oooffffffffffff....cum ucideti voi...asa...geniile...din fasha!!! frumos? si nici macar n-am aflat cum tre se pishe lumea... cu capac....?????...........fara capac.......????????? |
||
ovidiu42 Postat pe 13 Mai 2009 23:34 |
||
---|---|---|
ovidele....faza misto e ca daca lasi capacul....te pisi in baie, nu in buda.....deci..... tema de gandire pentru tine...cu capac sau fara capac.....io zic ca ala de trebe ridicat e colacul..... | ||
tutankhamon Postat pe 13 Mai 2009 23:40 |
||
mai...nush` ca...la mine...nu tre sa ridic nik!!! cineva are grija sa fie ridicat...mereu!! si...dupa miros...asa...cred ca n-am nimerit niciodata sa fac pipi IN BAIE...ci...in toaleta acolo...unde se scurge... |
||
|
||
ovidiu42 Postat pe 13 Mai 2009 23:45 |
||
ooooffff..parerea domnisoarei era ca trebuie capacul lasat, nu colacul.....deci capacul lasat...pipi nu mai curge acolo.....esti pe lungimea mea de unda???? | ||
tutankhamon Postat pe 14 Mai 2009 00:08 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-05-14 00:08:29ooooffff..parerea domnisoarei era ca trebuie capacul lasat, nu colacul.....deci capacul lasat...pipi nu mai curge acolo.....esti pe lungimea mea de unda???? imcerc!!!...d`aia am si recitit...sa vad daca ne refeream la aceeasi chestie...eu...si fatuca!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 14 Mai 2009 00:11 |
||
esti criminal..... | ||
tutankhamon Postat pe 14 Mai 2009 00:19 |
||
voi nu aveti ce face ? ii faceti rating la fata asta ? nu va mai obositi, ca si-a sters contul...o sa apara cu alt nick si o sa ne innebuneasca iar de cap cu alta carte, de alt autor, convinsa ca avem nevoie sa fim culturalizati io zic ca citit si intelectual nu e ala care vrea sa epateze neaparat cu "succesurile". si nici nu e destul sa dai copy/paste de pe google...ca asta nu te face aprioric mai destept... ce-mi plac mie persoanele astea semidoct agresive... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Mai 2009 11:44 |
||
ce dileme existentiale aveti nene.. | ||
gabitzza Postat pe 14 Mai 2009 20:13 |
||
gabicule...tipic pentru mine...am sters mesajul tau...ala care ma interesa intreaba G daca duminica esti disponibila... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Mai 2009 20:18 |
||
ce sunt ?? disponibila? sigur ca sunt! |
||
gabitzza Postat pe 14 Mai 2009 20:23 |
||
sa vorbiti, bre... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Mai 2009 20:28 |
||
stiu, he, he... | ||
gabitzza Postat pe 14 Mai 2009 20:29 |
||
nah...acu' vrea sa-l consiliezi... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Mai 2009 20:32 |
||
mie imi place de totusica...ca posta poezeaua aia cu catelusul si rata... totusico...io zic sa deschizi fo' cateva topicuri cu poezeaua asta |
||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Mai 2009 20:34 |
||
wife, ce zici? vro 5 sunt indeajuns? | ||
si_totusi Postat pe 14 Mai 2009 20:37 |
||
nope...mai baga...ce ? nu stii sa numeri pana la 50 ? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Mai 2009 20:40 |
||
Fa May-o bine ca plecasi. Sa nu mai vi decat atunci cand auzi ca s-au inventat chilotii de tabla zincata, ca altfel... priculoase foc fetele astea. | ||
maerangela Postat pe 5 Iulie 2009 23:56 |
||
sa inteleg ca tu ai deja asa ceva de nu ti-e frica de noi???/ | ||
tutankhamon Postat pe 5 Iulie 2009 23:59 |
||
Uite asa, cu voi ma mai distrez si eu, ca de la o vreme incoace mi-a cam amortit nervul zambirii.Cat despre loti, inca mai astept sa apara pe piata, nu va bagati prima pereche este a mea! Despre frica, mi-e frica doar de Dumnezeu, si de rautatea oamenilor. Pe voi, va urmaresc de ceva vreme si mi-am dat seama ca vorba proverbului ''cainele care latra nu musca''. In ardeal, este o vorba care vi se potriveste ''sunteti bune/buni de pus pe paine'', oricand gata sa intindeti o mana de ajutor. Exceptiile sunt sarea si piperul discutiilor nu? |
||
maerangela Postat pe 6 Iulie 2009 23:45 |
||
Angelico, ce spui tu acolo fetitza? | ||
Aemulus Postat pe 6 Iulie 2009 23:48 |
||
Sotul meu, avea un prieten ofiter MAPN, mai peltic, dar caruia ii placea bautura. La un moment dat m-am luat de el, si i-a zis ''ma... priculoasa rau nevasta asta a ta'', si radea pt. ca stia ca, cu ceva vreme in urma tocmai il ajutasem cu o treaba, asa ca fata rea ce sunt.Ce sa spun, in 5 iulie ma amuzam cand s-a suparat Maya si s-a dus...de tot.Ii recomandam sa-si ia chiloti de tabla zincata ca sunteti priculoase rau. Nu este gresala de scriere, incearca sa zici priculoase rau, sa vezi ce haios suna. |
||
maerangela Postat pe 7 Iulie 2009 08:04 |
||
Buna ziua tuturor! Citesc de mult timp ceea ce spuneti, uneori am mai si raspuns... Vreau sa va spun experienta mea cu ridurile: sunt o femeie de 37 de ani care a inceput sa vada riduri pe fata ei si pe piept. Neavand timp sa merg la un medic m-am dus la plafar (sunt adepta produselor naturiste) si am vorbit cu vanzatoarea despre problema mea. Ea mi-a recomandat crema de galbenele- crema aceea grasa care i-ti creeaza impresia ca nu intra in piele si te face sa "lucesti" cand te dai cu ea, ieftina, cred ca am dat 6 sau 7 lei pe o cutie. Nu prea am avut incredere in ce spunea vanzatoarea, dar am zis haisa o iau, ma voi da cu ea pe maini. Si minune! M-am dat seara pe fata si pe piept iar a doua zi dimineata ridurile mele (care erau destul de adanc conturate) erau aproape inexistente! V-am scris aceste randuri in idea de a ajuta si alte femei care se lovesc de aceasta problema. I-MI CER SCUZE DACA NU AM POSTAT UNDE TREBUIA, N-AM STIUT SA DESCHID UN ALT TOPIC, am vrut sa spun si altora despre descoperirea mea. |
||
dana_state Postat pe 9 Iulie 2009 13:26 |
||
acum te simti mai bine ? te-ai racorit ? te obliga cineva sa citesti toate topicurile ? |
||
m7r2l Postat pe 30 Iulie 2009 11:39 |
||
e real ce spui tu dar nu in totalitate o femeie trebuie sa mai aibe cate ceva si pentru ea ,dar in general intr-o familie sau pruetenie e normal sa stiti unul de altul . | ||
piper Postat pe 30 Iulie 2009 13:04 |
||
bai ce-mi plac ultimele trei postari | ||
kyra Postat pe 1 Septembrie 2009 07:47 |
||
mie ultimele patru...acum | ||
pik_nik Postat pe 1 Septembrie 2009 07:49 |
||
iote-l bre ca aparu.. matinal esti , suflete.. | ||
kyra Postat pe 1 Septembrie 2009 07:52 |
||
Chirule, despre ce e vorba aici fetitza, ca in pagina asta de la cap la coada nu e nici o legatura intre mesaje.E topicul asta un fel de "a tunat si a adunat"? | ||
Ciresica Postat pe 1 Septembrie 2009 07:52 |
||
Ce faceti copilashi, nu aveti somn? | ||
Ciresica Postat pe 1 Septembrie 2009 07:53 |
||
Ciresiso, nici nu aveai cum sa pricepi ceva, e o "bligdiseala" pe tema data, vorba totusicai | ||
kyra Postat pe 1 Septembrie 2009 07:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
uscaciune :( | 5 | De la: sara_blueish 4 Aprilie 2012 15:29 |
o mica problema, | 33 | De la: krystyna17 7 Ianuarie 2012 12:33 |
Selectia vedetelor pentru televiziune | 1 | De la: VOIAJOR 11 Octombrie 2012 13:33 |
|
||
Disolutia statului roman | 306 | De la: marceltuky 6 Decembrie 2010 15:48 |
Legalizarea prostituției | 81 | De la: iasomia 24 Octombrie 2009 12:57 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri