De la: garbo001893, la data 2009-05-22 01:05:39Mie imi plac tare mult sandalele Gold Rush credeam ca dormi la ora asta!!!! |
||
albinutza45 Postat pe 22 Mai 2009 01:07 |
||
---|---|---|
Sunt innebunita dupa incaltaminte(gasind foarte greu o pereche care sa mi se potriveasca). Toti "papuceii" sunt excelenti. Mi-ar place sa-i fi avut din fiecare cate o pereche, dar cum orice vis frumos se sfarseste la trezire, poti spera ca vei gasi macar o pereche de "papucei" din vis; si acea pereche este "Drop it Down" varianta pe negru.Va multumesc ca existati, macar pentru imaginile care ni le oferiti si care ne incanta privirile si viata. |
||
Laleli Postat pe 22 Mai 2009 08:15 |
||
Eh,traiesc doar cu speranta ca am sa castig si pe urma....am de unde sa aleg!Dar n-am reusit sa castig niciodata la nici un concurs asa ca...putin probabil!Succes norocosilor! | ||
|
||
ltr_romania Postat pe 22 Mai 2009 10:28 |
||
oups....s-au inmultit fatucele care si-au facut cont pe garbo acum tz luni, doar pentru a posta acuma.....mai frate...tre sa treaca atatea luni pentru ca sa poistati un comment???... | ||
tutankhamon Postat pe 22 Mai 2009 11:39 |
||
Intr-adevar sunt multe produse frumoase pe site-ul papucei, insa dintre toate modelele prezente pe site-ul papucei cel mai multimi place modelul Out of my mind . | ||
renateif Postat pe 22 Mai 2009 22:51 |
||
nu-mi vine sa cred cum ? azi nu e nicio postare la papucei ? nimic, nimic ???!!! mai, ma indispuneti... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 23 Mai 2009 16:49 |
||
Stam in asteptarea topicului cu sandale romane si ghete anti accidente... | ||
valentino Postat pe 23 Mai 2009 16:51 |
||
are sc-ul liber,ehe,he,he.... | ||
iasomia Postat pe 23 Mai 2009 16:52 |
||
he...he...or fii obosit si fetele astea de-atata shopping val, nici daca mi le-ar da degeaba nu le-as purta |
||
wife_de_zmeu Postat pe 23 Mai 2009 16:53 |
||
iote iasomica...ce faci, guritza ? vezi ca m-am dat cu zambil pe muzica oldies...da' intai i-am bagat una mai speciala...aia de e melodia zilei... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 23 Mai 2009 16:54 |
||
Dintre toate perechile pe care le-am vazut,cel mai mult mi-au placut sandalele "Heavy Glow". | ||
ada007 Postat pe 23 Mai 2009 18:31 |
||
O colectie extraordinar de frumoasa, felicitari!!! Imi plac toate modelele de pantofi si sandale, dar ce mi-a atras atentia in mod deosebit sunt balerinii Summer Fly-By, culoare negru...simpli, fromosi, elegati, comozi...o combinatie perfecta! | ||
raluk0182 Postat pe 23 Mai 2009 23:49 |
||
io-te ca s-au desteptat adminii si au schimbat data de creere a conturilor noi.....he he he.... | ||
tutankhamon Postat pe 24 Mai 2009 11:52 |
||
Buna, E prima oara cand postez pe un forum :P Botinele pe care le-am achizitionat de la papucei.ro m-au transformat in vedeta: ma opreste lumea pe strada sa ma intrebe de unde le am!!! Din colectia primavara/vara, imi fac cu ochiul "Always on my mind", cei pe albastru sunt deliciosi! Dar cele pe care mi-as dori acum sunt "Cute Green Ribbon" - cadoul ideal pentru sora mea, care adora tocurile si funditele :p ziua ei e pe 26, dar nu cred k s-ar supara daca as intarzia cu cateva zile, in cazul asta :D |
||
Anda_Z Postat pe 24 Mai 2009 12:59 |
||
Salut Aleg Grandmas eggs, Grand piano, andra special - mai ales ca-s verzi si eu ador verdele. De la saboti la pantofi si cizme de toate felurile si culorile se gasesc la mine in rafturi. Apoti flamenco style, si ultima alegere: The Davinci Shoe. Poopice |
||
anditzy Postat pe 24 Mai 2009 16:38 |
||
uf....a fost cam greu sa imi aleg produsele preferate de pe papucei.ro. toate erau super nice! insa m-am oprit la sandalutzele Heavy Glow si la geanta The Little Bag With Two Coins! sweet, nu? | ||
oana_barcari Postat pe 24 Mai 2009 18:07 |
||
Buna.sunt foarte dragutzi toti papuceii...si toty sunt necesari in functie e ocazie.Totusi cred ca cel mai mult mi s-ar potrivi sandalutzele cu toc jos EYES ON ME. Sunt de sezon si cred k sunt foarte comfortabile.Sper sa am norocul sa le castig... Dak nu..n-am decat sa pun bani la puskulitza sa mi le cumpar:)) | ||
garbo001976 Postat pe 25 Mai 2009 11:01 |
||
Imi plac foarte tare "I love the cold", sunt stilul meu. Si chiar I hate the cold! Love the summer! |
||
delmon01 Postat pe 25 Mai 2009 11:01 |
||
Mi-au placut multe produse .. multi papucei dar m-am oprit la unii... mi-am ales Once U Go Black U Never Go Back ( http://www.papucei.ro/sandale-joase-negre-3234/ ) . Mi-au placut din prima clipa cand i-am vazut, eu ii consider un must have al acestei veri. | ||
ana_desyre Postat pe 25 Mai 2009 11:24 |
||
mai anda zet, si zici ca ai ajuns vedeta de la botinele cumparate de la papucei.ro ? sincer, asta e postul cel mai lingusitor pe care l-am citit pe topicul asta mai fetelor, voua chiar nu vi se face greata de cat laudati slapii astora ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Mai 2009 12:06 |
||
PW...saracia si calicia e in floare la romancele astea...... stii...ma duce cu gandul la zilele alea de reduceri de la nu stiu ce magazin din america...parca new york...nu mai stiu....cand se imbulzesc proastele pentru rochii de mirese....maaamaaaa si ce batai si ce coate in gura....se calca pe picioare, isi smulg rochiile din maini.... | ||
tutankhamon Postat pe 25 Mai 2009 12:13 |
||
mda...mi se pare deja gretos, tuto...laudatura asta desantata, ca altfel nu pot s-o numesc...pentru o pereche de sandale sa ajungi sa ridici atatea osanale asta e sindrom romanesc marca inregistrata...varianta mai spalata a micilor de le dau aia in campanie electorala si ne mai vaitam ca nimic nu merge, ca suntem vai de mama noastra...cand noua ne lipseste coloana vertebrala |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Mai 2009 12:17 |
||
mai fetele... voi vorbiti de cucoanele astea de se-nghesuie la papucei de parc-ar fi adevarate, nene... cioace, nene, cioace... alea de umbla pe la solduri de incaltari nu-si cumpara de pe internet, frate, ca n-au nici calculatoare si nici nu le au cu netu'... iar alea de-si cumpara calitate nici atat, ca femeile adevarate merg pe probate... ia uite nene cum pierd si eu timpu' acilea cu voi... |
||
zambil Postat pe 25 Mai 2009 12:18 |
||
zambilu', pe mine ma enerveaza cand cineva imi subestimeaza inteligenta, nene...ma simt insultata...si campania asta deja e prea mult nush ce piar au astia cu papucii...da' nu le-a gandit strategia de marketing prea bine... adica, taman acum, odata cu concursul asta, le pocni frenezia shoppingului pe fetele din toata tara...au avut asa, o revelatie, si da si fa campanie la site-ul asta |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Mai 2009 12:25 |
||
zambilu....sa stii ca mai sunt coconeturi din astea pline de fite si de figuri care cica isi fac cumparaturile online.....ohhh... online....ma leshi....crezi ca isi cumpara fasole boabe si ciolan pentru masa de seara????...neeeee....cumparaturi grele taica....pantofi, haine de firma.....si daca nu se pot sparge in figuri ca si-au facut cumparaturile in mall...ii iau de pe net....si daca mai pica si o reducere, ceva, e buluc....bine, vorba ta, nu stiu aici cate sunt reale si cate tzeapa adminilor....oricum, eu am vazut ca sunt foarte multe care si-au deschis contul in 21 11 2008...cam multe...si cand am postat catre admini sa nu ne mai pacaleasca cu vrajeli din astea, vad ca au aparut fatuce care si-au facut cont ieri sau alaltaieri....got it??? | ||
tutankhamon Postat pe 25 Mai 2009 12:27 |
||
waifo... din cauza crizei, cam toti astia cu shopping virtual au dat-o-n bara-n romanica... altii mult mai grei decat papucei.ro astia, care-s no name, pana la urma... campania nu e la saitu' papucei, ci la saitu' garbo, alti disperati dupa audienta pe trafic de net... ei centreza, ei dau cu capu'... |
||
zambil Postat pe 25 Mai 2009 12:29 |
||
draga PW...le-a fost transmis telepatic.... | ||
tutankhamon Postat pe 25 Mai 2009 12:29 |
||
tutzico tata... eu nu prea stiu femei care sa cumpere pe net... probatu' si socializarea sunt motoru' femeilor, nu neaparat cumparatura in sine... acuma ce sa zic, or fi si d-astea, da eu crez ca au ceva la bibilica, de stau ele aclo singurele cu monitoru' in fatza sa faca shopping on-line... alea de au cu adevarat treaba si bani tot isi gasesc ele timp de-o fitza la un mall adevarat, daca nu pe la paris sau viena... |
||
zambil Postat pe 25 Mai 2009 12:34 |
||
ai dreptate zambile tata, femeile sunt dis-pe-ra-te sa probeze, sa comenteze, sa se duca cu caradul de gagici prietene dupe ele la mall.....(io urasc asta!).....vai ce bine imi vine bluzita asta!!!...aaaa...si uite pantalonasii astia...ce buzunare cool au!...isi aleg niste chinezisme sau turcisme pe care le pot lua foarte bine de la orice butic la juma de pret si sunt incantate si dau ochii peste cap..... eu nu fac chestia asta pentru ca nu intotdeauna gustul meu se potriveste cu al prietenelor mele...asa ca stop...suntem prietene pana imi aleg ele hainele.... personal nu am prietene care sa faca shopping pe net...dar am auzit in autobuz si pe strada diverse discutii referitoare la nu stiu ce siteuri de cumparaturi...si mama, fata, ce misto bluza avea acolo(doua pustoaice de 15 ani)....sau....am vazut aseara pe net o pereche de pantofi de m-au lasat masca...erau s-u-p-e-r-b-i....si nu am rezistat tentatiei si i-am comandat...azi vine pachetul de la firma si abia astept sa ajung acasa sa ii probez.... |
||
tutankhamon Postat pe 25 Mai 2009 12:42 |
||
asta-i facatura, nene...nicio femeie adevarata nu isi cumpara zdrente sau papuci on line pentru simplu' motiv ca femeii ii place sa probeze, sa incerce, sa discute cu vanzatoarea, sa se fatzaie in oglinda, sa ceara parerea celorlalte care mai sunt prin magazin asta e mentalitatea femeilor, nene...majoritatea nu cumpara pentru ca au nevoie, ci pentru ca le binedispune shoppingul in sine de-aia ma enerveaza cand citesc commenturile astea...ca ne cred pe noi imbecili, de parca nu stim cum functioneaza chestia asta cum am zis...piaru' a dat-o in bara... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Mai 2009 12:43 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
pentru suferinzii de astm,supraponderabilitate, artroza, poliartrita etc. | 1 | De la: anatolevenderberg 10 Septembrie 2010 07:47 |
interpretare vise | 11 | De la: fleurdelis 11 Februarie 2010 21:40 |
La Multi Ani! | 58 | De la: iulia_dibu 15 Ianuarie 2014 17:56 |
|
||
Echipa Garbo va ureaza paste fericit! | 20 | De la: iulia_dibu 26 Aprilie 2014 00:07 |
A FACUT CINEVA RUGACIUNEA LUMANARILOR APRINSE? | 297 | De la: garbo017485 20 August 2012 16:40 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural