De ce inseala barbatii femeile?

De la: wife, la data 2009-06-18 14:34:50yeap...

daca ala continua cu amenintarea si finanalizeaza tot cu un proces,si daca il deschide in italia, e vax albina...poate sa faca ceva pe hotarea instantei de acolo, ca nu cred ca tribunalele romanesti tin cont de asta
wifo, din pacate aici tre' sa te contrazic... multumita aderarii la Marea Uniune Inteligenta si Europeana, toate sentintele definitive dintr-o tara ue sunt OBLIGATORII in toate tarile ue. asta insemna capitolul justitie dinainte de aderare (adica SI asta).
Thor
Postat pe 18 Iunie 2009 14:40
neah...aia sunt verzi ca bradul...la 60 de ani se considera in floarea varstei...tipul are o afacere de succes...ceva cu autostrazile...are porcoiul de bani pe el...pe fatuca asta a tinut-o ca in palma cat a stat acolo, la el...

parerea mea e ca tipa a vrut sa-l stoarca de ceva bani...intamplator am auzit cand vorbea cu el la telefon...nu m-am prins atunci si nici nu mi-am batut capu'...da' azi facui conexiunea...oricum, mi se pare o situatie extrem de murdara
wife_de_zmeu
Postat pe 18 Iunie 2009 14:42
De la: wife, la data 2009-06-18 14:42:29neah...aia sunt verzi ca bradul...la 60 de ani se considera in floarea varstei...tipul are o afacere de succes...ceva cu autostrazile...are porcoiul de bani pe el...pe fatuca asta a tinut-o ca in palma cat a stat acolo, la el...

parerea mea e ca tipa a vrut sa-l stoarca de ceva bani...intamplator am auzit cand vorbea cu el la telefon...nu m-am prins atunci si nici nu mi-am batut capu'...da' azi facui conexiunea...oricum, mi se pare o situatie extrem de murdara

he he heeee... pai io de ce te intrebai anterior DE CE i-a spus broscarului? adica pan' la urma piatra a ridicat-o fatuca noastra...
Alta data sa ma caute pe mine inainte de a face fo' prostioara d'asta, macar s-o invat CUM sa o faca
Thor
Postat pe 18 Iunie 2009 14:46
mdea...oricum faza cu copilul e pe bune, adica e al italianului...ca-mi spuse vecina de prin iarna asta...numara femeia pe calendar...si nu pushcau zilele, acolo...

ce sa zic...oricum ai privi problema, tot urata mi se pare...

faci un copil cu unu...ii spui altuia ca e al lui...e urat, ce mai...
wife_de_zmeu
Postat pe 18 Iunie 2009 14:49
In locul ei as face asa:
1. Mancatorul de moluste sa faca testul de paternitate;
2. Procesul pentru custodia copilului se termina in favoarea mamei;
3. Cu testul de paternitate in brate, fatuca trage-o fuga in Italia si deschide actiune pentru pensie alimentara.
OBLIGATORIU in Italia, ca aici nu ar obtine mai mult de vreo 1000 de euro pe luna.

Bineinteles ca exista un risc la punctul 2, dar nu cred ca are o marja mai mare de 10-15%. Poate chiar 10% e exagerat in conditiile date.

Aveam o prietena maritata cu un francez pana acu' vreo 13 anisori. A facut un copil si nu a mai mers relatia. Fatuca asta a venit in Romania la mamuca si a vrut sa intenteze divortul. Prostuta cum era, a avut bafta sa ma intalnesc cu ea inainte de a o face si am trimis-o inapoi in Franta. A obtinut copilul si in jur de 1500 de dolari pensie alimentara lunara, cand in Romania nu cred ca ar fi obtinut mai mult de 200-300 de dolari.
Thor
Postat pe 18 Iunie 2009 14:57
ehee...da' ce te faci cu sotul inocent ? ha ?

esti tu sigur ca nu obtine ala custodia ? ca italienii sunt fixatii pe copii...
wife_de_zmeu
Postat pe 18 Iunie 2009 15:01
cata educatie trebuie sa fii primit in familie fata aia, bine acum nu ca ar fi de vina familia pentru prostiile ei, dar faptul ca vecina aia te calca cam des, spune ceva..

la o scurta analiza pe text vad asa:
- italianul, daca si-a pierdut copilul, va dori sa-l inlocuiasca cu cel mic. o sa fie tambalau..
- sotul asteia, cand va afla, se va intreba ce viata a trait el, exemplul viu fiind danny, de colea...
- pe copil.. brr..nici nu vreau sa ma gandesc la intrebarea Eu cine sunt ?
- ea..ma abtin, ar trebui sa scriu prea multe si nimic magulitor..

vieti ravasite, din vina unei ignorante...
kyra
Postat pe 18 Iunie 2009 15:04
he...he...pai si sotul inocent are o poveste urata...i-a murit tatal si mama-sa l-a lasat in apartament singur...de la 14 ani...sa se descurce...ca ea s-a recasatorit si ala nu il suporta...

copil chinuit, trait singur...si totusi a iesit un copil bun din el...

de-aia ziceam eu de inselatul asta, ca nu e bun...uite acilea exemplu'...

si stai...ca mama fetei, are 4 copii din prima casatorie si mai are doi mai mici cu al doilea sot...

e complicat al dreaq...

si-am nimerit eu in telenovela asta...iarasi mama dolores...

ca nici nu stiu ce sa le spun...

ce sa le fac eu ?
wife_de_zmeu
Postat pe 18 Iunie 2009 15:24
vai de sufletul lui..

Ce sa le spui, nu le pui nimic..vor face tot ceea ce au fost invatati sa faca..oamenii de genul asta, cu greu se schimba..

cel mult, poti sa-i asculti, dar ai grija sa nu te umpli cu gunoiul altora..
kyra
Postat pe 18 Iunie 2009 15:28
mda...e urat de tot...

a plans vecina toata ziulica...de mila copilului, mai mult...
wife_de_zmeu
Postat pe 18 Iunie 2009 15:31
Fetelor io am fugit la cratita si nu pot sa va mai urmaresc... da' promit sa revin.

kyrutzzo, vezi sa mai dai si cate un bip inainte de a ne da emotii cu stergerile alea... pardon, cu netu'

wifo, e de dezvoltat...
Thor
Postat pe 18 Iunie 2009 15:32
pai el va suferii cel mai mult..

cei mari pot gestiona altfel situatiile astea, desi nici asta nu-i o regula...

nea vidare, aflasi multe mami, in timp asa de scurt maica mea... figuri sunteti mai...
kyra
Postat pe 18 Iunie 2009 15:33
kyra, eu in general, ma feresc sa ma implic in telenovele de-astea...

dar ai uitat-o pe coana mare...ea e cea care mi-a adus telenoveaua asta in casa...
wife_de_zmeu
Postat pe 18 Iunie 2009 16:07
Subscriu 100% la ce a spus Gianiblue.
In plus consider ca nu suntem conceputi sa fim monogami (nici noi,femeile, nici barbatii) si nu ne facem perechi pe viata.
Suntem cat de cat monogami pt ca asa ne impun niste norme sociale, de convietuire :)
Natura, insa...
Blue_Tattoo
Postat pe 18 Iunie 2009 16:20
vidar,

"iasomico, adevarat grait-ai!
Dar oare de ce acceptam sa ne inselam pe noi insine? E, de fapt asta e problema. De ce nu zburam toti si toate din floare in floare, desi ne-am dori-o?"

hmmm..eu nu cred ca trebuie sa zburam"din floare in floare"asta seamana mai degraba a sex-sportiv.
in schimb, cred ca atunci cand suntem indragostiti ar trebui sa pacatuim fara retinere.
de ce nu o facem?mi-ar placea sa spun pt ca suntem oameni,avem ratiune,bla,bla...cred ca uneori ne e teama sa nu ne fie mai bine decat suntem obisnuiti, si atunci intoarcerea la vechiul stil poate fi un supliciu.

asa ca stau pe drumul meu drept,si sunt happy..pt ca daca nu stiu cum este in alta parte ,nu am cum sa deosebesc una de alta,nu am cum sa fac comparatie,binenteles ca pot fi si cazuri in care acasa sa fie mai bine..viata este f complicata,da' asta e valabila pt cei care au sange in ei si o fac.

chestia asta cu inselatul,repet..este o aberatie..ar trebui sa putem sa ne dam sufletul si trupul cui, vrem cand vrem...

avem pt Dumnezeu! o singura viata...

alt motiv pt care nu o facem ar fi faptul ca preferam sa punem capul pe perna langa partener cu constinta impacata,desi...poate el si-o trage in draci, si noi habar nu avem.
si nu in ultimul rand putem fi complexati,un motiv cat se poate de simplu...dar atat de real.

depinde de om..
sunt f multe de spus.
iasomia
Postat pe 18 Iunie 2009 16:31
si da..cand iubesti cu adevarat nu poti sa o faci cu doi odata,nu poti organic...nu ma refer acilea la sex in trei..

am o amica care avea un iubit,desi era casatorita,de ce?nu e treaba mea,fiecare le stie p-ale lui...

ei bine,facea sex cu barbati-su si se simtea vinovata fata de gagic,fata de gagic avea un sentiment de vinovatie...simtea ca il insala.de ce? pt ca-l iubea pe ala,simplu...

viata asta este un labirint,din pacate destul de obscur.

dar de fapt cine hotareste asta?

ne invartim printre niste reguli...care ne sufoca,ce s-o mai lungim.

da,iti iubesti partenerul,da,vrei sa mori alaturi de el..dar bucati din suflet sunt deseori in alta parte,ce s-o mai dam in toate partile.

d-aia divinizez eu iubirea aia pura din copilarie,pt ca atunci iubesti total....intre timp,crestem si ..s-a ales bules...

iasomia
Postat pe 18 Iunie 2009 16:44
iaso...dupa expunerea ta, mai ca ma gandesc ca adulterul ala nu e chiar atat de rau...
wife_de_zmeu
Postat pe 18 Iunie 2009 17:19
iasomico: s-a ales bules! corect! "ne invartim printre niste reguli care ne sufoca" - achiesez.
cine a facut regulile?
dreptul s-a nascut din morala. toate legile, intregul sistem juridic din lume, se trag de aici. cineva, la un moment dat, a hotarat ca anumite aspecte ale vietii sociale trebuie reglementate si respectate sub sanctiunea masurilor coercitive.
bineinteles ca si incalcarea normelor morale este pedepsita... cea mai puerila pedeapsa fiind "gura lumii".
cine a stabilit ca trebuie sa fim monogami? probabil cineva din vremea matriarhatului . glumesc, bineinteles, dar ar fi interesant totusi de vazut ce principii au stat la baza stabilirii monogamiei.
cineva ii fericea pe musulmani ca pot avea nu stiu cate neveste... nu e chiar asa, aia pot avea doar 4 neveste in acelasi timp, si numai daca isi permit sa le intretina. dar ar fi oare asta o fericire? numai cand ma gandesc la cate soacre as avea pe cap, mi se face pielea de gaina!
Thor
Postat pe 18 Iunie 2009 17:40
ba mami..

nu va luati dupa ce spun eu,eram sculata din somn si facui teoria chibritului..

monogamia?o binecuvantare..daaa,pe bune...dar cand ne albesc f... prin anumite parti,abia atunci incepem sa apreciem un trai tihnit,linistit in doi..pana atunci cu totii avem luptele noastre,cu altii si mai ales cu noi...

a face dragoste nu este pacat..
conteaza sa nu sufere nimeni...
iasomia
Postat pe 18 Iunie 2009 17:47
Doamneeee...cate chestiuni greleeee!!!
walkiria
Postat pe 18 Iunie 2009 18:56
yeap, si eu in mijlocul lor, walki...coana mare sa traiasca, ca ea mi-a adus cosmaru' in casa...

wife_de_zmeu
Postat pe 18 Iunie 2009 18:59
De la: wife, la data 2009-06-18 17:19:41iaso...dupa expunerea ta, mai ca ma gandesc ca adulterul ala nu e chiar atat de rau...

Si daca stam sa ne gandim mai bine...depinde si de conjunctura!!
Eu cred ca circumstantele atenuante trebuie luate in considerare inainte de a "da cu parul".

Deci...nu e chiar un capat de tara adulterul,atata timp cat exista atatea rele pe pamantul asta!!!

....hm....am cugetat si io otzara...
walkiria
Postat pe 18 Iunie 2009 19:01
De la: wife, la data 2009-06-18 18:59:37yeap, si eu in mijlocul lor, walki...coana mare sa traiasca, ca ea mi-a adus cosmaru' in casa...

Wife...pune draga usturoi la geam...poate dispare coana mare!!!
walkiria
Postat pe 18 Iunie 2009 19:03
pai, nah...acu' juma de ora venira amandoua, sa discutam, cica...doar ca de data am fost ferma. politicoasa, dar ferma...le-am spus cat de delicat am putut ca nu le pot sfatui in niciun fel, ca coana mare e destul de bolnava, si ca pro trebuie sa se odihneasca

n-am nevoie de mizeriile lor in casa...
wife_de_zmeu
Postat pe 18 Iunie 2009 19:06
De la: wife, la data 2009-06-18 19:06:24pai, nah...acu' juma de ora venira amandoua, sa discutam, cica...doar ca de data am fost ferma. politicoasa, dar ferma...le-am spus cat de delicat am putut ca nu le pot sfatui in niciun fel, ca coana mare e destul de bolnava, si ca pro trebuie sa se odihneasca

n-am nevoie de mizeriile lor in casa...

Nici mie nu-mi plac chestiile astea!Si ma cam feresc ...brrrr...
walkiria
Postat pe 18 Iunie 2009 19:18
De la: wife, la data 2009-06-18 14:03:50 isi cauta avatarul

mai copii...cat am fost sa admir peisajul, ma aborda vecina, dohh...

asa un gust amar mi-a lasat discutia cu ea...

are o fata, care fata are un bebe, care bebe nu e facut cu sotul, care sot nu stie

si faza e ca i-a spus fostului amant, care e italian, ca e copilul lui...si acum ala ameninta ca vine in tara, face test de paternitate si cere custodia copilului...

de ce si-or complica femeile viata in felul asta ?

sot...amant...prea multi in peisaj...

suna a telenovela, nu ?

Mai degraba suna a prostie!!!Pai adaca a vrut sa ramana cu sotul...si a declarat ca e copilul lui...ce kilu meu i-a mai spus italianului ca are un copil???Nu e telenovela...mai degraba merge la stirile de la ora 5
walkiria
Postat pe 18 Iunie 2009 20:06
Barbatii insala femeile care nu stiu sa fie si sotii si amante !!!care se poarta grosolan cu ei care ii sufoca cu pretentiile si cu problemele ei zilnice....care nu stiu sa se descurce singure in viata si tot timpul sunt obligate sa depindea de cineva...
antonius2500
Postat pe 19 Iunie 2009 15:32

Mai, nea "lucea farul"... in opinia lu' matale, femeia nu trebuie sa se planga, nu trebuie sa-si plictiseasca sotul cu problemele de apar, daca se poate sa le rezolve singurica si in liniste, sa nu-l atinga pe om nici macar cu o floare, dar sa faca bine si sa presteze ala Emanuelle... Am inteles bine?
Ella34
Postat pe 19 Iunie 2009 15:41
De la: Ella34, la data 2009-06-19 15:41:19
Mai, nea "lucea farul"... in opinia lu' matale, femeia nu trebuie sa se planga, nu trebuie sa-si plictiseasca sotul cu problemele de apar, daca se poate sa le rezolve singurica si in liniste, sa nu-l atinga pe om nici macar cu o floare, dar sa faca bine si sa presteze ala Emanuelle... Am inteles bine?

Ellutza....adica...sunt inselate acele femei care isi maltreateaza barbatii???Vai...saracutzii de ei...o fac pe buna dreptate,la traiul amar si viata nefericita pe care o duc...

walkiria
Postat pe 19 Iunie 2009 18:08
De la: Ella34, la data 2009-06-19 15:41:19

pai asta e subiect de carte nene :Ghidul de supravietuire al femeii fara casatorite duar cu numele :cam lung
yavrum
Postat pe 19 Iunie 2009 18:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Oara daca un barbart isi iubeste cu adevarat sotia....mai poate insela???? 136 De la: tutankhamon 14 Octombrie 2009 13:03
SUCCESUL...ESTE SCOPUL VIETII ... 40 De la: ana02 20 Iulie 2009 09:41
23 august sa ne aducem aminte de el 24 De la: iasomia 13 Septembrie 2010 17:18
De ce exista amantele?? 376 De la: KNIGHT_31 18 Septembrie 2010 00:32
Trairi 29 De la: albastrea14 13 Octombrie 2014 16:17
Setari Cookie-uri