Uite ce-am mai gasit Daria : ananasul, daca este proaspat, contine enzime care accelereaza metabolismul. Mai mult, anasul este bogat in vitamine minerale printre care si fierul, care este important pentru producerea globulelor rosii care transporta oxigenul prin corp. Pentru a putea urma dieta trebuie sa folosim un ananas proaspat de aproximativ un kilogram. Intotdeauna taie portiunea indicata si restul acopera cu o folie � asa vei pastra vitaminele. Poti urma dieta o zi pe saptamana pentru a reduce contributia calorica si pentru a curata organismul intr-o cura de detoxifiere usoara. Micul dejun: Cereale cu ananas (300 grame ananas). Curata si apoi taie fructul in bucatele. Adauga 3 linguri de cereale (6 grame) si 2 linguri de suc de portocale � 150 calorii. Calorii: 100 ml de suc de ananas (bineinteles ca nu indulcit!) cu 1/8 litri de apa minerala. � 150 calorii Pranz: verdeata cu ananas: curata 250 grame de ananas si taie-le in bucatele. Spala un ardei gras si taie-l si pe acesta. Mai adauga 2 cepe mici si 50 grame de alte legume. Prajeste ardeiul gras, cepele si legumele intr-o lingura de ulei de masline. Adauga ananasul si lasa-le la un foc mediu pentru 3 minute. Asezoneaza cu piper si curry. � 200 calorii. Ananas proaspat 150 grame de ananas proaspat � 50 calorii Cina: salata de ananas si ciuperci champignon. Curata 300 grame de ananas si taie-le in bucatele. Spala 100 grame de ciuperci si taie-le si pe ele. Adauga apoi 30 de grame de carne de curcan taiata in felii subtirele si amesteca. Asezoneaza salata cu o lingurita de maioneza fara grasime, o lingurita de patrunjel proaspat si piper, � 200 calorii. |
||
blanca Postat pe 22 August 2009 13:43 |
||
---|---|---|
Al dreak, Meluta, am cetit de trei ori, ca tot intelegeam...pe dos : anas(l) | ||
iar_eu Postat pe 22 August 2009 13:46 |
||
misto reteta Mielu` ,...bine, mie imi place ananasul, de mor! de fapt, imi plac fructele foarte mult, as manca in prostie.. |
||
|
||
kyra Postat pe 22 August 2009 14:25 |
||
fetelor pt. voi sa nu se puna, de tinut pe viata : un pahar cu apa si o lingurita de miere si una de otet de mere amestecati si beti in fiecare zi , (sau un pahar de vin rosu sec ) si scad " perinutele" si "aripioarele" dar asta nu inseamna ca aveti voie sa mancati in nestire. | ||
salomeea Postat pe 22 August 2009 18:50 |
||
am mai auzit ca otetu' ar umbla pe la aripioare...dar si vinu rosu maica??? ah....da...daca il beau barbatii si, incalecandu-i, se freaca aripioarele....ahaaaa....gata...m-am prins.... | ||
tutankhamon Postat pe 22 August 2009 20:02 |
||
De la: salomeea, la data 2009-08-22 18:50:55fetelor pt. voi sa nu se puna, de tinut pe viata : un pahar cu apa si o lingurita de miere si una de otet de mere amestecati si beti in fiecare zi , (sau un pahar de vin rosu sec ) si scad " perinutele" si "aripioarele" dar asta nu inseamna ca aveti voie sa mancati in nestire. Numai un pahar de vin? |
||
lumida Postat pe 22 August 2009 20:14 |
||
Eu stiam ca vinul rosu e bun pentru barbati cand il beau femeile dar nu stiam ca poti da si aripioarele jos. | ||
lumida Postat pe 22 August 2009 20:18 |
||
mielu, multam! salomeea, am citit undeva ca daca bei fie si numai o picatura de vin in fiecare zi, nu este bine pentru ficat, dar am sa incerc cealalta reteta. Multam! |
||
daria_ Postat pe 22 August 2009 23:11 |
||
lumido, terapeutic un pahar.. da` poti s-o dai si pe pileli, nu ne deranjeaza.. |
||
kyra Postat pe 22 August 2009 23:14 |
||
sa ne povestesti cum a fost | ||
lady_corina Postat pe 22 August 2009 23:16 |
||
Buna dimineata, nu ati facut ochisori? O cafea? Un ceai? Ce va doreste inimioara? |
||
Aemulus Postat pe 23 August 2009 06:09 |
||
Buna dimineata! O licoare care poate schimba gustul amar, ai? |
||
lady_corina Postat pe 23 August 2009 06:14 |
||
Cocolina, cred ca stiu ce-ti trebuie dar...n-am! Pina una alta incearca un ceai de menta, rece, cu lamiie (indulcit cu miere de albine). |
||
Aemulus Postat pe 23 August 2009 06:16 |
||
era o intrebare retorica merci, am sa incerc |
||
lady_corina Postat pe 23 August 2009 06:21 |
||
Retorica a fost si sugestia mea! La intrebarea ta doar prima fraza se pune, restul e umplutura Tocmai cautam intr-un dictionar sa-ti scriu o replica in franceza (fara prea multe greseli gramaticale). |
||
Aemulus Postat pe 23 August 2009 06:24 |
||
Mica, e ok, nu te obosi, e ca si facut | ||
lady_corina Postat pe 23 August 2009 06:28 |
||
o cafea neagra este bine venita... Cori, esti f.matinala avand in vedere ora la care te-ai pus in pat.. sau te-ai fazanit toata noaptea? Eu cand nu merg la serviciu ( de doua luni nu este cazul ), nu ma ridic din pat pana la ora 8 daca nu am ceva urgent de facut... si primul lucru pe care il fac - un pahar cu apa plata de la frigider, iar dupa 45 de min.mananc. Medicul meu de familie a slabit band apa. Evident ca in timpul mesei nu bei nici un fel de lichid, iar dupa masa putina apa. Partea proasta este ca apa nu trebuie sa fie rece, ci la temperatura camerei, iar eu nu pot bea apa clocita nici sa ma bata cineva. Se mananca putin de 3 ori pe zi, iar intre mese se bea putina apa sau se consuma fructe, legume crude. Ultima masa trebuie sa fie la ora 18 (ca sa nu dai iama prin frigider la miezul nopti). Dupa ora 18 se pot servi lactate fara paine , un fruct, un pahar de apa. Cu vin nu incerc, ci doar cu ananas si va spun daca da rezultate. |
||
daria_ Postat pe 23 August 2009 10:59 |
||
De la: lumida, la data 2009-08-22 20:18:59Eu stiam ca vinul rosu e bun pentru barbati cand il beau femeile dar nu stiam ca poti da si aripioarele jos. da , mai lumindo, paharul cu miere si otet de mere , sau vinul rosu ne mentine in forma, elimina toxinele din organismul nostru, si doar un pahar pe zi , dar daca tu vrei sa bei mai multe nu te opreste nimeni.....esti invitata mea....eu beau o sticla la 2 zile.....in ritmul asta imi strang si eu dispozitive in care sa imi pun bulionul pt la iarna , dar eu zic totul cu limita ca cei prea mult strica , cat despre barbati si vinul rosu cred ca stiiti si voi prea bine....daca mai vreti si alte sfaturi naturiste va stau la dispozitie ....sunt un izvor nesecat ....de viata..... have a nice day , doamnele mele |
||
salomeea Postat pe 23 August 2009 18:15 |
||
da da...stim noi ca vinul rosu e pentru femei cand il beau barbatii...he he...cat mai rosu si cat mai de buturuga...eventual putoarea ursului...scuze...am vrut sa spun puterea.... | ||
tutankhamon Postat pe 23 August 2009 18:18 |
||
De la: salomeea, la data 2009-08-23 18:15:17De la: lumida, la data 2009-08-22 20:18:59Eu stiam ca vinul rosu e bun pentru barbati cand il beau femeile dar nu stiam ca poti da si aripioarele jos. Draga mea si doctorul imi spune sa beau cate un pahar de vin rosu pe zi sa mai imi creasca tensiunea dar nu pot bea vin deloc din cauza hiperaciditatii la stomac si cand incerc sa beau cate o gurita incepe sa-mi vajaie urechile asa ca mai bine fara. |
||
lumida Postat pe 23 August 2009 18:19 |
||
asa ca mai bine il las pe barbatul meu sa bea vinul rosu | ||
lumida Postat pe 23 August 2009 18:20 |
||
...si pe urma iti creste tensiunea?!! | ||
blanca Postat pe 24 August 2009 15:18 |
||
vin si eu la o cafea.. | ||
AGAPI_MOU Postat pe 24 August 2009 21:53 |
||
la ora asta?? hai ! |
||
blanca Postat pe 24 August 2009 22:09 |
||
hm.da e ora intr-adevar tirzie,dar ce sa va spun,azi am fost marcata de niste intimplari de-a dreptul aiurea.in orasul resedinta,in zona garii,acolo unde misuna (ar zice unii)pleava societatii,fetite fara viitor sunt abuzate psihic si fizic de niste insi handicapati(la propriu) i se cerea unei fetite de cca 10 ani niste lucruri dezgustatoare. unde sunt oamenii legii,at cind este nevoie de ei? era o fetita atita de frumoasa,dar privind-o iti dadeai seama de suferinta si trauma prin care este nevoita sa treaca.privirea ei era goalaaaa!cine o va salva din calvarul existentei ei.pt ca fie ca le place unora,sau nu aceasta fetite EXISTA!impotriva vointei ei si chiar impotriva vointei acelora care considera ca TOTUL dar absolut TOTUL li se cuvine... spuneti si voi? ca eu m-am saturat de toate ororile ce ne inconjoara | ||
LILO Postat pe 24 August 2009 22:43 |
||
Nu ai vazut la tv.ca la mojoratul unor tineri de la casa de copii a venit Naomi si un homosexual cunoscut. De cine credeti ca au fost invitati? Chiar de cel care raspunde de protectia copilului. De limbajul folosit......se auzeau mai mult beeep | ||
daria_ Postat pe 25 August 2009 20:30 |
||
Am facut o tura pe la toate cafenelele sa va las niste piersici si niste struguri (tata vacii sau a oii - parerea mea; tata caprii - parerea lui piku). ..este bine sa mancam fructe inainte de culcare.. |
||
daria_ Postat pe 25 August 2009 21:22 |
||
Neataaaa!... am fost ieri la concert...si sunt cam dezamagita.. haideti sa bem o cafea |
||
blanca Postat pe 27 August 2009 10:22 |
||
'netaaaa! Ia zi mielutz, cum a fost concertul? Ce n-a iesit bine? Am vazut interviurile luate spectatorilor si multi dintre ei au considerat ca se putea mai bine, cel putin in ceea ce priveste organizarea... Aglomeratie mare si harababura, cica... |
||
Ella34 Postat pe 27 August 2009 10:34 |
||
Din cauza ca a fost PREA mediatizat, multi sunt acum dezamagiti pt ca se asteptau la... | ||
nelly05 Postat pe 27 August 2009 10:34 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Iodul e aici ! | 75 | De la: garbo_13807 17 Mai 2016 21:01 |
Ati auzit de H10 Sport Lounge? | 1 | De la: garbo_14501 26 Iunie 2013 12:48 |
Acesta adorabile PISICI !!!!! | 140 | De la: elisabeta_boia 8 Noiembrie 2012 20:59 |
|
||
La multi ani ! Urari de toate cele de la forumisti catre forumisti ! | 81 | De la: barboneli 2 Ianuarie 2014 21:02 |
cu ce este potrivit sa te imbraci la un party intr-un restaurant bar, noaptea? | 40 | De la: Dari_Daniela 9 Ianuarie 2010 13:59 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice