as vrea sa va spun o poveste...a mea... eu fecioara, el scorpion, nu e vorba de compatibilitatea noastra neaparat ci de faptul ca ne-am cunoscut, ne-am placut, am inceput sa facem planuri, ne-am luat chiar verighete, el a tot facut drumuri de la mures la galati (la mine)....a cheltuit o gramada, era bucuros ca m-a intalnit,era fericit ca isi are jumatatea langa el, mi-a acceptat copilul , ii era draga....si vine ziua fatidica in care el spune ca ii e dor de casa si ca vrea sa plece...ne-am cam ciondanit din cauza ca a vrut sa plece asa..la mama...desi e un barbat de 34 de ani, dar am continuat. a ajuns la mures...si de atunci zice el ...nu mai vreau nimic..chiar de a doua zi. ce pot sa fac sau ce pot sa inteleg...de cateva zile ma macin, e greu sa accepti asta, plus ca el deja cauta altele...si pare ca auitat ca era dependent de mine... | ||
simrad_2004 Postat pe 3 Iunie 2009 10:59 |
||
---|---|---|
intodeauna sa nu te increzi intr-un scorpion .acum nu spun ca toti sunt la fel insa trebuie sa ajungi sa il cunosti mult mai profund sa stiii daca spune adevarul sau nu . parerea mea este ca ai scapat ushor | ||
tyruta Postat pe 25 August 2010 13:32 |
||
Da... si ca sa o completez pe tyruta... niciodata sa faci doar ceea ce iti spune scorpionul, ca altfel e de rau Sau "niciodata sa faci decat ceea ce iti spune"...? N-am putut, imi "place" la nebunie alaturarea "intotdeauna" cu forma negativa a verbului |
||
|
||
victor68 Postat pe 25 August 2010 13:41 |
||
si IO decat ca... |
||
LILO Postat pe 25 August 2010 13:43 |
||
De la: tyruta, la data 2010-08-25 13:32:48intodeauna sa nu te increzi intr-un scorpion .acum nu spun ca toti sunt la fel insa trebuie sa ajungi sa il cunosti mult mai profund sa stiii daca spune adevarul sau nu . parerea mea este ca ai scapat ushor ce are mai scorpionul cu tembelu ala care o duce cu presul cum naiba poti sa gandesti ca saraca zodie e de vina |
||
ameno Postat pe 25 August 2010 13:48 |
||
De la: ameno, la data 2010-08-25 13:48:52De la: tyruta, la data 2010-08-25 13:32:48intodeauna sa nu te increzi intr-un scorpion .acum nu spun ca toti sunt la fel insa trebuie sa ajungi sa il cunosti mult mai profund sa stiii daca spune adevarul sau nu . parerea mea este ca ai scapat ushor ...eeeee...si tu acuma....tre' sa fie de vina cineva!!!! |
||
walkiria Postat pe 25 August 2010 13:53 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ea Taur- el fecioara? Merge sau ,,,cine e de vina ca scartaie? | 4 | De la: dor72_ 27 Decembrie 2011 18:51 |
ce sanse au o femeie sagetator si un barbat fecioara ? | 168 | De la: garbo255907 27 Decembrie 2011 13:56 |
acest site functioneaza???? | 10 | De la: fleurdelis 2 Ianuarie 2010 01:21 |
|
||
femeia taur si barbatul berbec este chiar asa o combinatie "inflacarata"? | 131 | De la: slim_ale_87 9 Martie 2010 02:20 |
COMPATIBILITATE BARBAT BALANTA - FEMEIA GEMENI? | 6 | De la: ALENA_67 28 Decembrie 2010 12:43 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri