bea ceva! as vezi ce clar devinee | ||
fleurdelis Postat pe 13 Martie 2010 17:04 |
||
---|---|---|
ce sa bea fleur?! starea de ebrietate provoaca claritate?! |
||
keks Postat pe 13 Martie 2010 17:58 |
||
IHMM....si mai ales la volan | ||
|
||
fleurdelis Postat pe 13 Martie 2010 18:01 |
||
Aoleu... pai pot sa beau si "ceva" mai mult, ca tot nu devine mai clar... nici macar la volan... | ||
Darksukkubus69 Postat pe 13 Martie 2010 18:03 |
||
pai numa cd vezi stalpu! atuncea-i clar! | ||
fleurdelis Postat pe 13 Martie 2010 18:06 |
||
atunci cred ca e recomandat un consult ofta?! ...nu stiu...am dat cu presupusu |
||
keks Postat pe 13 Martie 2010 18:07 |
||
mai da-i clar! atuncieaa naa!!! | ||
fleurdelis Postat pe 13 Martie 2010 18:09 |
||
keks Postat pe 13 Martie 2010 18:13 |
||
Ba nu, ba nu e clar deloc... ce ma fac cu ceatza asta... | ||
Darksukkubus69 Postat pe 14 Martie 2010 12:07 |
||
fleurdelis Postat pe 14 Martie 2010 12:09 |
||
De la: fleurdelis, la data 2010-03-13 17:04:13bea ceva! as vezi ce clar devineeea treaza si nu vede....daramite ,,bauta''.....poi nu vezi ce zice :,,si chiar daca ar divorta tot nu ar fi de acord sa ne afisam impreuna''...... .....vai mamaaaaaaaaaaaaa!!!!!e constienta deja....desi stie ca el nici cu afisatul dupa divort nu e de acord......e ceva ascuns in povestea asta....nu e tot....ea nu zice nik sa nu-l supere....ehe....stie ca o sa-l piarda....el stie astaaaaa....si uite asa inca un mascul dominant la orizoooooont!!!!....lasa-l fatoooooo....dai cu jet !!!! |
||
sheika29 Postat pe 14 Martie 2010 12:26 |
||
hai mai...si cu metaforele astea acum,! dar mi le asum ce sa fac! | ||
fleurdelis Postat pe 14 Martie 2010 12:27 |
||
MI-E TEAMA(SAU NU)CA NU VA DIVORTA NICI ACUM NICI MAI TARZIU.DAR DE CE ITI DORESTI ASTA?DORESTI ATAT DE MULT SA FII ,,NEVASTA "UNUI MINCINOS?PAI...CAM ESTI...FARA ACTE...MAI STAI,MAI TESTEAZA-L POATE NU ESTE AEAT DE BUN CAT PARE...SAU POATE ESTE DAR CA AMANT...IL IUBESTI? ADICA CE MAI EXACT?DRAGA MEA...NU AR FI BINE SA FII UN PIC MAI REALISTA?ORICE AI FACE ITI DORESC NUMAI BINE. | ||
viorik Postat pe 14 Martie 2010 18:16 |
||
wow! | ||
keks Postat pe 14 Martie 2010 18:21 |
||
CARE-I FAZA CA NU AR FI DE ACORD SA VA AFISATI IMPREUNA?ADICA CUM?DE CE?DOAMNE FERESTE!!!!MAI COPILULE ...DAR MAI BINE MA OPRESC.MAI ALES IN CAZUL ACESTEI ILUZII NUMITA IUBIRE CEEA CE STIU F.CLAR ESTE FAPTUL CA NIMENI NU URMEAZA NICI UN SFAT.TOATA LUMEA(MA REFER LA FEMEI)VREA SA-SI RUPA GATUL PE CONT PROPRIU...ORICUM,ITI DORESC BAFTA! | ||
viorik Postat pe 14 Martie 2010 18:33 |
||
hai sa va zic o intimplare veche a unor rude de ale mele;deci ei tineri se iubeau cu pasiune,el lucra pe un santier ea vinzatoare,se casatoresc,ea la un moment dat ramine gravida bucurie mare in familie pe viitorul tatic...cand era prin 7 luni de sarcina se trezeste la usa cu o femeie cu un copil in brate unul o tinea de fusta si mai era si bortoasa,scandal mare,mi-ai furat barbatul,etc.matusa era totusi titulara cu acte a infamului,cand a aparut si tipul la usa la datin ma-sa,femeile au nascut anii au trecut,dar nu au divortat,el s-a intors la prima spasit,deci au trecut vreo citiva zeci de ani,si iaca moare subiectul adica el,cine credeti ca ia pensie de urmas?sotia legala cu care nu atrait decit 16 luni in total,cine mosteneste averea defunctului sotia si copilul legal,dupa alti cativa ani de procese intre ele si copiii lor femeile astea mor la scurt timp una de alta lasind ura lor la urmasi,cine e de vina?si marul discordiei e mort de mult,avem vreo morala? | ||
utad Postat pe 14 Martie 2010 18:51 |
||
da!! timpul le rezolva pe toate! |
||
LILO Postat pe 14 Martie 2010 18:54 |
||
eu am intreles ce-ai vrut sa zici | ||
fleurdelis Postat pe 14 Martie 2010 18:55 |
||
De la: utad, la data 2010-03-14 18:51:20hai sa va zic o intimplare veche a unor rude de ale mele;deci ei tineri se iubeau cu pasiune,el lucra pe un santier ea vinzatoare,se casatoresc,ea la un moment dat ramine gravida bucurie mare in familie pe viitorul tatic...cand era prin 7 luni de sarcina se trezeste la usa cu o femeie cu un copil in brate unul o tinea de fusta si mai era si bortoasa,scandal mare,mi-ai furat barbatul,etc.matusa era totusi titulara cu acte a infamului,cand a aparut si tipul la usa la datin ma-sa,femeile au nascut anii au trecut,dar nu au divortat,el s-a intors la prima spasit,deci au trecut vreo citiva zeci de ani,si iaca moare subiectul adica el,cine credeti ca ia pensie de urmas?sotia legala cu care nu atrait decit 16 luni in total,cine mosteneste averea defunctului sotia si copilul legal,dupa alti cativa ani de procese intre ele si copiii lor femeile astea mor la scurt timp una de alta lasind ura lor la urmasi,cine e de vina?si marul discordiei e mort de mult,avem vreo morala? aoleu!!!!!!!!!! |
||
liaiedera Postat pe 12 Aprilie 2010 22:14 |
||
Iti dau un sfat foarte scurt. Daca o relatie trebuie ascunsa, nu ai ce cauta in ea. Mai tarziu vrei mai mult ca sigur sa iti exprimi sentimentele in vazul lumii, sa nu fi catalogata ca o persoana ,, sigur asta are probleme de nu are pe nimenii''. Poate mai tarziu vrei sa ai un copil, o familie..... ce vei face? Sfatul meu: renunta la el. Tu, la fel cum face si el, esti pe primul plan in viata ta. Gandeste-te la tine, ce vrei cu adevarat. |
||
garbo097742 Postat pe 13 Aprilie 2010 12:51 |
||
cineva spunea: ca atunci cand amanta devine sotie , atunci ramane un loc vacant. un tip care nu e corect cu o femeie ce te face sa crezi ca va fi altfel cu tine? da, dragostea e oarba si te face sa zici ca pe tine te iubeste cu adevarat - asa credea si sotia lui la inceput ... |
||
garbo094927 Postat pe 13 Aprilie 2010 20:53 |
||
Daca iubesti un barbat insurat n-ai decat dar daca il desparti de sotie si copii , pacat faci."...si ceea ce Dumnezeu a legat , omul sa nu dezlege"Stii cine a spus? |
||
liaiedera Postat pe 13 Aprilie 2010 21:41 |
||
" ...si daca barbatul isi lasa femeia lui sa-i dea carte de despartire" Na, ca am luat locul Luptatoarei curajoase si al Icai2. |
||
liaiedera Postat pe 13 Aprilie 2010 21:45 |
||
numai curvele si afemeiatii strica relatiile de casatorie,unde mai pui ca sunt si copii la mijloc....dar sa nu uitam ca pe acest pamant exista nu doar o EVA si un ADAM.CINE INCEARCA ACEASTA VARIANTA DA DE LUCRU LA AVOCATI SI JUDECATORI. | ||
caleidoscop Postat pe 14 Aprilie 2010 08:43 |
||
este greu...dar nu incerca nici sa-i gasesti scuze pentru ,simplu fapt ca a omis sa iti spuna ;ca nu a innaintat divortul;.intro relatie este foarta importana increderea,si adevarul,daca el ti-a ascuns ...acest fapt,,,cine stie ce iti mai ascunde.....incerca si joaca ...cu el...in intimitatea voastra....jocul�MINCIUNA SI ADEVAR�...cu mici pedepse,daca esti atenta...sigur mai aflii cate ceva...dar eu cred ca sinceritatea intro astfel de relatie este primordiala....pt.ca se presupune ca in familie nu a avut asa ceva... SUCCES... |
||
ARYN Postat pe 14 Aprilie 2010 10:22 |
||
nu cred ca trebuie sa divorteze, ce motive ar avea ? | ||
anisoaraf Postat pe 14 Aprilie 2010 17:37 |
||
daca il iubesti cu adevarat nu te intereseza nimic si vei reusi sa aveti impreuna o poveste frumoasa de dragoste . | ||
garbo072344 Postat pe 15 Aprilie 2010 19:41 |
||
hai ca/mi place toata lumea da sfaturi dar nimeni nu a inteles oare?femeia e fericita omul a divortat sunt impreuna deci concluzie: suporta consecintele ....mai tarziu bineinteles | ||
gmpa Postat pe 15 Aprilie 2010 22:56 |
||
offf,sunt si eu intr-o situatie similara. si,ca sa incerc sa pun capat relatiei,am cautat un job la o distanta apreciabila(1500 km),dar pot spune ca aceasta distanta de fapt ne-a apropiat si mai mult,caci,la nici 2 luni dupa ce am plecat,el vine dupa mine. deci conteaza cat de mult va iubiti,cat de sinceri sunteti unul cu celalalt.eu i-am spus sincer ceea ce simt,si cat de apasator poate fi statutul de amanta. succes. | ||
fernanda39 Postat pe 16 Aprilie 2010 17:32 |
||
706daca tu ai plecat la 1500 km ptr a scapa de el atc de unde stie unde esti iar daca te iubeste de ce nu te i/a de nevasta de ce nu/si rezolva problemele si sa ramana numai cu tine//?????????????? | ||
gmpa Postat pe 18 Aprilie 2010 00:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
7 trasaturi pt a deveni un barbat irezistibil! | 35 | De la: sora_ilsi 6 Septembrie 2009 19:48 |
relati cu barbati insurati.......interesant...(cred:) | 184 | De la: reyya 19 Aprilie 2010 02:13 |
jucarii sexuale | 36 | De la: garbo_409166 30 Iunie 2020 08:48 |
|
||
nu inteleg motivul | 20 | De la: jeanette40 6 August 2010 10:25 |
Regasire dupa vreo 8-9 ani | 16 | De la: AdrianaR 19 Februarie 2010 13:33 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară