as vrea sa va spun o poveste...a mea... eu fecioara, el scorpion, nu e vorba de compatibilitatea noastra neaparat ci de faptul ca ne-am cunoscut, ne-am placut, am inceput sa facem planuri, ne-am luat chiar verighete, el a tot facut drumuri de la mures la galati (la mine)....a cheltuit o gramada, era bucuros ca m-a intalnit,era fericit ca isi are jumatatea langa el, mi-a acceptat copilul , ii era draga....si vine ziua fatidica in care el spune ca ii e dor de casa si ca vrea sa plece...ne-am cam ciondanit din cauza ca a vrut sa plece asa..la mama...desi e un barbat de 34 de ani, dar am continuat. a ajuns la mures...si de atunci zice el ...nu mai vreau nimic..chiar de a doua zi. ce pot sa fac sau ce pot sa inteleg...de cateva zile ma macin, e greu sa accepti asta, plus ca el deja cauta altele...si pare ca auitat ca era dependent de mine... | ||
simrad_2004 Postat pe 3 Iunie 2009 10:59 |
||
---|---|---|
intodeauna sa nu te increzi intr-un scorpion .acum nu spun ca toti sunt la fel insa trebuie sa ajungi sa il cunosti mult mai profund sa stiii daca spune adevarul sau nu . parerea mea este ca ai scapat ushor | ||
tyruta Postat pe 25 August 2010 13:32 |
||
Da... si ca sa o completez pe tyruta... niciodata sa faci doar ceea ce iti spune scorpionul, ca altfel e de rau Sau "niciodata sa faci decat ceea ce iti spune"...? N-am putut, imi "place" la nebunie alaturarea "intotdeauna" cu forma negativa a verbului |
||
|
||
victor68 Postat pe 25 August 2010 13:41 |
||
si IO decat ca... |
||
LILO Postat pe 25 August 2010 13:43 |
||
De la: tyruta, la data 2010-08-25 13:32:48intodeauna sa nu te increzi intr-un scorpion .acum nu spun ca toti sunt la fel insa trebuie sa ajungi sa il cunosti mult mai profund sa stiii daca spune adevarul sau nu . parerea mea este ca ai scapat ushor ce are mai scorpionul cu tembelu ala care o duce cu presul cum naiba poti sa gandesti ca saraca zodie e de vina |
||
ameno Postat pe 25 August 2010 13:48 |
||
De la: ameno, la data 2010-08-25 13:48:52De la: tyruta, la data 2010-08-25 13:32:48intodeauna sa nu te increzi intr-un scorpion .acum nu spun ca toti sunt la fel insa trebuie sa ajungi sa il cunosti mult mai profund sa stiii daca spune adevarul sau nu . parerea mea este ca ai scapat ushor ...eeeee...si tu acuma....tre' sa fie de vina cineva!!!! |
||
walkiria Postat pe 25 August 2010 13:53 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
bunadimineataptrcei care intra pe forum | 3 | De la: eu_geminy 4 Mai 2011 07:57 |
dar femeia fecioara si barbatul varsator? | 2 | De la: maya28 13 Septembrie 2010 22:41 |
femeia balanta | 2 | De la: garbo134945 12 Iulie 2010 18:51 |
|
||
compatibilitate | 10 | De la: dor72_ 27 Decembrie 2011 19:37 |
Zodii pentru fiecare zi de nastere-zodia RAC | 4 | De la: rafy_shady 10 Iulie 2009 12:32 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară