Pai nu vezi Lilo, porci, animale unde gasesti daca nu la o ferma??? Da stii ceva? Mie mi-e mila de fata asta saracuta.Singura printre straini, haituita de toti, fara un sprijin moral, fara prieteni. Sincer mi-e tare mile. Daca as putea as imbratisa-o ca pe copilul meu si i-as da incredere in viata si in oameni. Copiilor mei cind nu se simt bine le suflu pe piept sau pe spate si le spun ca le dau viata de la mine. Si ei ma cred si prin autosugestie (cred eu) devin mai optimisti si mai veseli. Pe fetita asta cine o mingiie seara la culcare? Cine ii spune si ei o vorba buna? Nimeni. |
||
Ciresica Postat pe 17 Martie 2010 22:51 |
||
---|---|---|
ciresico, la cat e de salbatica, nu cred ca are cineva curajul sa se apropie de ea. irinuca noastra-i convinsa ca e singura fiinta normala de pe pamant, si ne trateaza pe toti ceilalti ca pe niste ciumati... am incercat sa ne apropiem de ea dar a fost in zadar. |
||
Tylly Postat pe 17 Martie 2010 22:55 |
||
De la: Ciresica, la data 2010-03-17 22:47:32Fetitza, dar nu trebuie sa-ti doresti sfirsitul lumii pentru asta.Colegii mei de la facultate sunt niste oameni rai....Ma barfesc,,,vorbesc urat....Sunt rai...Mai saturat de nesimtirea lor..Dar pe unde merg,,numai peste ei dau....Sunt plini de nesimtire si rautate si invidie...Umbla ca nimalele doar dupa prada....Ca nicidecum dupa munca..Poarta grija mea.....sa ma marit....Ca rad de oamenii cumsecade..Daca vad ca un om este cumsecade rad de edi,,si umbla doar sa profite de el..Daca nu le merge cu profitatul,,,isi bat joc...Eu de mica am fost asa....am avut o inima buna si toti au umblat doar sa profite de pe urma mea....Pt ca oamenii cu sufletul bun nu prea mai sunt.....Ca tot ce este bun este luat repede...M-am saturat de nesimtirea si rautatea de la colegii mei de la facultate..Romanii sunt rai,,,o tara de animale imbecile |
||
|
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 17 Martie 2010 22:57 |
||
De la: Celleste_, la data 2010-03-17 22:55:43ciresico, la cat e de salbatica, nu cred ca are cineva curajul sa se apropie de ea.Pai eu vreau oameni cu suflet bun si cinstiti...Apoi de ce sa apropiii de voi,,ca sa ma trageti de limba si sa iti bateti joc de mine? Voi romanii daca vedeti un om bun,,,sariti toti pe el...Pt ca este de profitat....Ca si la loto...Toti umbla dupa castig fara sa munceasca....Eu nu ma consider singura normala de pe pamant.mai sunt si alti oameni buni si cinstiti de care ..Eu vreau sa ma apropii de oameni cinstiti si cu suflet bun..Nu care ma barfesc pe la spate....Eu cred ca voi nu sunteti sanatosi la cap..... |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 17 Martie 2010 23:02 |
||
Irina (daca asa te cheama), asculta-ma. Tu nu mai baga in seama pe colegii tai. Ei te necajesc (si rau fac) pentru ca te vad mai slaba din fire.Nu le mai da atentie si gata.Adica nu mai vorbi cu ei si nu le mai marturisii din gindurile tale religioase.Ca ei de asta rid de tine. Eu nu prea stiu care e problema ta, sincer credeam ca nici nu locuiesti in Rom., dar me doare sufletul sa te vad cum te chinui. Zimbeste la flori si la Soare, bucura-te de pasarele si de primavara care vine, nu mai ataca lumea pe forum si ai sa vezi ca toate se vor schimba. |
||
Ciresica Postat pe 17 Martie 2010 23:03 |
||
irina (ce nume frumos ai) eu am o situatie materiala buna, nu locuiesc in Rom. deci nu am de ce sa profit de tine. Si nici de limba nu te trag ca nu am nici un interes. Vreau sa vad in mesajele tale umor, fericire, optimism. Lasa problemele pe umerii celor rai fetitza draga. |
||
Ciresica Postat pe 17 Martie 2010 23:05 |
||
De la: Celleste_, la data 2010-03-17 22:55:43ciresico, la cat e de salbatica, nu cred ca are cineva curajul sa se apropie de ea.Eu vrea sa fiu respectata si nu vreau prieteni de la facultate..Pt ca nu mai pot avea incredere in nimeni de acolo.... am un suflet bun...Apoi ma trag de limba si apoi isi bat joc din mine...Pt ca daca nu au castig...Dar lasa ca are Dumnezeu grija de voi....Ca Dumnezeu sa fiecaruia dupoa inima lui.. |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 17 Martie 2010 23:07 |
||
De la: Ciresica, la data 2010-03-17 23:03:03Irina (daca asa te cheama), asculta-ma.eu sunt fata cu bun simt..Nu sunt slaba....Ei sunt aia slabi de minte si cu tupeu nesimtit..Asta nu inseamna ca sunt puternici....Sunt majoritatea rai...Ca asteapta sa fiu prietemna cu ei,,dupa cum s-au comportat cu mine....Cred ca sunt redusi mintali....Eu nu mai pot avea incredere in ei....Si nu mai vreau sa ii mai vad in veci....eu nu sunt o ipocrita |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 17 Martie 2010 23:11 |
||
Foarte bine, nu mai fii prietena cu ei.E o decizie inteleapta. Dar ia incearca sa nu mai jignesti pe toata lumea, da? Ca nu toti cei din jurul tau sunt ticalosi. Mai sunt si oameni cu suflet sa stii. dar daca tu ataci asa la modul general nimeni nu o sa mai vrea sa vorbeasca frumos cu tine. Si sa stii ca am observat ca nu esti o ipocrita.Tu spui lucrurilor pe nume si asta e nemaipomenit. |
||
Ciresica Postat pe 17 Martie 2010 23:17 |
||
De la: Ciresica, la data 2010-03-17 23:03:03Irina (daca asa te cheama), asculta-ma.Pai ce sa ma mai bucur in orasul asta..Pt ca nu mai pot avea incredere in nimeni...Ca se duc si ma barfesc..Ei vor sa fie prieteni cu mine,ca sa faca misto din mine...Nu sunt recunoscatori ca i-am invatat doar lucruri bune...Si ei m-au invatat doar lucruri bune...Si nu m-au ajutat deloc....Au un tupeu....Ei ma considera slaba pt ca am un suflet bun.....Ei sunt puternici pt ca sunt rai........ Sunt niste porci ordinari,pe care nu mai vreau sa ii vad in veci..Pt ca ma indispun...Ca vor sa se apropie de mine...dupa ce si-au batut joc din mine,,pt ca eu am un suflet bun.....Nu mai pot avea incredere in ei...Si sa pastreze distanta...Daca nu vor sa ma ajute nici macar cu un sfat,.,,Ca eu i-am invatat multe sfaturi,,,si pe mine nimeni nu m-a invavat decat lucruri rele,,in favoarea lor....Asa ca daca nu ma ajuta nici macar cu un sfat,,cica ca nu vreau sa fiu prietena cu niste oameni diabolici ca ei....lasa ca asa o sa ii ajute si Dumnezeu pe ei....Ca nu te ajuta decat daca ii accdept ca prieteni,ca sa profite ei si sa faca misto din mine....Pt ca eu am suflet bun si ei sunt rai si ipocriti |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 17 Martie 2010 23:18 |
||
Irina, tu crezi in Dumnezeu? Nu uita de pacatul mindriei draga mea si nu uita de indemnul "iubete-ti aproapele" |
||
Ciresica Postat pe 17 Martie 2010 23:22 |
||
