De la: marian_sss, la data 2009-06-26 19:17:27daca ai tras concluzia ca vreau sa fiu egalul tau te ai inselat amarnic.Vad ca tu tii cu dintii sa fiu egalul tau altfel nu ai avea asemenea comentarii.Egalitatea poate fi in bine sau in rau.Eu cu tine egal in comentarii neadecvate nu pot sa fiu.Eu nu mi am dorit niciodata sa fiu egalul cuiva chiar daca a trebuit sa cobor.Si iti mai spun un secret " CA SA TI DAI CU PAREREA DESPRE CINEVA TREBUIE SA AI CEL PUTIN NIVELUL LUI DE PREGATIRE" TEAM DAT GATA ...NU.... Ei uite ca n-am tras concluzia asta. Ce spui de asta? Stiu clar ca n-ai cum sa fii egalul meu. Cam ce inteleg eu de la tine? Bla, bla, bla sunt marian_sss si sunt frumossss, bla, bla bla, si sunt destept (doar scriu prost gramatical), bla, bla, bla sunt tare. Si sincer, macar nivelul tau de pregatire sigur il am, deci pot sa-mi dau cu parerea. |
||
Micass Postat pe 26 Iunie 2009 22:40 |
||
---|---|---|
l-ai dat gata stai sa scriu corect, ca si el : lai dat gata | ||
si_totusi Postat pe 26 Iunie 2009 23:31 |
||
gianinuca, m-ai dat pe spate! nu te stiam asa combativa (asta, venind din partea mea, crede-ma, e o bila maaareee de tot, si alba pe deasupra). chiar m-ai surprins placut totusi: un fapt divers: razboaiele din cauza femeilor izbucnesc. nu-mi cere sa argumentez, ia-o asa, cum si eu trebuie sa iau de bun ce afirmi tu... si eu te cred apoi: polemizezi cu marian de va dor tastaturile pe amandoi. ai dreptate, marian e prea incrancenat, nu reies motivele incrancenarii. REFUZ sa cred ca s-a ofuscat asa doar la vederea faptului ca niste "tupeiste de muieri" (si prespalari, na! ) au "indraznit" sa-si declame suprematia fata de barbati. nu prea am inteles unde sta totusi suprematia asta, pentru ca inteleg ca tu ai mii de argumente. eu STIU doar un singur argument: va chinuiti 9 luni sa dati viata si apoi inca vreo cativa ani sa cresteti ceea ce ati zamislit. cred ca e SINGURUL si, intr-adevar, e CRUCIAL! in rest? sunteti la fel ca noi. stii de ce nu ma crezi? pentru ca barbatii nu se plang atat de mult! orgoliul nostru prostesc? da! teama de a nu cadea in ridicol? da! prostia de a tine tot in noi? da! PS1: te rog sa observi ca in general, cand am vorbit de barbati, am folosit persoana I-a plural. cu alte cuvinte nu ma exclud din tagma lor si nu, nu cred ca fac parte din categoria aia minoritara pe care o admirati voi (si pe care, recunosc, o invidiez...) PS2: iertati-mi ortografierea locutiunii adverbiale "intr-adevar" cu cratima. am facut-o din 2 motive: PRIMO, refuz sa invat gramatica din titrarile televiziunilor autohtone si SECUNDO, refuz sa iau de bun ceea ce vor sa stabileasca unii decrepiti de la academia romana, doar pentru a da impresia ca analfabetii care ne conduc nu sunt de fapt agramati sadea. |
||
|
||
Thor Postat pe 27 Iunie 2009 00:22 |
||
si totusi, de ce fugim noi? raspunsul e simplu: degeaba! |
||
Thor Postat pe 27 Iunie 2009 00:25 |
||
suuper credeam ca numai eu nu dorm.. | ||
dera36 Postat pe 27 Iunie 2009 02:03 |
||
vidare, intr-adevar se scrie intr-adevar. ai scapat un l-a in loc de la ("persoana l-a plural"), dar te iertam... caci sigur stii sa gandesti si scrii romaneste. multumesc pentru apreciere. dar nu vreau sa induc in eroare. eu nu sunt feminista ci doar spun lucrurilor pe nume. haai, vidare, in timp ce atat de multi barbati se pierd pe drum - din orgolii, frica, slabicune, lasitate, femeile isi spun "asta este" si merg cu fruntea sus mai departe. rata suicidului - macar cel din amor - este mult mai ridicata la barbati. femeile gasesc taria, demnitatea si sensul vietii. de ce le laud pe femei? pentru ca merita. dar vine si partea a doua. poate ca tocmai pentru ca femeile lupta pentru ce-i al lor, pentru familie, evolutie, etc, poate de aia sunt - de multe ori - neprietene, ca sa zic frumos. pe linie de prietenie eu prefer barbatii caci ei - fiind mult mai relaxati in ale vietii - pot fi prieteni mai saritori si loiali. femeile au - de multe ori - ceva subversiv in relatiile lor. cauta profitul pentru culcusul lor. e normal - in lumea animala. numai ca eu astept sa ne purtam ca si oamenii. ca de aia ne-a dat evolutia creier si vorbire. |
||
gianiblue Postat pe 27 Iunie 2009 06:59 |
||
si, din constructia noastra biologica, femeii ii revin sarcinilie multiple dar mai usoare si barbatului cele grele, de varf. admir barbatul pentru ca el face performanta. femeia o pregateste si intretine. vezi, vidare, nu suntem egali caci suntem deosebiti. dar ne completam cu succes. | ||
gianiblue Postat pe 27 Iunie 2009 07:02 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-06-27 06:59:08vidare, intr-adevar se scrie intr-adevar. ai scapat un l-a in loc de la ("persoana l-a plural"), dar te iertam... caci sigur stii sa gandesti si scrii romaneste. gianinuca: NU AM "SCAPAT" NIMIC!!!!! ala nu era nici "LA", nici "L-A"!!!!! era numeralul ordinal INTAI, la genul feminin!!!! |
||
Thor Postat pe 27 Iunie 2009 19:25 |
||
is blonda | ||
blanca Postat pe 27 Iunie 2009 19:27 |
||
persoana intaia plural...adica a-I-a | ||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Iunie 2009 19:30 |
||
eu nu intelegeam de ce-i asa important !!!??...ca in rest nici nu m-am straduit |
||
blanca Postat pe 27 Iunie 2009 19:33 |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Iunie 2009 19:37 |
||
De la: wife, la data 2009-06-27 19:30:34persoana intaia plural...adica a-I-a he he heee... wifolico, e a II-a, a III-a, dar I-a, ca nu zici "a-ntaia" ci "intaia" |
||
Thor Postat pe 27 Iunie 2009 20:06 |
||
De la: mielutza, la data 2009-06-27 19:33:42 eu nu intelegeam de ce-i asa important !!!??...ca in rest nici nu m-am straduit mielutzo, pentru ca gianinuca, fara sa vrea, a comis un act de lese majeste |
||
Thor Postat pe 27 Iunie 2009 20:08 |
||
io poci sa zic cum vreau, nah... vidar, te-ai uitat la ce ti-am trimis? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Iunie 2009 20:08 |
||
wifolico, amu-amu!!! merge nashpa netul, azi am tinut o prelegere de pe la 10 pana la 18 si se pare ca altii si-au facut de cap in lap-ul meu. PS: "altii", adica energofagii de baietii mei |
||
Thor Postat pe 27 Iunie 2009 20:16 |
||
ti-am lasat un link amuzant pe privat | ||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Iunie 2009 20:18 |
||
wifo, nu am intrat demult in casa, sunt terminat, dar nu trag pe dreapta pana nu vad tot ce mi-ai trims | ||
Thor Postat pe 27 Iunie 2009 20:21 |
||
nu te stresa, mami...e doar avatarul unei doamne garbo...da' e de antologie...nu e meritul meu...altcineva la descoperit... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Iunie 2009 20:25 |
||
mai vidare, repede te aprinzi! bun venit in club. nici noua nu ne pica bine nedreptatile. totusi vezi ca se spune persoana I si nu I-a. promit. cel putin asa am invatat eu. dar, daca s-au mai schimbat regulile... anyway, la prima citire am crezut ca I-ul mare e un l mic. de aici si can-can-ul. | ||
gianiblue Postat pe 27 Iunie 2009 22:35 |
||
ioi doamne cata apa pe dambovitza pentru un amarat de l-a.....uuuuffffff...dar ideea din ce a scris vidar ati prins-o fetele???? | ||
tutankhamon Postat pe 27 Iunie 2009 23:01 |
||
tutankamon, te indoiesti de noi? ne cunosti ca pe buzunarele tale... |
||
gianiblue Postat pe 28 Iunie 2009 05:35 |
||
De la: andre24, la data 2009-05-25 13:23:37Pana acum 1 luna am avut o relatie aproape perfecta cu un om minunat timp de 1 an de zile....pai ala te-a lasat pt ca trebuia sa apar eu...ia sa vedem eu fug de tine? |
||
catalliin Postat pe 15 Iulie 2009 10:27 |
||
parerea mea este ca e un copilas puturos nematurizat....gandeste-te numai la faptul ca tu mereu l-ai sprijinit iar el ti-a intors spatele cand ai avut nevoie de el...chiar nu te merita ...tu nu cred ca ai nevoie sa fii mamicuta lui si el copilul tau rasfatat care vrea tot timpul sa-i dai fara ca el sa faca nimic...nu cred ca este idealist ci puturos...in viata sunt si perioade de criza si trebuie sa stii sa le treci cu bine acceptand si ce nu-ti place pt o perioada daca te ajuta sa treci mai departe si sa nu mori de foame dar probabil mamicuta lui l-a cocolosit prea mult si e prea firav ...tu ai nevoie de un barbat ...se vede ca esti destul de matura in comparatie cu el...nu ai nevoie de el ...mai cauta ceva ce ti se potriveste ...barbatii nu fug de nimic...doar cei care inca nu au devenit barbati...un barbat stie ce are de facut si care sunt prioritatile... | ||
yzabela_03 Postat pe 27 Iulie 2009 08:12 |
||
barbatii fug pentru ca le place sa fie fugariti. Nu-i asa baieti ca am dreptate? |
||
Aemulus Postat pe 28 Iulie 2009 05:47 |
||
barbatii fug de responsabilitati, de sotii amantelor lor, de propriile sotii, de cate o amanta parasita....si ma mai gandesc | ||
pik_nik Postat pe 28 Iulie 2009 05:50 |
||
Dragalashule, tu vorbesti din experienta personala, eu am generalizat. Va place sa fiti cautati, si asta e o certitudine! |
||
Aemulus Postat pe 28 Iulie 2009 05:52 |
||
nu atit sa fim cautati(nu avem ptea multe cotloane),cit sa cautam(ca voi,femeile,aveti destule...) | ||
valentino Postat pe 28 Iulie 2009 06:34 |
||
Val, ce faci tu la ora asta matinala? Nu ai somn? Sau ai fost "cautat" si ti-a fugit somnul???? |
||
Aemulus Postat pe 28 Iulie 2009 06:38 |
||
De la: andre24, la data 2009-05-25 13:23:37Pana acum 1 luna am avut o relatie aproape perfecta cu un om minunat timp de 1 an de zile El a vrut doar o relatie sexuala... Mai departe, ca ai lui sunt instariti,... ca el nu are un loc de munca,..dar are pregatire... floare la ureche. Ai rupt-o ai pus-o la ureche, peste cateva ore se ofileste si iei alta... Fii mai atenta cand iti alegi iubitii... mai plimba-i,...mai vezi ce gandesc... si dupa ce te convigi ca sunteti compatibili din anumite puncte de vedere accepti o relatie.... Concluziile le tragi mai tarziu. |
||
anca_53 Postat pe 28 Iulie 2009 12:43 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
despartirea temporara | 11 | De la: KNIGHT_31 6 Noiembrie 2010 19:31 |
Prea confuza ca sa pot sa iau o decizie, va rog ajutati-ma!!!!! | 98 | De la: wiorin 27 Februarie 2011 02:29 |
Fericirea mea sau fericirea copilului meu? | 89 | De la: garbo257784 1 Ianuarie 2012 19:00 |
|
||
cum este posibil... | 113 | De la: dor72 21 Aprilie 2011 08:45 |
Sfarsitul unei relatii interzise | 1 | De la: garbo_504946 6 Iulie 2020 18:50 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural