Irina, intr-o casnicie, cel credincios si dragoste adevarat fata de Dumnezeu il trage dupa ea/el pe celalalt care e pacatos. Scrie in Biblie. Tu draga mea esti tare confuza si in dorinta ta de a fi aproape de Dumnezeu, din pacate te apropii de necuratul. Eu ti-am spus ca nu am nevoie de nimic de la tine.Vorbesc cu tine incercind sa-ti fac ordine in ginduri dar trebuie si tu sa vrei asta. Ca mine sunt mai multi de pe forum. Ce interese au cei de pe forum care vorbesc frumos cu tine? Spune tu macar unul. Crezi tu ca daca vor sa se distreze nu au cum? Nu le trebuie Irina ca sa se amuze. Ai un complez de inferioritate dezvoltat probabil din frageda pruncie. Te inteleg ca ai avut o viata grea, ca nu ai avut pe nimeni alaturi care sa te povatuiasca, sa te iubeasca dar stii ceva? Nu mai esti copil.Esti adult si nu mai ai nici o scuza pentru mofturile tale. In rugaciunile tale spune doar "indeparteaza Doamne Necuratul din sufletul si din prejma mea" Atit! Indoiala e un mare pacat Irina. Uite ce spun si eu, de parca pacate ar fi pe categorii.Indoiala e un pacat la fel ca mindria, ura, minciuna.... Intelege ce vrei si nu uita sa te rogi sa plece Necuratul din mintea si sufletul tau. Dumnezeu sa-ti ajute! |
||
Ciresica Postat pe 18 Martie 2010 18:14 |
||
---|---|---|
Amin! | ||
sora_ilsi Postat pe 18 Martie 2010 18:21 |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 20 Martie 2010 08:36 |
||
De la: Ciresica, la data 2010-03-18 18:14:14Irina, intr-o casnicie, cel credincios si dragoste adevarat fata de Dumnezeu il trage dupa ea/el pe celalalt care e pacatos. Scrie in Biblie.Pai poti sa il tragi pe cealalt la credinta daca vrea el...Daca nu vrea nu ai cum..Ci din contra te poate el trage in jos...Asa ca eu cred ca fiecare barbat inainte sa pretinda ceva,sau un om in general trebuie sa se uite mai intai la el.,apoi sa pretinda ceva..Eu am prieteni cu care ma impac eu bine.....Si im face placere sa discut...Dar oamenii se schimba,,si de multe ori se schimba in rau...Si atunci cand se schimba in rau printenii mei,imi caut alti prieteni..Pt ca viata asta este atata de scurta si merita traita alaturi numai de persoane care merita.. amin Daca la alte femei le place sa traiasca langa barbati pacatosi nu au decat....Mie nu imi place,,,,sa am in preajma mea decat oameni cinstiti si cu ganduri curate..Nu suport oamenii cu gandire vicleana |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 20 Martie 2010 10:20 |
||
te trezisi?? diavoleee! |
||
fleurdelis Postat pe 20 Martie 2010 10:22 |
||
Acum momente de depresie avem toti...Eu cateodata devin depresiva din cauza oamenilor care sunt atata de rai...Eu nu suport dusmania,invidia,cearta...Mie imi place sa am pace in suflet si sa nu m nici o treaba cu oamenii care aleg sa traiasca impreuna cu oamenii murdari la suflet...si sa fie murdari la suflet,,pt ca asa aleg ei...Pt ca le este rusine de ceea ce cred alti oameni despre ei...Si la asta mam referit...Mai intai un om sa se uite la el...Apoi sa pretinda ceva..Eu daca lupt si ma pastrez cinstita,,eu fac pt mine,pt binele meu....Nu pt barbati vagabonti si lenesi...eu am pretentii ca si mie sa imi dea Dumnezeu oameni asa cum sunt eu,,,luptatori si curati la suflet...Pt ca asa merit...Si stau departe de oamenii care vor sa triasca inm cocina | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 20 Martie 2010 10:25 |
||
De la: fleurdelis, la data 2010-03-20 10:22:56te trezisi??diavoli se numesc oamenii vicleni si lenesi..Care doar pretind,dar la ei nu se uita....Sa pretinda ceea ce ofera |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 20 Martie 2010 10:27 |
||
De la: fleurdelis, la data 2010-03-20 10:22:56te trezisi??Dar la oamenii demonzati care traiesc in cocina cu ceilati oameni pacatosi.pt ca asa le place..si acelor oameni demnizati,le place doar dusmania,invidia,cearta..Mie nu imi place cearta,dar trebuie sa ma apar.... |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 20 Martie 2010 10:31 |
||
..Eu am prieteni cu care ma impac eu bine.....Si im face placere sa discut...Dar oamenii se schimba,,si de multe ori se schimba in rau...Si atunci cand se schimba in rau printenii mei,imi caut alti prieteni..Pt ca viata asta este atata de scurta si merita traita alaturi numai de persoane care merita.. amin | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 20 Martie 2010 10:32 |
||
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-03-20 10:31:15 Dar la oamenii demonzati care traiesc in cocina cu ceilati oameni pacatosi.pt ca asa le place..si acelor oameni demnizati,le place doar dusmania,invidia,cearta..Mie nu imi place cearta,dar trebuie sa ma apar.... nuuu, deloc nu-ti place! dar nu-i vina ta ca numai asta stii sa faci. fetita, tu esti plina de ura, chiar nu-ti dai seama! e postul Pastelui iar tu nu faci altceva decat sa jignesti si sa critici. si te mai dai credincioasa... |
||
Tylly Postat pe 20 Martie 2010 10:35 |
||
sper nu suntem noi aiaa : : | ||
fleurdelis Postat pe 20 Martie 2010 10:35 |
||
De la: Ciresica, la data 2010-03-18 18:14:14Irina, intr-o casnicie, cel credincios si dragoste adevarat fata de Dumnezeu il trage dupa ea/el pe celalalt care e pacatos. Scrie in Biblie.Pai acelor oameni care le place sa rada de ceilati pt ca nu au profit de pe urma lor..Sunt acei oameni demnizati,,care traiasc intro viata murdara.departe de Dumnezeu...Si le place,dusmania,invidia,,,ironia...ei bine mie nu imi plac aceste lucruri...Mie imi place sa am pace in suflet...Sa nu ma cert cu nimeni..Dsar oamenii demnizati ma provoaca,,si eu trebuie sa ma apar..Pt ca eu am demnitate Si sa pretindaz fiecatre ceea ce ofera |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 20 Martie 2010 10:36 |
||
maiiii.... spuneti-mi si mie unde a-ti mai gasit voi barbat ideal in vremurile astea ????? | ||
ladyDY Postat pe 20 Martie 2010 10:40 |
||
De la: Celleste_, la data 2010-03-20 10:35:02Eu nu judec nici nu ii critic..Ci ii cert pt ca nu ma iau de un om degeaba,,ci pt ca nu sta in banca lui...Eu aunt plina de nedreptate,,ma simt neandreptatita,pt ca sunt oameni rai,,cum ar fii romanii care nu isi vad de treaba lor...Si mai bine sa puna mana pe o carte sa mai citeasca,,sa mai invete si ei ceva..Ca sa nu mai fie asa incuiati la minteDe la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-03-20 10:31:15 Dar la oamenii demonzati care traiesc in cocina cu ceilati oameni pacatosi.pt ca asa le place..si acelor oameni demnizati,le place doar dusmania,invidia,cearta..Mie nu imi place cearta,dar trebuie sa ma apar.... |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 20 Martie 2010 10:40 |
||
De la: ladyDY, la data 2010-03-20 10:40:11maiiii.... spuneti-mi si mie unde a-ti mai gasit voi barbat ideal in vremurile astea ????? lady depinde....ideal la CE dear!~ |
||
fleurdelis Postat pe 20 Martie 2010 10:43 |
||
De la: ladyDY, la data 2010-03-20 10:40:11maiiii.... spuneti-mi si mie unde a-ti mai gasit voi barbat ideal in vremurile astea ?????Sincer eu cred,ca barbatii ideali sunt acei care au credinta si care iubesc pe Dumnezeu...Acei barbati care se gandesc doar la interesul propriu...Poate se comporta frumos pana te vede pe numele lui ca nevasta...Apoi incepe sa iti dicteze viata..Cat sa manaci,,cu ce sa te imbraci..cu cine sa iesi....Ca el nu gateste,,ca doar doarme...Dr ei nu sunt cinstiti....Asa ca doar aia crestini poate au respect de nevasta pt ca au frica de Dumnezeu...In rest acei barbati fara credinta si care nu se roaga..Sunt vicleni ca niste diavoli,,si umla doar dupa profit si interesul lui...Ca daca femeia nu face ce zice el...o terorizeaza psihic si stai doar in cearta...Ori o bate....Traim intro viata mizerabila si rea |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 20 Martie 2010 10:45 |
||
s-o creeezi tu! ca aia is ideali! |
||
fleurdelis Postat pe 20 Martie 2010 10:48 |
||
irinuco, pun pariu ca esti zodie de pamant | ||
bluelight Postat pe 20 Martie 2010 10:50 |
||
Eu sunt o persoana corecta si imi place corectitudinea....Cand simt ca un om nu este corect cu mine si nu vrea sa se indrepte..Il dau imediat deoparte....Pt ca viata este atata de scurta si merita traita doar alaturi de persoane care merita si sunt cinstite fata de partener si de ceilati oameni... Pt ca nu poti obliga un om sa se schimbe...asa ca daca ii zic o data ,de 2 ori..vad ca nu asculta..ma indepartez de el sio il las sa isi traiasca viata,,asa cum doreste el... | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 20 Martie 2010 10:50 |
||
ezti o varza desavarsitaaa./.. pe raspunderea ta! |
||
fleurdelis Postat pe 20 Martie 2010 10:51 |
||
De la: ladyDY, la data 2010-03-20 10:40:11maiiii.... spuneti-mi si mie unde a-ti mai gasit voi barbat ideal in vremurile astea ????? se presupune ca ar exista, dar n-a fost inca descoperit. un fel de Yeti d'ala... se fac inca sapaturi... sa nu ne pierdem speranta! Doamne ajuta! |
||
Tylly Postat pe 20 Martie 2010 10:52 |
||
Ca am intalnit barbati care zic ca femeile sa manace mai putin..Dar cica ei sunt grumanzi si baga in ei ca porcii...Ei bine si eu sunt grumanda si poate nu ma deranjaeza sa fiu o grasana....Cine ma iubeste,,ma iubeste asa cum sunt eu..Apoi viata este atata de grea si oamenii rai..Imi place sa mai manac dulciuri,,asa imi mai indulcesc viata,,care este atata de grea traita impreuna cu oameni rai si necinstiti...Dar nu avem ce face | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 20 Martie 2010 10:54 |
||
io zic ca de-o fii numai unu mai bine sa nu se descopere . va fii omor. | ||
bluelight Postat pe 20 Martie 2010 10:54 |
||
fleurdelis Postat pe 20 Martie 2010 10:55 |
||
Pt mine este un chin,,sa triedsc alaturi de oamenii crae nu iubesc pe Dumnezeu si nu respecta cuvantul lui..Stiind cat de bun este Dumnezeu,ma doare asta...Si ma simt nefericita...Cand vad ca oamenii merg doar sa ceara de la Dumnezeu..Unii nu duc o floare,,la Dumnezeu..Sa ii multumeasca..Si sa inceapa sa duca o viata curata. Oamenii sunt foarte nedrepti cu Dumnezeu,,,ca le pasa ca rad oamenii de ei...De parca asta ar fii ceva interesant,,din moment ce Dumnezeu te ajuta si iti poarta de grija....Pe mine ma dor tare lucrurile astea | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 20 Martie 2010 10:59 |
||
bre, m-am luminat. asta intelege irinuca prin discutie. nu c-ar fii singura, doar stilul e unic |
||
bluelight Postat pe 20 Martie 2010 11:01 |
||
De la: bluelight, la data 2010-03-20 11:01:12bre, m-am luminat. asta intelege irinuca prin discutie.Pt mine este un chin,,sa triedsc alaturi de oamenii crae nu iubesc pe Dumnezeu si nu respecta cuvantul lui..Stiind cat de bun este Dumnezeu,ma doare asta...Si ma simt nefericita...Cand vad ca oamenii merg doar sa ceara de la Dumnezeu..Unii nu duc o floare,,la Dumnezeu..Sa ii multumeasca..Si sa inceapa sa duca o viata curata. Oamenii sunt foarte nedrepti cu Dumnezeu,,,ca le pasa ca rad oamenii de ei...De parca asta ar fii ceva interesant,,din moment ce Dumnezeu te ajuta si iti poarta de grija....Pe mine ma dor tare lucrurile astea ..Si nu imi plac oamenii care nu cinstesc pe Dumnezeu si cuvantul Lui |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 20 Martie 2010 11:06 |
||
Si cum viata este foarte amara,,ca trebuie sa triesc intre oameni care nu cinstesc pe Dumnezeu si cuvantul lui..Si nici nu ii pot obliga sa se schimbe...Mai mananc dulciuri asa ca sa imi mai indulcesc viata asta,atat de grea si de nedreapta cu oameni nedrepti si care le place sa triasca in mudarie sufleteasca si trupeasca | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 20 Martie 2010 11:10 |
||
De la: Celleste_, la data 2010-03-20 10:52:14Sincer eu cred,ca barbatii ideali sunt acei care au credinta si care iubesc pe Dumnezeu...Acei barbati care se gandesc doar la interesul propriu...Poate se comporta frumos pana te vede pe numele lui ca nevasta...Apoi incepe sa iti dicteze viata..Cat sa manaci,,cu ce sa te imbraci..cu cine sa iesi....Ca el nu gateste,,ca doar doarme...Dr ei nu sunt cinstiti....Asa ca doar aia crestini poate au respect de nevasta pt ca au frica de Dumnezeu...In rest acei barbati fara credinta si care nu se roaga..Sunt vicleni ca niste diavoli,,si umla doar dupa profit si interesul lui...Ca daca femeia nu face ce zice el...o terorizeaza psihic si stai doar in cearta...Ori o bate....Traim intro viata mizerabila si reaDe la: ladyDY, la data 2010-03-20 10:40:11maiiii.... spuneti-mi si mie unde a-ti mai gasit voi barbat ideal in vremurile astea ????? |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 20 Martie 2010 11:12 |
||
pt tine este un chin si sa scrii corect romaneste vaz... | ||
fleurdelis Postat pe 20 Martie 2010 14:12 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Hit Golf with Good Clubs | 1 | De la: jiaopi111 21 Octombrie 2010 11:34 |
ce ma fac? | 14 | De la: garbo015979 21 Ianuarie 2010 18:36 |
Nu e ok ce mi se intampla....o parere obiectiva? | 51 | De la: garbo088037 29 Septembrie 2011 16:15 |
|
||
Ce parere aveti de BARBATUL CAPRICORN? | 2 | De la: malascusalfa 23 Martie 2010 23:14 |
ma indragostesc de seful meu | 37 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:49 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural