mde.. inseamna ca eu sunt defecta,la mine e valabila chestia aia:vazut,placut,luat...nu ma probez,nu ma fatai,sunt mana cereasca, nenica.... poate unde mi-am croit ani de zile singura hainele, fiind pasionata de capitolul asta. ma duc glont la ce imi place,vorba lu' sora-mea:a draq ce ochi format ai... de-a lungul anilor de cate ori am cumparat o toala altcuiva nu am gresit niciodata numarul ,i-a venit la marele fix. cat despre chestia cu papuceii..fiti si voi mai blanzi iubiteilor,mananca si ei o paine alba,hai ca sunt de treaba ...copii astia de la sc... ba sa nu ziceti ca ma laud,ca nu ma laud ..este o realitate,imi sparge asta faianta,noroc ca am placi la fel sa pun la loc... |
||
iasomia Postat pe 25 Mai 2009 13:01 |
||
---|---|---|
iaso...nici eu nu am nervi sa ma fatzai in magazine, si sa las vanzatoarea cu un morman de boarfe pe pult, si cu migrena dupa ce cumpar de 3 lei ace de siguranta da' marea majoritate a femeilor asa fac...nu mai zic de fie-mea...care probeaza juma' de magazin, si cu care refuz categoric sa mai merg sa-si cumpere un sutien |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Mai 2009 13:05 |
||
waifo... pana la urma, iasomica-i de-a noastra, tot la amgazine reale cumpara... asa-i ea, mai expeditiva, da' vaz ca acilea va potrivirati amandoua la stil... bre nene, poate va potriviti si la masuri... |
||
|
||
zambil Postat pe 25 Mai 2009 13:09 |
||
eu urasc sa ma invart ca o curca beata printre "n" vitrine ale "n" magazine, chiar si intr-un centru comercial metoda pe care o adopt, daca intr-o vitrina vad ceea ce-mi place, intru pt ca stiu ca acolo voi gasi orice articol care imi poate folosi, deci cumpar si ies imediat ca si tine Iaso, vreo cativa anisori in urma mi le coseam singurica, dar acum nu mai am timp... |
||
susidallyama Postat pe 25 Mai 2009 13:17 |
||
he...he...as vrea eu sa ma potrivesc cu iasomica la masuri...ioi, ishtenem...sa am si eu ceva carnita...si ceva balcoane... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Mai 2009 13:19 |
||
io ma duc, ma uit la toate standurile si doar daca imi place ceva cer...daca e o haina ceva....o probez....dar fuste, pantaloni, bluze si papuci nu ma mai chinui....le iau ochionetric....dar niciodata nu frec vanzatoarea.....ca ma gandesc ca si ea e om.... | ||
tutankhamon Postat pe 25 Mai 2009 13:20 |
||
Mie imi plac balerinii "In my arms" si poseta "Wild Rose" | ||
Postat pe 25 Mai 2009 13:33 |
||
Castigatorii sunt: mauinboots si mia79x. | ||
ConcursGarbo Postat pe 9 Iunie 2009 12:29 |
||
waaawwww...la mai bine de o luna de la terminarea concursului dati si voi castogatorii...ce ati facut fratilor.....ati dat in bobi ca sa aflati castigatorii.....sau ati citit astrele si aveati nevoie de luna plina pentru interpretarea rezultatelor....?? fetelor.....felicitari daca e adevarat.....dar va sfatuiesc sa va interedsati bine inainte sa va bucurati...s-ar putea sa fie doar o cioaca.... |
||
tutankhamon Postat pe 9 Iunie 2009 12:32 |
||
pai topicul l-a deschis "ConcursPapucei" si castigatoarele le anunta "ConcursGarbo" ... cum vine chestia asta? | ||
susidallyama Postat pe 9 Iunie 2009 12:34 |
||
ha ha ha...susy...acuma am vazut si eu......clar...cioaca.....ha ha ha | ||
tutankhamon Postat pe 9 Iunie 2009 12:36 |
||
Under my skyn sunt superbi | ||
Postat pe 9 Iunie 2009 15:18 |
||
heiiiii, adminii daca-i mistocareala ce nu stergetii?aud?ca ma bucurai nitel ca ever nu am castigat ceva...de, fata cinstita si educata mereu am muncit sa am...he he, pana la urma unde ma interesezzzz?hm, cine-mi poarta pica de ma lua de fraiera aud?adminii is or not true?...nr de telefon ceva?off...vreauuuu...true or not?hm, ar fi nice de-a dreptu'...si de-a stangu'...he he | ||
mia79x Postat pe 9 Iunie 2009 16:39 |
||
hm, tutank oare ar fi mistocareala?pai atunci ar fi tb adminii sa stearga, nu?ca ma lasasera sa ma bucur...nitel, hm...ii vreau .m-au starnit vreau papuceii...he he...ce nice ar fi...nu prea credeam eu in noroc...niciodata nu participam la chestii dintr-astea...hm, iaca ii vreau...sunt ai mei...ci, ci...vrem papuceiiiii... good for me...good girl, miuta draga, see?hm...daca-i mistocareala sa dati faliment, na ...heiiiiiiiiii...and the winner is...meee |
||
mia79x Postat pe 9 Iunie 2009 16:50 |
||
De la: ConcursGarbo, la data 2009-06-09 12:29:09Castigatorii sunt: mauinboots si mia79x. hm...adica eu...si tanti...cand pot sa ma bucur de ei concret?ca nu mai am rabdare...pupiii |
||
mia79x Postat pe 9 Iunie 2009 16:51 |
||
ha...si zici ca ai castigat ? si anume, ce ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Iunie 2009 16:54 |
||
daca nu v-ati luat premiile pana pe 1 april, gata. report pentru la toamna | ||
si_totusi Postat pe 9 Iunie 2009 16:59 |
||
da, wife...ca la nebuni...nici nu credeam...si uitasem...si-i vreauuu...stai sa revad postarea...ca nu mai stiu cum se cheama...la la la...vrem papuceiii oare-i la misto?hm... |
||
mia79x Postat pe 9 Iunie 2009 17:00 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-06-09 16:59:31daca nu v-ati luat premiile pana pe 1 april, gata. report pentru la toamna heii, don t be bad...a fost pana la sfarsitu' lui mai...shut up, nu poci ...abia s-au anuntat azi, bag seama, nuuuu?off, iaca emotii |
||
mia79x Postat pe 9 Iunie 2009 17:01 |
||
bre, mia...respira...asa...numara pana la 10.... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Iunie 2009 17:02 |
||
daca mi-ai fi vazut fatuca, wife draga...ca in reluare stii?m-am uitat firesc...apoi...goddamn it...meeeeee? or am avut norocul incepatorului...or cineva imi poarta pica si se amuza de mine |
||
mia79x Postat pe 9 Iunie 2009 17:06 |
||
De la: mia79x, la data 2009-05-18 22:32:55he, he...m-ati starnit si pe mine...da ce?papuceii mei nu va plac?asa-i ca-s faini?hm, nu stiam ce si cum, dar m-am documentat si eu si-mi plac pantofiorii "pick me pick me" si "don t rush me"...da si pe 21 e si ziua mea, so ar trebui sa fiu some kind of norocoasa un pic mai mult, nu?good, so bafta miuta scumpa...ok, ok si voua, la toata lumea...la la laaaa vreau si eu...papuceiiiii cadouuu... asa...asta a fost anuntul castigatorrrrrrr...! of, ce mi-s draga...da sa ma pup! |
||
mia79x Postat pe 9 Iunie 2009 17:10 |
||
Daca e mistocareala, jur ca mananc papuceii premiu si postez poze cu deliciul culinar. | ||
AndraMicu Postat pe 9 Iunie 2009 17:39 |
||
hei, andruta...ce faci scumpo ? mai traiesti ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Iunie 2009 17:40 |
||
Am stat pitita pana acum | ||
AndraMicu Postat pe 9 Iunie 2009 17:43 |
||
of, ce dragi imi sunteti...mi-ati inveselit ziua... norocu' incepatorului |
||
mia79x Postat pe 9 Iunie 2009 17:44 |
||
andra...da' mai iesi si tu in lume, mai socializeaza otzara, vino in cafenea sa bei ceva... mio, nu ma 'nerva, ca-ti iau papucii... chiar, nene...oare ce papuci se potrivesc la toalele mele rebele ? ha ? dilema zilei... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Iunie 2009 17:45 |
||
wife...e prima data femeie cand castig ceva...ca nu cred in chestii de genu'...dau de baut, ce naiba?...atata noroc pe mine... | ||
mia79x Postat pe 9 Iunie 2009 17:47 |
||
Michelle, am trecut acum prin cafenea, dar cred ca e pauza prelungita de pranz acum. | ||
ConcursGarbo Postat pe 9 Iunie 2009 17:50 |
||
hm...eu de cateva zile am lasat saboteii in cutii...ca mi-am luat vreo 3 perechi...si am trecut pe tenisi...a dat trendu-n mine...stii cum merg la blugi si camasa...hm, desi...e deja canicula...ii voi pune la odihna...pai tu esti rock woman, parca, nu wife? pe mine cand ma apuca elegant, cand sport...desi sport mi se pare more sexy |
||
mia79x Postat pe 9 Iunie 2009 17:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna din nou | 2 | De la: maxim62ro 18 Noiembrie 2009 17:23 |
Mare inaugurare !!! !!! !!! | 1 | De la: AlMaiDesteptInIstorie 25 Septembrie 2009 00:05 |
Mama isi invata fica | 2 | De la: floryyyy 12 Noiembrie 2009 10:31 |
|
||
ARTA din mancare | 2 | De la: floryyyy 12 Februarie 2009 12:44 |
Problema | 4 | De la: MARILENA_25 17 Martie 2011 11:12 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural