyya
Postat pe 12 Decembrie 2009 21:13
..a vazut cineva tabloul lui Salvador Dali -Slave Market With The Disappearing Bust Of Voltaire ???
...pentru ca daca tabloul ala este privit de aproape -se percepe o imagine...iar vizualizat de la o anumita distanta...se pecepe o cu totul alta imagine..
...ce legatura are asta cu inselatul?..ideea e ca putem fi inselati...dar pana nu o simtim pe propria piele nu avem de unde o sti..
...de ce inseala barbatii femeile? pentru ca pot...si asta e pur si simplu...daca nu ar putea nu ar faceo nu??
garbo055472
Postat pe 13 Decembrie 2009 08:46
chestia cu Grecia antica e perfecta,desi si as prefera sa fim amandoi si la inselat
altrate
Postat pe 13 Decembrie 2009 11:18
dezvolta.
bluelight
Postat pe 13 Decembrie 2009 13:11
adeca barbatii cand inseala ei femeile trebuie sa aiba si un motiv?
sora_ilsi
Postat pe 13 Decembrie 2009 16:16
nu cred ca un barbat isi inseala nevasta dintr-un motiv anume
mai degraba o femeie isi inseala CU SIGURANTA-barbatul,cand acesta o loveste.fie fizic fie in amorulpropriu.aceasta este ARMA DE APARARE a femeii....parerea mea
LILO
Postat pe 13 Decembrie 2009 16:20
cum adica "de ce inseala barbatii femeile?",ca nu-"ntelag"...

le-nseala ca nu le da restu' bine la aprozar,sau cum?!
caze grele,deh...
preciouss
Postat pe 13 Decembrie 2009 21:53
Pai unele femei sunt inselate pt ca nu se impun...Si sunt vinovate pt ca se lasa in voia sortii si nu se impun...Pt ca multe femei prefera mai mult sa se razbune,decat sa se impuna..pt ca nu vor sa isi faca probleme...pt ca pana sa castigi,,trebuie sa lupti....Pt ca razbunarea este mai usoara...Dar ca se te impui este mai greu,,,trebuie sa lupti,,a risti....Dar femeile nu lupta si din cauza comoditatiii.De asta o iau pe cocoasa...si sufera
garbo027119
Postat pe 13 Decembrie 2009 22:46
De la: Maya45, la data 2009-05-08 11:29:58Vedeti ,raspunsul e simplu .In primul rand barbatii inseala din teama de a nu fi primii inselati ,precum si din dorinta de a fi stapani pe situatie.In momentul in care nu mai exista comunicare,pentru ca sunt alte interese la mijloc ,sau parerile difera ,barbatul simte nevoia de comunicare extraconjugala.In general ,femeile doresc sa schimbe barbatul si aici incepe dezastrul ,pentru ca barbatii nu doresc deloc sa fie schimbati.In momentul in care femeia foloseste metode coercitive ,barbatul prefera sa o imparta cu o amanta ,pentru a fi lasat in pace.In general, atunci cand relatia nu este profunda,unul din parteneri ,cel care iubeste mai putin ,inseala.Atunci ,ne intrebam de ce a acceptat relatia ?Simplu ,ii place mai mult sa fie iubit,si asta e un motiv serios ,depinde de cata iubire cere,sau daca a avut o trauma ,o iubire pierduta ,in care s-a implicat profund si nu mai are curajul sa se implice a doua oara ,sau inca o iubeste si o va iubi( in special daca e moarta)(iubire din tinerete!).Eu, in momentul in care incep o relatie doresc sa stiu cum a fost prima iubire si apoi merg mai departe.In concluzie, marea majoritate a barbatilor inseala din dorinta de a-si proteja sufletul in fata femeilor.Fiorul lor apare atunci cand le vorbesti de mama sau de propria fetita,restul trece pe plan secundar ,mai mult pe planul placerilor,de unde si infidelitatea nu intarzie sa apara.
Pai unele femei sunt inselate pt ca nu se impun...Si sunt vinovate pt ca se lasa in voia sortii si nu se impun...Pt ca multe femei prefera mai mult sa se razbune,decat sa se impuna..pt ca nu vor sa isi faca probleme...pt ca pana sa castigi,,trebuie sa lupti....Pt ca razbunarea este mai usoara...Dar ca se te impui este mai greu,,,trebuie sa lupti,,a risti....Dar femeile nu lupta si din cauza comoditatiii.De asta o iau pe cocoasa...si sufera
garbo027119
Postat pe 13 Decembrie 2009 22:47
Femeile sunt niste lase....Si comode.... Nu toate pt ca eu nu sunt nici lasa si nici comoda
garbo027119
Postat pe 13 Decembrie 2009 22:48
Si apropo cu lipsa de respect la barbatii din romania....Pt romanii se fraieresc unii pe altiii....Seful il inseala pe barbat ca are nevoie de bani si el tace..barbatul isi exploateaza femeia,,si ea tace ca are nevoie de barbat sa isi creasca copii,,femeia exploateaza si ea pe prietene,cu care ii merge si tot la fel...Se transmite de la om la om...Si asa traiesc majoritatea romanilor isi fura caciuna unii la altiii...
garbo027119
Postat pe 13 Decembrie 2009 22:49
asa e irinuco, sunt lase si comode da' nu toate... tu si cu mine nu suntem,,, iote ce numere or iesit la loto, pai asta nu-i lucrare diavoleasca, mama lor de hoti? 9, 36, 37, 39, 41 si 49 bre, irino? ce dracu' faci tu acolo in loc sa te rogi pentru banii aia?
ready_vivus
Postat pe 13 Decembrie 2009 22:50
k bn zici tu.dak au acasa o femeie frumoasa,desteapta,dulce si iubitoare care incearca sa faca totul cat mai perfect?dc o inseala?de fraieri pt k nu stiu k femeile care sunt si frumoase si destepte,dulci si de casa sunt pe cale de disparitie...ei cred k tot ceea ce vad pe strada e mai bun.dar oare dc nu se gandesc k si alti barbatii se uita dupa sotiile lor pt k sunt mai bune?
dupa ce vad schimbarea....adik dupa ce raman fara proasta de acasa gata sa faca totul pt sotul ei o vor inapoi.....prea tarziu marlane
k pe urma o doare pe ea in cot
bruneta24
Postat pe 14 Decembrie 2009 20:51
De la: irina_24ro, la data 2009-04-14 22:04:09
hehe fetelor barbatii sunt tare smecheri ca doar nu sunt prosti sa zica ca asteapta dupa cassatorie ca casatoria implica obligatie .Poate la inceput un barbat zice ca nu asteapta dar daca te vede ca te tii tare lor le plac mai mult fetele pe care le pot avea greu,pt ca fetele care tin la demnitatea lor sunt mai respectate si de incredere.Barbatii sau obisnuit asa,pt ca daca fetele se culca cu ei iniainte de castorie trebuie sa asteapta perioada de proba, sa vada daca sunt cerute de neveste.Femeile nu au mandria lor de asta si sunt tratate asa,fac barbatii ce vor cu ele pt ca le considera slabe[/quote
Nu le considera nimeni slabe.Ce-i care o fac,se ın�eala,eu a� spune ca le place �i lor a�a ca...
garbo027119
Postat pe 14 Decembrie 2009 21:38
hait..o descoperit irinuca diacriticele....
tutankhamon
Postat pe 14 Decembrie 2009 21:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce ne dorim de la viata? 43 De la: caleidoscop 13 Iulie 2012 15:04
ce credeti? 23 De la: garbo262855 18 Aprilie 2012 18:46
buna 39 De la: quasaria 14 Ianuarie 2011 23:08
CASATORIA MAI ESTE CA PE VREMURI? MAI DUREAZA O VESNICIE? Ne putem baza pe faptul ca vom imbatrani langa sotul, sotia de langa noi? 260 De la: tutankhamon 18 Decembrie 2009 22:33
Sa-l cred ca a fostdoar o ratacire? 123 De la: tatoo64 17 Februarie 2011 16:57
Setari Cookie-uri