ti-am zis si azi ca nu esti sanatos? ...de-a v-ati ascunselea, ceva? god, deja m-ai obosit...hm, asta-i o calitate |
||
mia79x Postat pe 6 Iulie 2009 02:19 |
||
---|---|---|
de regula, la oboseala se cedeaza mai usor vezi ca ai si horoscopul lunii iulie |
||
pik_nik Postat pe 6 Iulie 2009 02:20 |
||
citeste-l tu...iti dau voie...mai mult, chiar te rog |
||
|
||
mia79x Postat pe 6 Iulie 2009 02:23 |
||
Ai grija ce rugaminti adresezi, sa nu regreti dupa aceea toata viata. | ||
Ioana007 Postat pe 6 Iulie 2009 16:17 |
||
hey, 007...intelept ca-ntotdeauna ...doar ca daca provoaca rugamintea...s-o ia la bucata cu doza de risc, nu?he he...de ce sa cada vina doar pe omul politicos?aud, 007? | ||
mia79x Postat pe 6 Iulie 2009 16:27 |
||
Nu am asistat la toata discutia decat la una sau doua replici finale. | ||
Ioana007 Postat pe 6 Iulie 2009 16:36 |
||
yep...la o adica...finalu' face totu'...si zice multe, nuuu? | ||
mia79x Postat pe 6 Iulie 2009 16:49 |
||
Finalul, seamana cu o cortina de teatru.Ai lasat-o sa coboare, dar fapotul ca noi cei din sala nu mai vedem ce se inbtamplka pe scena, nu inseamna ca drama nu se mai continua.Singurul lucru este ca ia alte forme. | ||
Ioana007 Postat pe 8 Iulie 2009 08:56 |
||
ei uite...acum ai vorbit exact pe intelesu' meu...mai la fix nici ca ma nimereai...pentru asta merita sa te pup...ca ai lovit exact cu trimitere | ||
mia79x Postat pe 8 Iulie 2009 10:59 |
||
Si uite cum actioneaza ispita si ii face pe unii oameni dependenti de pupici. | ||
Ioana007 Postat pe 8 Iulie 2009 16:47 |
||
da...da...heyyy, adica cum?aud? | ||
mia79x Postat pe 8 Iulie 2009 22:55 |
||
mia79x Postat pe 8 Iulie 2009 22:58 |
||
mai...si unde e drama??? sau la cine???? ca io nu pricep....nu dati.....sunt blondaaa... | ||
tutankhamon Postat pe 16 Iulie 2009 13:21 |
||
tut, drama e la mijloc, ca e facuta aia sandvich sau franjuri? tu nu te uiti la titlu? |
||
Thor Postat pe 16 Iulie 2009 13:26 |
||
si drama a cui e? a feliilor de paine sau a salamului?? | ||
tutankhamon Postat pe 16 Iulie 2009 13:33 |
||
s-a rezolvat intre timp...s-a ales una bucata felie paine cu una bucata salam ...ca era un sandvis...dintr-ala mai bogat in testosteron |
||
mia79x Postat pe 16 Iulie 2009 18:07 |
||
si n-a uns felia cu nimic??? niscai frisca naturala ceva.... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Iulie 2009 00:39 |
||
astea-s deja detalii...si nu mai stiu...ca nu a dat informatii de genu'...important e ca s-a ajuns la one to one... |
||
mia79x Postat pe 19 Iulie 2009 10:40 |
||
mai...important e ca s-a decis fata..... | ||
tutankhamon Postat pe 19 Iulie 2009 11:15 |
||
De la: erdema, la data 2009-05-22 14:06:35fata draga ce fain iti sta cu destu in gura ca ma trec fiori...de placere, daca fugi dupa doi iepurii ce puii mei crezi ca prinzi, fel si fel de topicuri care mai decare sa te excite nu glumaDe la: tutankhamon, la data 2009-05-22 12:22:26nu maaa.....pierde verzisorii...nu intelegi??? fata e materialista si nu poate sta fara parai.... |
||
yanyacharberet Postat pe 19 Iulie 2009 22:15 |
||
De la: Llaura, la data 2009-05-22 15:23:45Buna la toata lumea! Esti intr-o situatie complicata dintr-o greseala a ta.Cand esti casatorita trebuie sa fii fidela. Afla ce vrei cu adevarat si cum e mai bine pentru toti(caci sunt mai multe destine implicate,nu?),iar mai tarziu poti regreta ce ai facut si altii te pot invinovati.Iubirea cu fluturasi in stomac nu tine mult,dupa ce te vei muta cu M nu va mai fi la fel ca acum cand ti se pare ca totul se sfarseste si ca e iubirea vietii tale.Alege varianta de drum lung,oricare ar fi asta.Oricum trebuie sa vorbesti cu sotul tau sa-i spui ca relatia voastra nu e in regula si ca trebuie sa schimbati ceva.Oricum pot spune ca daca as fi in locul lui M(pana la urma i-ai spus) nu m-as incurca cu o femeie casatorita cu copil(e egoist si nu se gandeste la altii) si din acest motiv nu il pot considera un om cu moralitate.Trebuia sa stie de la inceput,altfel nu ar mai fi indraznit poate,dar nu mai conteaza.Fa ce simti si ce trebuie.Insa ar trebui sa-l cunosti mai bn pe M,uneori iubirea e oarba. |
||
Sebastian37 Postat pe 23 Iulie 2009 00:33 |
||
Da, trebuie sa fii fidel intr-o casatorie, tocmai de aia tb sa isi puna ordine in ganduri si ideei si sa vada dak chiar nu mai este nici o sansa pentru reinsufletirea relatiei cu sotul. Si dak nu......atunci dc sa se condamne singura la o viata trista alaturi de un barbat care nu o mai doreste? Sa se intrebe toata viata cum ar fii fost dak ar fi plekt la cel pe care il iubea si o iubea? Asta inseamna psihic terminat. | ||
nelly05 Postat pe 12 August 2009 22:22 |
||
Exact in aceasi situantie ma aflu si eu , te inteleg perfect pt ca eu traiesc acest calvar al indeciziei de vreo 7 luni , cred ca doar un psiholog ne-ar putea ajunta in privinta deciziei pe care ar trbui sa o luam . | ||
garbo038689 Postat pe 15 August 2009 18:11 |
||
Si eu te inteleg perfect pentru ca sunt in aceeasi situatie, un sfat in acest sens nu pot sa iti dau pentru ca nici eu la randul meu nu stiu cum sa procedeez, pot sa iti spun doar ca daca iti e bine asa cu amandoi de ce tb sa alegi? Oricum timpul le rezolva pe toate... |
||
garbo039749 Postat pe 16 August 2009 21:33 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-05-22 15:33:26sincer???001901...divorteaza....o sa-ti para rau ca il vei pierde pe cel care te iubeste si te implineste atat de frumos....stiu ca poate nu ai putere sa o faci, sa-l parasesti pe cel caruia i-ai giuruit credinta vesnica...dar ce viata e aia cu un sot care nu are munca si nici nu face nimic sa iasa din starea asta, cu care nu ai mai facut dragoste...care nu te-a mai alintat..... Mi e greu mie sa iau o decizie, care nu sunt casatorita(asta este singura diferenta, in rest totul este identic), i ti dai seama ca ea trebuie sa renunte la o casnicie, una nereusita intradevar,dar, totusi, este cam naspa!!!! |
||
mika_mika Postat pe 17 August 2009 15:19 |
||
DIVORTEAZA, nici nu sti cat conteaza clipele alea de fericire pe care ti le poate oferii cel de care esti cu adevarat indragostita! | ||
mika_mika Postat pe 17 August 2009 15:36 |
||
Stii faza cu cine alearga dupa doi iepuri,.... nu? la un moment dat trebuie sa decizi... chiar daca ti se pare ca e bine cu amandoi... nu sunt vreo usa de biserica, sa nu-ti inchipui asta, dar nu e corect fata de niciunul din ei. Si nici fata de tine... cand te enerveaza unul, iti place mai mult celelalt si vrei sa fii cu el... si invers! deci, ai intotdeauna un refugiu... de ce refugiul asta sa nu-l gasesti in doar unul dintre ei? cantareste totul... nu stiu ce implicatii ar avea despartirea de oricare dintre ei, dar tu le stii, asa ca gandeste! |
||
Llorenna Postat pe 18 August 2009 16:05 |
||
Sebastian... chiar nu am planuit sa ma indragostesc de unu' din capatul celelalt al tarii, serios...numai drumul cat ma costa pana acolo...:) Am luat hotararea...am renuntat la M, asa cum a zis toata lumea ca e bine, asa cum m-am autoconvins ca e bine, asa TREBUIE sa faca o femeie casatorita ... sa fie fidele sotului ei! Faza a trecut, fluturasii la fel, ne-am intalnit in final luna trecuta si i-am spus ca s-a sfarsit... M-am simtit bine cu mine vreo saptamana, am fost convinsa ca am facut bine, insa dupa.... mi-au revenit toate sentimentele inapoi, culmea! Sebastian, M nu stia ca sunt casatorita cand ne-am cunoscut... doar ca sunt intr-o relatie... si nici nu am copil. Acum nu mai vorbesc deloc cu M si mi-e cumplit de greu... e oribil sa iti dai seama ca decizia luata tot de tine a fost una gresita, dar ca acum nu mai ai ce sa faci...e luata Voi incerca sa fac ceva sa salvez... ce a mai ramas din casnicie... pana acum nu am reusit, insa tot mai sper |
||
Llorenna Postat pe 18 August 2009 16:38 |
||
Mika... daca nu eram casatorita... daca nu depindeau multe de decizia pe care as fi luat-o - ca in cazul meu - alegeam de mult. Asa ca tu... nu cred ca ai la ce sa gandesti si nu are de ce sa fie greu ... daca e situatia identica oricum, succes |
||
Llorenna Postat pe 18 August 2009 16:43 |
||
.......hmmmm..... dar unde e toata lumea? |
||
Llorenna Postat pe 18 August 2009 16:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ciclu neregulatt...ovare anovulatoare | 1 | De la: garbo_482131 31 Ianuarie 2018 10:34 |
topikul pt secretosi | 149 | De la: elodia 13 Februarie 2010 11:13 |
fata de topicul "persoana potrivita o cunoastem mult prea tarziu" | 4 | De la: garbo225639 14 Decembrie 2011 20:16 |
|
||
Ma minte sau nu? | 38 | De la: OanNa_Oana_2 28 Aprilie 2017 12:40 |
ma simt ca naiba:-( | 28 | De la: Luna_in_capricorn 29 Septembrie 2010 19:04 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural