De la: garbo074997, la data 2010-02-12 10:49:52Nu floricica draguta cum s-al aruncam?draguta floricica daca nu ne-am slefui si nu am incercam sa fim mai mult decat santem ce am fi?nimic,nimic.Asa ca baieti slefuitiva si incercati sa fiti mai buni ,mai frumosi si mai ingrijiti si sigur o sa fiti ideali pt oricine va place.A si sa nu uit simtu umorului luatil la voi .Pai sa se duca la slefuit,,unii acolo unde se fac potcoavele pt cai..Sa ii slefuiasca si pe uniii..Dar eu cred ca doar Dumnezeu poate schimba un om..Daca omul are credinta..Daca nu are credinta,,este bun o perioada apoi iarasi revine la lor..Asa ca treziti-va |
||
omulsincer Postat pe 12 Februarie 2010 16:30 |
||
---|---|---|
Eu sunt politeist. La ce ora trebuie sa ma trezesc? | ||
anakin Postat pe 12 Februarie 2010 16:37 |
||
politeisti nu se trezesc..... | ||
|
||
nazirra Postat pe 12 Februarie 2010 16:40 |
||
mai stiti soricelul ala mic si zburlit care ii spunea pisoiului maer rau si zburlit bravoooooooooooooooo??...ei asa si eu |
||
fleurdelis Postat pe 12 Februarie 2010 16:44 |
||
Pai sa se duca la slefuit,,unii acolo unde se fac potcoavele pt cai..Sa ii slefuiasca si pe uniii..Dar eu cred ca doar Dumnezeu poate schimba un om..Daca omul are credinta..Daca nu are credinta,,este bun o perioada apoi iarasi revine la loc.Asa ca treziti-va | ||
omulsincer Postat pe 12 Februarie 2010 21:05 |
||
fleurdelis Postat pe 13 Februarie 2010 00:31 |
||
desigur nu exista nici femeia ideala.nici barbatul ideal.gusturile nu se discuta.insa putem spune,daca stam sa analizam,unele comportamente,ale ambelor sexe,ca oricare dintre sexe,se pot transforma in "scorpii" ,sau dupa caz in "scorpion".vestile bune insa sunt:ca numai uneori putem fi scorpii(valabil la ambele sexe},si ca exista cateva categorii {la ambele sexe}predispuse sa-si inabuseasca veleitati de scorpie.cu putin ajutor,pot fi inblanziti si unii si altii si,dupa caz,evitati,caci daca poti omite o nenorocire,e bine sa o faci!consider ca sunt cam trei categorii din ambele sexe si nu voi mai repeta mereu acest lucru,ca vb si de barbati si de femei,se va subintelege sper,deci revin la cele trei categorii predispuse sa se comporte precum "viperele".1-cei raniti profund,care au potential sa se transforme din victima in calau.persoane inselate sau parasite,prea obosite ca sa nu-si elibereze frustarile prin razbunare.pe fostul partener{a}sau pe cei care-i seduc in urma rupturii.2-persoanele urate,care au atata lipsa de incredere,atatea complexe,incat accepta orice avans pe ideea ca altadata e posibil sa nu se mai intample sa primeasca vreo "oferta".contrar aparentelor persoanele frumoase sunt cele mai fidele partenere{nu generalizam}.explicatia e simpla:ele sunt mai selective,increderea in propriile forte le face mai rezistente in fata tentatiilor.3-persoanele neexperimentate.experienta vine odata cu varsta.chiar daca la orice varsta suntem capabili de sentimente profunde,curiozitatea invunge in cele din urma{nu de putine ori}.pana nu aflam ce ne implineste,suntem greu de stapanit!P.S.-noroc ca exista si exceptii de la regula! | ||
alexxandra Postat pe 13 Februarie 2010 05:40 |
||
bre, io ma trezii la ora 5:00 - se pune? | ||
panty_C Postat pe 13 Februarie 2010 05:42 |
||
panteruto,buna dimineata!se pune,stai linistita.ce face Leo? |
||
alexxandra Postat pe 13 Februarie 2010 06:30 |
||
Alexxandro, ti-a nascut sotia? | ||
pik_nik Postat pe 13 Februarie 2010 06:49 |
||
ia uite, ma fastacesc si ma balbai | ||
pik_nik Postat pe 13 Februarie 2010 06:50 |
||
ladyDY Postat pe 13 Februarie 2010 07:31 |
||
13...inainte de 14... e zi cu ghinion, si e si "zimbata", asa ca bun subiect in discutie... Barbatul ideal (pentru mine) e ala care mai face cite o nisa in orgoliul lui cit casa, un hublou, ceva, si vede cind a gresit si recunoaste ca a gresit. Nu unul care se invirteste dupa coada ca un catel care nu stie unde sa isi puna coada' jos... ca poate-poate gaseste un escape cu ego-ul neshifonat. Ca nici eu nu sint chiar fetita cu chibrituri. Sau, ma rog, mi s-au cam terminat chibriturile din cutie...Cam asta e cu idealul. Nu tine de personaj - personajele pot fi sublime luate separat - dar intelegerea intre ele sa lipseasca "cu desavarsire". Conteaza mult mai mult cum isi construiesc amindoi relatia si ce atitudine adopta. Cum e el nu e suficient. Nici macar daca el, individual, e perfect. E important cum sint impreuna... |
||
quasaria Postat pe 13 Februarie 2010 09:19 |
||
De la: quasaria, la data 2010-02-13 09:19:5913...inainte de 14... e zi cu ghinion, si e si "zimbata", asa ca bun subiect in discutie...qoasii cred ca vb de 01 ca ea este asa o fi barbata? |
||
garbo074997 Postat pe 13 Februarie 2010 09:29 |
||
De la: buna01, la data 2010-02-12 16:30:04slefuit inseamna sa te autodepasesti si sa devii mai bun in tot ce fac nu e ceva de rau nu este injuratura e de bineDe la: garbo074997, la data 2010-02-12 10:49:52Nu floricica draguta cum s-al aruncam?draguta floricica daca nu ne-am slefui si nu am incercam sa fim mai mult decat santem ce am fi?nimic,nimic.Asa ca baieti slefuitiva si incercati sa fiti mai buni ,mai frumosi si mai ingrijiti si sigur o sa fiti ideali pt oricine va place.A si sa nu uit simtu umorului luatil la voi .Pai sa se duca la slefuit,,unii acolo unde se fac potcoavele pt cai..Sa ii slefuiasca si pe uniii..Dar eu cred ca doar Dumnezeu poate schimba un om..Daca omul are credinta..Daca nu are credinta,,este bun o perioada apoi iarasi revine la lor..Asa ca treziti-va |
||
garbo074997 Postat pe 13 Februarie 2010 09:31 |
||
997, nu 01 ma preocupa pe mine acum... Nu ma trezesc cu spaime din astea dimineata. . | ||
quasaria Postat pe 13 Februarie 2010 09:34 |
||
rolleye0012: slefuit inseamna sa te autodepasesti si sa devii mai bun in tot ce fac nu e ceva de rau nu este injuratura e de bine [/quote] imm..din pacate putini inteleg asta... |
||
fleurdelis Postat pe 13 Februarie 2010 11:44 |
||
ba, daca se vede de departe ca trebuie slefuit, nu-i chiar de bine | ||
pik_nik Postat pe 13 Februarie 2010 21:04 |
||
cine o scriis si ce-0 scris k nimic nu se vedeee | ||
fleurdelis Postat pe 13 Februarie 2010 21:07 |
||
daca a reaparut si aleha...e clar....se duce dracului forumul....copy paste irina...copy paste aleha.....citat irina.....citat aleha.... | ||
tutankhamon Postat pe 13 Februarie 2010 21:11 |
||
il slefuiesc sii dau luciu in fiecare seara | ||
garbo074997 Postat pe 14 Februarie 2010 00:25 |
||
vreau si eu unkg de barbat ideal ca sa am acolo de rezerva nu se stie niciodata | ||
garbo074997 Postat pe 14 Februarie 2010 12:06 |
||
C-ta,....pe bune esti prevazatoare ......ete ca eu nu ma gandiii,....este un pont bun,.... | ||
ladyDY Postat pe 14 Februarie 2010 12:58 |
||
Doamnelor sunteti prea drastice cand treci de 40 de ani cred ca devii mai intelep, iar cele de mai sus sunt lucruri insignifiate de care ne cramponam toata viata, oare se merita.Cateodata e bine sa faci compromisuri, viata e scurta si trebuie sa ne-ofacem frumoasa | ||
mosu_mihaela Postat pe 14 Februarie 2010 14:34 |
||
De la: fleurdelis, la data 2010-02-13 11:44:31rolleye0012: slefuit inseamna sa te autodepasesti si sa devii mai bun in tot ce fac nu e ceva de rau nu este injuratura e de bine imm..din pacate putini inteleg asta... [/quote]Erau doi romani..Unul moldoveam si altul oltean...Se gandeau ei..Doamne ca tare ne-am mai saturat de saracie..Dar munca nu ne place...Oare ce sa facem ca sa castigam si noi niste bani...Pai hai sa furam....Fiecare sa fie pt familie,iar restul nu conteaza..La jegmanit cu ei.... Asa ca hai sa cautam fraieri pe care sa ii jumulim.. |
||
omulsincer Postat pe 14 Februarie 2010 14:41 |
||
Erau doi romani..Unul moldoveam si altul oltean...Se gandeau ei..Doamne ca tare ne-am mai saturat de saracie..Dar munca nu ne place...Oare ce sa facem ca sa castigam si noi niste bani...Pai hai sa furam....Fiecare sa fie pt familie,iar restul nu conteaza..La jegmanit cu ei.... Asa ca hai sa cautam fraieri pe care sa ii jumulim.. |
||
omulsincer Postat pe 14 Februarie 2010 14:43 |
||
Erau doi romani..Unul moldoveam si altul oltean...Se gandeau ei..Doamne ca tare ne-am mai saturat de saracie..Dar munca nu ne place...Oare ce sa facem ca sa castigam si noi niste bani...Pai hai sa furam....Fiecare sa fie pt familie,iar restul nu conteaza..La jegmanit cu ei.... Asa ca hai sa cautam fraieri pe care sa ii jumulim.. |
||
omulsincer Postat pe 14 Februarie 2010 14:43 |
||
parerea mea este ca daca barbatzii ar fi exact asa cum ne dorim noi .. nu ar mai avea nici un farmec viata .. ne`am plictisi .. omul iubit este cu bune si cu rele .. nu trebuie sa fie perfect .. poate unele dintre noi au renuntzat la barbatzi care le tineau in puf .. pentru alti .. pt ca acei alti aveau ceva al lor .. special si tocmai pe aia care nu sunt perfecti ii iubim la nebunie .. nu e asa ? :D | ||
papushika19 Postat pe 27 Februarie 2010 22:40 |
||
De la: papushika19, la data 2010-02-27 22:40:57parerea mea este ca daca barbatzii ar fi exact asa cum ne dorim noi .. nu ar mai avea nici un farmec viata .. ne`am plictisi .. omul iubit este cu bune si cu rele .. nu trebuie sa fie perfect .. poate unele dintre noi au renuntzat la barbatzi care le tineau in puf .. pentru alti .. pt ca acei alti aveau ceva al lor .. special si tocmai pe aia care nu sunt perfecti ii iubim la nebunie .. nu e asa ? :DPai mai sunt si femei imature care nu stiu ce vor..Ca pleaca de la barbatii buni si cauta altii care le inseala...Pai mai sunt si barbati smecheri care stiu sa intre la inima femei,netinand cont ca este femeie maritata...Paote ca intr-o casatorie mai este nevoie si de un pic de actiune,asa nu se mai plictiseste...Adica sa fie unul energic si unul mai linistit../Adica unul sa faca actiunea si celalat sa faca linistea |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 27 Februarie 2010 22:57 |
||
bai nene atatia nebuni pe lumea asta... | ||
fleurdelis Postat pe 28 Februarie 2010 05:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Barbati de pe Garbo.ro, | 1090 | De la: madita 10 Octombrie 2010 18:24 |
party | 21 | De la: si_totusi 6 Septembrie 2009 19:09 |
Poate sa-mi spuna cineva din experienta cum se poate aborda cu succes barbatul macho? | 77 | De la: Sassette 14 August 2016 15:11 |
|
||
Ce parere aveti despre politica din China? | 21 | De la: casperphantom 29 Noiembrie 2010 20:00 |
Barbatii aromani | 34 | De la: lala_cri 21 Ianuarie 2010 09:44 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural