Tu, fataaaa!! Am intrat si eu buimac pe papuceii vostrii punct ro cu ideea: "Ce mi-as lua daca as fi femeie?" Rasfoind pagina cu pagina, m-am gandit ca nu pun corect intrebarea. Chestiile papucioase de acolo nu-s pentru femei frate! Sunt pentru circ, mai exact pentru clovni sau nevestele lor!! Deci intrebarea normala ar fi fost: "Ce mi-as lua daca as fi clovn?" Raspunsul a venit promt: "Nimic, sunt prea nasoale chiar si pentru meseria de clovn, te faci de ras dom'le, dar nu in sensul bun!!" |
||
Romeo_Ex Postat pe 20 Mai 2009 10:28 |
||
---|---|---|
Am vazut o pereche de balerini la care mi-a ramas gandul: Little of Your Time. Sunt perfecti pentru o zi aglomerata la serviciu... | ||
naemi Postat pe 20 Mai 2009 12:10 |
||
io raman la ideea mea.....vreaaaaauuu opinci!!! | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 20 Mai 2009 12:23 |
||
eu vreau o pereche din alea de le incalti si se descalta, le legi si se dezleaga, le inchei si se descheie, colorate dar in acelasi timp sobrii, merg perfect la tinutele mele sofisticate de primavara/vara/toamna business/casual/safari nu-i mai simplu desculta? |
||
susidallyama Postat pe 20 Mai 2009 12:34 |
||
ba-s mai bine opincile......nu esti nici incaltata nici descaltata, nici legata nici dezlegata - ca nojitele alea se pot desface cand ti-e lumea mai draga - daca le lasi simple sunt sobre, dar daca le vrei in trend, viu colorate, poti pune canafi colorati..... | ||
tutankhamon Postat pe 20 Mai 2009 12:37 |
||
...cu toc/plate/sau platforma/ ... canafii sa fie de matase insa! - clasa extra-lux |
||
susidallyama Postat pe 20 Mai 2009 12:40 |
||
si cu o tzara de fir auriu......lame....waw..opinci cu aur..... | ||
tutankhamon Postat pe 20 Mai 2009 12:49 |
||
eu vreau opinci ca acelea a lui muc cel mic. era pe vremuri, o carticica cu povesti unde aparea acest personaj. avea papucei gen opinci cu tzau incovoiat, adica varf. turcalet. cu canafi, cu nojitze, cu fir sclipicios, cu platforma plus un toiag dat de firma ca bonus cica lovea din calcaiele papuceilor si disparea ca gandul si ca vantul taman acolo unde voia. daca au papuci din stia, as vrea si eu o pereche. vreau sa petrec weekendul la honolulu |
||
si_totusi Postat pe 20 Mai 2009 13:15 |
||
Buna ! Mie mi-ar placea o pereche de http://www.papucei.ro/sandale-multicolore-3143/ ''We Dont Care About The Crisis''... Sunt superbe ! Mi se potrivesc ! Si la fel ca si ''ele'' nu imi pasa de criza ;) Bafta tuturor ! |
||
iassmyna Postat pe 20 Mai 2009 14:09 |
||
De la: ConcursPapucei, la data 2009-05-17 21:17:26Pentru tine, Garbo si papucei. ro au venit la sfarsit de primavara cu o noua surpriza, un nou concurs la care esti invitata sa participi. Participand la acest concurs, ai sansa sa castigi unul dintre cele doua vouchere in valoare de 200 de lei la magazinul online papucei.ro. Pentru a participa trebuie sa ne spui aici, pe forum, la acest subiect care sunt produsele tale preferate din magazinul online www.papucei.ro. Castigatoarele vor fi alese prin tragere la sorti. |
||
foe730 Postat pe 20 Mai 2009 15:16 |
||
Buna ziua, Doamnelor si Domnisoarelor! Mi-au placut indeosebi doua perechi de incaltari, pentru anotimpuri diferite, cu tocuri, elegante,1 PERECHE DE SANDALE SI O PRECHE DE PANTOFI, care tare ma mai fac sa visez la zile senine si frumoase!!!.......THE FASHION WEEK IS WEAK si I AM GOOD LOOKING. Sper sa ma numar printre norocoase, pentru a putea purta aceste perechi de incaltari, care de-altfel, sunt prea expensive pentru buzunarul meu! Va doresc succes si tot ce-i mai bun pe lume:SANATATE! O zi frumoasa si-nsorita, atat la propriu cat si la figurat! |
||
foe730 Postat pe 20 Mai 2009 15:29 |
||
Hello Foarte draguta incaltamintea de pe www.papucei.ro Cel mai mult insa mi-au placut urmatoarele: "So fragile" "The Fashion Week Is Weak" "Summer boots" - super tariiiii "Papucei For Wedding Day" "Black Tears" Bafta multa tuturor! |
||
ionnella_ghe Postat pe 20 Mai 2009 16:45 |
||
Imi plac sandalutzele astea,mai ales ca sunt si albastre http://www.papucei.ro/sandale_joase_albastre-2862/ | ||
sswety4you Postat pe 20 Mai 2009 18:02 |
||
Imi plac foarte mult sandale cu toc jos "Eyes On Me" http://www.papucei.ro./sandale_plate_flori-2858/..cred ca sunt foarte comode...iar pentru mine sunt ideale ... sunt o persoana foarte activa de felul meu si merg foarte mult pe jos ..si dimineata si sera:) bafta fetelor | ||
andreeac85 Postat pe 20 Mai 2009 20:02 |
||
http://www.papucei.ro./balerini-piele-intoarsa-neagra-negri-3152/ "Fly With Me Everyday" . Imi plac mult pentru ca sunt simpli, eleganti si comozi :) | ||
auguria Postat pe 21 Mai 2009 06:56 |
||
buna toata colectia este grozava perechea pursuit of happiness mi-a luat ochii cine stie....poate vafi a mea |
||
gabi_mnt Postat pe 21 Mai 2009 07:24 |
||
Buna! De pe site-ul Papucei imi plac foarte multe incaltari.Insa, cum fiecare are personalitatea lui, cred ca papuceii care mi se potrivesc mie sunt Gossip Boy http://www.papucei.ro/sandale-negre-de-vara-3242/.Cred ca sunt foarte confortabili, sunt exact ceea ce imi doresc pentru aceasta vara.Sunt din catifea, deci piciorusele mele se vor simti regeste.Si culorile ma reprezinta. Cred ca sunt facuti pentru mine. |
||
ramona_druga Postat pe 21 Mai 2009 09:32 |
||
Salut! Mi-au atras atentia sandalele "Little Did He Know" din piele naturala ...bafta tuturor la concurs | ||
Anira Postat pe 21 Mai 2009 10:19 |
||
Salutare!Excelent concurs Stiu siteul papuceilor de ceva timp (din moment ce-mi petrec macar o jumatate de ora pe saptamana "rasfoind" printre modelele de papucei) ..si tot de ceva timp sunt innebunita dupa o pereche de sandale grozave, zic eu : http://www.papucei.ro/sandale_joase_albastre-2862/. De ce? Pentru ca, citez : "sunt tot ceea ce ti-ai putea dori de la o pereche de sandale cu talpa joasa". Sunt total de acord :-> | ||
annddra_c Postat pe 21 Mai 2009 12:24 |
||
stiu, totushicooo povesteaaaa...era preferata mea....si avea carticica aia niste ilustratii superbe....io nu vreau in honolulu, io vreau in caraibe....sac! | ||
tutankhamon Postat pe 21 Mai 2009 13:10 |
||
Suteti extra..verale toooaaateee sustinatoarele super paupucilor virtuali!! Sunteti la fel de feminine in exprimari exact ca niste cartofi cu chef de reproducere!!! |
||
Romeo_Ex Postat pe 21 Mai 2009 14:07 |
||
imposibil sa nu-ti place ceva de pe www.papucei.ro sunt pe toate gusturile grozav! e foarte greu sa spui care sunt mai frumosi, eu as spune mai multe perechi, dar pentru ca trebuie sa spun doar una singura atunci "The Fashion Week Is Weak" sa fie deja ametesc intre atatea perechi de incaltamne |
||
giulia_buffy Postat pe 21 Mai 2009 15:01 |
||
Imi plac mult sandalele "Bond Girl" | ||
puchy Postat pe 21 Mai 2009 15:51 |
||
da, de ce-mi stergeti postarile, fratilor? doar nu am jignit pe nimeni ce? nu am dreptul la opinie? nu-mi plac papucii astia ce-i tot laudati voi, cum nu-mi place nici mentalitatea de pomanagiu. adica, pentru o pereche de papuci sa pup si anume undeva pe niste omuleti care isi vand o marfa ? userii care scriu aici nu exista ca persoane. e o facatura de marketing menita a starni interesul virtualului cumparator. nu e un mod intelegent de a-ti propulsa produslele si nu-mi place sa fiu luata de fraiera. da. nu-mi plac papucii lor. dupa parerea mea, sunt niste incaltari fara eleganta, scumpi, cu materiale din proasta calitate ca apar si pareri contra, nu e un motiv sa stergeti postarile atat timp cat nu folosesc expresii si cuvinte suburbane. bagat la capusor, copii? |
||
si_totusi Postat pe 21 Mai 2009 16:04 |
||
I am good looking | ||
liliana_andrei Postat pe 21 Mai 2009 19:49 |
||
imi plac mult pantofii "Boy Named Sue". Sunt superbi e buna ideea cu concursul. continuati, noua ne place |
||
anca909 Postat pe 21 Mai 2009 21:46 |
||
Superb!!!Am rasfoit pagina cu pagina...e greu sa te decizi...si totusi "This class is boooooring" mi-ar prinde bine (nr. 36) | ||
sperantaalba Postat pe 21 Mai 2009 21:56 |
||
De la: liliana_andrei, la data 2009-05-21 19:49:26I am good looking si ce daca?!?!?!?!.... |
||
tutankhamon Postat pe 22 Mai 2009 00:26 |
||
Mie cel mai mult imi plce modelul I Am The New Guy dar si Heavy Glow, sunt super | ||
lylya Postat pe 22 Mai 2009 00:27 |
||
Mie imi plac tare mult sandalele Gold Rush http://papucei.ro/sandale_joase_aurii-2840/ |
||
garbo001893 Postat pe 22 Mai 2009 01:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
din ce cauza nu imi mai merge sunetul la leptop | 1 | De la: rebysp 3 Decembrie 2011 14:27 |
mancare expirata | 36 | De la: ema83ro 15 Martie 2010 23:52 |
"Misoginism"... feminin ? | 3 | De la: dudushache 2 Octombrie 2009 12:16 |
|
||
Am nevoie de ajutor... | 4 | De la: garbo173220 6 Aprilie 2012 10:32 |
Concurs papucei | 3 | De la: tutankhamon 20 Mai 2009 02:26 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural