De la: garbocatalyna, la data 2010-03-18 10:58:34uite, daca cineva se poarta frumos cu tine,il respingiPoate ca daca reping un om,,este pt ca nu am incredere in el....Si vreau sa vorbeasca frumos dar sa pastreze distanta..Eu nu sunt o ipocrita...Apoi am si de ce sa nu mai am incredere in ei...Pt ca m-au barfit si au bagat doar intrige....Ca sa imi vorbeasca frumos,daca vor sa le vorbesc frumos si sa nu le fac viata un iad..Pt ca daca nu ma respecta nu ii respect si o sa fie cearta in fiecare zi..Daca le place asa sa faca in continuare....Ca eu nu am nevoie de mila nimanui...Ca are Dumnezeu grija de ei..Sa le dea dupa inima lor..Se mai aduna...si se mai umple paharul,,,cat tre sa ii suport..Nu mai vreau sa am dea face cu asemenea oameni..Eu vorbesc cat consider eu..Stiu ca ma considera o proasta..Ca ei au facut misto din mine si mai au pretentia sa fim prieteni..Eu cred ca nu sunt intregi la cap..Eu nu vreau asemenea oameni ca prieteni....ci sa vorbeasca frumos si sa pastreze distanta,,daca vrea sa le vorbesc frumos |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Martie 2010 11:19 |
||
---|---|---|
noi toti ,la randul nostru ,am intalnit oameni care ne-au ranit intr-un anume fel. dar pana a nu mai avea incredere in nimeni...e cale lunga oricum ,e clar ca omul nu poate trai singur |
||
garbocatalyna Postat pe 18 Martie 2010 11:24 |
||
De la: garbocatalyna, la data 2010-03-18 11:24:27noi toti ,la randul nostru ,am intalnit oameni care ne-au ranit intr-un anume fel.Pai si eu cu ce sunt vinovata,,ca altii vau ranit pe voi...Eu doresc sa ma apropii doar de oameni curati la suflet...Nu de oameni,,,barbati si femei diabolice care incerca sa imi murdareasca sufletul....Pt ca daca aei sunt murdari sufleeteste,vrea sa ma murdareasca si pe mine..Pt ca asa ii invata diavolul... |
||
|
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Martie 2010 12:11 |
||
Eu doresc sa ma apropii doar de oameni curati la suflet....Eu nu sunt vinovata ca altii,v-au facut sa suferiti..Poate ca nu a-ti stiut sa va feriti de oameni rai,pt ca si voi a-ti facut rautati..pt ca toate se intorc inapoi....Asa ca eu nu vreau sa fiu prietena cu oameni care incearca sa imi murdareasca sufletul si sa ma invete doar lucruri murdare....Pt ca eu vreau sa raman curata la suflet si sa fiu mereu cinstita,asa cum ii place la Dumnezeu si prefer sa stau departe de oamenii rai,,,si profitori | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Martie 2010 12:20 |
||
Daca la altii,,le este rusine de oameni ca sa fie curati la suflet ca rad oamenii de ei...Si nu ii este rusine de Dumnezeu,,sa mearga doar sa ii cerseasca ajutorul dar ei sa nu faca nimic in schimb...Ei bine mie imi pasa de ceea ce crede Dumnezeu despre mine...Si nu am nevoie sa fiu inaltata si laudata de oameni...Eu vreau sa fiu laudata si inaltata de Domnul Dumnezeu...Si pe aia mudari la suflet,,lasa sa stea impreuna cu ceilati mudari la suflet care le pasa doar de ce cred oamenii despre ei...Dar nu si ce doreste Dumnezeu de la noi | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Martie 2010 12:31 |
||
Asa ca eu nu sunt vinovata cu nimic,pt ca altii au suferit..Poate au suferit,,pt ca si ei au facut pe altii sa sufere...Si prefer sa stau departe de oamenii care nu vor sa triaasca intro curatie trupeasca si sufleteasca...Nu imi pasa daca altii rad de mine..Eu vreau doar ca Dumnezeu sa ma aprecieze si sa ma inalte...Si altii daca vor sa triasca in cocina,,sa traiasca singuri impreuna cu ceilati ca ei...Ca eu ma apropii doar de oamenii care duc o viata curata trupeasca si sufleteasca | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Martie 2010 12:35 |
||
Nu am nevoie de lauda oamenilor...Si sa fiu inaltata de oameni...Eu vreau doar ca Dumnezeu sa ma inalte,,sa ma aprecieze....Si sa ma fereasca de oameni diabolici care incearca sa imi murdareasca sufletul.....Cu atat cat ma sacrific mai mult si renunt la viata asta trecatoare..Cu atata Dumnezeu ma inalta si ma simt mai aprope de el....Si doar El,,,Dumnezeu poate sa imi umle golul din inima.....Si sa ma ajute sa duc o viata curata,trupeasca si sufleteasca...Si sa ma ajute sa ma feresc de oamenii diabolici,care vor sa imi murdareasca sufletul..Numai ca se mai aduna.....Si apoi,,,eu cred ca daca toata ziua ar fii doar pace..Cred ca ar fii multa plictiseala..De asta Dumnezeu ma da si actiune,,dar tot El te fereste de tot ce este rau...Laudat sa fie Dumnezeu | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Martie 2010 12:40 |
||
Atat Dumnezeu cat si oamenii te vor ingropa, iar popa va canta "Aleluia, miluieste-ne Doamne...." | ||
Ioana007 Postat pe 18 Martie 2010 12:43 |
||
De la: Ioana007, la data 2010-03-18 12:43:25Atat Dumnezeu cat si oamenii te vor ingropa, iar popa va canta "Aleluia, miluieste-ne Doamne...."Daca crezi asta,,,gresesti....Stiu ca daca un om incearca sa duca o viata curata...Este greu intre oameni,,pt ca ceilati rad de el...Dar noua nu trebuie sa ne pese,,de ceea ce cred oamenii despre noi....Ci sa avem demnitate si sa ne sacrificam sa ne rugam pt ei.....Pt ca daca faci asta mereu,,,o sa te obisnuiesti.....Si nu o sa te mai afexcteze...La mine se mai aduna,,,cand vad cata nepasare este in oameni,,ca nu asculta de cuvantul lui Dumnezeu...Ca nu au incredere in El....Chiar daca oamenii rad,,,noi trebuie sa ne mai si sarcrificam...Pt ca asta inmseamna iubire...Ca din iubire sa sacrificat si Hristos pt noi..Si asa tre sa facem si noi...Si daca Dumnezeu vede iubirea omului..Dumnezeu il intareste..Nu trebuie sa nu inraim..Astea sunt incercari |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Martie 2010 12:49 |
||
Nu trebuie sa ne inraim pt oamenii ne fac rau si rad de noi...Noi trebuie sa invatam sa suportam asta....Pt pe pamant este si bine si rau...Si sa invatam sa ne sacrificam din iubire pt semenii nostri.pt ca asa sa sacrificat si Hristos pt noi pacatosii,ca noi sa nu murim fara Dumnezeu..Asa si noi trebuie sa facem,,,,sa suportam toate rautatile si sa nu intoarcvem cu rau..Si sa ne rugam pt sufletele celorlalti....Si Dumnezeu cand vede asta te intareste..Adica sacrificiul costa..Sa nu intoarcem rau cu rau....Sa ne rugam sa nu fim razbunatori,,,,pt ca daca te razbuni,sufletul ti se va umple de ura si va intra mii de diavoli in inima ta,,care iti vor controla viata...Si tio va distruge | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Martie 2010 12:54 |
||
Dincolo de vorbe sau dincolo de filozofie, am sa te rog sa raspunzi sincer la o intrebare.Unde sunt dusi oamenii care mor?Mi-ar place si mie sa fie asa cum spui tu, ori practica demonstreaza cu totul altceva.Spun asta fara sa fiu neaparat rau. | ||
Ioana007 Postat pe 18 Martie 2010 13:00 |
||
Pt ca de asta si rad oamenii de noi si ne necajesc..Ca noi sa ne intoarcem la viata pacatoasa....Ca diavolii sa isi bata joc de viata noastra...Si stie diavolul ca omul ca daca face omul sa sufere,,,omul sa inceapa sa urasca si sa isi piarda incredere in Dumnezeu.....Dar noi sa nu ne perdem speranta,,,Pt ca daca nu treci cu brio peste aceste incercari...Viata ta va deveni un dezastru...Cu timpul Dumnezeu te va intari..Dar noi trebuie sa il iubim si la bine si la rau......Si sa avem mereu incredere El....Pt ca daca incepi sa vorbesti urat de Dumnezeu...El se va indeparta de la tine...Si diavolul se va apropia de voi,ca doar asta urmareste diavolul,,sa ne indeparteze de Dumnezeu,,,ca rad altii de noi,,ne fac necazuri,,dar noi trebuie sa avem incredere,va intra in inima voastra diavolul si o va umple cu ura....Si daca semeni ura,,vei primi doar ura...Si toata viata ta,,va fii un rahat | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Martie 2010 13:02 |
||
Mai, eu te-am intrebat ceva si nu ti-am cerut sa bati campii.Unde sunt dusi oamenii dupa ce au murit? Ce fac ceilalti cu ei?Raspunde cinstit la intrebarea asta si pe urma te las sa spui ce prostiute vrei tu.Dar fii macar o singura data cinstita si spune adevarul fara sa o iei razna. | ||
Ioana007 Postat pe 18 Martie 2010 13:07 |
||
De la: Ioana007, la data 2010-03-18 13:00:22Dincolo de vorbe sau dincolo de filozofie, am sa te rog sa raspunzi sincer la o intrebare.Unde sunt dusi oamenii care mor?Mi-ar place si mie sa fie asa cum spui tu, ori practica demonstreaza cu totul altceva.Spun asta fara sa fiu neaparat rau.Pai ce este dupa moarte doar bunul Dumnezeu stie..dar eu vorbesc despre viata asta...Unde oamenii cersesc dupa un pic de iubire,,de incredere,,,de multumire sufleteasca....Stiu ca multi care se pocaiaesc se duc la alte religii..Dar eu nu vreau sa ma retrag,,,,eu vreau sa traiesc intre pacatosi,,,,chiar daca rad de mine...Cu cat sacrificiul este mia mare,,cu atata Dumnezeu ma inalta....La ortodoxi este greu,,pt ca nu exista credinta,,de asta toti rad de tine,,In alte religii este altfel,,de asta multi credinciosi se retrag in alte religii pt ca credinta este mai puternica..DSar eu vreau sa ma retrag,,,,pt ca sunt incapatinata si vreau sa lupt pana la sange pt ca asa imi place mie...Dar altii pot sa o faca,,,pt ca la alte religii,intalnesti oameni cu credinta si curati la suflet |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Martie 2010 13:07 |
||
deci,a raspuns | ||
garbocatalyna Postat pe 18 Martie 2010 13:08 |
||
De asta sunt atatea religiii.Pt ca la ortodoxi nu exista credinta....Isi fac tot felul se religiii..SDi acolo sunt comunitati cu oameni buni,,,curati sufleteste...Unde eu nu vreau sa ma retrag,,,,pt ca nu sunt o lasa....Eu vreau sa traiesc intre oameni,murdari la suflet si sa ma lupt cu ei...Pt ca uite asa imi place mie si vor muschii mei...Dar altii daca vor liniste pot sa maerga la alte religiii.Ca acolo gasesti altfel de oameni,,,cu credinta,respectosi..Dar la ortodoxi nu nu sunt oameni cu credinta,de asta rad de tine....Dar daca un om este slab din fire,,si vrea liniste impreuna cu oameni ai lui Dumnezeu..Poate sa mearga...Eu vreau sa triaesc intre pacatosi pt ca uite asa imi place mie.....Si cand ma voi hatara sa ma casatoresc imi iua din alta religie barbat pt ca acolo este credinta mai puternica..Dar tot la ortodoxi o sa raman,,,,pt ca eu nu sunt o lasa ca sa fug | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Martie 2010 13:13 |
||
dar despre aceste "informatii" ce parere aveti? http://www.youtube.com/watch?v=GJpQ0i1XYqY&feature=related intrebare la obiect!! unde mergem ... DUPA??? |
||
LILO Postat pe 18 Martie 2010 13:13 |
||
Nu am intrebat ce este dupa moarte.Aceasta este o alta problema.Curajoasa noastra se fofileaza, si spune sau raspunde numai ce ii convine.Nu are curajul raspunsului cinstit si la obiect.Ii place filozofia, dar si pe aceasta o aplica anapoda.Dumnezeu cu sufletul ei.Apropo de asta.Dumnezeu nu cere sa mintim in numele Lui.A nega in mod constient unele evidente, nu facem decat sa-i aducem in mod constient un prejudiciu lui Dumnezeu.Pentru ca El nu ne cere sa mintim in numele Lui.Daca noi mintim, nu facem oare ca Diavolul sa fie mai aproape de noi decat Dumnezeu? | ||
Ioana007 Postat pe 18 Martie 2010 13:14 |
||
Fetito, ar trebui sa stii in ignoranta ta ca religia ortodoxa inseamna "religia cea mai dreapta", religia cea mai apropiata de Dumnezeu.Si stii de ce? Pentru ca numele grecesc ortodoxia vine de la orto =drept si doxia =credinta.Faptul ca tu pui la indoiala religia ortodoxa, inseamna ca esti de religie sectanta sau catolica.Din nefericire, sectantii s-au desprins de religia adevarata venind cu tot felul de aiureli nascocite de fantezia lor.Afirmatiile tale, fetito, nu tin de argumente. | ||
Ioana007 Postat pe 18 Martie 2010 13:20 |
||
007, ea nu se foflieaza,ci pur si simplu, nu stie.....e un amalgam in mintea si sufletul ei... | ||
nuti_vio Postat pe 18 Martie 2010 13:22 |
||
De la: Ioana007, la data 2010-03-18 13:14:33Nu am intrebat ce este dupa moarte.Aceasta este o alta problema.Curajoasa noastra se fofileaza, si spune sau raspunde numai ce ii convine.Nu are curajul raspunsului cinstit si la obiect.Ii place filozofia, dar si pe aceasta o aplica anapoda.Dumnezeu cu sufletul ei.Apropo de asta.Dumnezeu nu cere sa mintim in numele Lui.A nega in mod constient unele evidente, nu facem decat sa-i aducem in mod constient un prejudiciu lui Dumnezeu.Pentru ca El nu ne cere sa mintim in numele Lui.Daca noi mintim, nu facem oare ca Diavolul sa fie mai aproape de noi decat Dumnezeu?Pai diavolul incerca cu ispite....Daca noi acceptam minciuna,,,sa stii ca o sa ai de suferit de pe urma ei..Adica si tu vei fii mintit...Pt ca practic diavolul,,vrea ca omul sa isi piarda increderea in Dumnezeu......Ca el diavolul sa se poata apropia de om,sa intre in inima omului si sa io umple de ura....Pt ca din moment ce un om se roaga..diavolul nu are nici o putere,asupra omului sa ii umple inima de ura si sa ii slujeasca lui pe diavol..De asta pune oamenii lui,,,care slujesc lui,adica diavolului,,sa te necajeasca,,,sa te minta..Ca apoi omul sa inceapa sa urasca pe Dumnezeu si ca el diavolul sa incepapa sa ii conduca viata,si sa ii slujeasca lui diavolui..SA isi urasca aproapele,sa minta,,sa faca doar spurcaciuni,,,.,ca de la asta incep razboieiele,,, |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Martie 2010 13:25 |
||
Pai da ortodoxia ar trebui sa fie religia cea mai dreapta..Dar problema ca nu o respecta nimeni...Asa ca eu cred ca religia este un cult.....Conteaza credinta..Decat sa stai la ortodoxi sa rada de tine,sa duci o viata murdare impreuna cu ei..Sa nu ai parte de iubire,,decat de miciuna si desfrau...Pt ca ortodoxii sunt lasi,,nu toti mai majoritatea...Asa ca mai bine la alte religii,decat sa duci o viata de cocina,,,fara de credinta pt ca toti rad de tine,,ca habar nu au de Dumnezeu si ce importanta mare are in viata omului credinta | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Martie 2010 13:31 |
||
Biata de tine.Incerci sa vorbesti in numele lui Dumnezeu, dar esti o slaba aparatoare, desi El nu ti-a cerut sa faci nimic pentru El sau in numele Lui.El iti spune numai sa faci pentru tine ceea ce trebuie.Iar tu spui toate bazaconiile care iti vin in cap.Ar trebui sa te intrebi pe tine mai intai cine iti stapaneste mintea si sufletul.Si pe urma sa incerci sa ii ajuti pe altii. | ||
Ioana007 Postat pe 18 Martie 2010 13:31 |
||
Eu una nu cred ca nici o religie nu este rea..Pt ca nicaieri nu te invata sa furi sa minti,sa dai in cap..Numai ca la ortodoxi nu se roaga decat femeile..Asa ca nu stiu cat de dreapta este credinta si cat de mult respecta ortodoxii biblia.....Barbatii nu au respect pt femei,,nu au respect pt aproapele...Pt ca la ortodoxi,,,nu sunt preoti buni..Nimeni nu se ocupa de ei....II intreseaza doar castigul material..Si nu ii preocupa viata oamenilor..Stiu ca nu este usor,,pt ca diavolul pune multe piedici...Dar daca omul are credinta,,trebuie sa invete sa faca sacrificiii,,,sa se roage si sa lupte,,,Pt ceilalti oameni | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Martie 2010 13:36 |
||
Eu una nu cred ca nici o religie nu este rea..Pt ca nicaieri nu te invata sa furi sa minti,sa dai in cap..Numai ca la ortodoxi nu se roaga decat femeile..Asa ca nu stiu cat de dreapta este credinta si cat de mult respecta ortodoxii biblia.....Barbatii nu au respect pt femei,,nu au respect pt aproapele...Pt ca la ortodoxi,,,nu sunt preoti buni..Nimeni nu se ocupa de ei....II intreseaza doar castigul material..Si nu ii preocupa viata oamenilor..Stiu ca nu este usor,,pt ca diavolul pune multe piedici...Dar daca omul are credinta,,trebuie sa invete sa faca sacrificiii,,,sa se roage si sa lupte,,,Pt ceilalti oameni | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Martie 2010 13:36 |
||
De la: Ioana007, la data 2010-03-18 13:31:45Biata de tine.Incerci sa vorbesti in numele lui Dumnezeu, dar esti o slaba aparatoare, desi El nu ti-a cerut sa faci nimic pentru El sau in numele Lui.El iti spune numai sa faci pentru tine ceea ce trebuie.Iar tu spui toate bazaconiile care iti vin in cap.Ar trebui sa te intrebi pe tine mai intai cine iti stapaneste mintea si sufletul.Si pe urma sa incerci sa ii ajuti pe altii.Pai da ortodoxia ar trebui sa fie religia cea mai dreapta..Dar problema ca nu o respecta nimeni...Asa ca eu cred ca religia este un cult.....Conteaza credinta..Decat sa stai la ortodoxi sa rada de tine,sa duci o viata murdare impreuna cu ei..Sa nu ai parte de iubire,,decat de miciuna si desfrau...Pt ca ortodoxii sunt lasi,,nu toti mai majoritatea...Asa ca mai bine la alte religii,decat sa duci o viata de cocina,,,fara de credinta pt ca toti rad de tine,,ca habar nu au de Dumnezeu si ce importanta mare are in viata omului credinta |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Martie 2010 13:43 |
||
Eu nu vreau barbatul ideal....gata... | ||
nuti_vio Postat pe 18 Martie 2010 13:45 |
||
De la: Ioana007, la data 2010-03-18 13:31:45Biata de tine.Incerci sa vorbesti in numele lui Dumnezeu, dar esti o slaba aparatoare, desi El nu ti-a cerut sa faci nimic pentru El sau in numele Lui.El iti spune numai sa faci pentru tine ceea ce trebuie.Iar tu spui toate bazaconiile care iti vin in cap.Ar trebui sa te intrebi pe tine mai intai cine iti stapaneste mintea si sufletul.Si pe urma sa incerci sa ii ajuti pe altii.Pai mie Dumnezeu imi stapaneste sufletul..Pt ca eu duc o viata curata si cinstita....Oamenii care duc o viata in desfrau si minciuni si rautati...Il au doar pe diavol cu ei...Pt ca asa este diavolul,,,minciinos,perfid si desfranat...Pe cand Dumnezeu este drept...Si uite asa sunt si oamenii lui Dumnezeu,,sunt drepti si lupta pt dreptate bingo |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Martie 2010 13:46 |
||
irino,irino UNUL SINGUR este fara de pacat,noi ceilalti,pleava..tot o apa si un pamant oamenii cu vedere spirituala spun,ca la nivel foarte fin(subtil),suntem egali in fata lui dumnezeu diferentale apar la nivel grosier,in plan fizic dar s-ar putea sa fie de neanteles pt tine |
||
LILO Postat pe 18 Martie 2010 13:52 |
||
Pai degeaba se roaga femeile la ortodoxi,,daca barbatii nu se roaga sunt curvari,le inseala le mint..Asta le face pe femei sa fie trase in jos de barbati...Pt ca asa nu stiu cat de dreapta este credinta asta.....Fiecare om zice ca religia lui este aceea dreapta si catolicii zic la fel..Eu cred ca asta este un fanatism..Religia este un cult si conteaza doar credinta si sufletul si sa duci o viata curata si cinstita alaturi de Dumnezeu....asa ca nu imi trebuie ortodoxi lasi,ca rade lumea de ei ca au credinta....Mai bine ma duc la pocaiti,,,ca aia stiu stiu sa respecte o femeie | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Martie 2010 13:53 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
coopiii | 19 | De la: snowflake 17 August 2009 13:21 |
Dragoste sincera sau prefecatorie? | 512 | De la: erjike60 16 Ianuarie 2010 21:06 |
vreau sa ma impac cu fostul meu prieten .help me | 8 | De la: garbo26121996 23 Martie 2012 18:09 |
|
||
intrebare | 9 | De la: garbo_11804 4 Aprilie 2013 11:51 |
Nu e ok ce mi se intampla....o parere obiectiva? | 51 | De la: garbo088037 29 Septembrie 2011 16:15 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural