De la: Ioana007, la data 2009-10-17 10:04:57De ce? Sunt impotenti?nu asta ar fi problema dar nu au specializari pe domeniul respectiv (cel putin oficial) |
||
mino2009 Postat pe 17 Octombrie 2009 15:17 |
||
---|---|---|
O specializare seamana in definitiv cu ceva care te invata ce trebuie sa faci. Suzuki se gasea la o intersectie de drumuri.Nu era nici un indicator pe care sa scrie unde duc drumurile din fata lui.De asemenea lipsea si politia, iar pentru ca ploua, oamenii stateau in casa si nu avea pe cine intreba.De multe ori ne gasim in situatia aceasta, cand nu stim pe unde trebuie sa o luam pentru a ajunge la destinatia noastra.Si atunci alegem o optiune, care poate fi gresita sau buna.Depinde de noroc. |
||
Ioana007 Postat pe 18 Octombrie 2009 08:49 |
||
parerea mea este k trebuie sa faci u ce crezi k este mai bn pt tn.numai cineva care a trecut prin asta poate stie ce este in sufletul tau.u stii ce ai de facut si nu mai asculta pe nimeni faci cum crezi k http://www.garbo.ro/comunitate/forum/post_reply/5399.html#.eu iti urez sa fii fericita atat cat o sa dureze si sa nu regreti k se intampla asta.http://www.garbo.ro/comunitate/forum/post_reply/5399.html# | ||
|
||
garbo060819 Postat pe 18 Octombrie 2009 09:46 |
||
parerea mea este k trebuie sa faci u ce crezi k este mai bn pt tn.numai cineva care a trecut prin asta poate stie ce este in sufletul tau.u stii ce ai de facut si nu mai asculta pe nimeni faci cum crezi k este mai bn pt tn.eu iti urez sa fii fericita atat cat o sa dureze si sa nu regreti k se intampla asta. | ||
garbo060819 Postat pe 18 Octombrie 2009 09:47 |
||
probabil urmatorul subiect abordat va fi "iubesc un barbat care a divortat pt mine dar intre timp a plecat la alta". | ||
mino2009 Postat pe 18 Octombrie 2009 17:26 |
||
cunoastem cateva cazuri... | ||
LILO Postat pe 18 Octombrie 2009 17:45 |
||
Domisoarei care a deschis subiectul si tuturor celor care m-au citat, simtindu-se lezati/lezate de parerea mea referitoare la aceasta problema maaaaaaaare de viata. 1. Am povestit totul din propria mea experienta. M-am referit strict la "acele femei" care strica o relatie, care strica o casnicie. Ele exista, sunt printre noi, o spune o lume intreaga, nu numai eu. Asadar, acelor persoane care au citit si s-au simtit lezate de atitudinea si modul meu de exprimare si care nu au tangenta cu acest mod de a fi, le transmit scuzele mele. Totodata, acelora care se regasesc in randurile mele...nu le transmit nimic. 2. Ati deschis subiectul cu o dilema, respectiv: "Ce e de facut?" Inca din titlu si apoi si din istorioara reiesea, pt. mine, faptul ca d-voastra vroiati sau detineati "puterea absoluta". Considerati ca trebuia sa faceti ceva...ceea ce era fals! Primul care ar fi trebuit sa faca ceva era chiar barbatul care "amana in permanenta divortul" si d-voastra "nu stiati de ce". El trebuia sa faca ceea ce simtea. De aici rezulta, la momentul acela, ca nici cu d-voastra nu stia ce e de facut. Ca lucrurile au luat directia pe care d-voastra ati dorit-o...asta e o alta mancare de peste . Doriti felicitari? Simtiti ca nu faceti parte din randul "acelor femei"? Atunci asa e. D-voastra stiti mai bine ce va dicteaza propria constiinta. Asadar, au diferit momentele subiectului, ca sa zic asa. Toate cele bune, si o saptamana frumoasa!!! |
||
garbo025622 Postat pe 19 Octombrie 2009 10:20 |
||
un barbat nedivortat e un barbat insurat...PUNCT!!!! ca unele se amagesc sau incearca sa-si linisteasca constiinta spunandu-si ca ele nu au avut nici o vina ca ala a divortat sau divorteaza,e problema de perceptie,de caracter... |
||
eladaela Postat pe 19 Octombrie 2009 10:32 |
||
mda, asa-i.... | ||
zambila Postat pe 19 Octombrie 2009 10:34 |
||
zambiluto,poop fata.... ca ma enerveaza ca n-am zambilici si nici nu am chef sa ii caut ca azi sunt blonda si trista si deprimata si..... |
||
eladaela Postat pe 19 Octombrie 2009 10:36 |
||
lasa mami, ca te vopsesti tu...restu trece de la sine! | ||
zambila Postat pe 19 Octombrie 2009 10:37 |
||
ela, ce-i fetita? Vremea e de vina? Mama ei! Da' cica pe miercuri-joi, asa... iese iarasi soarele... pup fetele! Mai, cat imi lipsesc emoticonii aia...:( |
||
garbo_C Postat pe 19 Octombrie 2009 10:44 |
||
si tu, brutus??? | ||
zambila Postat pe 19 Octombrie 2009 10:52 |
||
De la: andre24, la data 2009-05-12 12:50:15hello!! ...crezand ca ii convine asa..orice om de bun simt stie ca sigur orricare femeie ar dori sa fie pe locul 1..dar locul 2 e mai bun decat nimic..ca de aia accepta unele persoane sa fie amante..pentru ca vor sa fie cu persoana respectiva..dar nu pot lua locul primei si atunci se multumesc cu atat sperand la mai mult.. |
||
garbo055472 Postat pe 19 Octombrie 2009 11:22 |
||
sa renunti pana nu se complica lucrurile. | ||
garbo005363 Postat pe 19 Octombrie 2009 15:14 |
||
Daca nu are in intentie sa divorteze...schimba-l( cu altul ) in masura sa-si asume relatia pana la capat..sau...varianta 2 iubeste-l asa ..nedivortat daca asta nu-ti aduce mai multa suferinta decat placere...:-) | ||
reyya Postat pe 25 Octombrie 2009 15:27 |
||
Dar as crede ca tot prima varianta e mai buna :-) | ||
reyya Postat pe 27 Octombrie 2009 03:21 |
||
daca nu-l presezi, va divorta si se va casatori cu tine,stai fara grija. la urma urmei important este sa fii fericita,ptr. ca nimeni nu este sigur pe nimic si pe nimeni. casatoria nu este o siguranta la fericire(si crede-ma nu e mare branza sa fii casatorit) |
||
garbo049559 Postat pe 28 Octombrie 2009 12:31 |
||
atunci, la ce sa se mai casatoreasca cu el? | ||
si_totusi Postat pe 28 Octombrie 2009 13:14 |
||
mai, buna intrebare...uite, la asta nu m-am gandit!! sau....m-am gandit! |
||
zambila Postat pe 28 Octombrie 2009 13:21 |
||
si apoi, amaimu asta care a deschis topicul nici nu mai exista. iar e topic la teapa. stilul garbo mai, adminilor. in loc sa deschideti subiecte din astea ciudate si aiurea, n-ar fi mai bine sa lansati o anume tema de discutie ? ceva in genul: " sa presupunem ca ..... " - se spune povestea, se cer modalitati de rezolvare si noi ne dam cu parerea ar fi mai cinstit si mai incitant asa, va chinuiti sa faceti conturi fantoma, va strofocati sa dati o nuanta de veridicitate subiectului si apoi, e lasat vraistea . unde mai pui ca , trebuie sa si scrieti mai istet sau mai tampitel, dupa cum va imaginati ca ar scrie un oarecare user . nu e munca de pomana? |
||
si_totusi Postat pe 28 Octombrie 2009 13:23 |
||
ioi, ca am gresit topicul hmmm, nu-i rea ideea ta!! m-am gandit si io odata, da' am uitat repede! |
||
zambila Postat pe 28 Octombrie 2009 13:25 |
||
intrebare simpla! il iubesti? daca da,raspunsul este la fel de simplu: carpe diem!!! bucura-te de emotie, de iubire, de dorinta traieste fiecare clipa intens. chiar totul se reduce la situatiile in care sunteti cu prietenii care nu stiu? sau sa te intreb altfel: cati sunt prieteni cu adevarat. nu cred ca atunci cand esti in bratele omului iubit iti iei si prietenii. iar daca nu divorteaza si ramane casatorit cum sunt pronosticurile, tu ti-ai implinit iubirea, iar el se va reintoarce la o viata la fel de mizerbila precum a avut. in concluzie, tu te innobilezi. daca te iubeste va fi langa tine, daca nu va fi langa tine inseamna ca nu fost al tau niciodata. nu mai cauta sfaturi, urmeaza-ti inima, nu multi au sansa asta! Sa fii iubita1 |
||
garbo066927 Postat pe 28 Octombrie 2009 22:05 |
||
pentru doamnele care iubesc barbati insurati cu alte femei: cand va bagati in asa ceva cred ca stiti la ce sa va asteptati de ce maicereti sfaturi????sau daca le primiti totusi de la anumite persoane tineti cont de ele?? | ||
ghelene_06 Postat pe 29 Octombrie 2009 15:36 |
||
Stiti melodia lu' Stefan Banica ...Cum am ajuns sa te iubesc ... nici pana azi nu stiu etc | ||
Danistef277 Postat pe 29 Octombrie 2009 18:30 |
||
In primul rand trebuie sa hotarasti ce vrei tu:vrei sau nu vrei sa va afisati ca un cuplu? Mie mi se pare ca nu-ti prea surade ideea(am inteles gresit?)Gandeste-te bine la un lucru:daca a mintit atunci in legatura cu ceva care pt tine era important-e vorba de o relatie si de niste sentimente ,nu?-crezi ca nu ar mai face-o si alta data?Daca a ales sa tergiverseze lucrurile indiferent pt cat timp inseamna ca ori are motive s-o faca ori minte undeva... | ||
garbo037045 Postat pe 4 Noiembrie 2009 17:47 |
||
Si nu vreau sa te superi pe mine ,dar cu sotia are o relatie importanta ESTE CASATORIT CU EA .Sfatul meu sincer ar fi sa iesi cat mai repede din asta Ce rost ar avea sa te trezesti peste un timp intrebandu-te de ce ai acceptat asa ceva?Nu -ti da singura motive de suferinta | ||
garbo037045 Postat pe 4 Noiembrie 2009 17:53 |
||
daca poti divorteraza-l si marita-te cu el,dar sa stii ca te costa,timp si bani,daca merita... | ||
pusy_aol Postat pe 5 Noiembrie 2009 15:30 |
||
probabil inca mai spera la o impacare cu sotia daca nu se grabeste sa divorteze sau poate are alte motive.nu cred ca sunt cea mai indicata sa-ti spun ca si eu sunt separata de fostul de 8 ani,dar nu am vrut sa divortez din razbunare,si a functionat,a avut 3 relatii si toate l-au lasat din cauza ca nu se puteau casatori,dar acum m-am decis sa ii redau libertatea,pt ca am gasit si eu persoana potrivita pt mine si fiica mea. | ||
mitza81 Postat pe 11 Noiembrie 2009 15:19 |
||
si esti mandra de tine?? | ||
bluelight Postat pe 11 Noiembrie 2009 15:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
intrebare | 9 | De la: garbo_11804 4 Aprilie 2013 11:51 |
o mica parere | 9 | De la: ana02 23 Septembrie 2009 21:05 |
Help, ceva idei | 33 | De la: AdrianaR 18 Februarie 2010 10:49 |
|
||
Inocenta unei femei | 113 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:53 |
Ajutooor :)) | 9 | De la: Sky 5 Octombrie 2009 07:12 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară