poate fi sotul ...perfect?

Nu fi rea, draga mea.Ti-am pus intrebarea asta pentru ca doream sa te mai intre cum faci.Eu, cat de sincer sunt, si tot mai mint din cand in cand, iar gurile rele spun ca adevarul nu-l rostesc decat arareori si mai ales cand dorm.
Ioana007
Postat pe 5 Septembrie 2009 08:31
Daca il iubesti si te iubeste DA.
Tu esti perfecta ?
garbo005851
Postat pe 26 Noiembrie 2009 11:36
Perfectiunea nu sta niciodata in iubire.Daca dragostea ar fi perfecta, nu ar exista atatea divorturi, copii abandonati si crime, unele dintre ele pasionale.Suzuki spunea ca paradoxul iubirii perfecte, este sa-ti iubesti jumatatea la nebunie si sa o omori dupa aceea din aceeasi cauza.
Ioana007
Postat pe 26 Noiembrie 2009 19:36
iubim si uram in acelas timp,pentru ca in fiinta noastra,sta adanc ascuns impulsul distructiv.si culmea...nu prea avem cum sa ne adapostim de aceste simtaminte,decat tinand ferm in miini haturile discernamantului...
dar raul..se poate face si doar gandind la a face rau..asa sta scris..
e un echilibru perfect intre alb si negru-ynn si yang-
depinde cum echilibram aceste "forte"
depinde cat de mult suntem dispusi sa lasam de la noi..
cum ingenunchiem ego-ul..
LILO
Postat pe 26 Noiembrie 2009 19:43
Ok, Lila, spune-mi te rog, cate femei sau cati barbati ai vazut mergand in genunchi pe strada.
Ioana007
Postat pe 26 Noiembrie 2009 19:46
nu prea multi...
dar sa nu uitam exceptiile
LILO
Postat pe 26 Noiembrie 2009 19:50
Te referi la cei care merg in carucior?
Ioana007
Postat pe 26 Noiembrie 2009 19:52
Ma bag si eu in seama pe aici spunandu-va ca eu una nu am intalnit inca...un sot perfect...dar nici o sotie perfecta...si asta ar insemna deja ca ma "categorisesc" chiar si pe mine...care chiar ma straduiesc...dar am intalnit foarte multi...departe de a fii perfecti...si de o parte...si de alta...dar...dupa cum spunea initiatoarea topicului..."perfect"...poate inseamna pentru fiecare cu totul altceva...ea,initiatoarea discutiei,nici macar nu avea pretentii prea mari...
DORI_
Postat pe 26 Noiembrie 2009 20:00
Ai dreptate Daria.
Ioana007
Postat pe 26 Noiembrie 2009 20:04
Ioana, Suzuki stie ce spune. Cand iubesti perfect, simti ca ai drept de viata si de moarte asupra obiectului iubirii... Suzuka a scapat...?
gianiblue
Postat pe 27 Noiembrie 2009 08:13
Nu pot sa cred! A spus Suzuki asa o aberatie?

Cred ca pe asta ai scos-o din putul gandirii...
garbo_C
Postat pe 27 Noiembrie 2009 08:25
De la: Maya45, la data 2009-05-13 20:01:17Tot ceea ce sotii perfecti trebuie sa stie:
a)cum sa dea impresia ca sunt calmi ,atunci cand sotia conduce:
-sa-si bage adanc unghiile in bordul masinii ,atunci cand sotia roteste volanul intr-un asa hal ,incat nu va fi bine nici pentru propria lui masina ,nici pentru propria lui tensiune.
-sa nu-i atraga atentia asupra stopurilor ,pentru ca o va enerva ,iar ea ii va reprosa ca o tracaseaza.
-tehnicile de respiratie budiste il vor ajuta pe sot sa ramana calm ,sau macar sa creeze impresia ca este asa.
b) sa nu lase capacul de la toaleta ridicat.Iata aici cateva metode:
-sa lipeasca in interiorul capacului de toaleta un miniposter cu Pamela Anderson,dezbracata si dedesupt o hirtiuta pe care sa scrie:te rog frumos,iubi,pune capacul!
-sau sa lipeasca miniposterul pe exteriosul capacului ,in asa fel incat sa nu se vada Pam cand capacul e ridicat,eventual sa lipeasca in spatele toaletei cu litere mari"nu uita de capac!"
-in ultima instanta sa-i spuna sotiei sa dezlipeasca posterul si biletelul .In mod sigur va putea uita capacul ridicat,fara nici un comentariu ulterior din partea sotiei.
c)sa nu adoarma imediat dupa ce face sex.Oare cum pot lupta barbatii cu acest bestial hormon,serotonina ,care ii ''impinge'' spre somn dupa ce fac sex?
-sa nu se intinda in pat ,sa stea pe un scaun.Daca simte ca adoarme si acolo,sa se intinda in pat ,dar sa inceapa o conversatie ampla cu sotia.Genul de raspuns;"da,draga";"nu,draga'' este cel mai indicat,pentru ca altfel risca sa intre in contradicite cu ea .
-daca nu va adormi cu ochii deschisi ,se poate cel putin consola cu ideea ca a facut tot ce este omeneste posibil ca sotia lui se simta bine.
Sotul perfect este acel barbat care este in stare sa ofere sotiei exact ce primeste de la ea....
garbo027119
Postat pe 29 Noiembrie 2009 14:29
Iubirea se demostreaza prin fapte nu prin cuvinte....cat si din partea femeii cat si din partea barbatului...
garbo027119
Postat pe 29 Noiembrie 2009 14:32
bravo! "cat" si de la mine, "cat" si de la altii
ready_vivus
Postat pe 29 Noiembrie 2009 14:34
De la: ready_vivus, la data 2009-11-29 14:34:31bravo! "cat" si de la mine, "cat" si de la altii
cum adica?
garbo027119
Postat pe 29 Noiembrie 2009 14:54
119...uite ce spui...."Sotul perfect este acel barbat care este in stare sa ofere sotiei exact ce primeste de la ea...."....!!!...
Daca aplic teoria asta...cel putin...sotului meu....stupoare....nu va fii niciodata perfect....nu va putea niciodata sa imi ofere ce i-am oferit eu...
......
DORI_
Postat pe 29 Noiembrie 2009 21:59
da poate fii perfect
doar daca vrea el
sau daca este invatat
de mik a avea respect
de ceilalti.

si sa nu se certe asta nu
este frumos
garbo105747
Postat pe 28 Martie 2010 20:32
Stiti ce inteleg eu prin "Sotul Perfect"? Daca atunci cand vii de la servici sau cand vine el, in cazul in care ajungi inaintea lui acasa, iti ofera o imbratisare calda, un sarut dulce, te ajuta macar putin la unele treburi casnice, atat cat sa nu devina "a doua femeie in casa" si iti ofera afectiune cand ai o stare mai proasta cred ca se poate numii Sotul Perfect,intr-o casnicie este normal sa te si certi pentru ca te scapa de monotonia zilnica si pentru ca in totdeauna impacarea e mai dulce. Exista un proverb ca intr-o casnicie, barbatul este capul familiei dar sunt multi care stiu ca barbatul este capul si femeia este gatul si orice cap se misca dupa gat, daca stii sa iti educi sotul, o sa fie in mare parte asa cum vrei tu.
Annelise
Postat pe 29 Martie 2010 14:43
vrajitoare mica ce esti tu-ai dreptate, chear asa e - si magia lucrurilor frumoase, a soaptelor dulci, a tandrelor mangaieri, pasionale sarutari, si mancaruri delicioase si asternuturi pufoase chear da rezultate miraculoase !
anisoaraf
Postat pe 30 Martie 2010 14:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
TOT PARTAJ..!!!.. 10 De la: garbo205094 10 Ianuarie 2016 18:23
Dragoste sau obisnuinta? 49 De la: garbo_459002 9 Noiembrie 2016 16:42
DUPA 12 ANI 32 De la: Axl_22 2 Iunie 2011 17:49
Sfat 9 De la: picaturaderoua 10 Ianuarie 2016 18:31
ajutor 20 De la: eu_geminy 4 Iunie 2011 11:33
Setari Cookie-uri