De ce inseala barbatii femeile?

De la: tutankhamon, la data 2009-12-14 21:48:23hait..o descoperit irinuca diacriticele....
garbo027119
Postat pe 14 Decembrie 2009 21:51
florineleee......te credeam mai cult....nu stii tu, pui, ce sunt alea diacritice????
tutankhamon
Postat pe 14 Decembrie 2009 21:53
De la: tutankhamon, la data 2009-12-14 21:53:50florineleee......te credeam mai cult....nu stii tu, pui, ce sunt alea diacritice????
Esti tu si pt mine
garbo027119
Postat pe 14 Decembrie 2009 22:00
ha???florinele....nu ti-e rusine??? te vede lumea...si te stie drept sot model si care nu te dai la alte fomei......sezi frumos craiule......sa-i dea mamitzica baiatului bonbon????
tutankhamon
Postat pe 14 Decembrie 2009 22:04
De la: tutankhamon, la data 2009-12-14 22:04:08ha???florinele....nu ti-e rusine??? te vede lumea...si te stie drept sot model si care nu te dai la alte fomei......sezi frumos craiule......sa-i dea mamitzica baiatului bonbon????
tuta ce ai patitim mama,,ma botezi.....sa stii ca nu sunt hermafrodit
garbo027119
Postat pe 14 Decembrie 2009 22:07
Barbati insala din cauza nevoilor....

Vad o tipa super si gata,ei nu vor sa se abtina de asta!
FirstSmileLove
Postat pe 15 Decembrie 2009 20:46
ca nu styu ce vor
garbo074428
Postat pe 16 Decembrie 2009 02:57
Intrebarea este pusa gresit, pentru ca nu toti barbatii inseala. Formularea corecta a intrebarii ar fi fost �De ce inseala UNII barbati?�
Sunt destui oameni (atat femei cat si barbati) care sunt fideli, fiind constienti de sacralitatea casatoriei. Sa luam exemplul lor, nu exemplele rele!
Adulterul este o tradare a fidelitatii pe care si-o datoreaza sotul si sotia si este pacat mare. In adulter se comit urmatoarele pacate: pacat de necuratie (desfrau), pacat impotriva dreptatii si impotriva legaturii matrimoniale sacre. Casatoria este sfanta. Gresesc cei care considera casatoria ca un simplu contract facut pe baza unor acte. Casatoria este in primul rand un sacrament si un legamant sacru facut in fata lui Dumnezeu si a Bisericii. Nici un motiv nu da unei persoane dreptul moral sa comita adulter: nici impotenta sotului sau frigiditatea sotiei, nici alte disfunctii sexuale, nici vreo alta boala sau infirmitate a unuia dintre soti, nici absenta mai mult sau mai putin indelungata din familie a unuia dintre ei, nici adulterul celuilalt si nici un alt motiv.

Mai multe puteti citi si vedea pe blogul urmator :

http://www.cezar-iasi.blogspot.com/

Pe blog gasiti: inregistrari video cu miracole; videoclipuri ; filme documentare ; legaturi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele contin posturi TV on-line si posturi de radio); carti foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fara a necesita descarcare in calculator); articole; adrese, numere de telefon si site-uri ale unor asociatii care ofera servicii caritabile.

Va rog intrati pe blog si trimiteti-l mai departe ca sa foloseasca si altora.
vieru_cezar_iasi
Postat pe 16 Decembrie 2009 04:50
Da,pare cu doua intelesuri,intrebarea aceasta:

De ce-si inseala barbatii, femeile?

Femeile,de ce-si inseala barbatii?
DORI_
Postat pe 16 Decembrie 2009 05:49
ce tie nu-ti place - altuia nu-i face
anisoaraf
Postat pe 16 Decembrie 2009 09:40
pentru ca au instinctul de vanator in ei, si in momentul in care apare un vanat mai interesant, se intreaba daca mai pot...vana. dar, nici cu femeile nu mi-e rusine...important este daca si unii si ceilalti isi pot controla instinctele, sau daca se lasa prada lor.
jasmine30
Postat pe 16 Decembrie 2009 12:02
Buna ziua Dragelor...am mai spus si cu alte ocazii, prin alte locuri...femeia pentru a nu fi inselata trebuie sa adopte permanent ,,stiluri diferite"si sincer, o putem face deoarece suntem cei mai buni actori pe scena vietii
Deci, dupa parerea mea, sotia trebuie sa-i fie sotului amanta in pat, sa-i fie prietena in afara casei si nevasta doar in ...bucatarie !!! Asta e...ne place, sa nu ne place nu ne va intreba nimeni insa va asigur ca da roade ( cel putin la mine inca mai functioneaza )...singura problema ar fi ca sotul sa se plictiseasca de atatea variatiuni pe aceiasi ,tema" si sa-si doreasca stbilitate :)
Am detestat intotdeauna femeia care este tot timpul pe ,,capul " barbatului!Nici mie nu mi-a place sa ma simt incorsetata de prezenta lui fizica sau sub alta forma si ca atare mi se pare ca a-i oferi libertate nu strica...conditia este sa fii si sa te simti TU cea mai tare, indiferent de anii pe care ii duci cu tine!Sa adopti in permanenta un stil modern, sa lasi in urma ta miros de parfum fin si mai ales curatenie!Nu numai fizica ci si psihica, verbala...va fi tot timpul indragostit de tine, de cea cu care poate vorbi orice, face orice...So, think,think,think!
All the best for you !
Castelana
Postat pe 3 Februarie 2010 13:10
De la: Castelana, la data 2010-02-03 13:10:48Buna ziua Dragelor...am mai spus si cu alte ocazii, prin alte locuri...femeia pentru a nu fi inselata trebuie sa adopte permanent ,,stiluri diferite"si sincer, o putem face deoarece suntem cei mai buni actori pe scena vietii
Deci, dupa parerea mea, sotia trebuie sa-i fie sotului amanta in pat, sa-i fie prietena in afara casei si nevasta doar in ...bucatarie !!! Asta e...ne place, sa nu ne place nu ne va intreba nimeni insa va asigur ca da roade ( cel putin la mine inca mai functioneaza )...singura problema ar fi ca sotul sa se plictiseasca de atatea variatiuni pe aceiasi ,tema" si sa-si doreasca stbilitate :)
Am detestat intotdeauna femeia care este tot timpul pe ,,capul " barbatului!Nici mie nu mi-a place sa ma simt incorsetata de prezenta lui fizica sau sub alta forma si ca atare mi se pare ca a-i oferi libertate nu strica...conditia este sa fii si sa te simti TU cea mai tare, indiferent de anii pe care ii duci cu tine!Sa adopti in permanenta un stil modern, sa lasi in urma ta miros de parfum fin si mai ales curatenie!Nu numai fizica ci si psihica, verbala...va fi tot timpul indragostit de tine, de cea cu care poate vorbi orice, face orice...So, think,think,think!
All the best for you !

Bravo..super....superb....am trait sa o vad si pe asta...o persoana pe un forum care este pe subiect,care are experienta de viata pe subiectul respectiv,.....super.....
Lupin
Postat pe 5 Februarie 2010 22:07
De la: CrossX, la data 2010-02-05 22:07:59
De la: Castelana, la data 2010-02-03 13:10:48Buna ziua Dragelor...am mai spus si cu alte ocazii, prin alte locuri...femeia pentru a nu fi inselata trebuie sa adopte permanent ,,stiluri diferite"si sincer, o putem face deoarece suntem cei mai buni actori pe scena vietii
All the best for you !

Bravo..super....superb....am trait sa o vad si pe asta...o persoana pe un forum care este pe subiect,care are experienta de viata pe subiectul respectiv,.....super.....
Da barbatii astia vor cam multe..Dar se vedem ei ce ofera
omulsincer
Postat pe 5 Februarie 2010 22:11
Barbati inseala pentru ca o au in sange, ei au instinctul de a perpetua specia da
oana2011
Postat pe 10 Februarie 2010 12:32
De la: oana2011, la data 2010-02-10 12:32:52Barbati inseala pentru ca o au in sange,

ce au in sange, bre, friptura?
anakin
Postat pe 10 Februarie 2010 12:34
Oana, nu toti. Si scuza cu perpetuarea speciei nu mai e valabila cam demult. Nu mai avem chestii dragute cum aveau ei in fiecare an... Ciuma, holera etc. Si nici de multe maini pt lucru in gospodarie nu mai avem nevoie. Lumea inseala pt ca-s prosti sau ca pur si simplu le vine asa din varii motive. Si nu numai barbatii. Am un amic care si-a prins nevasta cu trei insi in vila nou construita la Snagov. Cica era interesata cum e. Si abia cand a calcat pe bec a doua oara, cu alti trei a bagat omul divort. Ala ce naiba sa mai zica.
sierra_ig
Postat pe 10 Februarie 2010 12:40

tutankhamon,uite aici o fata cu fanteziii implinite
elodia
Postat pe 10 Februarie 2010 12:49
nu eu,eu is babaciune,zic de fata din postarea de deasupra mea
elodia
Postat pe 10 Februarie 2010 12:51
Da, fantezia pacii. Macar de era desteapta si se ducea la vreun hotel sa n-o vada nimeni. De asta ziceam ca cei care inseala sunt prosti. Cum dracu sa ti-o tragi cu trei in casa ta noua? Nu-ti imaginezi ca barbat-tu s-ar putea sa vina pe acolo? Ca doar n-o da tel inainte. Si s-o mai comiti inca o data tot acolo si in acelasi fel. Si iar sa te prinda. E clar ca tipa e un monument de prostie. Acum a ramas si fara casa, bani, masini, firma si copii. Are tot timpul din lume sa-si indeplineasca fanteziile.
sierra_ig
Postat pe 10 Februarie 2010 12:55
am vazut elo...e onutza care papa.......rima e sub apa......si cu sangele ala al barbatilor......daaaaa...adanca...putul gandirii...top five, first place....
tutankhamon
Postat pe 10 Februarie 2010 12:57
barbatii inseala ca asa vor ei. ca si femeile. restul e poveste si motive aiurea in tramvai. manipulare.

cel inselat trebuie sa se simta vinovat. cam asta e smecheria, ca sa reuseasca trebusoara asta si, sa mai existe cele sanse pe care fraierii le tot dau cand afla tarashenia. e o vorba" vai saracul omul prost, bun odor la casa-o fost "
si_totusi
Postat pe 10 Februarie 2010 13:31
oare cat costa o galeata de vopsea blonda ? scumpa nu crez sa fie...
wife_de_zmeu
Postat pe 10 Februarie 2010 13:40
e la promotie, wif. la cate sunt pe aici galbene , e clar
si_totusi
Postat pe 10 Februarie 2010 13:43
ultramoava
Postat pe 10 Februarie 2010 14:01
cred ca procentul e egal iar motivele sunt cam aceleasi mai mereu: plictiseala, lipsa preocuparii fata d epripri apersoana si fata d ecel d elinga tine, fructul oprit care e mereu mai bun decit cel aflat linga tine...
AL_TAU_PENTRU_TOTDEAUNA
Postat pe 14 Februarie 2010 15:27

PENTRU CA SI FEMEILE INSEALA BARBATII AGRESIVI, PENTRU A-SI PROTEJA SUFLETUL SI FIZICUL, IN FATA LOR.

DE CE AMANTA ESTE MAI BUNA DECAT SOTIA? PENTRU CA INTODEAUNA FRUCTUL OPRIT ESTE MAI BUN, NU SE CONSUMA PENTRU TOATA LUMEA, NUMAI PENTRU AMANTI. PENTRU CAAMANTII NU-SI REPROSEAZA GRESELILE, DE FRICA DESPARTIRII, DESI NU-I LEAGA NIMIC, DECAT SEXUL NU SI GRIJILE COTIDIENE DIN TR-O FAMILIE. AMANTA SAU AMANTUL - NU ESTE DECAT O COMPANIE TEMPORARA, UNDE ATAT EA CAT SI EL FORMEAZA EAEL = ALEA (cuvant in aramaica = DOAMNE = DUMNE -ZEULE) = UN AMESTEC INTRE DOMN SI DOAMNA = INCRUCISARE = INTERSECTIE = BRANSARE) FECOARA MARIA A FOST AMANTA TATALUI, NE FIIND CASATORITI LEGITIM =
= FECIOARA IN UNIVERS CU TATAL = F- U -T = FRATIA BISERCII PAPA UNIVERSAL = FECIARA & TATAAL BISERICA UNIVERSALA ULA = BISERICA (latina)
alexandru_revnic_yahoo_com
Postat pe 15 Februarie 2010 16:13

OAMENII GRESESC INTAI CU GANDUL = PACAT, IAR FAPTA ESTE DOAR O EXTERIORIZARE PRACTICA A GANDULUI, CARE SE POATE VEDEA, CAND PERSOANA ESTE PRINSA IN FLAGRANT. NU FAPTA ESTE PACATUL , CI GANDUL. MAIINTAI GANDIM ,APOI CALARIMM ASA CA SI CEI CARE NU PUN IN PRACTICA GANDURILE, SIGUR GRESESC, ADICA CAD IN PACAT, DAR ACEST LUCRU NOI NU-L PUTEM DETECTA ,CI NUMAI DUMNEZEU. DE ACEEIA ININ FATA NOASTRE ESTE UN SFANT, FARA SA STIM CA SFANTUL PENTRU LA TRECUT IN CARTEA PACATELOR SI A RUSINII. TOTI OAMENII, ATAT FEMEI CAT SI BARBATI, SUNTEM NASCUTI DIN PACATUL LUI EVA (FRUCTUL OPRIT =AMANTA SAU AMANTUL , SI IN MINCIUNA. RELIGIA ESTE O CACIALMA O MINCIUNA. DUMNEZEU ESTE ADEVARUL ADEVARAT. EL NU ARE NIMIC CU RELIGIA IUDAICA CRESTINA, PENTRU CARE AU MURIT SI MOR FOARTE MULTI OAMENI NEVINOVATI.
IATA UN EXEMPLU: CAND AFARA PLOUA, TUNA SI FULGERA, OAMENII NU-SI FAC CRUCE NUMAI CAND AUD TUNETUL, ACESTIA FIIND IN CASE. ACEA CRUCE FACUTA, ESTE TARDIVA, DEOARECE, NU TUNETUL UCIDE CI FULGERUL, CARE APARE INAINTEA TUNETULUI. DESI LUMINA FULGERULUI ESTE PRODUSA IN ACELASI TIMP CU SUNETUL, LA CIOCNIREA NORILOR , FULGERUL (LUMINA) ARE O VITEZA MAI MARE DE PROPAGARE DECAT SUNETUL, CEEA CE NU TOTI OAMENII CUNOSC.. ASA ESTE SI CU PACATUL
GANDULUI SI A FAPTEI. NU FAPTA UCIDE CI GANDUL
alexandru_revnic_yahoo_com
Postat pe 15 Februarie 2010 16:35
Barbatii inseala pentru ca asa sunt croiti. Si culmea....de cele mai multe ori isi inseala sotiile cu alte tipe mai urate. Cel putin asa am patit si eu si celelalte prietene ale mele....

Pupici la toti, la toate.
mihaela1974
Postat pe 16 Februarie 2010 14:33
Mai...in general...ca`i barbat sau ca`i femeie...cine poate,poate!
Nu`i tre decat cel mai mic MOTIV pt ca cei care inseala ca n`au putut rezista tentatiei,aia deja nu mai sunt nici femei nici barbati...sunt "oameni slabi"
Parerea mea!
AdrianaR
Postat pe 16 Februarie 2010 14:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
RECUNOSTI CA TI-AI INSELAT SOTUL? 334 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:48
O INTREBARE; 22 De la: sandy_bel 8 Octombrie 2012 15:34
de ce sunteti ironici? 78 De la: fleurdelis 28 Februarie 2010 15:39
casatorita, pot sa ma intalnesc cu un barbat,vaduv, mai tanar cu 8 ani? 313 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:48
simt ca am devenit un monstru 14 De la: luptatoareacurajoasa 15 Aprilie 2010 20:14
Setari Cookie-uri