De la: Ciresica, la data 2010-03-17 23:17:20Foarte bine, nu mai fii prietena cu ei.E o decizie inteleapta.Pai eu nu ma iau de nimeni..Ei fac misto,,ca cica nu ii bag in seama...Pai dupa ce au facut misto din mine,,ca cica ma considera slaba pt ca eu am bun simt....Eu nu mai am incredere in ei...Si pt ca nu ii bag in seama,,fac misto...Sunt ironici si mistocari...Un imbecil din clasa,,a pus azi piedica la un baiat cumsecade din clasa...Ca cica este baiat cumsecade,,si lor le plac doar oamenii rai..si fac misto din oamenii cu bun simt...Cum poti sa te comporti frumos cu asemenea nesimtiti,,,Care nua u respect..Ei incep..si eu nu suport sa mi se vorbeasca asa....Ca eu i-am invatat doar lucruri bune si ei doar licruri rele..Ar trebui sa fie recunoscatori..Dar se vede ca nu fac doi bani,,sunt oamenii de nimic....Asa ca dupa ce iam ajutat si iam imnvavat doar lucruri bune,,merit un pic de respect nu? daca nu ma respecta nici eu nu ii respect..Pt ca eu nu sunt fraiaera lor |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 17 Martie 2010 23:26 |
||
De la: Ciresica, la data 2010-03-17 23:22:55Irina, tu crezi in Dumnezeu?Pai eu imi iubesc aproapele ca de asta,iam invatat doar lucruri bune..Si ei au facut doar misto din mine,,si sunt niste nerecunoscatori..Pt ca pe mine,nu ma ajuta nimeni cu nimic....Si normal ca trebuie sa ajuti si sa fii ajutat...Eu nu vreau sa fiu prietena cu ei...Nu mai vreau sa fiu prietenoasa cu asemenea oameni..Vreau sa pastreeze distanta si ma respecte....ca tot ce vine de la ei este rautate,ipocrizie si minciuna..Si ma barfesc |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 17 Martie 2010 23:30 |
||
Am obosit, imi pare rau. Lilo, azi nu m-am putut conecta! |
||
Ciresica Postat pe 17 Martie 2010 23:35 |
||
De la: Ciresica, la data 2010-03-17 23:22:55Irina, tu crezi in Dumnezeu?Ba ca ma fac balena,,,Ca fac misto nesimtiti...Eu iubesc aproapele dar am si demnitate...Daca imbecilii astia nu au pic de respect..Si doar asteapta sa fie ajutati,,sa li se vorbeasca frumos..dar ei sunt niste imbecili fara Respect...SUNT NISTE GUNOIAIE,,,imi trimit tot felulo de virusi ca sa imi citeasca mailurile..Sunt niste poirci ordinari.....Ce daca vorbesc despre credinta me in Dumnezeu..Eu vorbesc despre ce vreau eu..Nu au nici un dre�t sa faca mkisto din mine... |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 17 Martie 2010 23:35 |
||
Ortodoxiii sunt rai,,rad de aia care au credinta in Dumnezeu...Sunmt atei si nesimtiti..Eu vorbesc despre ce vreau eu.despre credinta mea in Dumnezeu,pt ca asa vor muschii mei..Daca ei rad,,inseamna ca sunt niste imbecili....Si de asta nu pot sa ii respect,daca ei nu ma respecta..Ca romanii nu au pic de respect...Sunt plini de nesimtire si ipocrizie...Si mai vor sa fiu prietena cu ei...Ca sa faca misto....Ca sunt diabolici si ipocriti... | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 17 Martie 2010 23:39 |
||
Ca daca aia nici nu ii ajuta Dumnezeu....Ca sunt rai si mincinosi....Si ei vad oamenii cu bun simt,,slabi....Pai eu am calitati si am bun simt...Ei sunt aia slabi de minte....Si sunt puternici pt ca sunt multi....de asta nu le pasa la nimeni de ei..Ca ei vor doar sa fie ajutati,,sa fie respectati...Dar ei,,,nu ajuta si nu respecta....Ce sunt eu fraiaera lor? eu am demnitatea mea....pe mine nu ma ajuta nici m,acar cu sfaturi....Legate de facultate...Si ei au invatat o groaza de lucruri de la mine...../Sunt niste nesimtiti si profitori....ca eu nu sunt obligata sa imi bvat capul cu niste imbecili ca ei,,care nu isi bat capul..Si umbla doar sa profite din munca altuia | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 17 Martie 2010 23:45 |
||
Cand ii intreb ceva legat de facultate pe imbecilii mei de colegi de la facultate..Nu ma ajuta.,zic ca nu stiu,nu imi raspund.Sau daca imi raspund,,,imi raspund asa..Li se parr ca ma ajuta prea mult...Si eu iam ajutat,,si ei pe mine nu ma ajuta..Sunt niste nerecunoscatori,,de asta nici nu ii ajuta nimeni....ca tre sa fii prietena cu ei,,ca sa faca ei bascalie din tine,,pt ca eu am bun simt si ei sunt niste nesimtiti si niste profitori....Eu i-am sfatuit,,si ei pe mine nu ma ajuta...Asa ca sunt niste gunoie de oameni...nerecunoscvatori care stiu doar sa profite de oameni..de asta ma indispun fetele lor nesimtite..Nu stiu cum mai au tupeul,sa zica sa fiu prietena cu ei...Dupa ce sunt niste nesimtiti si nerecunoscatori si pe mine nu ma ajuta,nimeni si ei doar se folosesc de mine,,,,Sunt niste nesimtiti si profitori asa ma majoritatea romanilor | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 17 Martie 2010 23:56 |
||
Irina, eu sunt ortodoxa. | ||
Ciresica Postat pe 17 Martie 2010 23:57 |
||
Cand ii intreb ceva legat de facultate pe imbecilii mei de colegi de la facultate..Nu ma ajuta.,zic ca nu stiu,nu imi raspund.Sau daca imi raspund,,,imi raspund asa..Li se parr ca ma ajuta prea mult...Si eu iam ajutat,,si ei pe mine nu ma ajuta..Sunt niste nerecunoscatori,,de asta nici nu ii ajuta nimeni....ca tre sa fii prietena cu ei,,ca sa faca ei bascalie din tine,,pt ca eu am bun simt si ei sunt niste nesimtiti si niste profitori....Eu i-am sfatuit,,si ei pe mine nu ma ajuta...Asa ca sunt niste gunoie de oameni...nerecunoscvatori care stiu doar sa profite de oameni.. | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Martie 2010 00:00 |
||
De la: Ciresica, la data 2010-03-17 23:57:41Irina, eu sunt ortodoxa.pai,mai sunt si ortodoxi credinciosi....Am intalnit pe cineva la biserica ortodoxa,,o femeie in varsta...Care ii venea sa planga atunci cand vorbea de Dumnezeu...Se vedea ca il iubea de Dumnezeu.....Dar imbecilii aia,,ma barfesc si fac doar bascalie din oamenii cu bun simt..Pt ca ei sunt nesimtiti si cine se aseamna se aduna....Ca la oamenii nesimtiti nu le plac oamenii cu bun simt,decat ca sa profite de pe urma lor..Nicidecum sa ii ajute |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Martie 2010 00:05 |
||
Ca oamenii cu bun simt nu sunt slabi...Ei au calitati...Nu sunt niste gunoie asa ca oamenii nesimtiti....Nu imi place sa ajut si sa nu fiu ajutata...Sau ca fac misto si vb urat cu un baiat cu bun simt.....S-a intamplat azi la scoala.....Ca baiatul este cu bun simt si imbecilii aia nesimtiti,care probabil il considera slab,,,nu ca el ar avea calitati,,il iau la misto....Pe biaetul baiat.sunt niste porci ordinari.M-am saturat sa vad atata nedreptate si prostie pe lumea asta...Daca as muri as avea liniste..Si nu ar trebui sa ii mai suport si sa m,ai urmaresc atata proastie care se afla in oameni | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Martie 2010 00:10 |
||
ciresicooo.... nu-i intinde coarda ....ca acusi te scuipa si te spurca si te face barbat care atentezi la viata ei sarmana....a!!! si la banii ei..... pe bune....nu ai alta treaba???? | ||
tutankhamon Postat pe 18 Martie 2010 00:11 |
||
De la: tutankhamon, la data 2010-03-18 00:11:37ciresicooo.... nu-i intinde coarda ....ca acusi te scuipa si te spurca si te face barbat care atentezi la viata ei sarmana....a!!! si la banii ei..... pe bune....nu ai alta treaba????Oricum romanii sunt tare cinstiti si nu cauta nicidecum gaini de jumulit ca sa traiasca de spinarea lor...De pe oamenii slabi asa cum ma considera ei....Daca un om are bun simt,,inseamna ca este slab? cea mai mare tampenie care am au auzit-o in viata mea. |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Martie 2010 00:17 |
||
Tuty, nu stiu, mi-e tare mila ca e tare trista. Poate n-am avut noi rabdare. |
||
Ciresica Postat pe 18 Martie 2010 03:32 |
||
ciresico,..... ai un suflet bun ! | ||
ladyDY Postat pe 18 Martie 2010 06:48 |
||
De la: Ciresica, la data 2010-03-17 22:51:27Pai nu vezi Lilo, porci, animale unde gasesti daca nu la o ferma???Ce sprijin moral,,toti incearca doar sa te jumuleasca,ca doar asa sunt romaniii.....Ca niste animale...Nu te ajuta nimeni daca nu are nimic de profitatat de pe urma ta....Daca eu am un suflet bun si am bun simt inseamna ca sunt considerata slaba....Toata viata oamenii au incercat doar sa profite de pe urma mea...Cat si parintii mei,,,cat si fratiii mei....Cat si ceilalti oameni...Nu imi doresc sa devin niste gunoie ca ei...Ci sa nu le mai vad fetele alea imbecile...Ca cica trebuie sa fii prieten cu ei,ca sa iti vorbeasca frumos si sa te respecte...Pai eu ma impretenesc cu cine simt eu....Da daca asa sunt oamenii rai,,,lasa ca Dumnezeu o sa le dea dupa inima lor buna....neagra ca un taciune |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Martie 2010 10:49 |
||
De la: Ciresica, la data 2010-03-18 03:32:48Tuty, nu stiu, mi-e tare mila ca e tare trista.Sincer nu am de mila nimanui....ca oricum mereu am fost considerata o fraiera pt faptul ca eu am un suflet bun si bun simt si caracter....Si pt asta sunt considerata slaba si necajita de oameni....Poate pe lumea cealata o sa fie oasmeni mai buni...Ca pe lumea asta este plina de oameni rai....si de gunoiae care nu au pic de respect....Oricum romanii nu se comporta frumosd,,decat daca au ceva de castigat de pe urma ta...Sincer nu am nevoie de mila si rabdarea nimanui...Ci sa scap cat mai curat de colegii mei de la facultate,,ca sunt rai,intrigati si barfitori..Si sa nu le mai vad fetele care ma indispun in veci...si sa intalnesc oameni cu suflet bun si cu bun simt... |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Martie 2010 10:56 |
||
irino,daca tu nu ai intalnit decat oameni ingusti la minte si intunecati,nu inseamna ca toata lumea este asa... dumnezeu stie ce ai sa ii platesti LUI(dumnezeului atotputernic) de trebuie sa duci o altfel de cruce dar si de tine depinde in ce anturaj te invarti daca parintii tai sunt asa cum spui exista o "zicere" parintii si vecinii ti-i da dumnezeu...numai prietenii ii poti alege ii pacat ca nu iti revii din "starea'asta gri... |
||
LILO Postat pe 18 Martie 2010 10:57 |
||
uite, daca cineva se poarta frumos cu tine,il respingi | ||
garbocatalyna Postat pe 18 Martie 2010 10:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Calatoria bebelusului cu masina? | 1 | De la: garbo_506297 4 August 2020 11:29 |
Intrebare.. | 55 | De la: garbo265762 24 Februarie 2012 07:03 |
coopiii | 19 | De la: snowflake 17 August 2009 13:21 |
|
||
iubire adevarata sau iubire falsa? | 43 | De la: Reflex 30 Ianuarie 2010 20:10 |
BARBATI INTRETINUTI DIN DRAGOSTE | 262 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:51 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural