Barbatul ideal e cel care stie sa primeasca dar si sa daruiasca iubire, afectiune, respect reciproc, intelegere, care e alaturi de tine la bine dar si la greu. | ||
fania1972 Postat pe 1 Martie 2010 10:17 |
||
---|---|---|
Ciudat.. Parca s-ar vorbi despre animalul de companie ideal. |
||
anakin Postat pe 1 Martie 2010 10:21 |
||
hmmm, cu siguranta nu despre pisici e vorba | ||
|
||
zambila Postat pe 1 Martie 2010 10:25 |
||
Nu poti sa stii.. atata vreme cat madamele isi trateaza persoana de langa ele ca pe un obiect, nu vad de ce nu se pot conexa cele doua chestiuni, nu? | ||
anakin Postat pe 1 Martie 2010 10:31 |
||
ba sigur ca se poate, doar ca pisicile nu prea corespund descrierii | ||
zambila Postat pe 1 Martie 2010 10:37 |
||
descrierii umane , sau cum?? | ||
fleurdelis Postat pe 1 Martie 2010 10:40 |
||
pisicile sunt fiinte inteligente, cu siguranta despre multi oameni am indoieli |
||
zambila Postat pe 1 Martie 2010 10:44 |
||
aasa..si broscutele testoase sunt | ||
fleurdelis Postat pe 1 Martie 2010 10:45 |
||
in sfarsit,... un mare adevar,... | ||
ladyDY Postat pe 1 Martie 2010 10:46 |
||
sigur ca da, zambilo, si asta fiindca barbatii e niste porci. si se stie ca porcii e cotlete, carnati, muscheti sau ceafa afumata, deci nu este obiecte inteligente precum posetutzele ori hainele de blana, si deci nu este o persoana, fizica care este.. |
||
anakin Postat pe 1 Martie 2010 10:48 |
||
ezact! | ||
zambila Postat pe 1 Martie 2010 10:49 |
||
panty_C Postat pe 1 Martie 2010 19:25 |
||
Barbatul ideal?! Hmm... (eliminati eventualele spatii libere din link): http://www.verze.ro/index.php/Dragoste-si-sex/Dragoste/pierdut-barbat-perfect.html |
||
icecream Postat pe 17 Martie 2010 12:15 |
||
nu-l mai cautatiiiiii e la mine |
||
garbocatalyna Postat pe 17 Martie 2010 12:17 |
||
pastreaza-l sanatoasa! ne descurcam si fara |
||
zambila Postat pe 17 Martie 2010 12:20 |
||
Cataline, Cataline vad ca l-ai ascuns tu bine si-l ti numai pentru tine ... macar spune-ne si noua... cum arata...cum se poarta.. poate punem intr-o zi "laba" pe-unul...cum numai tu stii |
||
keks Postat pe 17 Martie 2010 12:21 |
||
De la: keks, la data 2010-03-17 12:21:38Cataline, Cataline buna poezia! |
||
ana02 Postat pe 17 Martie 2010 12:22 |
||
nu keksule ,nu-l arat la niminea cautati daca vreti..dar io zic ca nu-i altu' ca el... |
||
garbocatalyna Postat pe 17 Martie 2010 12:26 |
||
Oare se merita pt un carnat sa luam tot porcul? | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 17 Martie 2010 22:10 |
||
Eu cred ca nu se merita sa iei un porc intreg pt un carnat....Eu cred ca sexul nu este o necesitate ci este doar o obisnuinta....Adica mai bine ma lipsesc de carnat,,decat sa imi iau un porc intreg..Care sa imi fredoneze nervii..Ca sa mananc mai putin,ca sa fiu mai slaba,ca nu ii,ca sa ii fac aia si aia..Ca barbatii sunt niste nesimtiti...Eu cred ca mai exista si barbati cu bun simt....Dar sunt putini...Asa ca mai bine mai lipsesc de carnat decat sa am un porc intreg langa mine | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 17 Martie 2010 22:15 |
||
la rubrica: "telespectatorii intreaba - radio shantz raspunde",avem azi o intrebare fundamentala: e barbatii bucatele de porci sau bucatelele de porci e barbati? |
||
preciouss Postat pe 17 Martie 2010 22:18 |
||
o sa meditez la noapte mie cineva, nu spun cine , mi-a zis ca-s de 2 feluri: boi si porci am tacut! |
||
zambila Postat pe 17 Martie 2010 22:21 |
||
precisita,tocmai am verificat bucatelele de porci nu/s barbati |
||
elodia Postat pe 17 Martie 2010 22:25 |
||
Dar problema ca sunt multi porci care se tin dupa mine...Ca toti cauta femeie cumsecade si cuminte..Ca sa profite ei..Ca sa lase femeia cum,inte acasa si ei sa umble...Traim intr-o lume rea.....Foarte rea....Asa ca mai bine stau singura decat sa am legaturi cu oameni din astia rai si diabolici....Care te invatata doar lucruri rele si incerca doar sa profite de pe urma ta...Poate pe lumea cealalta cand o sa mor,o sa fie oamenii mai buni si mai cinstiti..Ca m-am saturat de atata rautate intre oameni....Care sunt mai degraba animale decat oameni..... | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 17 Martie 2010 22:35 |
||
Mi-ar placea sa se termine cat mai repede viata asta intre oameni rai...Sa sa ma i-a Dumnezeu la el...Asa sa am liniste..alaturi langa oameni buni si cinstiti.....Ca siumt ca nu mai rezist in lumea asta,,diabolica si rea....Invidiosi,,barfitori,,,,si scarbosi.....M-am saturat de oameni din astia.....Poate vine odata sfarsitul lumii ca sa murim odata,,pt ca mam saturat de lumea asta rea apai sa mai traiesc,,langa un barbat smecher care umbla doar cu smecheriii......si rautati | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 17 Martie 2010 22:40 |
||
Deci tu lucrezi la o ferma, am inteles acum. | ||
Ciresica Postat pe 17 Martie 2010 22:40 |
||
Mi-ar placea sa mor cat de repede.Sa fiu cat mai aprope de Dumnezeu.Si sa scap odata de lumea asta rea....Dar mai am multi ani de chinuit din pacate intre oamenii astia rai,,plini de rautate si spurcaciuni.....Romania este o tara de rahat,,plina de animale nu de oameni...Asa ca este tare greu sa traiesti intre animale....As vrea sa nu ii mai vad nicioadata,,,pe oamenii de rahat...care umbla ca animalaele dupa prada..... | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 17 Martie 2010 22:46 |
||
Fetitza, dar nu trebuie sa-ti doresti sfirsitul lumii pentru asta. Tu esti intr-o pasa proasta si de asta gindesti asa. Eu zic sa citesti o carte (poate fi ea si de rugaciuni) si sa te linistesti. Viata e un dar de la Dumnezeu si nu avem noi dreptul sa-i punem capat, nici macar sa ne gindim la sfirsitul ei nu e drept. trebuie sa ne gindim cum sa traim linistiti in jungla ce ne inconjoara si sa luam incercarile vietii ca pe niste teste de a ajunge in Rai. Hai, fruntea sus ca miine o sa rasara Soarele si pe strada ta. |
||
Ciresica Postat pe 17 Martie 2010 22:47 |
||
ce concluzie trasasi,ciresico | ||
LILO Postat pe 17 Martie 2010 22:47 |
||
De la: Ciresica, la data 2010-03-17 22:40:30Deci tu lucrezi la o ferma, am inteles acum.Eu la facultate traiesc intre animale..Si in orasul unde locuiesc,,pt ca au bagat multe intrigi.....Si nu mai pot avea incredere in nimeni..Pt ca toti sunt o apa si un pamant...Te barfesc pe la spate...intrige...Si umbla doar sa profite.../Si sunt niste nesimtiti pe care trebuie sa ii suport....M-am saturat sa triaesc intre prefacuti si mincinosi....Care se comporta urat,,pt ca sunt invidiosi....Si lenesi....Romania este o tara de imbecili.....Mai sumt si exceptii dar pe care ii numeri pe degete |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 17 Martie 2010 22:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Baietilor rai le plac tot fetele rele sau fetele bune ? | 14 | De la: Adrianne_83 26 Martie 2012 01:46 |
cum sa pun capat relatiei? | 32 | De la: Danistef277 9 Noiembrie 2009 21:44 |
cadou/dedicatzie muzicala | 128 | De la: yanya_charberet 11 Februarie 2010 20:12 |
|
||
cea mai penala intamplare la prima intalnire? | 7 | De la: quasaria 19 Martie 2011 23:57 |
SIMPLU | 6 | De la: mia79x 22 Mai 2009 13:46 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural