Iubesc un barbat nedivortat...inca. Ce e de facut?

melani, era 9 dar la unii e 3 ori 3
elodia
Postat pe 19 Noiembrie 2009 22:33
De la: kinga444, la data 2009-11-19 22:33:35melani, era 9 dar la unii e 3 ori 3
da asa cred,,,,
irina31
Postat pe 19 Noiembrie 2009 22:34
De la: irina31, la data 2009-11-19 22:32:35
De la: tutankhamon, la data 2009-11-19 22:30:35nebunatica mica...ti-l doresti magar...ai?????...stii tu ce stii....
Nu am zis la figurat...tu stii ce parere buna am eu despre barbati nu? Ii bag pe toti intr-o oala si fac ciorba cu ei si o dau la catei sa pape
irina31
Postat pe 19 Noiembrie 2009 22:34
Mel, depinde de oras. La mine, e chiar 3 .
bluelight
Postat pe 19 Noiembrie 2009 22:36
blue, stai in oras cu irina
elodia
Postat pe 19 Noiembrie 2009 22:37
tare, neneaca!
melanie
Postat pe 19 Noiembrie 2009 22:39
nu cred . la ea acolo sunt de trei ori cate trei.
si oricum nu recunosc nimic.
bluelight
Postat pe 19 Noiembrie 2009 22:40
nu e de trei ori cate patru????
tutankhamon
Postat pe 20 Noiembrie 2009 13:18
De la: Ioana007, la data 2009-11-19 15:40:12Mereu ascult teoria cu furatul si ma intreb:Pana la urma cine pe cine fura?Pentru ca prietenul meu Suzuki mi-a spus ca toate amantele lui sunt femei maritate, cu acte in regula.Credeti ca nu se practica furtul si sub o forma legalizata?

Are dreptate suzuki cel destept, e cam trasa de par expresia "fura barbatul alteia" pentru ca barbatul gandeste(chiar daca ma vor contrazice unele), e fiinta, nu lucru,(chiar daca e tot substantiv comun) si nu e catusi de putin absolvit de vina. Totusi am vrut sa ma refer la femeile care devin disperate dupa o relatia asa incat trec peste mici impedipmente de tipul, "e insurat". Asta inseamna ca intri cu bocancii intr-o familie, oricat de instabila ar fi ea.

Cred ca nici unuia dintre noi nu i-ar face placere sa se trezeasca intr-o perioada critica a casniciei lor cu cineva disponibil sa ofere o viata mai buna. Si sa fim seriosi, istoria se va repeta cu alte personaje pentru ca de perioadele dificile nu scapa nimeni, iar daca mai ai in casa si o persoana dispusa sa isi trateze nervii in patul altcuiva, treaba e pecetluita.
gabriela_esty
Postat pe 21 Noiembrie 2009 02:43
31 o fi virsta ta?! Ai trecut degeaba prin viata pina acum...si sigur era 9 nu 3...
garbo044707
Postat pe 21 Noiembrie 2009 22:23
...fatuca ce o deschis toapicu, o fi rausit sa-l devortaza sau o ramas la stadiu da "inca"?
daria_
Postat pe 21 Noiembrie 2009 22:42
adanc, iriono, adanc!mai ales asta ' barbatul e fiinta, nu lucru,(chiar daca e tot substantiv comun)"
si_totusi
Postat pe 21 Noiembrie 2009 22:50
Iata 5 realitati crude pe care nu ai cum sa le ignori. Daca poti trece peste ele, n~ai decat sa fii amanta propriului tau destin.
1. FII CONSTIENTA CA N~AI SANSE S~O PARASEASCA!!!!

Da, esti atat de indragostita,incat vei inghiti gogoasa cu "Stii ca doar pe tine te iubesc, dar nu pot s~o parasesc inca". In ochii tai el e un sfant martir, e amarat si chinuit si tu trebuie sa~i alini suferinta si sa~l rasfeti asa cum merita. Poate ca esti chiar convinsa ca el e sufletul tau pereche si ca pana la urma veti ramane impreuna. Posibil, dar la fel de clar e ca d~lui isi inseala sotia, iar tu ai doar o aventura cu un tip insurat.Daca mai are si copii, cu atat mai putin probabil sa~si paraseasca nevasta. Ei, tot simti ca e iubirea vietii tale? Te multumeste statutul de amanta stabila? ATUNCI CONTINUA.......

2.BINE, TE IA DE SOTIE, DAR VA AVEA ALTA AMANTA.....

Daca tipul se insoara cu amanta lui, se elibereaza un post nu~i asa? Va cauta o alta amanta. Asa cum a inselat~o pe fosta sotie, te va "traduce" si pe tine. Un tip aventurier se va plictisi repede de atmosfera casnica si va dori "actiune". Crezi ca a calcat stramb doar o data? Esti convinsa ca~l poti imblinzi? ATUNCI CONTINUA.....

3.GANDESTE~TE BINE CINE ESTI TU?

Odata intrata in triunghiul amoros, tu vei fi personajul negativ, cea care le~a stricat casa, care i~a furat barbatul celeilalte. A cincea roata la caruta...Daca nu~ti pasa ce crede lumea, sau mai grav, daca nu~ti pasa de tine....ATUNCI CONTINUA....

4.ANALIZEAZA~I FAMILIA SI... FINANTELE

Daca la un moment dat i~si va parasi familia, probabil ca fosta va fi, furioasa, razbunatoare si foarte costisitoare. Copiii lui iti vor purta pica si vei fi o mama vitrega ca si cele din poveste, "urata si rea". Pentru ca l~ai luat pe tati de langa mami....Un divort e costisitor, la fel si perioada de dupa, cand vei suporta plata pensiilor si nu numai...haine, educatie, computere, vacante....Esti pregatita pt marea aventura? ATUNCI CONTINUA.......

5. IMPACA~TE CU IDEEA CA ESTI ULTIMA PE LISTA PRIORITATILOR LUI

Pentru el viata va fi la fel ca inainte, cu exceptia faptului ca ai mai aparut si tu. Dar nu ai dat peste cap cursul firesc al lucrurilor. Asa ca, pregateste~te sufleteste..weekend~urile le vei petrece singurica, la fel si noptile, si sarbatorile si vacantele. Ti~ai dori sa~ti serbezi ziua de nastere undeva la munte doar tu cu el? NU SE POATE! La fel cum nu se poate nici sa~l suni la orice ora, ca nu~ti poate raspunde. Nu~l tine de mana pe strada! Nu poate veni cu tine la film pt ca merge co sotia intr~o vizita. Cina la restaurant? S~a contramandat!!! Ala micu are febra!!! Cat va dura dragostea voastra daca singura bucurie e intalnirea pe fuga de 2~3 ori pe saptamana????? Iti convine situatia? ATUNCI CONTINUA.......

Poate exista exceptii...casnicii fericite intemeiate in urma unor aventuri cu barbati insurati... Dar de ce sa ignori barbatii singuri care te~ar putea face cu adevarat fericita? E viata ta, tu alegi. Spune cu mana pe inima...esti multumita cu ce ai? ATUNCI OPRESTE~TE!!!!!

louisa
Postat pe 27 Noiembrie 2009 19:04
oalio, mama...ai scris un compendiu
Anouk
Postat pe 27 Noiembrie 2009 19:23
Ce e... pomelnic?
lala_cri
Postat pe 27 Noiembrie 2009 19:27
compendiu ....compendiu dar profund si realis/.
mino2009
Postat pe 28 Noiembrie 2009 15:31
De la: Anouk, la data 2009-11-27 19:23:49oalio, mama...ai scris un compendiu

Se poate sa fie compendiu, dar oare poti contrazice ce scrie in el autoarea ? Cu siguranta ca nu.
Cam asta este realitatea.
Avand in vedere ca multe gasculite cred niste smecherasi insurati care nu vor decat funn......
louisa
Postat pe 28 Noiembrie 2009 16:19
De la: brunette, la data 2009-10-03 18:43:54
Am fost si eu amanta. Si sotie. Am fost inselata. Si am inselat. Si tare am suferit. Mi-am distrus sufletul, rabdarea si capacitatea de a nutri sentimente pozitive pentru un barbat. Am dus razboaie aprige cu morala si principiile, insa a castigat sufletul meu. Am plans, m-a durut si am ranit la randul meu in lupta pe care o duceam cu mine insami si cu toti ceilalti.

Dar am iubit si nu regret nimic. Si daca ar fi sa dau timpul inapoi as actiona intocmai ca prima data. Chiar daca astazi ii cunosc copiii, chiar daca am cunoscut stigmatul unui divort in care tot eu am fost judecata desi ani de-a randul am cunoscut tradarea, rusinea si chiar pumnul, chiar daca stiu care va fi sfarsitul. Am simtit gustul ca pelinul al regretului si pe cel citric al tradarii, dar si dezgustul crunt al umilintei.

Am cunoscut rusinea de a fi aratata cu degetul si am plans nopti lungi la gandul ca sotia lui isi va parasi amantul si redobandi barbatul. Iar uneori, ca o strafulgerare, am simtit fiorul vinovatiei, insa l-am alungat, l-am sufocat, l-am ignorat cu buna stiinta cautandu-mi pretexte in fiece ungher al mintii si al sufletului. Am visat ca merit si eu sa fiu iubita neconditionat, mi-am dorit brate calduroase in jurul meu si dragoste si intelegere. M-am justificat ca eu iubesc cum alta nu ar putea, ca eu merit, iar cealalta nu, ca am fost inselata, insa pot insela si eu oricand. Iar pana astazi am reusit sa ma conving atat de mult incat sunt sigura ca eu si numai eu am avut dreptate, ca i-am ranit pe cei care au meritat, ca l-am iubit pe cel ce mi-a fost sortit.

Deunazi imi aminteam de imbratisarile sale. De dragostea cu care ma hraneam si suferinta ce-mi macina sufletul, de sentimentele dureros de contradictorii care sfidau logica. De mangaierile si saruturile pe care le pretuiam in fiecare clipa fiindca stiam oricand ca ar putea fi ultimele. De zilele in care ne ascundeam pierduti de lume, desprinsi din vieti cu lanturi si capestre, si ne iubeam precum doi desfranati fara rusine. Iar daca ar fi sa caut un rost pentru toate acestea, n-as stii ce sa spun mai intai de toate, caci am invatat sa traiesc si am dat viata la randul meu, iar acest miracol, intre toate, merita orice pret.

Am crezut ca odata cu pirostriile a venit linistea si pacea, ca il voi avea pana la batraneti adanci alaturi pe barbatul pe care l-am ales, ca nu-mi va mai fi dat sa sufar, sa plang, ori sa pierd. Dar NU MA-M INSELAT,SUNT INCA ALATURI DE EL,NIMENI NU STIE PENTRU CAT TIMP DACA SAU NU SE VA INTOARCE ROATA

Priveste mai departe de tine!!Priveste in jurul tau!!Priveste prin prisma "celeilalte"!!Priveste intr-o viata paralela in care tu nu ai fi fost...si ar fi existat numai ei.Oare cum ar fi fost?
Nu iti creea un adevar convenabil tie.Nu judeca pe nimeni....nu poti sa stii ce e in sufletul fiecaruia.Nu face nimic sub impulsul egoismului.....poti face mult rau in jurul tau.
Priveste-ti sufletul,priveste-ti constiinta!!
Roata...intotdeaun se intoarce...inevitabil.Cateodata e crunt sa ne lasam dusi de val...pentru ca niciodata nu stim pe ce plaja sfarsim!!!
walkiria
Postat pe 6 Decembrie 2009 09:29
o-ho-ho .....si inca cum se intoarce roata vietii....
tutankhamon
Postat pe 6 Decembrie 2009 12:43
draga mea si eu am fost in situatia ta acum vreo 15 ani cand l-am cunoscut pe tatal fetitei mele tot asa nu era divortat, la fel numai avea vreo relatie cu ea noi stateam impreuna la mine apoi ne-am mutata impreuna dar el nu divorta si au trecut vreo 4 ani pana cand au divortat dar nu el a intentat procesul de divort ci fosta sotie si asa a ajuns el divortat
cred ca acesti oameni nu stiu ce doresc de la viata
tot asa imi spunea si mie ca ma iubeste si ca vom fii fericiti impreuna dar sincer nu a fost asa caci ne-am despartit si el nici in ziua de azi nu stie ce vrea
nu este nici cu fosta sotie nici cu mine nu are langa el nici prima fetita nici pe a doua dar traieste cu o alta femeie mai in varsta decat el si zice ca se inteleg dar nu-l cred
tusi_Oli
Postat pe 8 Decembrie 2009 10:32
Draga mea, cred ca ar fi foarte bine sa reanalizezi situatia cu cea mai mare seriozitate si sinceritate din partea ta, chiar daca te doare. Tu si numai tu trebuie sa gasesti raspunsul la intrebarea ta - ce e de facut?
Eu am sa subliniez doar cateva aspecte care ar trebui sa-ti dea de gandit.
1. Este casatorit inca si te-a mintit ca a depus documentele pentru divort;
2. Tine secreta relatia voastra si nu mi se pare corect fata de tine;
3. Poate ca te iubeste, dar are un fel foarte ciudat si exclusivist de a o face;
4. Cred ca este si foarte egoist pentru ca nu se gandeste la tine in nici un fel, incearca doar sa-i fie lui bine;
5. Poate ca esti "multumita" ca macar acum stii ce statut ai - amanta, dar intrebarea chiar esti amanta sau doar (te rog sa-mi ierti sinceritatea cruda) manta de vreme rea.
Sper sa gasesti puterea si calmul de a gasi raspunsul cel mai bun la intrebarea ta si iti urez SUCCES!
SHIVA
Postat pe 9 Decembrie 2009 15:07
De la: andre24, la data 2009-05-12 12:50:15hello!!
Nedivortat...inca?Te rog nu spera ca va divorta vreodata..
Am o prietena exact in situatia ta..si deja stiu ce sfaturi sa-ti dau,asta daca vrei sa le accepti,bineinteles :)
Daca te-a mintit ca a divortat..atunci e clar nu?
Nu vreau sa fiu rea,sau sa interpretezi gresit mesajul meu..tu stii cel mai bine ce-i intre voi :)...dar nu te amagi singura..
De ce vrei sa stai mereu in umbra? Sa fii mereu pe locul 2? Sa fii "cealalta"? Sa va ascundeti si sa nu stie nimeni ca voi 2 sunteti iubiti..etc
Daca iti place statutul asta e ok..daca iti doresti altceva de la viata..fugi,vezi-ti de viata ta,salveaza-te :)
Daca nu se mai intelege cu sotia lui de ce nu divorteaza ca sa fiti impreuna pe bune?
Discuta cu el..spune-i si lui ce simti tu cu privire la situatia dintre voi..si nu mai glumi ca esti "amanta" ptr ca el mereu te va vedea doar in statutul asta..si nu va face schimbari..crezand ca iti convine asa :(
Nu stiu...eu una nu as accepta niciodata sa fiu pe locul 2...ma respect prea mult,vreau mai mult de la mine si de la viata...si stiu ca se poate
Hai..capu sus...decizia iti apartine doar tie.
Te pup si ai grija de tine :)
garbo045125
Postat pe 10 Decembrie 2009 20:10
si eu am iubit un barbat care nu divortase, am stat aproape 8 luni, impreuna, pana divortul s-a terminat,iar acum suntem foarte fericiti impreuna si am trecut de 2 ani de cand stam impreuna.Acum ateptam si un copil al nostru...Daca te iubeste cu adevarat va fi cu tine.
garbo082251
Postat pe 11 Decembrie 2009 01:43
Cand un barbat inseala, va insela tot timpul fetelor. Doar sa dea de una la fel ca el.Ce iubire?
ladyDY
Postat pe 11 Decembrie 2009 14:47
eu am divortat tocmai pt ca sotul mai avea o relatie paralela si am dat peste un tip divortat dar care de fapt traia in aceeasi casa cu nevasta si care desi mi-a zis ca ma iubeste nu-si lasa fosta nevasta.
deci am dat din lac in put.
diana79
Postat pe 11 Decembrie 2009 18:45
Cu ce ai dat peste tip? Cu masina? Daca nu atunci poate e timpul sa dai.
Doara
Postat pe 11 Decembrie 2009 20:01
De la: ovidiu42, la data 2009-05-18 21:21:26ooooofffffff!!!!!....iubesti...un barbat nedivortat...inca!!!
nu-i nici o pb!!!
poti iubi pe oricine...
si..vei ramane cu iubirea asta neimplinita sau implinita peticit!!
daca tu crezi ca e de ajuns sa-l iubesti tu...e ok!
si.....??????......mai departe?
intrebare...
e iubire sau aventura?tu din ce simti ca-ti dortesti...ce simti ca e?
garbo6772
Postat pe 11 Decembrie 2009 21:09
De la: ovidiu42, la data 2009-05-18 21:21:26ooooofffffff!!!!!....iubesti...un barbat nedivortat...inca!!!
nu-i nici o pb!!!
poti iubi pe oricine...
si..vei ramane cu iubirea asta neimplinita sau implinita peticit!!
daca tu crezi ca e de ajuns sa-l iubesti tu...e ok!
si.....??????......mai departe?
intrebare...
e iubire sau aventura?tu din ce simti ca-ti dortesti...ce simti ca e?

ovidiu, tu indraznesti sa dai sfaturi pe aici?....poti spune ca ai o viata atat de morala?...pastreaza-ti sfaturile pt tine si vezi-ti de viata ta...cand vei fi tu perfect atunci sa-ti dai cu parerea...pana atunci rezuma-te doar la a face discutii pe forum , discutii fara sare si piper...la asa ceva nu te intrece nimeni...ai devenit AS.....cred ca te simti cel ma tare barbat dar in realitate, lasi mult de dorit....ca sa nu mai spun ca aburesti toate femiele de aici prin amabilitatea ta fatzarnica...m-ai enervat suficient de mult...si daca te mai vad atat de zglobiu pe aici, posibil sa spun mai multe....pt a vedea lumea cam cine esti tu cu adevarat...
Love_me
Postat pe 11 Decembrie 2009 21:40
Ups!
Doara
Postat pe 11 Decembrie 2009 21:45
esti surprinsa?
Love_me
Postat pe 11 Decembrie 2009 21:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
In ce consta frumusetea unei femei ? 276 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:49
13.06.2009 28 De la: sammy 22 Iunie 2009 20:23
Subiect real :) 10 De la: garbo_476728 24 Octombrie 2017 08:20
IMPORTANT PT FIECARE DINTRE VOI 8 De la: tutankhamon 4 Octombrie 2009 13:43
buna 26 De la: elisabeta_boia 10 Decembrie 2011 04:17
Setari Cookie-uri